melody 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Očitno res. Joj, upam da mi bo uspelo najti čas za tiramisu. Zaenkrat bolj slabo kaže. Eh. Bo že. Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Do zdej tunin sendvič, pa veeelik vode, čaja, pa eno kavico.Zdele letim dam na fižolovo pašto, pol pa hop na kolo Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 dve jabki Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 ne boste verjel kaj sem danes jedla!!! Ja... pizzo sva šla po dolgem času in kaj še na najinem placu (Pepperončin v CityParku) ne prodajajo več velikih pizz, ki jih režejo potem na osmine čist šok. Potem je pa rekel tisti natakar, da naj kar gor skočiva, da zdaj tam takšne pizze delajo, da pri njih samo družinske prodajajo in četrtine ...pol pa valda prideva gor k Al ...Al Capone mogoče in dobiva tako pizzo :xx!: niti približno ni bla tko dobra kot dol. Mnja - sva se družno odločila da tam pizze več ne jeva, bova šla pa raj sam na četrtinco v Pepperončinča jebela cesta! Ma ja, hepi še zmeri da sem pizzo jedla, sam ni čist pizza če ni taka kot mora bit in ta ni bla. Da ne rečem, da sva naročila seveda vegansko in da naj dajo SAMO ČEZ ENO POLOVICO pršutek čez, oni pa so nametali po celi pizzi tisti pršut fak no pa sej to ne more bit res, pomoje se te natakarji prov posmehujejo iz vegetarijancev. Čist zmeri in povsod naju skor za* z mesom, bemtišen Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 jabolko, tiramisu, testenine s pestom ... nič več! x!x laufat 20 krogov, ajmo ajmo! http://www.cosgan.de/images/smilie/sportlich/d040.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Kaj pa je to PESTO Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 pesto genovese. olivno olje, bazilika, pinjole ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 ja končno, 5rca. me je cel dan zanimalo, kaj si jedla se mi zdi, da je nama izmed vseh forumovcev hrana najpomembnejša ... jaz pa danes nisem nič pametnega, pa zdaj tudi nisem lačna. sem si sendvič popoldne naredila, potem pa zaspala kot top za celo popoldne. zdaj pa en Toblerone maznila in sem dobra do jutri. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 PINJOLEEEEE!!!! To sem pa na morju po tleh kradla, kok dobr, spet sm lačna Girly men se kr pozna, da mam rada hrano, zato sm bla pa 3 tedne na dieti sicer pa pravzaprav ta trditev ne bo držala ker vsakič ko pridem v tole temo mal zadržano pogledam kaj vse so ljudje danes jedli - namreč jst čist nimam idej kaj si narest da bi bilo full raznoliko, rada eksperimentiram ampak vse je sestavljen iz zelenjave... neke župe, rižote, pašta in polivke... kar pol moj oči ki ima rad bolj konkretno hrano vedno reče da je DIETNO, mami pa ne mara ker kao ni "tradicionalnega" okusa. No pač meni je všeč, hrane pa poznam kar neki mogoče samo zato ker čez leto vsaj 2x na teden zmeraj zuni jem kadar delamo in zmeri kej novega zvoham in sprobam A sem vam že povedala, da sem zadnjič soma jedla - ma tok ste govoril o njem in pol vidim, somov file v smetanovi omaki... itak sem mogla probat! Morm rečt da je odlična zadeva Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 :xx!: a soma dejansko v restavraciji pripravljajo??? uh, sem se kar spet spomnila na tisti mulj ... pa mercator vodo posledično Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 pesto genovese. olivno olje, bazilika, pinjole ... In kaj so pinjole? (mimgrede - simpatična slikca, tale nova ...) Max bedasta večerja - presta in coca cola Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 pinjole so semneke od pinj...v strožu ma semenčice, ki se jih lepo olupi in pri priavi stric googl pa to pravi Če se boste kdaj pozno jeseni odpravili v obmorske kraje, le pobrskajte pod pinijo, iglavcem, ki nas razveseljuje s prav posebnimi oreški – pinjolami. Seveda se boste morali malo potruditi, kajti semena skriva trda lupina, ki jo boste morali razbiti, v kolikor si boste želeli privoščiti ta po smoli dišeč prigrizek. Pinjole vsebujejo skoraj dve tretjini maščob, preostanek pa so beljakovine in precej sladkorjev, kajti so najslajša jedrca takoj za indijskimi oreški. Imajo tudi veliko železa, fosforja, nekatere vitamine skupine B in vitamin E. Zaradi svoje sestave pinjole dobro vplivajo na prebavo in dihalne poti, kar so vedeli že nekateri Indijanci, ki so si z zdrobljenimi semeni lajšali težave s kašljem in prehladi. Pinjole so primerne za zobanje, dodajamo jih lahko solatam, pripravljamo polivke ali uporabimo v pecivu. Zagotovo pa je najbolj znana njena uporaba v omaki pesto, ki jo poleg pinjol sestavlja še oljčno olje, parmezan in zmleta bazilika. Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Pinjole so semenke borovih storžkov - na prvi pogled zgleda kot mini pistacija, notri pa je jedrce za pojest - ker že dolgo nisem tegale jedla se vbistvu natančnega okusa ne spomnim, se mi pa zdi da sliči malo indijskemu oreščku. Rečeno baje (ravnokar brala na netu) da celo zmanjšujejo apetit! Slikce žal ne najdem, sam neke slabe - poglej na google.com --- Eh si me prehitela Klarus, a prov pinja se reče drevesu Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 (mimgrede - simpatična slikca, tale nova ...)hvala. je iz moje naj igrice Bomberman. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 huh, sam sem preigral Atomic bombermana podolgem in počez v dvoje z mojim cimrom to so bili študijski večeri Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 jaz sem razrešila Bombermana 2, 3 in 5. Bombermana 1 mi pa ni nikoli uspelo, pa tako sem se trudila, ure sem preždela za računalnikom in moj brat je bil občinstvo. tako sem mu morila s tem Bombermanom, da ga je skenslal s kompiča. aja, pa Worms armageddon ... eh, sem otročja. pa Zuma deluxe, pa Match maker, pa .... eh ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 pinjole so semneke od pinj...v strožu ma semenčice, ki se jih lepo olupi in pri priavi stric googl pa to pravi Če se boste kdaj pozno jeseni odpravili v obmorske kraje, le pobrskajte pod pinijo, iglavcem, ki nas razveseljuje s prav posebnimi oreški – pinjolami. Seveda se boste morali malo potruditi, kajti semena skriva trda lupina, ki jo boste morali razbiti, v kolikor si boste želeli privoščiti ta po smoli dišeč prigrizek. Pinjole vsebujejo skoraj dve tretjini maščob, preostanek pa so beljakovine in precej sladkorjev, kajti so najslajša jedrca takoj za indijskimi oreški. Imajo tudi veliko železa, fosforja, nekatere vitamine skupine B in vitamin E. Zaradi svoje sestave pinjole dobro vplivajo na prebavo in dihalne poti, kar so vedeli že nekateri Indijanci, ki so si z zdrobljenimi semeni lajšali težave s kašljem in prehladi. Pinjole so primerne za zobanje, dodajamo jih lahko solatam, pripravljamo polivke ali uporabimo v pecivu. Zagotovo pa je najbolj znana njena uporaba v omaki pesto, ki jo poleg pinjol sestavlja še oljčno olje, parmezan in zmleta bazilika. Pinjole so semenke borovih storžkov - na prvi pogled zgleda kot mini pistacija, notri pa je jedrce za pojest - ker že dolgo nisem tegale jedla se vbistvu natančnega okusa ne spomnim, se mi pa zdi da sliči malo indijskemu oreščku. Rečeno baje (ravnokar brala na netu) da celo zmanjšujejo apetit! Slikce žal ne najdem, sam neke slabe - poglej na google.com --- Eh si me prehitela Klarus, a prov pinja se reče drevesu Kok sta vedve pametne ... Hvala. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 OOOOOO, Nosko, še kar na dieti? uh, polnoč bo odbilo ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 OOOOOO, Nosko, še kar na dieti? uh, polnoč bo odbilo ... Še kar, sam kaj dost ne hujšam, ker se ful napačno hranim. Danes npr. sem prvič jedel ob štirih ppopoldne, par dni nazaj šele ob petih. Sam - kwa pa vem - prej mi sploh ne paše jest. Zelo ilustrativno je dejstvo, da nisem imel nekaj let nazaj, ko mi je za zajtrk pasalo kosilo (s salatko vred), nič kaj dost viška kil. In dejansko sem takrat pogosto že pred šihtom pojedel kosilo. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 če ti ne paše, pol že ne bi blo v redu, neki se silt. če češ, pa lahko zamenjaš z mano, shujšam 3 kile v dveh tednih. samo pol v istem času dobim 4 nazaj. tale yo-yo efekt me zafrkava že 8 let. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 če ti ne paše, pol že ne bi blo v redu, neki se silt. Najresneje razmišljam, da na silo spremenim ritem. lalala če češ, pa lahko zamenjaš z mano, shujšam 3 kile v dveh tednih. samo pol v istem času dobim 4 nazaj. tale yo-yo efekt me zafrkava že 8 let. To je zato, ker je preveč poštenjakarjev na svetu. Ti zgubiš kile, najditelj je pa pošten ... lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 celo tako pošten, da ti vrne več kot je potrebno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 Kok sta vedve pametne ... Hvala.mah pri men je to poklicna deformacija Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 Torta Cubana Bom pripravil, ko damu pridem! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 kaj pa je to?...a je kakšen rum noter?...pol nujno recept...plis.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.