Mana 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 Nosorog samo malo več discipline rabiš.Itak je pa hujšanje odvisno od kombinacije hrane, ki jo zaužiješ in pa tvoje presnove.Verjetno si pred leti (ko si že za zajtrk imel kosilo) malo lažje prebavljal...Z leti (s časom, ko se nepravilno prehranjuješ) se pa telo verjetno utrudi.Samo stradanje pa tudi nima nobenega učinka, če telesa ne prepucaš vsaj delno. Pa se ne bom pametne delala, ker sem sama ravno včeraj zvečer ob 01.00 šla na kebab ...pa ne bi smela, ker imam še od nemčije naprej rjav flek na čelu (med očmi)...to pa pri meni pomeni, da ne presnavljam kot bi morala (preveč beljakovin npr) ***** danes sem imela en čajčk, čez dan bom kak sadež (hruška, jabolko..sploh pa ker grem pop jabolka obirat) in kakšno fino štručko kruha, zvečer pa me čaka večerja, samo še ne vem kje ...še zmeraj samo krvava pod kožo...iz katere pač ne morem Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 Torta Cubana Bom pripravil, ko damu pridem! Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 Torta Cubana Bom pripravil, ko damu pridem! En kos veš, za koga morta pršparat! Itak mata dost sladkosti v žviljenju, tko, da lohk magar celo torto men data. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 evo, za zajtrk ravno pojedla lumpijevo kašico za kosilo pa je mami neki govorila o proseni kaši Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 Torta Cubana Bom pripravil, ko damu pridem! Cubana Cake Chocolate Sponge layered with Chocolate buttercream and decorated with Chocolate flakes and dome centre. http://shop.nirula.com/images/743.jpg CAKE:1 cup sugar5 large eggs, separated1/3 cup milk1/2 tsp vanilla extract1 cup all-purpose flour1-1/2 tsp baking powder1/2 tsp cream of tartar Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 velikansko šalco kave z mlekom in brez cukra ostalo bojo pa primorci poskrbel Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 uh, klarus, sem ti kar fauš. primorci pa znajo dobro za ljudi poskrbet, kar se hrane tiče meni se je polenta zaluštala, pa je itak da nimam, ker je moj ne mara. tako da še razmišljam ... na srečo še nisem lačna. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 ogromno skledo solate (itak, da kromir ni manjkal), za poslastico pa pečene banane s karamelno omako :xx!: Presladko! Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 ogromno skledo solate (itak, da kromir ni manjkal), za poslastico pa pečene banane s karamelno omako :xx!: Presladko!Ne, pač pa premalo slano. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 ogromno skledo solate (itak, da kromir ni manjkal), za poslastico pa pečene banane s karamelno omako :xx!: Presladko!kar se hrane tiče, nič na tem svetu ne more biti presladko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 uuuu, bi sedla zdaj milka s celimi lešniki al pa tiramisu al pa sladoled ... še prej pa en sendvič s pršutom ali pa mastna pica s sirom ... eh, treba bo it do štacjona spet, celih 800 sit mam na kartici. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 spet več jem odkar se učim, not goodSaj je vse en šmorn, boš pa bolj pametna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 ej kako pa narediš šmorn? a debelo palačinko, ki jo pol razrežeš ali že kar na začetku maso začneš v ponvi mešat? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 jaz sem obupna, kar se tiče pečenja palačink. na vsak način pride ven šmorn. lesena sem za take zadeve. kuhanje, cvrenje, dušenje in kar je še podobnih dolgočasnih postopkov - sovražim , pečenje, packanje, ustvarjanje - ljubim. bog ne daj, da se kdaj lotim flambiranja. najbolje, da že vnaprej pokličem gasilce in rešilce. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 kot debelo palačinko z rumom pa limonino lupino meni je pa tisti v ponvi zmešan najbolj dober ... ga moj foter zna specialno naredit, meni pa zmeraj v sredini surov ostane v maso pa dam tisto mešanico za jabolčni štrudel, da po cimetu diši ... pa ananasov ali breskvov kompot zraven ... mmmmmmmm Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 a šmorn? jaz pa kruhke pečem, že diši po stanovanju Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 Jz sem pa dans jedla en res dober malinov štrudl,med drugim..Matr ,jz tolk obožujem maline,bi jih non stop jedla.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 bla sem v eni izmed najboljših gostiln kar jih je možno delajo na kvaliteti in ne kvantiteti...drugače so pa v takih rovtah, da nebi več znala nazaj jed pa smo: domači(dejansko) mlinci s piščančjo obaro in parmezanomsvinski zvitki polnjeni s pršutom, pečen paradižnik in pečen kropir z rožmarinomkupa iz brekev, rabarbare in kepico domačega robidjega sladoledamoški del pa je mel vanilijev sladoled(domač seveda) z figami, ki so bile namočene v rumu Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 Obstajata dve vrsti Torta Cubana. Ena je ta, ki jo je omenil Trudi in je ameriska razlicica (in je torta v nasem pomenu besede) Druga pa je doma iz Kube (torta = jed oblike sendvic, ki je sestavljena iz vecih plasti) Torti v lat. ameriki pravijo "pastel". Torta pa je podobna, ampak res samo podobna hamburgerju. Torta Cubana -Velika zemlja-Kuhano goveje ali svinjsko meso, scefrano na rezance (ne narezano)-kos sunke-kos sira-solata-avokado (ne pretd in ne premehak )-chile (ce imas rad pikantno)-nacho sir Veliko zemljo prerezes na pol in das vsako polovico z notranjo stranjo na vroco plosco, ki je pomazana z maslom. Na to isto plosco razporedis meso, ki pa je bilo po kuhanju namoceno v neke vrste govejo juhco (zal ne poznam recepta omake) in ga pustis peci kakih 10 minut. Vsake toliko ga obrnes. Na isto plosco das rezino sunke in na rezino polozis sir. Meso vsake toliko malo zalijes z juhco in rezino sunke prav tako. Pomembno je, da se ne izsusi! Po nekje desetih minutah, zberes meso na kup, obrnes polovicki zemlje in jih rahlo polijes z juhico. Nato jih pomazes z nacho sirom in maslom (ne premocno, razporedis po njih meso, das na meso rezino sunke s sirom, ki se je lepo stopil in na vrh par rezin avokada, ter koscke solate. Najbolje, da ga kar z zlicko postrgas in ga das v zemljo. Vse to se enkrat malo polijes z juhico in ce zelis pravi latinski okus, das se chile. Obstaja vsaj 10 vrst chile in niso vse tako hude. Plozis se drugo polovico zemlje in torta Cubana je pripravljena. Provecho! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 sem se spomnila, da smo se zadnjič o kitajskih pogovarjali ... prejšnji teden sva midva jedla kitajsko hrano iz restavracije pri BIT centru (še malo dalje po glavni cesti) in je bilo ful dobro. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 jst si grem šmorn narest S šmornom so me enkrat dobr nategnil v Libiji. Na jedilniku Mercatorjeve kuhinje vidim napisano, da je za večerjo carski praženec in jaz seveda nisem imel pojma, kaj je to; slišalo se je pa dobro. Pol pa šmorn dobim ... Glede na to, da je bil včeraj dober dan (spravil garažo pod streho, majstri so mi pa medtem še v spodnji štuk klimo montiral), se bom dons počastil z dobrim kosilcem - domiselno začinjena jagnjetina s kostanjem in paradajz-paprika solata. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
poppy-- 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 pri nas pa diši po pečenih rebrcah in praženem zelju Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 A Mercator imajo v Libiji? Ja svašta, no. Jaz bom pa danes pečen krompirček, osliča in solato. Verjetno še kakšno zelenjavo zraven, ampak morm videt, kaj pametnega bodo imeli ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 knor juhca, pečen krompir, pohani puranji zrezki in paradajzova solatka Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 Ene ostanke od včeraj Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.