nosorog 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 A Mercator imajo v Libiji? Ja svašta, no. Seveda ne. Šlo je za naselje 130 ljudi, ki ga je vodila naša firma Smelt - in Mercator smo pač imeli za catering. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 Porv krasno sm se lihkar najedla...spet moja priljubljena solata....zelena solata, koruza, tuna, fižol, kisla smetana, majoneza, malo balzamičnega kisa in stanetova sol. Sedi, 5. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 Vsled močnejšega teženja domačih sem po vsaj 7 letih- 4 ure cmarila - golaž. In to na terasi in zraven gledala Barcolano 3/4 kile rdeče čebule1 kg konjskega filejadomača goveja župabuteljka dobrega črnega vinatolčena rdeča paprika- sladka (nismo ljubitelji pikantnega)sol Čebulo sem narezala na šajbe in jo zasteklenila naolivnem olju. Potem sem jo izmenično začela zalivat z rdečim vinom in župo.File sem narezala na majhne kocke. V ponvi sem močno segrela malo olivnega olja in na hitro opekla komadiče mesa. Odstavila. Čebulo sem razpuščala približno 2 uri.Dodala meso in dodala precej rdeče paprike. Solila. Dodala list lovorja in vejico rožmarina. dalje zalivala z vinom in župo.Na minimalni temperaturi cmarila vse skupaj še skoraj 2 uri. Zraven skuhala ne trdo ne mehko polento. (Postregla še s skledo mladega radiča in za posladek spekla figino krostato ) Uničili v četvero vse , na koncu kotlič pomazali s kruhom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 imel smo pire krompir, purana (razen očeta, ki je imel postrv), in korenje v smetanovi omaki...seveda zraven solato, katere nisem jedel...zanimivo, doma skoraj nikoli ne jem solate, povsod drugod pa vedno zvečer je mami naredila neko pecivo z slivovim nadevom...pravi, da ji ni uspelo, ker ji ni uspelo vzhajati in je pretrdo...čeprav je meni zelo všeč Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 Joj to pa morm povedat - girly seveda da sem zadnjič takoj šla solato s krompirjem narest ko sem klele prebrala, prste oblizovala še tri ure kasnej Danes pa sem jedla pečen kostanj - bla pridna pa nabrala z mami dobro kilo na sobotnem sprehodu po gozdu pa seveda mal prej še šmorn za pocrkljat...z malinovcem seveda Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 A zdaj pa že na šmorn malinovec???? Sem mislila, da ga samo na gris daješ (je res dobro, btw ). No, bo to treba očitno tudi probat ... Jaz pa ravmokar razmišljam, kaj bi ubodla pred spanjem ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 A zdaj pa že na šmorn malinovec???? Sem mislila, da ga samo na gris daješ (je res dobro, btw ). No, bo to treba očitno tudi probat ... Jaz pa ravmokar razmišljam, kaj bi ubodla pred spanjem ... ej bejba, pa kam ti daješ vso to hrano jaz grem spat....in nič jest............samo še kozarec vode Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 ne vem, kar sama nekam gre. hvala bogu. uh .. raje nekaj konkretnejšega kot vodo, Audente ... takega, da se fajn uleže v trebuh in v trenutku zaspiš. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 Ja zdej pred spanjem, ko so že taki bolj mrzli dnevi men kdaj paše spit kozarec kakava / ampak ne benkota al kaj takega, mora bit pravi kakav v prahu pa da sama umešam brez cukra pa kake piškotke zraven, na to pa moja mami prisega Drugač pa ne mi zdej še z gresom, sem danes že 1x zamenjala nadimek "termit" ...prvi ponosni lastnik ga je prenesel na psa, kmal ga bo pa pes name se ne dam, dans nobenega gresa Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 uh, vroča čokolada je še boljša, pa notri z vilico štikle sadja pomakaš ali pa bebi kekse ... ufff Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 ne vem, kar sama nekam gre. hvala bogu. uh .. raje nekaj konkretnejšega kot vodo, Audente ... takega, da se fajn uleže v trebuh in v trenutku zaspiš. BOM raje malo zaposlila škorpijo, da bo fajn noč Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 you go girl! Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Za vecerjo smo imeli prigrizek, tostade prelite z vrocim nacho sirom, pomesanim z koscki chileja in crno mehisko vino, ampak sam za pokusino Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Za vecerjo smo imeli prigrizek, tostade prelite z vrocim nacho sirom, pomesanim z koscki chileja in crno mehisko vino, ampak sam za pokusino Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Madonca Diaka, kok pa toel dobro zgleda Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Se bom potrudu in poizkusil prinest s sabo tostade, vino in carne seca (suho meso), ki je specialiteta tukaj na severu in zelo drago....je pa vredno poizkusiti! Vino ti pa ne uide...me je tvoja frendica spomnila Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 Bomo naredil fiesto, pa obvezno da prides...! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 Pripravila bom na hitro....Sem premišljevala kaj naj, pa bom kar naredila pico doma. Namesto navadnega sira, mocarelo, na mojem delu nič šunke, pa pogledat v trgovino če je kaj rukole Pa kislo smetano.That's it Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 Včeraj jedla božansko večerjo: nalistan domač paradižnik in mozzarella, prelito z dobrim olivčkom, čez sem zamlinčkala Provansalska zelišča in malo bazilike, pa zajeten kos polnozrnatega kruha kok je pa to dobro Dans bom kr isto Drgač pa sem do sedaj pojedla 2 kosa štrudla (iz buč in domačih jabk - bile v manjšini), bela kavica, pa belo grozdje, zdele bom pa še mal polnozrnatega kruha z EGO nav.jogurtom Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 Zjutraj miks jabolka in mleka, zdele bom pa postrv + salatko klepnu. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 Dans se mi je sicer full mudilo ampak sem ekspresno hitro spacala kosilo skupaj Jedla kumarčno omakco in riž sam še zdej tko čudn smrdi v kuhni pa se že par ur lufta kumare pač! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 Dans se mi je sicer full mudilo ampak sem ekspresno hitro spacala kosilo skupaj Jedla kumarčno omakco in riž sam še zdej tko čudn smrdi v kuhni pa se že par ur lufta kumare pač! Jst sploh nisem zbirčen. Jem vse živo. Ampak kumarične omake al pa npr. špagetov s tuno iz konzerve pa ne spravim dol, pa če je ne vem kwa. (stoljudistočudi.com) Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 no, jaz sem pa danes pečen krompir v pečki za kostanje (v alufolijo zaviješ z olupkom vred), pa čez zeliščno maslo, zraven pa grah in paniran sir in panirana rakova klešča (kao). čisto solidno. no, palačink se bolj veselim. nosorog a murk na splošno ne maraš ali samo omake? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 nonosorog a murk na splošno ne maraš ali samo omake? Kumare v drugih oblikah jem - solata, vložene ... Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.