Ksantipa007 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 Česnov kruh si bom spekla mi diši po prekrokani noči Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Česnov kruh si bom spekla mi diši po prekrokani noči Dej recept Jaz sem imela polnozrnate špagete z bučkami.Dietični muffin.Za večerjo pa ravnokar solato z rukolo, lečo in kumarami. Jutri naredim pa Mystin pirin kruhek Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Današnja gibanica je bila odlična, dokler je trajala... s Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Lačna pa mami je francosko solato nardila... sploh ne vem kako naj se uprem, to itak sam za nov let jemo in jst sm nora na domačo francosko!!! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Ričet, ki je bil kuhan z vsem, kar not paše, razen maščobe in soli, zabelil sem ga na krožniku z olivnim oljem, posolil in popopral Njamsi! Lačna pa mami je francosko solato nardila... sploh ne vem kako naj se uprem, to itak sam za nov let jemo in jst sm nora na domačo francosko!!! Najprej pojej, da se boš lahk pol upirala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 dietični muffin Ja no kaj Pridna sem. Lačna pa mami je francosko solato nardila... sploh ne vem kako naj se uprem, to itak sam za nov let jemo in jst sm nora na domačo francosko!!!Joj jaz tud. Mi jo imamo pa za božič vedno. Si jo privoščim Ti kar daj petrca Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Privoščila sem si jo amen! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Jaz sem tud med vikendom bobiče delala Sva mislila, da bo za kake 3 dni, pa je skoraj v enem dnevu zmanjkalo... bomo še kdaj Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Danes za maličko EGO nav.jogurt, koruzni kos kruha, pa košček jabolč.štrudla, pa še pehtarnovo pecivo (kolegica bla res ful pridna). Zdej grem pa dam skuhat pire krompir pa kumare v omaki (murke) Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pjotr2000 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Fuck..... pred enim mescem nehal kadit... in od takrat VSE hlače nosim BREZ pasu.... Khmmm, ali vas kljub temu zanima, kaj bom jedel.... marsikaj... in to v velikih količinah..... hehehe.. Mal buče, pa špinače, pa pečene domače njoke s kislo smetano pa pečeno jajce... ampak, ne nujno v tem vrstnem redu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Pjotr, glede kajenja ... Tipi s trebuščkom so pa itak bolj seksi ... No, midva pa sva včeraj ajdovo kašo z jurčki, mater je bilo dobro Samo solata je manjkala ... Za večerjo sem pa kašo, ki je ostala, stlačila med 2 rezini sira, vse skupaj v polnozrnato štručko, pa v toaster, da se je lepo speklo in stopilo. Zraven pa kislo zelje ... Danes bova pa menda pire in špinačo ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pjotr2000 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 hej girly... mam tut sam en žakelj suhih jurčkov... pa nimam pojma z njimi delat... daj, "izpljuni" prosim recept za ajdovo kašo z jurčki.... thx.... BTW: tipi s trebuhi sexy? ... errr... I don't agree Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 No to pa tut mene zanima!!! Ajdova kaša z jurčki namerč Jedlo sem jo 2x, enkrat v Rogaški kjer je bla naravnost fantastična in enkrat v Ruski restavraciji v LJ kjer pa je bila mal na pretrdo kuhana in FULL velik so jo dali v porcijo, sam take stvari morš itak manj narest ker so full nasitne Uglavnem bi mogoče probala tut jst doma narest, čeprov ne vem kako bi mi ratalo ampak vse je enkrat prvič ane kar z receptom na dan Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 js sem si pa zdjle za kosilo naredila krepko solato iz testenin, pora, naribanega korenčka, paprike, koruze, mal kisle smetane povrh in bučno olje njami Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 ne s trebuhi .. s trebuŠČki ... kašo skuhaš normalno, posebej ... tako kot piše na embalaži ... v bistvu isto kot riž potem pa v eni veliki ponvi prepražiš čebulo, ko porumeni dodaš naseckan strok česna, TAKOJ ZA TEM (preden česen postane grenek) jurčke, pa malo majarona in spet pajsaš, dokler niso jurčki pečeni oz. mehki ... Dodaš kašo (že kuhano), zmešaš vse skupaj in še malo pajsaš, da se okusi zmešajo. Na koncu še svež peteršilj (zelenje, ne korenino) zraven zmešaš, pa parmezan notri naribaš in kislo smetano po želji dodaš (da je bolj poln okus). Evo. Čisto enostavno, pa v 20 min je vse skupaj fertik. Solata bi ful pasala zraven, midva je žal nisva imela. PA SOLIT NE POZABIT!!! Tako kaše kot gob. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Testenine z mesno omako nardila.. naj bi kao tamal prišel na kosilo, pa ga ni.. pa tko fajn je ratal, da se nisem mogla zadržat in sem obe porciji požrla zdej bom pa umrla Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pjotr2000 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 (popravljeno) Girly.... PAJSALA.... PAJSATI... PAJSAJMO..... x!x btw: thx za recept.... pičim v štacuno po kašo... kr zdej.. no, jst pa danes spet bučno juho... mater,.... pa naj nekdo prekmurcu razloži, kako to, da me je una na trgu "nafarbala" da sem ji pljunil celga jurja za eno 2,3 kg bučo... matr.... Popravljeno 24. oktober 2006 -> Pjotr2000 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Men se pa danes neki skoz je tropsko sadje.. Sem si šla prej kupit 3 kakije,ananas in mangov kompot..Vse pojedla ,zdj me pa mal trebuh boli. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 Včeri kosila speštan krompir s na pari kuhano špinačo, pa kosmič masla sem dodala, pol ko je bilo vse lepo z betom popeštano, še mal solila in not ruknila koščke kraške pancete - božansko Dans bom isto Jutri bo jota (fižol se že namaka, ksl.zelje imam) Tak Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 granatna jabolka že prodajajo!!! sicer so še malo kisla, ali ipak ... sem jih že kakšen mesec čakala in čekirala vsak dan, če se jih bodo končno odločili nabavit ... jaz pa še ne vem, kaj bom danes ... pjotr, kako je uspela kaša? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 NČ so še vedno palačinke v želodčku Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pjotr2000 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 Hey Girly... po pravici... sm bil prelen da bi šel po kašo... pa sm naredu točno tko k si ti povedala z rjavim rižem....BOŽANSKO..... Danes je pa na sporedu sveža repa.... ki sem jo našel (ne sunil!) na robu travnika.... po moje je komu s traktorja padla... pih... tudi v Lj mogoče..... a ima kdo kakšen qwl recept za pripravo tetega gomolja? p. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 Za kosilo jedla rižoto z lisičkami in velik solate..Zdjle pa pijem -srkam ribezov čaj in zraven jem moje najljubše Leibniz kekse iz pšenične moke..Za večerjo si bom pa naredla frutolino. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 Za kosilo jedla rižoto z lisičkami in velik solate..Zdjle pa pijem -srkam ribezov čaj in zraven jem moje najljubše Leibniz kekse iz pšenične moke..Za večerjo si bom pa naredla frutolino. Te Leibnizove jaz vzaem za v kavo namakat in si nisem mislil, da so tako dobri... sem jih pojedel celo pakungo na deci in pol kave so mljask definitivno Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 Te Leibnizove jaz vzaem za v kavo namakat in si nisem mislil, da so tako dobri... sem jih pojedel celo pakungo na deci in pol kave so mljask definitivno Ej,a ne??Men so tud svetovni.Tk zgledajo kot oni navadni albert keksi :xx!: ,sam so 10x bolj dobri.Jz ,ko jih začnem jest ,ne morem nehat.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.