Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl

Recommended Posts

uh, Klarus, ti pa si boš naredila enega dela ... :switz:

midva sva pa včeraj eno gobovo čorbico, ker je bilo tako prekleto mrzlo. x:px pa popečene kruhke zraven.

danes bom pa menda naredila bučke polnjene z ajdo.

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Deli na socialnih omrežjih

Ništa z bučk.

Sem se na poti domov ustavila v McDonaldsu, zdaj pa za poslastico mažem še ježka bombico.

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

uh, Klarus, ti pa si boš naredila enega dela ... :switz:

midva sva pa včeraj eno gobovo čorbico, ker je bilo tako prekleto mrzlo. x:px pa popečene kruhke zraven.

danes bom pa menda naredila bučke polnjene z ajdo.

čuje se komplicirano...sam sploh ni tak fejst.....itak pa rada copram x^x :palec:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Mal prej zamešala maso in pripravila malancane da odstoji - dans bodo pohani :yumy: pa piščanc zraven ker se mojedva potepata po trgovinah in se nobenmu ne da preveč pacat okol kosila. Popoldne bo pa itak spet kak 2-urni pohod na urniku tko da bo ravno prav "lahko" kosilo za popoldanske aktivnosti x:Dx

Kuža pa tut - že cel teden same dobrote je, delam na tem da dobi vsak dan vsaj pol obroka kuhane priloge x^x no dans ima na meniju sardelice s polento ... sem ugotovila da je alergična na govedino :sori: shit, naslednja dobra zdrava mesna zadeva je pa sam še perutnina in ribe :o|o: uglavnem opažam pozitivne spremembe na dlaki, vedno bolj lesketajoča in kompaktna je :palec:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

pri nas so pa danes bli za kosilo goveji zrezki s pršutom in kumaricami v kumarični omaki, zraven pa solata in polenta... pa je za nami še eno slavnostno kosilo x:)x
Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!!

danes sem imela čokoladni dan - 2 milki in vroča čokolada s turškim medom x:px (poleg zajtrka (hruška + kruh + jogurt), kosila (juha, krompir, zelenjava, puranov zrezek, solata) in večerje (sendvič s sirom in kumaricami)), trenutno pa mljaskam piškote

:eek: a sem res dons tolk pojedla :eek: :inocent: x:Ix

... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ...

http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg

Neki sojini polpeti se že 2 meseca tenstajo v zmrzovalniku - zraven pa kuhana cvetačka, brokoli in koromač :palec: no vse razen koromača ki ima bljak :xx!: okus al ga je treba pa pravilno pripravit... sej ne vem sam tkole kuhan daje priukus vsemu okol in je čist mem :sori:

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Bobičev kukr češ x:o)x x:Dx

sem zadnjič delala iz četrt kile fižola, pa vmes pozabla in bla prepričana da iz pol kile.. in sem včeraj stresla ostanek kilske vreče namakat.. in šele zjutraj ugotovila, da je tega fuuulllll... pa ja, je bil že namočen, tko da sem vzela največji lonec in nardila par litrov tega x:)x Bom po moje kar zmrznit dala dve porciji :inocent:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Ste me spet zrajcal s temi bobiči xrolleyesx fak, pa take lepe buč(k)e mam doma, lepo prštimane za spečt v pečici skupi s krompirjem x:px

Nič, bobiči (al bo jota :inocent: ) bojo v drugi polovici tedna x^x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Tooootalno brez ideje :o|o: pa lačna sem že tko da kak nasvet bi mi super prišel :palec:

No ker se ni nihče v doglednem času spomnil nič predlagat x:px sem jst v doglednem času skontala kaj bi si za kosil naredila - blo je fajn x^x testenine s sirovo omako, svežim paradižnikom in veliiiiiiiiko ZOTA...sej veste tist ne, veliko Monte iz Zota :inocent: x:Dx hec veliko peteršilja no :yumy:

Tud pomislit nočem na hrano. :xx!:

Po dolgem času sem se preobjedla, tako da sem morala za eno uro spat, potem pa še skoz rit lulat :xx!: pa še zdaj se grozno počutim. najrajši bi kar do jutri zaspala, da bi bilo vse to mimo ...

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Dans sm kajzerico s kajmakom x:px za malco, za kosilce bom kislo zelje v solati s česnom in bučnim oljem, zravn pa mineštra (gosta župa) iz glavnatega ohrovta s krompirjem in kr.panceto x:px

Kr.panceto na suho popražim v teflonu, dodam 1 manjšo nalistano ru.čebulo. Ko postekleni, dodam nalistan glavnati ohrovt, mal podušim, dodam mal kumine v prahu, pa lovor, malček cimeta, nato dodam posebej skuhan in z betom popeštan kuhan krompir (za zgostitev). Včas dam še mal šetraja xrolleyesx , aja pa sol, če mam ksl. smetano, dam še žlico le-te (no, al pa mazavi sirček), sam ga dans nimam...bohvet, al bi mal parmezana gor na krožnik pasalo :inocent:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Tortilje z malancani, paradižnikom, rukolo in sirom x:)x samo so bile kupljene tortilje in so tko mejhe :o|o: komaj kaj nafilaš notri! Ampak ok, ni panike važno da je bil kosil x:px

Hm :inocent: kako pa to zgleda oz. kako to pripraviš?

Guest mačona
Tortilje z malancani, paradižnikom, rukolo in sirom x:)x samo so bile kupljene tortilje in so tko mejhe :o|o: komaj kaj nafilaš notri! Ampak ok, ni panike važno da je bil kosil x:px

:2src: x:px :palec:

zdaj bi eno solatko iz rukole in paradižnika, pa z bučnim oljem ... x:px

x;)x sej jo je ostal še lih za eno porcijo... sam zdej ko si omenila bučno olje - pozabila sem ga gor dat prejle :wOOt: tko da bom nadoknadila jutri x:Dx :2src:

mehiška verzija je koruzna palačinka z zelenjavno - mesnimi dodatki, španska je pa v bistvu omleta... čebulo prepražiš, dodaš že mal več kot na pol kuhan krompir, ohladiš vse skup in zmešaš v tri zmešana jajčka, poper, sol, vse skup zliješ v ponev in pečeš na eni strani, pol nekak obrneš stvar in še na drugi in voila x;)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...