5rca 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 Mmmmmmm vbistvu narediš restan krompir z jajci Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 ma a morš tko poenostavt no.. tko kot paelli rečejo rižota Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 Aha, nočne ptice so lačne, jaz tudi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lanja 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 Filane paprike pa pire krompir Super kosilo bo Citiraj NOČEM CELEGA SVETA,LE POLOVICO TVOJEGA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 Jz sem pa dans pojedla 1l ajvra in to pekočga,pa kruh zraven.. tk čez cel dan po malih obrokih.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lanja 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 Dons bi same jogurtke pa kosmiče jedla... Citiraj NOČEM CELEGA SVETA,LE POLOVICO TVOJEGA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lanja 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 ja martinovo pa to... jih ni... cviček pa bo zvečer... Citiraj NOČEM CELEGA SVETA,LE POLOVICO TVOJEGA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 ma a morš tko poenostavt no.. tko kot paelli rečejo rižota No Aliana potem me pa nauči delat paello, pravo špansko ker teh naših rižot ne maram kej preveč, rdeče pa z mesom pa to Španci sigurno kakega piščanca uporabljajo kar meni vsekakor bolj diši! Uglavnem danes sem naredila musako - mesno seveda pa prežganka je bla za zraven. Zvečer sem pa pekla, en recept mi je dala kolegica ki pa se ni tko dobr iztekel ker sem namesto navadnega pekača uporabila pekač za šarkelj nič bo treba ponovit vajo čez par tednov, da vidimo kaj smo se naučili ZA POJEST VSEENO BO! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 js nevem kaj mi je, zadnje čase fulllll čokolade pojem, najmanj eno celo vsak dan, pa to še ni vse, tle so še razne tortice pa take sladke zadevice.... ojojoj..... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 13. november 2006 Prijavi Deli 13. november 2006 No Aliana potem me pa nauči delat paello, pravo špansko ker teh naših rižot ne maram kej preveč, rdeče pa z mesom pa to Španci sigurno kakega piščanca uporabljajo kar meni vsekakor bolj diši!maš morsko varianto (de mariscos) al pa piščančjo (de pollo) al pa čist simpl zelenjavno (de verduras)...mah sej je verjetn res podobn rižoti, v bistvu niti ne vem kako se rižota pripravlja. v ponvi za paello (v redu tud kaka čimbolj široka, nizka kozica) na olivnem olju popražiš meso, narezano tko kot za rižoto (v tem primeru piščanca, Španci načeloma kombinirajo z zajčkom ) toliko, da je lepo zapečen na zunaj, dodaš na mal večje trakce narezano papriko (da se še ta mal popeče), fižol (tiste večje, kar iz konzerve lahko..) ((potem pa v originalnem receptu najdeš še ene dve vrsti fižola in artičoke al pa mal po filingu zelenjavo not mečeš)), in paradižnik. Na ful nežnem ognju delaš, da se ne zažge, ker je pol mal grenko. Kuhaš kaki dve minuti, dodaš vodo skoraj do roba posode, soliš... kuhaš približno 20 minut, tolk da je meso skuhano.. na sredino posode narediš luknjo, dodaš lonček ali dva riža in potreseš z žafranom (dobiš čist spešl barvo, da ni čisto nič podobno rižoti ), kuhaš še toliko časa, da je riž skuhan in to je to.. jao, mam jaz stil pisanja če ti je kaj jasno iz vseh teh oklepajev Jaz grem pa delat omakco za makarone, sem pri starših pristala in jaz kuham Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 13. november 2006 Prijavi Deli 13. november 2006 ravnokar Ritter Sportovo belo čokolado s celimi lešniki :yumy: Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 13. november 2006 Prijavi Deli 13. november 2006 js nevem kaj mi je, zadnje čase fulllll čokolade pojem, najmanj eno celo vsak dan, pa to še ni vse, tle so še razne tortice pa take sladke zadevice.... ojojoj..... uf, pol je pa z mano nekaj zelo narobe , ker pojem ogromno čokoladepa itak, seal, se ti nič ne vidi, vsaj zadnjič se še ni ti kar jej čokolado, če ti paše. jaz pa jem neke kekse, čokoladne seveda Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 pravkar kuham fajno zelenjavno župco Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 pravkar kuham fajno zelenjavno župco Fak ...maš kej viška Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 dans pade goveja juha s kroglicami, kuhanim korenčkom inu malo govedine narezane kar v župo. Potem sledi solata iz rdečega radiča, koruze, toplega krompirja, čez pa žlico popečene kraš.pancete, nevem, če neb djala zravn v solato še mal bučnega oljčka Za jutr si zrihtam Martinovo zelje (recept iz Nedela), pa mogoč mal kuhanga krompirja v kosih Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 Fak ...maš kej viška o ja vedno skuham velik pisker da je še za večerjo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 dans pade goveja juha s kroglicami, kuhanim korenčkom inu malo govedine narezane kar v župo. Potem sledi solata iz rdečega radiča, koruze, toplega krompirja, čez pa žlico popečene kraš.pancete, nevem, če neb djala zravn v solato še mal bučnega oljčka Za jutr si zrihtam Martinovo zelje (recept iz Nedela), pa mogoč mal kuhanga krompirja v kosih hmm govedina ne hvalamal bučnega oljčka? seveda!!!! martinovo zelje??? sliši se dobernapiš kej več Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 martinovo zelje??? sliši se dober Zelje z Martinovega vrta....al pa ga bo Martin prnesu.... Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 Martin prnesu.... [/color] hop cefizelj pa te mamo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 tableto za depro. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 martinovo zelje??? sliši se dobernapiš kej več Zelje z Martinovega vrta....al pa ga bo Martin prnesu.... Zdele napamet se ne spomnim točno, ampak je kr ajnfoh za narest: nekako takole gre (če je pa kej drugač, bom jutr popravila):Martinovo zelje:maš 0,5 kg ksl.zelje, 2 manjši čebuli, olje, panceto, kečap (1 dcl, kar je za moj okus odločno preveč), rjavi fižol (kuhan, al pa iz konzerve - navadna povprečna velikost), lovor (1-2), česen (jst ga nkol ne šparam), ksl. smetana (1-2 Ž)Ksl. zelje skuhaš (jst ga zmer ene slabih 10 min) na zob skupi z lovor.listom (jst bom dala zravn še mal kumine ker jo obožujem). Vmes na olju popražiš čebulo (da postekleni), vmes enkat rukneš med čebulo še strt česen (jst bom dala 2-3 stroke) in nakockicano panceto, mal poprašila z moko da zadiši po "svetlem prežganju" . Kuhano zelje dodaš prežganju, premešaš, fižol zmešaš s kečapom in to mešanico daš med zelje, vse še mal pokuha (sam da fržol ne razpade), ugasneš šporhet, vmešaš žlico-dve ksl.smetane in je. Zravn bom naredila kuhan krompir v kosih, ker se mi dödöl, pa žgancev ne da delat, čeprou zdele sm se spomnila, nič, kr ajdove žgance po koroško bom nardila, klinc pa krompir Ajdovi žganci po koroško:Ajdovo moko na suho popražim v teflon.kastroli. Po občutku (odvisno od želja gostote žgancev, jst mam rada trde pa zbite), med mešanjem, zalijem z vrelim, slanim kropom, še mal pocmarim (par sekund, mogoče slabo min., vmes morš fejst mešat s kuhovnico). Simpl ko pasulj Blazno paše zraven jogurt (sadni, navadni), jst kr čez žgance polijem , no pa "običajna" zabela iz zaseke in čebule, ocvirkov tut, al pa "prekmurska" (tko sm jo jst krstila na masti/olju in ocvirkih (brez njih absolutno ne gre) prepražim ful čebule, nato zalijem s smetano (lah ksl). Superultrakalorično, sam tut dobro. Soliš če ti paše, men ne Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 Cooki hvala za recept Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 Jota Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 mmmmmm I love Jota Dons sem naredila mašnice s pečenim radičem potresene s parmezanom in peteršiljem Še sebe sem presenetila kok je blo dobro Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.