Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl

Recommended Posts

par strani nazaj je recept, malo počekiraj :palec:

zdaj pa grem v gledališče :xx!:

dobro jejte!! x:Dx x:px x^x

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Deli na socialnih omrežjih

hja saj po moje bi se tudi palačinke dalo napolnit s tem x:px

si je (kaše) vedno skuham malo več, pa potem delam sendviče, kjer med kruh stlačim sir in kašo (brez dodatkov), spečem v toasterju, potem pa še kakšno svežo zelenjavo zraven x:px ful fajn pride x^x

šla sem gledat fužinski bluz. beda. :o|o:

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

hja saj po moje bi se tudi palačinke dalo napolnit s tem x:px

si je (kaše) vedno skuham malo več, pa potem delam sendviče, kjer med kruh stlačim sir in kašo (brez dodatkov), spečem v toasterju, potem pa še kakšno svežo zelenjavo zraven x:px ful fajn pride x^x

:palec: x:px

NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO

:onfire: danes mi je zmanjkalo drobtin...bemu

pa grem brskat pa najdem zalogo sezama, ga zmeljem v mlinčku za kafe....pa meske v mokco, pa v jajc pa pole v zdrobljen sezam....

madoniš še zdaj se mi sline cedijo....kaki žlahtni okus

ma sem meso že včeraj nasolila, pa pikič popra, pa česna v prahu , pa rožmarina, pa majarona....pol pa ko danes ni blo drobtin sm še sezam rahlo osolila resnično priporočam :palec:

bemu pol šele vidiš kaki car si , ko kaj ornk zajebeš, pa se znaš znajt, pa pol še bolj okusno nardiš x^x x;)x x:px

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Hm...jedla sm špagete...omaka je bla taka...česn prepražla na maslu, gor dala papriko in potem tuno, se je dušilo cca. 10 min, pol sm dala to na špagete, not še mal dijoneze in curryja (ful mi paše tole zadnje čase), pol pa še stanetovo sol.....za vseh 10 prstov polizat...še kaka navadna solatka bi pasala zravn, pa je nism mela al pa pesa, k sm jo pa mela, pa sm pozabla. :o|o: x:Dx x:px

Lia, tvoje slišat njamsi :yumy: :palec:

No, jaz sem pa za zajtrk topli sendvič in papriko, malo prej mcdonaldsov krompirček, popoldne bom pa menda kristalko s krompirjem.

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Moje današnje kosilo :yumy: a se še komu (homemade) pizza lušta :inocent: x:Dx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

ja sploh ne zgleda švoh x:px (razen šunke)

jaz sem zadnjič eno iz škatle (zmrznjeno). pričakovala slabše, bila pozitivno presenečena, ker je bila čisto sprejemljiva.

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Guest sstane
Moje današnje kosilo :yumy: a se še komu (homemade) pizza lušta :inocent: x:Dx

Če si jo naredila iz neslanega testa, je morala biti kar v redu x;)x

Oh Stanči, navadna sol je bla v testu, ščep navadne xrolleyesx a veš, pekla sem na 220, sej nisi pričakoval...a x;)x x:Dx drugače pa drugam nisem dajala soli kasneje x:)x

Girly - a ti si tut vegi???

Jst sm enkrat pizzo kupila, tisto narejeno... ma je bila ko podplat in vse je blo tko nekam suho, čudno za jest :xx!: mogoče so zdej kake boljš pice začel delat ali pa sem samo zanič znamko vzela.

Sicer pa kmalu čakam nakup svojega prvega VOKA !!! preko Mčkator nalepk, potem pa se spravim na delo še mal me Kitajce :2src: in tudi Perutnina Ptuj je dala na trg neke nove produkte v sklopu "Vokarije" ...taki paketki ki samo streseš v vok in narediš / Okus Azije ipd x:)x :palec:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Guest sstane
Oh Stanči, navadna sol je bla v testu, ščep navadne xrolleyesx a veš, pekla sem na 220, sej nisi pričakoval...a x;)x x:Dx drugače pa drugam nisem dajala soli kasneje x:)x

Pridi še ti jutri ob 10h v via bona, da vidiš, kako dobra je neslana pica x;)x

Guest sstane
Odkril sem čar zelenjave dušene na olivnem olju. V svojo prehrano vnašam drastične spremembe - meso le enkrat tedensko, s tem, da ribe niso meso ( x:Dx x:Dx x:Dx )

lalala

Te je sinoči Alfi Nipič navdušil na tv :8): x:Dx

Te je sinoči Alfi Nipič navdušil na tv :8): x:Dx

Ne, na slovenski TV gledam le šport. Je pa odločitev povezana z obiskom na katerem sem bil v sredo; pa me tam vedno s čim takim pocrkljajo,a sem sedaj prvič tudi sam doma probal. Res, nikoli prej nisem prakticiral tega, da bi preprosto različno zelenjavo fuknu na olivno olje in čao.

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Guest sstane
Ne, na slovenski TV gledam le šport. Je pa odločitev povezana z obiskom na katerem sem bil v sredo; pa me tam vedno s čim takim pocrkljajo,a sem sedaj prvič tudi sam doma probal. Res, nikoli prej nisem prakticiral tega, da bi preprosto različno zelenjavo fuknu na olivno olje in čao.

Ej, dobra ideja za jutrišnje snemanje, pridi :palec:

Ne, prepozno vabiš! :o|o:

Šele danes so mi dokončno potrdili snemanje :o|o:

Ej, dobra ideja za jutrišnje snemanje, pridi :palec:

Pojma nimam, za kakšno snemanje gre. Verjetno kakšna TV. Za različne TV (SLO 1, A kanal, Pop Tv, ATV signal, TV Mb) sem naredil vsaj trideset oddaj in me to res več ne zanima.

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Guest sstane
Pojma nimam, za kakšno snemanje gre. Verjetno kakšna TV. Za različne TV (SLO 1, A kanal, Pop Tv, ATV signal, TV Mb) sem naredil vsaj trideset oddaj in me to res več ne zanima.

lalala

Snemamo za TVPIKA mojo metodo, tako, da tebi ni potrebno nastopat, prideš pač na prigrizek, če boš v lj x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...