girly 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 par strani nazaj je recept, malo počekiraj zdaj pa grem v gledališče :xx!: dobro jejte!! Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 aja, BUČKE z ajdovo kašo. jaz pa že prebrala palačinke poljnene z ajdovo kašo. aja, kaj pa greš gledat. poročaj.. Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 hja saj po moje bi se tudi palačinke dalo napolnit s tem si je (kaše) vedno skuham malo več, pa potem delam sendviče, kjer med kruh stlačim sir in kašo (brez dodatkov), spečem v toasterju, potem pa še kakšno svežo zelenjavo zraven ful fajn pride šla sem gledat fužinski bluz. beda. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crocuta 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 hja saj po moje bi se tudi palačinke dalo napolnit s tem si je (kaše) vedno skuham malo več, pa potem delam sendviče, kjer med kruh stlačim sir in kašo (brez dodatkov), spečem v toasterju, potem pa še kakšno svežo zelenjavo zraven ful fajn pride Citiraj NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 Dans bo padla velika porcija čevapov z veliko čebulja.. Sam škoda,ker ne bojo oni pravi sarajevski... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 danes mi je zmanjkalo drobtin...bemu pa grem brskat pa najdem zalogo sezama, ga zmeljem v mlinčku za kafe....pa meske v mokco, pa v jajc pa pole v zdrobljen sezam.... madoniš še zdaj se mi sline cedijo....kaki žlahtni okus ma sem meso že včeraj nasolila, pa pikič popra, pa česna v prahu , pa rožmarina, pa majarona....pol pa ko danes ni blo drobtin sm še sezam rahlo osolila resnično priporočam ****bemu pol šele vidiš kaki car si , ko kaj ornk zajebeš, pa se znaš znajt, pa pol še bolj okusno nardiš Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 Hm...jedla sm špagete...omaka je bla taka...česn prepražla na maslu, gor dala papriko in potem tuno, se je dušilo cca. 10 min, pol sm dala to na špagete, not še mal dijoneze in curryja (ful mi paše tole zadnje čase), pol pa še stanetovo sol.....za vseh 10 prstov polizat...še kaka navadna solatka bi pasala zravn, pa je nism mela al pa pesa, k sm jo pa mela, pa sm pozabla. Lia, tvoje slišat njamsi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 No, jaz sem pa za zajtrk topli sendvič in papriko, malo prej mcdonaldsov krompirček, popoldne bom pa menda kristalko s krompirjem. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 Moje današnje kosilo a se še komu (homemade) pizza lušta Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 ja sploh ne zgleda švoh (razen šunke) jaz sem zadnjič eno iz škatle (zmrznjeno). pričakovala slabše, bila pozitivno presenečena, ker je bila čisto sprejemljiva. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 Moje današnje kosilo a se še komu (homemade) pizza lušta Če si jo naredila iz neslanega testa, je morala biti kar v redu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 Oh Stanči, navadna sol je bla v testu, ščep navadne a veš, pekla sem na 220, sej nisi pričakoval...a drugače pa drugam nisem dajala soli kasneje Girly - a ti si tut vegi???Jst sm enkrat pizzo kupila, tisto narejeno... ma je bila ko podplat in vse je blo tko nekam suho, čudno za jest :xx!: mogoče so zdej kake boljš pice začel delat ali pa sem samo zanič znamko vzela. Sicer pa kmalu čakam nakup svojega prvega VOKA !!! preko Mčkator nalepk, potem pa se spravim na delo še mal me Kitajce in tudi Perutnina Ptuj je dala na trg neke nove produkte v sklopu "Vokarije" ...taki paketki ki samo streseš v vok in narediš / Okus Azije ipd Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 Oh Stanči, navadna sol je bla v testu, ščep navadne a veš, pekla sem na 220, sej nisi pričakoval...a drugače pa drugam nisem dajala soli kasneje Pridi še ti jutri ob 10h v via bona, da vidiš, kako dobra je neslana pica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 Odkril sem čar zelenjave dušene na olivnem olju. V svojo prehrano vnašam drastične spremembe - meso le enkrat tedensko, s tem, da ribe niso meso ( ) lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 Odkril sem čar zelenjave dušene na olivnem olju. V svojo prehrano vnašam drastične spremembe - meso le enkrat tedensko, s tem, da ribe niso meso ( ) lalalaTe je sinoči Alfi Nipič navdušil na tv Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 Pridi še ti jutri ob 10h v via bona, da vidiš, kako dobra je neslana pica a dopoldan Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 Pridi še ti jutri ob 10h v via bona, da vidiš, kako dobra je neslana pica A se kej pove? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 Te je sinoči Alfi Nipič navdušil na tv Ne, na slovenski TV gledam le šport. Je pa odločitev povezana z obiskom na katerem sem bil v sredo; pa me tam vedno s čim takim pocrkljajo,a sem sedaj prvič tudi sam doma probal. Res, nikoli prej nisem prakticiral tega, da bi preprosto različno zelenjavo fuknu na olivno olje in čao. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 a dopoldan Jasno, na zajtrk, kosilo in večerjo A se kej pove? Ravno sem začel pravit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 Jasno, na zajtrk, kosilo in večerjo Ravno sem začel pravit Mhm, sej kul, me pa ne bo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 Mhm, sej kul, me pa ne bo. Ti je prezgodaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 Ti je prezgodaj Ne, prepozno vabiš! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 Ne, na slovenski TV gledam le šport. Je pa odločitev povezana z obiskom na katerem sem bil v sredo; pa me tam vedno s čim takim pocrkljajo,a sem sedaj prvič tudi sam doma probal. Res, nikoli prej nisem prakticiral tega, da bi preprosto različno zelenjavo fuknu na olivno olje in čao.Ej, dobra ideja za jutrišnje snemanje, pridi Ne, prepozno vabiš! Šele danes so mi dokončno potrdili snemanje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 Ej, dobra ideja za jutrišnje snemanje, pridi Pojma nimam, za kakšno snemanje gre. Verjetno kakšna TV. Za različne TV (SLO 1, A kanal, Pop Tv, ATV signal, TV Mb) sem naredil vsaj trideset oddaj in me to res več ne zanima. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 Pojma nimam, za kakšno snemanje gre. Verjetno kakšna TV. Za različne TV (SLO 1, A kanal, Pop Tv, ATV signal, TV Mb) sem naredil vsaj trideset oddaj in me to res več ne zanima. lalalaSnemamo za TVPIKA mojo metodo, tako, da tebi ni potrebno nastopat, prideš pač na prigrizek, če boš v lj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.