Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl

Recommended Posts

kaj se ne bom razburjala, če sem zgleda podsoljena ... jaz bi mastno, slano, junk food. x:px x:Dx kila gor ali dol, vsak dan kaže drugače. x:Dx

eh, kje bi jaz premalo pazila na mleko .. to sploh ni meni podobno. x:Dx

jao x:Dx x:o)x

NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO
Deli na socialnih omrežjih

Guest mačona

ja kaj čem, če sem vedno jedla po vrtcih, šolah, pri sosedih, v internatu, na bone, pri prijateljih ... xnckrivx

znam pa speči fajn pico. x^x to je vse. x:Dx

ja kaj čem, če sem vedno jedla po vrtcih, šolah, pri sosedih, v internatu, na bone, pri prijateljih ... xnckrivx

znam pa speči fajn pico. x^x to je vse. x:Dx

ok ne sramuj se vsaj dobro pico narediš že to je nekaj mjammmmm

Guest mačona
saj se ne sramujem. zakaj se tudi bi. pri teh letih. x:Dx ne, res se ne. samo bedno mi je, ker sem prelena in preveč razvajena, da bi kuhala. pa mam doma garam masalo in nevemkere indijske začimbe. x:Dx za kuga, se sprašujem. x:Dx

Guest mačona

izvedela, da lahko sčaram dal (in zraven puri ali roti ali naan ali ... x:px ), če se zbrcam. x:Dx

zaradi mene ... glavno, da se je. kdo kuha, ni važno. x:Dx x:o)x

Guest sstane
zaradi mene ... glavno, da se je. kdo kuha, ni važno. x:Dx x:o)x

Kdo kuha, res ni pomembno, pač pa, kako. x;)x

Danes zvečer ob 20h bosta na TV PIKA Contesa in kuhar restavracije Via Bona pokazala vsem luninim kuharjem, kako se pravilno kuha x:px

Če bo vse po sreči neki full dobrega iz Kavala - torej če ne bodo kuhno že ob 21.30-22h zaprli dokler se midva ne pojaviva xcrossfingx drugač pa clo razmišljam samo o gratiniranih pačalinkah mmm :yumy:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Guest sstane
Če bo vse po sreči neki full dobrega iz Kavala - torej če ne bodo kuhno že ob 21.30-22h zaprli dokler se midva ne pojaviva xcrossfingx drugač pa clo razmišljam samo o gratiniranih pačalinkah mmm :yumy:

Upam, da v Kavalu gledajo TV PIKA x:Dx

testenine s tuno in zelenjavo (grah, korenje, koruza) v smetanovi omaki

paradižnikova solata s čebulo

za večerjo si bom a naredila govejo juho s cmočki (iz vrečke) :inocent: pa zlate kroglice

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

2 kavi, 0,5 l juicea, 2 l vode

Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.

Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje.

JEAN ANOULIH

Upam, da v Kavalu gledajo TV PIKA x:Dx

A misliš zato, da nam bodo naredli nesoljene pačalinke x:Dx

Jst sem se že kar odločila da si privoščim v Kavalu danes gratinirane palačinke :yumy: me je oči na neke čevape zvlekel popoldne... pfej mi je žal pa še prismrdela sem ven 100/h :xx!: nikol več ampak tokrat pa res AMEN s to svinjarijo!!!

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

:o|o: ne vpraš

me že zdaj glava boli

ej res ne vem, najraj bi kr repo pa žgance x:o)x sam potlej so vsi kuj siti :o|o: pa praskajo po hladilniku celo popoldne

morbit

kak dober ajmoht z knedli z velik prepražene čebule , česna , peteršilja in muškata

morbit

oslič s kromppirjevo solato

morbit pa

petkova klasika

gobova juha z jurčki pa čalapinke

neki takega :inocent: kaj boš pa ti kuhal x?x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

:o|o: ne vpraš

me že zdaj glava boli

ej res ne vem, najraj bi kr repo pa žgance x:o)x sam potlej so vsi kuj siti :o|o: pa praskajo po hladilniku celo popoldne

morbit

kak dober ajmoht z knedli z velik prepražene čebule , česna , peteršilja in muškata

morbit

oslič s kromppirjevo solato

morbit pa

petkova klasika

gobova juha z jurčki pa čalapinke

neki takega :inocent: kaj boš pa ti kuhal x?x

odvisno kaj mi zapaše

jest ti svetujem naredi jim < juhico ,težin solato in ce so normalni jedci imajo dost če ne pa jim Še kaj sladkega naredi.

naj vam tekne lia

odvisno kaj mi zapaše

jest ti svetujem naredi jim < juhico ,težin solato in ce so normalni jedci imajo dost če ne pa jim Še kaj sladkega naredi.

naj vam tekne lia

kaj je to težin solata?

ne niso normalni, tri šefle zrezkov pojedo pa še kr gledajo xcivx x;)x

x^x takle mamo, skoz prazn hladilnik xrolleyesx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Jaz pa ravno mljackam sendvič iz polnozrnate štručke, sira in zelene paprike. Se je treba okrepit pred službo.

Za kosilo pa bova šla z Mrcinico na prebranac x:px

Včeraj zvečer v Kavalu pa najprej solato iz hobotnice, potem pa polento z jurčki. Za sladico pa več ni bilo placa v trebuščku. x^x

Cro, smo povprašali po tebi (kuharju na bolniški), pa noben ni vedel, da bi kateri od kuharjev kaj zbolel xnckrivx

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Jaz pa ravno mljackam sendvič iz polnozrnate štručke, sira in zelene paprike. Se je treba okrepit pred službo.

Za kosilo pa bova šla z Mrcinico na prebranac x:px

Včeraj zvečer v Kavalu pa najprej solato iz hobotnice, potem pa polento z jurčki. Za sladico pa več ni bilo placa v trebuščku. x^x

Cro, smo povprašali po tebi (kuharju na bolniški), pa noben ni vedel, da bi kateri od kuharjev kaj zbolel xnckrivx

girly odvisno koga si prasala pa sej vedno noben nc ne ve sej tud jest ne vem če kdo manka ker nas ne zanima in se raje posvetimo delu.

girly ko pridem na siht te povabim na večerjo ,da se perepričaš ok :palec: :2src:

girly odvisno koga si prasala pa sej vedno noben nc ne ve sej tud jest ne vem če kdo manka ker nas ne zanima in se raje posvetimo delu.

girly ko pridem na siht te povabim enkrat na večerjo ,da se perepričaš ok :palec: :2src: ekxtra zate naredim kar ti bo srce pozelel lepo pa je da mislis name. hvala

in te bom povabu na snemamje da boš kuhala z nami da nam enkrat dekle popestri dan bom prosu staneta ce lahko organizera tv piko za snemanje v živo si upaš z mano kuhati haha.te bom zelo vesel

bay crocuta

Hehe .. uh, nisem jaz neki človek za kamere, še fotoaparata ne maram preveč, razen, ko so fotke čisto spontane in v bistvu sploh ne opaziš, da kdo slika.

Pogovarjala sem se z enim natakarjem, ki me skoraj zmeraj streže, sanja se mi ne, kako mu je ime. Malo mlajši, pa ful dobro zna angleško :palec: , ga moram pohvalit. Pa nov plac si je nabavil pred nedavnim v BS-u. x:)x

No, saj ni točno vedel, tam se je pač nekomu v kuhinjo zadrl, če je kdo na bolniški, pa se je nekdo drug nazaj zadrl, da nič ne ve o tem in smo zaključili. Če bi vedela, kako ti je ime, bi menda vedel, za koga gre. xnckrivx

Koliko kuharjev pa vas je vseh skupaj? Se mi zdi, da vas mora biti kar veliko glede na ves promet, ki ga imate.

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...