Inkvizitorka 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 No, saj ni točno vedel, tam se je pač nekomu v kuhinjo zadrl, če je kdo na bolniški, pa se je nekdo drug nazaj zadrl, da nič ne ve o tem in smo zaključili. Če bi vedela, kako ti je ime, bi menda vedel, za koga gre. Drugic vprasaj po Pokowcu (v alternativi 1Budali ali Buddhi) in oseba je zenskega spola Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Sm mal v zadregi zdj, ko jem minimalno mesa. Nimam glih kaj grozn velik idej, pa tudi tiste, k jih mam, niso pretirano rafinirane. Dons sm npr. u kastrolo fuknu olupljen kostanj, gobe pa čebulo. Nič posebnega. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 še ne vem ... mandarin mi je zmanjkalo Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 V hladilniku imam še polovico glave cvetače ...če ni že slučajno zgnilila in če ni bom naredila gratinirano cvetačo po crocutinem nasvetu, bomo vidli samo upam da si ne bom spet roke zažgala v pečici kot zadnjič, sm si res spržo naredila in dvomim da mi bodo tam še kdaj kocince rasle Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 rastejo, rastejo, iz izkušenj Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 fak-it! Pa prov lep "modni" dodatek bi blo tkole imet eno črtico roke brez Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pacl 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Evo porova juha je ratala in to super! za povrh pa še mešan štrudl. lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 No morm povedat da se tista polovička cvetače še ni pokvarila zato sem jo res po tistem receptu naredila vendar se mi zdi da je bilo odločno preveč vodeno znotraj - cvetačo sem dovolj odcedila samo mleko ni šlo skup verjetno. No sej sem potem itak izkoristila kar je ostalo okoli in sicer tako da sem prestavila ven cvetačo in na tisto mesto dala kuhane polžke (testenine pač). Vse skupi zmešala in čez naribala sir potem pa še enkrat v pečico gratinirat. Je kar dobro prišlo samo roke za sol nisem imela danes, blo čist pusto ampak mi je pravzaprav tut pasalo bolj neslano. Mam neki tak čudn okus danes Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Brancinov carpaccio na rukoli Recept dobiš pri kuharju v VIA BONA ali na PIKI v oddaji Pikasto Ali pa pri Contesi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 rižota z lisičkami in velik soljate zravn.. Za posladek pa sladoled :okus TIRAMISU.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 ..prosena kasa z jabolkom, lesniki in cimetom... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 sirnica----sirov burek moje mame je najboljši, čeprav je slovenka še mal, pa bo pečenzraven pa obvezno čebulna solata (narezan čebu na krhlje, vegeta, olje) njami za kosilo sem pa riz, sojine polpete z bučkami, zelena solata z jajčki (beljaki, rumenjaki pri meni ne pridejo v poštev) Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Juhu, dons je tisti dan v tednu, ko jem meso. Sem ga že dal tajat. Dopoldne bom zunaj zakurbljal žar, pa paradajz/paprika solato zraven. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Drugic vprasaj po Pokowcu (v alternativi 1Budali ali Buddhi) in oseba je zenskega spola Izbira nicka pohvalna, ikona pa nekak ne gre zraven Juhu, dons je tisti dan v tednu, ko jem meso. Sem ga že dal tajat. Dopoldne bom zunaj zakurbljal žar, pa paradajz/paprika solato zraven. lalalaTudi jaz tistemu dnevu, ko jem meso, pravim dons. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Tudi jaz tistemu dnevu, ko jem meso, pravim dons. Kok s ti pameten. Najresneje razmišljam, d' b' te meu za svojga idola* lalala *Legenda: idol = malik, isto, k Talični v Libiji lalala No2 Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pacl 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Juhu, dons je tisti dan v tednu, ko jem meso. Sem ga že dal tajat. Dopoldne bom zunaj zakurbljal žar, pa paradajz/paprika solato zraven. lalala Če boš že zalaufal žar, vrži še zelenjavo gor, papriko prereži na pol in v notranji del nareži -obloži z mozarelo in potem počasi pečeš dokler se sir ne stopi paprika pa zapeče, meni je to ,Sedaj mi jo že moji meskoti kradejo, tako, da delam duple porcije,aja, pa malo popopraj in posoli sir - pa ne z cestarsko soljo! lp in dober tek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Če boš že zalaufal žar, vrži še zelenjavo gor, papriko prereži na pol in v notranji del nareži -obloži z mozarelo in potem počasi pečeš dokler se sir ne stopi paprika pa zapeče, meni je to , lp in dober tek Mam eno podobno foro - v podolgovate paprike dam kos navadnega sira in jih fuknem na žar. Ql. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Kok s ti pameten. Najresneje razmišljam, d' b' te meu za svojga idola* lalala *Legenda: idol = malik, isto, k Talični v Libiji lalala No2V redu, samo potem mi boš moral enkrat tedensko žrtvovati kakšen kotlet ali kaj podobnega. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 V redu, samo potem mi boš moral enkrat tedensko žrtvovati kakšen kotlet ali kaj podobnega. Šit. Po tanovem sam enkrat tedensko meso žrem, ti b' pa še to za provizijo vzel. Bom meu za idola raj kakga vegija. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Šit. Po tanovem sam enkrat tedensko meso žrem, ti b' pa še to za provizijo vzel. Bom meu za idola raj kakga vegija. lalalaA se pol raj zmenva za eno radeško devico na teden? Če sploh je tm kakšna Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 nosorog, a maš to kako dieto, al si nasplošno spremenil način prehranjevanja ? Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 pomfri bi dons jedla. če mi ne bo slabo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 ...vse po spisku... lakom lacen, lakom svet pojedu... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 čokolado z lešniki kosilo preskočim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 čokolado z lešniki kosilo preskočim. tudi jaz jo pravkar jemsamo kosila pa vseeno ne bom preskočla Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.