Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl

Recommended Posts

No, saj ni točno vedel, tam se je pač nekomu v kuhinjo zadrl, če je kdo na bolniški, pa se je nekdo drug nazaj zadrl, da nič ne ve o tem in smo zaključili. Če bi vedela, kako ti je ime, bi menda vedel, za koga gre. xnckrivx

Drugic vprasaj po Pokowcu (v alternativi 1Budali ali Buddhi) in oseba je zenskega spola xg:Dx

Deli na socialnih omrežjih

Sm mal v zadregi zdj, ko jem minimalno mesa. Nimam glih kaj grozn velik idej, pa tudi tiste, k jih mam, niso pretirano rafinirane. Dons sm npr. u kastrolo fuknu olupljen kostanj, gobe pa čebulo. Nič posebnega.

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

V hladilniku imam še polovico glave cvetače ...če ni že slučajno zgnilila :inocent: x:Ix in če ni bom naredila gratinirano cvetačo po crocutinem nasvetu, bomo vidli xnckrivx samo upam da si ne bom spet roke zažgala v pečici kot zadnjič, sm si res spržo naredila in dvomim da mi bodo tam še kdaj kocince rasle x:px

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

x:Dx fak-it! Pa prov lep "modni" dodatek bi blo tkole imet eno črtico roke brez x:Dx

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

No morm povedat da se tista polovička cvetače še ni pokvarila zato sem jo res po tistem receptu naredila vendar se mi zdi da je bilo odločno preveč vodeno znotraj - cvetačo sem dovolj odcedila samo mleko ni šlo skup verjetno. No sej sem potem itak izkoristila kar je ostalo okoli in sicer tako da sem prestavila ven cvetačo in na tisto mesto dala kuhane polžke (testenine pač). Vse skupi zmešala in čez naribala sir potem pa še enkrat v pečico gratinirat. Je kar dobro prišlo samo roke za sol nisem imela danes, blo čist pusto ampak mi je pravzaprav tut pasalo bolj neslano. Mam neki tak čudn okus danes :o|o:

..prosena kasa z jabolkom, lesniki in cimetom... :8):

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

sirnica----sirov burek moje mame je najboljši, čeprav je slovenka

še mal, pa bo pečen

zraven pa obvezno čebulna solata (narezan čebu na krhlje, vegeta, olje)

njami :P :P :P

za kosilo sem pa riz, sojine polpete z bučkami, zelena solata z jajčki (beljaki, rumenjaki pri meni ne pridejo v poštev)

Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.

Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje.

JEAN ANOULIH

Drugic vprasaj po Pokowcu (v alternativi 1Budali ali Buddhi) in oseba je zenskega spola xg:Dx

Izbira nicka pohvalna, ikona pa nekak ne gre zraven :8):

Juhu, dons je tisti dan v tednu, ko jem meso. Sem ga že dal tajat. Dopoldne bom zunaj zakurbljal žar, pa paradajz/paprika solato zraven.

lalala

Tudi jaz tistemu dnevu, ko jem meso, pravim dons. x^x

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Tudi jaz tistemu dnevu, ko jem meso, pravim dons. x^x

Kok s ti pameten. Najresneje razmišljam, d' b' te meu za svojga idola*

lalala

*Legenda: idol = malik, isto, k Talični v Libiji

lalala No2

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Juhu, dons je tisti dan v tednu, ko jem meso. Sem ga že dal tajat. Dopoldne bom zunaj zakurbljal žar, pa paradajz/paprika solato zraven.

lalala

Če boš že zalaufal žar, vrži še zelenjavo gor, papriko prereži na pol in v notranji del nareži -obloži z mozarelo in potem počasi pečeš dokler se sir ne stopi paprika pa zapeče, meni je to :palec: ,

Sedaj mi jo že moji meskoti kradejo, tako, da delam duple porcije,

aja, pa malo popopraj in posoli sir - pa ne z cestarsko soljo! xDDx

lp in dober tek

Če boš že zalaufal žar, vrži še zelenjavo gor, papriko prereži na pol in v notranji del nareži -obloži z mozarelo in potem počasi pečeš dokler se sir ne stopi paprika pa zapeče, meni je to :palec: ,

lp in dober tek

Mam eno podobno foro - v podolgovate paprike dam kos navadnega sira in jih fuknem na žar. Ql.

lalala

Kok s ti pameten. Najresneje razmišljam, d' b' te meu za svojga idola*

lalala

*Legenda: idol = malik, isto, k Talični v Libiji

lalala No2

V redu, samo potem mi boš moral enkrat tedensko žrtvovati kakšen kotlet ali kaj podobnega. x:px

V redu, samo potem mi boš moral enkrat tedensko žrtvovati kakšen kotlet ali kaj podobnega. x:px

Šit. Po tanovem sam enkrat tedensko meso žrem, ti b' pa še to za provizijo vzel. Bom meu za idola raj kakga vegija.

lalala

Šit. Po tanovem sam enkrat tedensko meso žrem, ti b' pa še to za provizijo vzel. Bom meu za idola raj kakga vegija.

lalala

A se pol raj zmenva za eno radeško devico na teden? Če sploh je tm kakšna x;)x

nosorog, a maš to kako dieto, al si nasplošno spremenil način prehranjevanja ?

Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.

Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje.

JEAN ANOULIH

...vse po spisku... lakom lacen, lakom svet pojedu... x:px

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...