5rca 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Počasi me mineva tole kuhanje kosila in večerje vsak dan mamiiiicaaaa pridi nazaj Danes goveja župca s fritati, pečen krompir z zelenjavo in soljat Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 rjavi riž, zelenjavna omaka.sem vrgla v omako mal sojine omake pa neko kitajsko mešanico začimbblo Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 V atlantisu sem si privoščla en sadni shake in pladenj s siri za desert pa čokoladni fondie! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Na žar sm fuknu dele piščančjih in prašičjih trupel. Zraven sm se pa mal z zelenjavo znajdu. Fajn, čist drgač, kt tista gobovo-kostanjeva brozga včeraj. Toplo je blo pa zunaj k svina u buče; sm kr u majčki okol skakal, pes pa sploh brez vsega . Konc novembra ... Hm. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 sej ne da se mi da ampak sedaj grem delat domače slivove cmoke ne nikomur povedat ampak v slivovih cmokih bodo polovičke marelic Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 uuu, lenka, a lahk pridem? Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 pravkar sva pojedlauspelo božanskoso bili krhki kot pena Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 Počasi me mineva tole kuhanje kosila in večerje vsak dan mamiiiicaaaa pridi nazaj Danes goveja župca s fritati, pečen krompir z zelenjavo in soljat kaj? bejba, pridem kdaj k tebi na kakšen tečaj. mogoče skuham kosilo trikrat na mesec, večerje mi pa ni treba nikoli. hladilnik sam nudi dobrote. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 kefir z banano, oreški, pšeničnimi kalčki...krompir in špinačopa eno milko pokončalapa spet bi neki jedla Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jasinti 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 juho iz vrecke, njam... Citiraj ...sem nenehno v pricakovanju.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 midva sva pa danes kar mcdonals... in potem za 2 uri zaspala Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 domača zelenjavna juhica z svežimi žemljicami Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 V atlantisu sem si privoščla en sadni shake in pladenj s siri za desert pa čokoladni fondie! V tej temi je pa hujš kot v inkvizicijskih modrostih. Kaj vse bomo snedli... Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Danes sem jedla v francoski restavraciji Neko dobro zloženko z mlado zelenjavo in tremi vrstami mesa! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 to z mlado zelenjavo je v tem letnem času vsekakor bil nateg. priporočam, da greš tja in zahtevaš sladico in kavo zastonj jaz pa sploh nisem lačna Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 Danes bova špinačo, pire in hrenovke. Pa razmišljam, da bi še puding skuhala ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 Jaz si bom pa eno zelenjavno juhco tako čist na hiter skuhala na konc bom pa dala še nariban parmezan + curry... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 pečen kostanj skromno južinam Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 js pa si bom zdajle za večerjo naredila : polnozrnato štručko s tuno, vmes pa 3 liste zelene solate (kristalke) in paradižnik Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 Ne morem se znebit občutka, da bi ta tema morala bit za penzioniste, pa vseeno povem: na palačinke grem Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 KAko ljubim to temo... Zajtrk; jaja na oko dop. malica; banana kosilo; goveji biftek, kot priloga špinača kuhana na pari (da ja ostanejo vitaminčki) mešana solata s čebulo pop. malica; banana večerja; tatarski biftek želim vsem en dober tek Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 KAko ljubim to temo... Zajtrk; jaja na oko dop. malica; banana kosilo; goveji biftek, kot priloga špinača kuhana na pari (da ja ostanejo vitaminčki) mešana solata s čebulo pop. malica; banana večerja; tatarski biftek želim vsem en dober tek Hvala, enako Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 Polento + kislo mleko..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 ta pohan sir je tkoooo dober.... .... Pohana piška tudi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.