Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl

Recommended Posts

rezanci :xx!: no, kitajske pečene z zelenjavo še prebavljam, ampak 1x na mesec so čisto dovolj.

jaz sem pa danes pire in paradižnikovo omako.

malo prej pa polnozrnato štručko s sirom - vse skupaj pečeno v toasterju, zraven pa kislo repo pa svežo papriko (to dvoje sicer ni naboljša kombinacija).

za poslastico pa še eno čokoladno napolitanko pa .. um ... mini pomarančo (nektarina ali mandarina?). zdaj pa še bom eno čokoladico maznila, samo še se moram odločit, katero x:px

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Deli na socialnih omrežjih

Eno polkilsko x:px x:Dx x;)x

Polkilske so najslabše. :xx!: Milka 100p-gramska s celimi lešniki je tista, na katero jaz prisegam. Ravno prav čokoladna (ta velike so bolj mlečne) in - če me ne ogoljufajo - ravno prav lešnikov (no, zmeraj bi jih lahko bilo še več x;)x )

Maznila sem pa Minute od Milky Waya in Tortico od Kraša. x:px

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Uh, pa ti dve sta od "manj čokoladnih" poslastic najboljši ... Ta Kraš je naravnost legendarna že ... x:px

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Guest sstane
Uh, pa ti dve sta od "manj čokoladnih" poslastic najboljši ... Ta Kraš je naravnost legendarna že ... x:px

Nekam majhni izgledata :o|o:

Ne poznaš teh napolitank (ta zlate, modra - kokosova - je nova)? :eek:

Pa saj so v prodaji že od vedno!

Glih prav velika za posladkat po obroku. Ne spadam med tiste, ki bi se s čokolado tolažili ali v njej utapljali žalost in mizerijo, tako da je tudi ne potrebujem veliko za eno porcijo.

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

zajtrk:čokolino

malica:banana in dve klementini

kosilo:kurja obara in puding

popoldansak malica:jogurt in dva kiwija

večerja:ena marcipanova tablica..

x:px x^x x:o)x

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Zjutri sem pojedla eno marcipanovo tablico...

Za kosilo sem mela goveje zrezke v gobovi omaki,testenine in soljat..

Za opoldansko malico pa 2klementini,en čokoladni puding in eno banano...

:palec: To je pa tud vse za dans..No,najbrž bo še kak Kinder pingvin padu....

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

A to so tiste Krašove, ki so imele včasih mega močen ovitek in si z zobmi trgal da si do napolitanke prišel :inocent: x:Dx no mislim da je to ista zadeva ker samo ene Krašove napolitanke (torej ena velka napolitanka je) smo jedl že OD VEDNO x;)x pri nas je šlo iz generacije v generacijo, clo stric mi jih je kupoval pa sva skupi papcala ko je bil tuki na dopustu x:Ix

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Ja, ja, točno tote!!! x:Dx x:Dx

Ena kvadratna politanka pa fertik. x:px

Ovitek se tu pa tam zamenja, to pa je vse. Pa kokos varianto so si pred nedavnim omislili, ki pa ni bog ve kaj. :o|o:

Nekaj bi jedla, pa ne vem kaj. Sem zadnjič našla hroščka v omari in ven zmetala čisto vse, kar ni bilo neprodušno zaprto. Pa še pol tistega, če smo iskreni.

Tako da zdaj niti moke nimam, vse je treba na novo nabavit. xrolleyesx

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Joj, 5rca, še to se ti moram potožit, da je to temo Ante zadnjič poimenoval za penzionersko :vragec:

Čista hudobija.

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Halo, čista hudobija je to ja, nad hudobija :vragec: tale tema je pa men najbolj zakon, kadar nimam ideje kaj za kosilo narest se sam mal do foruma sprehodim, oppala pa je kosilo na mizi x:px da ne rečem kako koristna je ker izveš poln zanimivih receptov da mal padeš iz vsakdana.

Drugač pa smo me z mami zadnjič v eni gobovi juhci (tisti iz vrečke) našle črvička, seveda se je že skuhal in je priplaval na krožniku :xx!: pa smo pol vso zalogo teh župc stran vrgle! Seveda je velika možnost da je bil v svežem peteršilju ki smo ga not dale ampak nikol ne moreš bit preveč ziher. Pol fasnge zmeri stran zmečemo tut ko kake faraonke (mravlje) prikorakajo na obisk. Ne vem, nism jst za te žuželčje zadeve, pol mam občutek da bogvedi kje je žuža še kake drekce ali ličinke pustila :eek:

Ja kar se tiče teh čokoladic, zlo dolg jih vbistvu že nisem jedla, zato sem bla kar presenečena nad novim ovitkom in novim okusom. Sploh si ne predstavljam kak je zato bom ob priliki poiskala v trgovini pa se prepričala sama x:)x čeprav - danes zjutraj ugotovila da možno da sem okužena z neko črevesno bakterijo xrolleyesx imam že eno leto full probleme z želodcem, prebavo, uglavnem vsi simptomi štimajo in test tudi, zdaj se moram samo še z dohtarco posvetovat. Če bo še ona potrdila me čaka izločitev bele moke, peciv, sladkorja, mleka, sira, kisa, kvašenih izdelkov in omejitve ogljikovih hidratov v svoji prehrani :sori: sej bom umrla to je tko kt da bi bil SKOS na dieti :O: x:o)x x:Dx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

:eek: :eek: :eek: U satan!! Pa se te bakterije ne da z zdravili ugnobit? Naš maček ima kar naprej gliste, pa mu dajo injekcijo, pa je dva meseca spet dober. Brez diete. Ta hrana, ki si jo naštela, itak vse obsega. No, krompirja nisem zasledila. Če lahko ješ krompir, si okay. Se bo dalo preživet. Brez krompirja pa res ne.

Ja meni se ta tema zdi tudi ena najpomembnejših na tem forumu - takoj za Levi, seveda. x:Dx Sem bila čisto šokirana, ko jo je Ante tako grdo užalil. :vragec:

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

x:Dx x:Dx x:Dx

Sem ga že na licu mesta skregala, upam, da se bo kaj poboljšal. :vragec:

Ne morem nič jest, ker se mi je na notranji strani ustnice tista razjeda boleča naredila. :C: Tako da sem danes za zajtrk po slamici pila gris.

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Ja, če ti je to en kelnar povedal potem pa bo že držalo . Sicer pa pri preprodaji droge niso problem mali dilerji, ampak njihovo ozadje oz. njihovi dobavitelji. Če malega dilerja zapreš se v trenutku pojavi novi itd. Torej je treba ujeti "ozadje", ki pa deluje zelo sofisticirano in seveda v "prve bojne linije" pošilja male dilerje in odvisnike, ki v želji po svojem odmerku zanje preprodajajo in ji ščitijo, ker od njih dobivajo potrebno drogo, pa tudi bojijo se jih. Veliko je tudi mladoletnih preprodajalcev, saj so ugotovili, da glede na za njih predvidene sankcije - najmanj tvegajo. Sicer pa je lahko v zaporih veliko dilerjev /in jih tudi je/ pa droge ni moč izkoreniniti in je tudi nikoli ne bo. Poleg tega v boju zoper droge še zdaleč ni edino orožje represija. Da pa je šolska mladina osrednji cilj dilerjev je sicer žalostno ampak povsem normalno oz. razumljivo, saj so le-ti najbolj dovzetni za droge. Pa lep pozdrav!

Ja meni se ta tema zdi tudi ena najpomembnejših na tem forumu - takoj za Levi, seveda. x:Dx Sem bila čisto šokirana, ko jo je Ante tako grdo užalil. :vragec:

x:Ix :O: :icon15: :icon16: x:Dx x;)x

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Joj, kok bi zdele žgance pa zele jedla. :o|o: Jebemti, niagara....a s mogla zint. :vragec: x:Dx x;)x xsrcx Aja, sej, v bistvu sm jih jst prva omenla. :inocent: xnckrivx x:Dx

Jihaaaaaaa x:px x:Dx ........Piki,forgive me! x:Dx :vragec:

Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...