El Nino 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 Gratinirane palačinke s skuto... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 Evo, najprej 2 mandarini in en jabuk, za posladek pa antibiotik. :xx!: Ker ga morm kao po jedi vzet....čeprov, sadje ni ok, po mojem, samo, ne morem zjutraj neki ornk jest. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 Vidiš lih to je napaka, lih zjutraj bi mogla ornk jest! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 jaz pa mažem potico pa pomaranče ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 Vidiš lih to je napaka, lih zjutraj bi mogla ornk jest! Ti pa tišina, mula. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 Ti pa tišina, mula. Hehe....mula,dete...kaj vse nisem jaz Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 za kosilo krompirček iz pečice, redeče zelje, zelenjavni zrezek, ki ni bil ne vem kaj, pa štiklček paniranega sira zdaj pa še grem en kivi. ali pa 2 Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 3. december 2006 Prijavi Deli 3. december 2006 js pa tako prelakana, pa nimam idej, kaj bi si naredila nekaj na hitro.... Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 3. december 2006 Prijavi Deli 3. december 2006 Moj drugi spodleteli poskus konzumiranje futra za vegetarijance. :xx!: Pomfri , zraven pa tofu s papriko. U satan mater, je to nagravžno. :xx!: :xx!: :xx!: Že v ustih se ti naenkrat takšne gravž grudice naredijo, da sem kar takoj morala ven špuknit, do okusa še sploh nisem prišla. Kar švicnila sem in solze v okice dobila od sile. No, sem se odločila, da pa samega pomfrija le ne morem jest in si pogumno scmarila še nek "zrezek" iz sejtana. Tudi malo zelenjaven, se mi zdi. Strukture ni tako hudo nagravžne kot paprika tofu, je pa zato okus naravnost neponovljiv. :xx!: Vseeno vztrajala dalje in pametno ugotovila, da bo stanje mogoče kaj boljše, če čez polijem omako iz šampinjonov (kar sicer ne paše najboljše k pomfriju, ali j... ga). Scmarim še omakico, prav odlična je bila. Polijem čez šnicl, probam skupaj ... še vedno :xx!: Ta okus je pač neuničljiv. Ne losaš se ga, pa da je bog. Bo kar vse v koš romalo, tisto iz krožnika pa tisto, kar se še po hladilniku kota. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pjotr2000 4. december 2006 Prijavi Deli 4. december 2006 Pomfri , zraven pa tofu s papriko. U satan mater, je to nagravžno. :xx!: :xx!: :xx!: Hej Girly..... pomfri... veš kaj full paše zraven (glede na to, da vidim, da si pripravljena experimentirat z okusi.... sicer se sliši full nagravžno, pa probaj enkrat... Pomfri namoči namesto v ketchup, v jagodni jogurt... vem vem vem sliši se mal pritegnjeno, pa vseeno, za sprobat, meni sede Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 4. december 2006 Prijavi Deli 4. december 2006 ... Nekako glih nisem ljubitelj sadnih jogurtov. Se pa spomnim, da sem way back pomfri pomakala v na oko pečena jajca (potem so mi začela naenkrat smrdet, mi ni jasno, zakaj). Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. december 2006 Prijavi Deli 4. december 2006 Heh, dans k je varno , si bom pa prvošču fižolovo solato, kak trdo kuhan jajček, pa dober črn kruh, pa še mogoč kaj, pa bo super. Obožujem fižol... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 4. december 2006 Prijavi Deli 4. december 2006 dans je repa z ocvirki in kuhan krompir. aja, pa sveže stisnjen sok iz pese in jabolk Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pacl 4. december 2006 Prijavi Deli 4. december 2006 Končno spet krompirjev golaž, zraven pa kruh! Spet sem se naložil, da ne morem dihat! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 4. december 2006 Prijavi Deli 4. december 2006 zjutri- prosena kaša z medom malica-2 kiwija kosila-pohana piška od včeri in krompirjeva solata z veliko čebule zdjle jem pa čipi čips... za večerjo..grem na pizzo... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 4. december 2006 Prijavi Deli 4. december 2006 Končno spet krompirjev golaž, zraven pa kruh! Spet sem se naložil, da ne morem dihat! Uhhhh Mi ni treba razmišljat, kaj naj jutri naredim Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 Od razkuhanih riževih rezancev sem prišla do dobrega prijateljstva z njimi. Noro so dobri z drobtinami in zelenjavo mmm-mm-m mi ni žal da sem jih probala, bom jih še uporabljala Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 No, jaz sem čez dan 2 kosa polnozrnatega kruha s sirom, ker se mi ni ljubilo nič drugega pajsat, zvečer pa sem si naredila hrustljavo solato s kuhanim krompirjem. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 Hehe, jst sm pa včeri jedla radiček (flancar) s krompirjem in jajcem v solati Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 Radiča pa jaz ne maram kaj preveč, je pretrd in preveč grenek. Kristalko imam najraje, pa krompir in redkvice notri, če je le možno. Zdaj še bom pa en štiklček čokolade maznila, potem pa zobke umit in spat. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 Hehe, jst sm pa včeri jedla radiček (flancar) s krompirjem in jajcem v solati Pravkar eno skledo, brez jajc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bianka 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 Ocvrt sir, pa svež domač kruh, pa solato iz zelja in radiča. Njami! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 Dons pa jutr se morm še dobr nažret - še ne vem kwa. Jutr mam komisijsko tehtanje, moram za stavo do 31.01. shujšat 7 kg. Zvit, kolkr sem, bom probu neposredno pred tehtanjem spit ene dva litra vode. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 to bo pa zanimivo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 Dons pa jutr se morm še dobr nažret - še ne vem kwa. Jutr mam komisijsko tehtanje, moram za stavo do 31.01. shujšat 7 kg. Zvit, kolkr sem, bom probu neposredno pred tehtanjem spit ene dva litra vode. lalala Predlagam še vsaj 4 plasti oblačil, po možnosti malo vlažnih Jaz sem danes spet na sendvičih. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.