klarus 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 a ni bolš svinec Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pacl 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 Dons pa jutr se morm še dobr nažret - še ne vem kwa. Jutr mam komisijsko tehtanje, moram za stavo do 31.01. shujšat 7 kg. Zvit, kolkr sem, bom probu neposredno pred tehtanjem spit ene dva litra vode. lalala u, ta bo pa težka!!! Pa še novoletne požrtije so vmes...... aja danes pire in špinača, zvečer pa jabolčni štrrudl. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 Diana, kam boš pa ti 7 kg shujšala? Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 Včeri maznila krompirjev golaž - je prov sedlo Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 Štikl margerite iz Pizza Cut-a na Kongresnem. Ko pride mrcina, bova tortico, za zvečer pa še nimam pojma. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 včeraj sem jedla rižoto z orehi in rukolo. danes za kosilo "samo" sendvič. ampak ker bo s slastnim sejtanom - uuu, mnjami, tistega od Fastrama s čebulo si bom kupila - prekaša vse rižote, testenine, pice ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 McDonald's ..... ne, brez zajebancije, res! Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest eufgenija 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 kak si glup, jela sam jednu onu sta je.....kremsnitu...jer sam bolana...ynas na slatko. včeraj sem jedla rižoto z orehi in rukolo. danes za kosilo "samo" sendvič. ampak ker bo s slastnim sejtanom - uuu, mnjami, tistega od Fastrama s čebulo si bom kupila - prekaša vse rižote, testenine, pice ... kak si glupa, kak mores jediti riyotu y orehi a ja cu jediti jednu piydu crknjenu ak da bod, nas al bog ne voli slatko ubicu koga. to mozes pomoci, uradi nesto............ iak si ruzna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 Danes sem v kitajski prvič jedla RACO!!! In sicer na način z bambusom in gobami... bila je naravnost ODLIČNA tako da jo bom verjetno še kar kdaj naročila, ne morem verjet da ima tak kul okus, sem bila mal v dvomih zraven pa solata iz kalčkov, tut zlo dobra ker ponavadi dobim bolj take suhe cvernaste kalčke v kitajski na Igu, tukaj na Litijski v Štepanjcu pa je morm rečt hrana velik boljša. Sem živela v zmoti Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 Pa točno o tej sem ti govorila zadnjič, da midva z Mrcinico hodiva. Sicer si vedno domov vzameva, ker mi notranjost ni glih kaj prida simpatična, hrana je pa odlična. Pošlji sms, ko boš naslednjič za kitajsko, se odpraviva skupaj Včeraj privoščila večerjico v Kavalu, hobotnico v solati za predjed (sestrična obljubila, da bo v kratkem pripravica hobotnico spod pece ), potem pa pečeno zelenjavo. Škoda, da sem že prej doma tortico, mi nekako ni in ni šlo več v trebušček. Zdaj bom pa za zajtrk palačinke z nutello in granatnim jabolkom, glede kosila pa še ne vem. Za večerjo pa nekaj domačega, grem na Štajersko zvečer Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pacl 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 danes bojo pa jajčka z česnom, zraven pa mešana solata ja pa uživajte čez vikend ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 Pa točno o tej sem ti govorila zadnjič, da midva z Mrcinico hodiva. Sicer si vedno domov vzameva, ker mi notranjost ni glih kaj prida simpatična, hrana je pa odlična. Pošlji sms, ko boš naslednjič za kitajsko, se odpraviva skupaj Včeraj privoščila večerjico v Kavalu, hobotnico v solati za predjed (sestrična obljubila, da bo v kratkem pripravica hobotnico spod pece ), potem pa pečeno zelenjavo.U super, meni vedno manjka družbe za kitajsko meni je pa prav dobra hrana, čisto obična vbistvu, noben okus več me tam ne preseneti se bova zmenili kdaj ok! No hrana je res dobra tam tako da mi je kar malo žal da sem prisegala vedno samo na Ig, notri mi pa ni všeč ker imajo zgleda slabo ventilacijo in sem full po hrani smrdela ko sem ven prišla, kot iz kake "burekđilnice / čevapđilnice" mogoče pa tudi zato ker je kuhinja zraven prostora za nekadilce in je na drugi strani pomoje veliko bolj sveže kar se ozračja tiče Sicer pa sem hobotnico tut že jedla pa me vbistvu ni neki impresionirala... včasih mi jo je bilo celo nagravžno jesti - zaradi lovk in to, potem pa sem jo enkrat v solati probala pa je ta predsodek izginil ampak tudi okus mi ni bil ne vem kaj. Je pa lepa za pogledat, tak lep svež bel mesek, bi jo včasih raje gledala kot jedla Drugače sem pa danes za kosilo snedla špinačo s sojinimi zrezki, tisti zmrznjenimi. Se mi ni dal kej preveč pacat plus tega je pa še prav prišlo ker je kosmatinka prav s slastjo svoj delež špinače popapcala dosti je ostalo še za očija... uglavnem 3 muhe na en mah! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 Ma, dej, babnci...jst sm tud za kitajsko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 A pol še tebi sporočiva kadar se bova menili Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 A pol še tebi sporočiva kadar se bova menili Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 Aha .. zdaj pa imamo že en kup "sestankov" Enega levi + druščina Enega Bežigrad + ostali (nepomembni) deli LJ Enega pa kitajska ... Uh, naporen bo ta december ... No, če se samo me 3 za kitajsko (litijska) zmenimo, lahko tam samo hrano poberemo, potem pa krenemo do mene vse skupaj konzumirat. Stvar z omejitvijo treh oseb pa je taka, da imam samo 3 vilice, žlice in nože, ker me to prisili, da sproti posodo umivam. PS: če pa bi se še kdo drug rad povabil, pa si je pripravljen svoj pribor prinest, pa tudi ne bomo imeli nič proti (pa krožnik drugačne barve bo dobil) Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 Aha .. zdaj pa imamo že en kup "sestankov" Enega levi + druščina Enega Bežigrad + ostali (nepomembni) deli LJ Enega pa kitajska ... Uh, naporen bo ta december ... No, če se samo me 3 za kitajsko (litijska) zmenimo, lahko tam samo hrano poberemo, potem pa krenemo do mene vse skupaj konzumirat. Stvar z omejitvijo treh oseb pa je taka, da imam samo 3 vilice, žlice in nože, ker me to prisili, da sproti posodo umivam. PS: če pa bi se še kdo drug rad povabil, pa si je pripravljen svoj pribor prinest, pa tudi ne bomo imeli nič proti (pa krožnik drugačne barve bo dobil) sej kolikor vem dobiš palčke zraven tudi pri take-home hrani! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 Še pojma nimam kaj......bom pa za spremembo zuni jedo dans Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 Aja??? Zakaj pa jih potem meni nikoli ne dajo??? Satani. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 Kaj pa če bi jih prosila ker lej sej hrano plačaš po isti ceni ane, tiste palčke pa ti prinesejo na mizo ko greš jest in jih pol ljudi domov vzame naslednjič kar prosi! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 Uf, jst sm FUL za...sm dobila od best frenda set dvojih ful lepih palčk za kitajsko in jih morm sprobat...so pa take za umit...ne za stran vrč. Nepomembni deli LJ, a? Ti, štajerka, da ti neom en focn stisnila! ZDej bi pa res kitajsko... Jedla sm pa mozartove kugle...če bi mi kdo slučajno rad kej kdaj nosu...mi lohk to. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 Jaz že moram Kuki Lindt čokolado ... Lahko pa verižno sprožimo (kar pomeni, da jaz od nekoga dobim 100-gramsko milko s celimi lešniki, ti pa mocart kugle) Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 Eh, men bo že vaša družba tok sladka, da nea rabim še totih kugel mocartovih. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 Na dunaju je takoj levo od štefanove katedrale trgovinica z mozart kuglicami in ploščicami in kaj vem čem še vse Še dalje naprej po toti ulici pa slaščičarna z najboljšim sladoledom kar jih je. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 Ti, štajerka, da ti neom en focn stisnila! .....dej pomir se k bo štajersko ikebano s tebe naredla. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.