Pika Pikica 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 si me spolnil par let nazaj, ko sn enemu tipu rekla, da mi ni ekvivalenten, me je pa gledal, ko bik v nova vrata Jst sm mu rekla, da je narcis, pa mu ni blo nč jasno. Jedla prej pašteto, kruh in rdečo papriko, v kisu. Pa jogurt navadn. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 Jst sm mu rekla, da je narcis, pa mu ni blo nč jasno. ma ja sej sn že v eno temo napisala da so nekteri dedci za v okvir tko so lepi sam ko pa goflo ofnejo :xx!: o mamicasn glih dons govrila z enim takim, bilder, šikan, sexi mlad junc AMPAK mišice rastejo pamet se manjša p.s. pa to ne velja za vse bilderje al pa fitnesarje da me ne bodo zdej vsi pošpukal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pacl 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 Danes pa je bil, končno spet po dolgem času, slasten brezmesni pasulj ali po novem: fižol v omaki zraven pa bel kruh in čebula. lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 A ne daš že čebule v pasulj? Meni pa zraven najboljše pašejo vložene kumare Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pacl 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 A ne daš že čebule v pasulj? Meni pa zraven najboljše pašejo vložene kumare Ja, vendar mi paše tudi zraven, kar tako sveža, lepo olupljena in bolj na grobo narezana, ter posoljena. Nekateri pravijo, da pašejo tudi feferoni, samo meni potem vsa hrana izgubi okus, ker peččeeee! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 Uh, moj dedek uspe vsako leto pridelat ekstra svinjsko pekoče. Sem letos enega narezala in samo prst obliznila, pa sem bila za 2 dni fertik z okusom. Hektolitre vode spila. Naši zraven najraje jejo vloženo papriko. Čebula pa je meni dobra samo tista čisto mlada, ko še stebelce lahko poješ in še ni tako pekoča. Če jem "navadno", jo direkt čutim, kako mi skozi trebušček potuje Še me cel dan peče. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 Pa ti si pravi hrust kok si pa visok, ako ni tajna? 190 Si igral vaterpolo? Ne. Veslal pa. Pa ene 20 let bolj ali manj rednega igranja z utežmi je za mano. Ja, vendar mi paše tudi zraven, kar tako sveža, lepo olupljena in bolj na grobo narezana, ter posoljena. Točno. Pasulj pa mlada čebula zraven. To smo v vojsk jedl, pa ful je blo dobr. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 Nosorog, sem se ravno prej na tebe in tvoje hujšanje spomnila. Če ti bo zadnji dan stave kakšna kila navzkriž hodila ... Dopoldne se mi je zdelo, da bi lahko imela prehlajen mehur in mi je Mrcina prinesel neke kapljice ... Herbion se jim reče. Že cel dan letam na WC, sanjalo se mi ni, da imam toliko vode v sebi. Hehe Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 Nosorog, sem se ravno prej na tebe in tvoje hujšanje spomnila. Če ti bo zadnji dan stave kakšna kila navzkriž hodila ... To se ne bo zgodilo!!! isem nikoli prešel 85tih kil pa že oreng bench presse dvigoval, V tej panogi mam najboljši rezultat 152 kg. Več uteži v litijskem fitnesu niso imeli , tko da ne vem, kolk bi bil res maksimum. Zdaj grem redko čez 110 kg - mam že mal načete sklepe. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 mi2 bova pa palačinke zdele.. masa že ready, sam čakam, da domov pride.. (se je neki zanč pritoževal, da sem ga navadla pozn ponoč jest ) sej ga noben ne sil, sem rekla Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Uh, moj dedek uspe vsako leto pridelat ekstra svinjsko pekoče. Sem letos enega narezala in samo prst obliznila, pa sem bila za 2 dni fertik z okusom. Hektolitre vode spila.Pomaga mleko. Torej, če te po gofli svinsko peče zarad pekočega feferona, spiješ mal mleka in si rešena Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 A jogurt velja??? Ker mleka ne maram glih ... :xx!: Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 A jogurt velja??? Ker mleka ne maram glih ... :xx!:ne vem, sprobala sem sam mleko, jogurta pa ne Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Moram počakat na drugo leto, da bodo spet zrastli feferoni. Vloženi mi niso baš nekaj. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Vloženi mi niso baš nekaj.Okus te ne vara, ne da niso baš nekaj, pač pa so škodljivi, če so pregreti nad 65°C. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Aja??? Škodljivi v kakšnem smislu?? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 za malico snedla 2 kosa domačega koruznega in 1 polnozrnat kos kruha pa EGO nav.jogurt. S police se mi smejejo 4 mandarine Za kosilo morm ponucat brokoli, pa riž mam tut že kuhan...tko da bo kitajsko-tajski način priprave v voku brokoli, pa še ena kitaj.zelenjava iz konzerve skupy s sojino in ostrigino omako (btw, te je že ful zmankal, ma da kupim novo, sam je draga ko žafran plača pa šele v petek) Ah, bom že... Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Danes za kosilo - malo večje pečeno piščančje bedro http://www.st-paulinus.bexley.sch.uk/kids/images/chicken_anim.gif Za večerjo pa sem si naredila mešano solato in sicer paradižnik, zelena paprika, koruza PLUS x!x not sem si nasekljala peteršilj in česen da bi vidli kok to paše, ni mi jasno da sem šele zdej to pogruntala PS: Pregrešila sem se pa z enim Mozartovim čokolatinom... jao čao hehe Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 KitKat Chunky white...sem jih že 5 zmaznala dans..pa dost sadja:melone,kiwi,ananas,pomaranče,hruške ,jabolka...Kosila si sploh nisem naredla,nisem prišla domov pravi cajt...Eh,ja.. :xx!: Zdje bi pa pire krompir ..se mi ga je full zluštalo,sam kdo mi ga bo naredu??Men se ne da.. :xx!: Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 slasten brezmesni pasulj...tam od koder sem jaz recemo temu fizolova zupa... ampak tist pridevnik spredi mi pa se zmeri ne gre zraven... :xx!: Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 Samson, če rečete fižolova župa mi povej, a uporabljate fižol potem not ali prav pasulj - pač bel fižol za pasulj ker npr. pri nas se strogo loči fižolova juha, ki je iz navadnega fižola in pasulj, ki je iz belega (pasulj) fižola pa če damo not meso ali pa pustimo brez Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 Mi to dvoje tudi ful ločimo. Fižolova juha ima okus po bruhanju :xx!: , pasulj pa je dober . To je bitna razlika. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 Mi to dvoje tudi ful ločimo. Fižolova juha ima okus po bruhanju :xx!: , pasulj pa je dober . To je bitna razlika....pr nas je razlika sam v tem ali je no3 meso... ce je pol je govora o pasulju, ki je dober... ce ni pol pa fizolovka ki ima okus po prej omenjenih zavrnjenih hranil s strani prebavil... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 I kinda like fižolovka mogoče je sam vaše mamice ne znajo narest moja čist odlično pripravi, nič ne smrdka sam prdka pol, kak dan kasnej ampak od pasulja tut če smo že na smrdkanju Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 Včeraj sem mojega poslala v štacuno, pač nej gre in nej neki kup, ker se men ne da zmeri mislit kaj bomo itd....itaq je prišel domov s piščančjimi bedri :xx!: ...... lohk bi vedla, prav mi je Tko da, ja . . bedra bojo dons ''kao'' Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.