seal 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 rižota s tuno + mešana solata , za cukr dvignt pa sladoled Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 Danes pa bom jedl rižoto s školjkami (Kapesanti), kot priloga; solata z mladim zeljem ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 češnje, melono, lubenico Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 Vodo, stanetovo sol, zelenjavno juho... :xx!: Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 1/4 chokoladnega pa 1/4 sadnega kukija......pa kak per zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 Danes jedli: dobro zelenjavno juhico, rizi-bizi, pečen krompirček, ribe, puran, solata:kumarice, popečene melancane, paradižnik, čebula, mozzarela. Torej skoraj vsega preveč..... Sladica: ena tona sladoleda.....Vino: rumeni muškat..... p.s. zvečer grem teč okoli sveta, da si malo prezračim želodčka Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 Jaz sem pa pecen krompircek pa solato. Najbolj so mi vsec preproste zadeve.Sladice seveda ni. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 Uh zdej sm se spomnla na včerejšnjo večerjo mmmmmmm kuskus z zelenjavo sm tko dobr naredila res mjami Danes pa je bila domača solata (prvi pridelek mm), riž z grahom in puran s sirom mmm sladica pa par rafaelov Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Uh zdej sm se spomnla na včerejšnjo večerjo mmmmmmm kuskus z zelenjavo sm tko dobr naredila res mjami Danes pa je bila domača solata (prvi pridelek mm), riž z grahom in puran s sirom mmm sladica pa par rafaelov Kuskus, to je Iranska hrana ane !? Sem jo jedel nedolgo na Kino Otoku, ki je bil v Izoli...pa je bila tud ta restavracija (podružnica), Alamut iz Lj. Dobra hrana ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz sem pa pecen krompircek pa solato. Najbolj so mi vsec preproste zadeve.Sladice seveda ni.Moje najljubše kosilo Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 Ne dolgo od tega pojedel Pizzo, saj mi je včeraj zadišala v eni Pizzeriji v MB...in nisem mogel, da jo ne bi zdaj pojedel...preveč mi je zapasala ! Zdaj pa desert; Sladoled Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 nekam velik stvari ti po mb diši... bdw, kuskus je arabska hrana... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>nekam velik stvari ti po mb diši... bdw, kuskus je arabska hrana... Astra Pa, če imate sam dobrote v MB-u...kako naj ne bi Točno,Arabska je ja, ker so imeli tud Iransko...pa sem mal pobrkal ! Thanks za osvežitev Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 Pasulj ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 Danes sem bila zaradi pomanjkanja časa na suhi hrani :xx!: , zvečer sem si pa privoščila lubenico (ljubim letni čas lubenic) Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 V tem trenutku delam Biftek z jajcem, sladica: češnje Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>V tem trenutku delam Biftek z jajcem, sladica: češnje Češnje..... Pri nas jih še vedno ni, na tržnici mi jih pa ni za kupiti, ker imajo verjetno obiskovalce :xx!: x:Px Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 toast s sirckom z orehi + psenicno pivo za vecerjo se ze vidim v postelji cez 10 minut.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 jaz sem pa dons piro po dolgem casu skuhala, zraven sem pa se cvetaco mal zdushila v ponvi.V bistvu sem pa to naredila zarad solate, ki se mi je ni dal same jest. Ogromno skledo.pol pa okol tega kosilo naredim. Mi je soseda spet solato prinesla, yes, se je zacelo solatno obdobje.mam tolk prijazno sosedo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 Germknodel z rum-kakavovo omako in makom in melona, direkt iz hladilnika Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 NIČ-ker je post Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 mmmm.....rizota dela grem na se eno porcijo Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NATHY 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 JAZ PA SEM IMELA ZA KOSILO TELEČJO OBARO, ZA VEČERJO PA JAGODE IN BANANO. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 Dons smo bli na poslovni večerji, sm se tok dobr nažru,tok vsega, da še sam ne vem, kva je vse blo! Moja ma pa tak apetit, da dobr da je blo dost hrane, drgač bi lohk še mene snedla! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 hehehe... jz pa že 2 dni nč... jutr mogoče kej.. bomo vidl... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.