girly 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 hot dog Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 goveji zrezki v šampijonovi omaki,krompirjevi svaljki,soljata zelena.... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 Pizzo...Margerita s kraškim pršutom. Šibam jo iskat...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 pa kwa mate s tem picam dons! jaz sem pa pojedla 3 kose kruha s sirom in 23 oliv. (sem frendo sprosila, k je sla v leclerc, da mi olive ta crne prnese in sem jih ze pol slistila, pa mi jih je v cetrtek al petek prinesla ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 pa kwa mate s tem picam dons! jaz sem pa pojedla 3 kose kruha s sirom in 23 oliv. (sem frendo sprosila, k je sla v leclerc, da mi olive ta crne prnese in sem jih ze pol slistila, pa mi jih je v cetrtek al petek prinesla ) Pa če je tok bobra... Danes mi ne paše jest mesa...drugega pa tud nimam za naredit. Mislim...na hitro. Pašta pa je itak že vsakodnevni obrok. Pasulj pa raje ne bi... sem ga jedel za kosilo ! Še za večerjo pa raje ne bi...jutri bi znali udarit stranski učinki... Moja mama šizi za olive...voli olive, ko majmun bananu ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 Jem, ko ta velik (no sej sem ), bejbe,tiste ki ste na dieti,a ste mi kej fouš? Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 pa kwa mate s tem picam dons! jaz sem pa pojedla 3 kose kruha s sirom in 23 oliv. aha, a tis pa kej boljš to je pa cheap pica varianta, kr Italjan vpraši; a veš (valda, da veš, sam mal morm tuki pametvat) to je bla včas hrana revežev, vse kr so mel je blo mal plesnive moke, kak paradajz, mal sira (ovce do zakon) pa olive. so nardil "kao" testo iz moke inu vode, čez mal speštanga paradajza, mal sira pa oliv in fuknl to na vroč kamen. koksmjstdanblaznpametna.press Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 Midva bova pa danes kar nekam v restavracijo šla jest. Jaz sem na pol mrtva, on pa še se tudi ni niti zbudil. Staramo se ... Bo treba manj ven hodit. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 ...nekam bom su na cevape... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 Moja mama šizi za olive...voli olive, ko majmun bananu ! no pol je pa taka kot jaz.men je ENA (x!x ) oliva na pici...... nepojmljiva al kaksna. ENA?jaz jih hocem met cez celo pico, tko vsaj ene 17. aha, a tis pa kej boljš to je pa cheap pica varianta, kr Italjan vpraši; a veš (valda, da veš, sam mal morm tuki pametvat) to je bla včas hrana revežev, vse kr so mel je blo mal plesnive moke, kak paradajz, mal sira (ovce do zakon) pa olive. so nardil "kao" testo iz moke inu vode, čez mal speštanga paradajza, mal sira pa oliv in fuknl to na vroč kamen. koksmjstdanblaznpametna.press Jo jo, sem tud jaz pomislila ko sem napisala, da - saj. Kam pa hodis na cevape, samson, ves kje majo dobre? v stepiju na litijski nasprot olive. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 jst sm pa že včeri nardila super duper dobro kislo repo: mal naseckala kr. pancete, popekla na žlički olja, na tem zasteklenila ru.čebulo, gurnila gor dobro pest suhih ocvirkov (Kodila je zakon), poprašila z moko, na hitrco popražila, da je moka zadišala in v to vmešala kuhano (10-15min + lovor.list) kislo repo. njamsi zravn pa kuhan nesoljen (soli je čist dost že v ksl.repi) krompir v kosih. Dans mam včerajšnjo repo, zravn bo kuhana ajdova kaša aja, malicam sadni kruh (pekarna grasuple) Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 lepinja, zelenjavni namaz, pa mortadela Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 Pomalcala sem že ene Insalatisime RioMare pa rženo štručko in splahnila z jabolčnim sokom. Ni blo boh ve kok dobr.Za popoldne pa še ne vem Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pacl 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 Za zajtrk sem polnozrnati kruh z ajvarjem Za kosilo pa še ne vem, je še čas. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 jst sm pa že včeri nardila super duper dobro kislo repo: mal naseckala kr. pancete, popekla na žlički olja, na tem zasteklenila ru.čebulo, gurnila gor dobro pest suhih ocvirkov (Kodila je zakon), poprašila z moko, na hitrco popražila, da je moka zadišala in v to vmešala kuhano (10-15min + lovor.list) kislo repo. njamsi zravn pa kuhan nesoljen (soli je čist dost že v ksl.repi) krompir v kosih. Dans mam včerajšnjo repo, zravn bo kuhana ajdova kaša aja, malicam sadni kruh (pekarna grasuple) viš, jst jo pa čist drgač, z ocvirki, mal moke, pa mastno velikansko zajemalko kisle smetane....sam jst mam boljšo repo direktni uvoz iz Štajerske domače kleti, taka cela kisana v jabolčnih tropinah pa kromper pa pečenice sa rožmarinom *** jutri pa sam repa pa bele krvavice bojo vsi siti, sam de v kuhno stopijo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 viš, jst jo pa čist drgač, z ocvirki, mal moke, pa mastno velikansko zajemalko kisle smetane....sam jst mam boljšo repo direktni uvoz iz Štajerske domače kleti, taka cela kisana v jabolčnih tropinah pa kromper pa pečenice sa rožmarinom *** jutri pa sam repa pa bele krvavice bojo vsi siti, sam de v kuhno stopijo Mah, jst se "preseravam" s panceto (k jo glih mam), sej običajno mam sam ocvirke tole s ksl.smetano - ma kaj vem, saj je dobro, sam za dol past pa orgazem doživet, mi pa ni; sm nardila martinovo zelje (par strani nazaj; gre za ksl.zelje +blablabla+ksl.smetana), pa je vse skupi bolj joti s ksl.smetano podobno izpadlo pa sej je gut sam okusa nism tok navajena. Za kvaliteto repe (tvoje), pa sploh ne dvomim da je boljša Moja je od Soseda (btw, tok so asortiman zmanjšal, da bom hmal nehala kupovat pr njem, sej nič nimajo ) Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 Opet pasulj ! no pol je pa taka kot jaz.men je ENA (x!x ) oliva na pici...... nepojmljiva al kaksna. ENA?jaz jih hocem met cez celo pico, tko vsaj ene 17. Kaj je to neke vrste pizze "Pizza OLIVA" ?! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 Pr nas se mamo pa res fino. Skor vsak dan jemo. No dons sicer nč, ampak včerej pa skor. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 Shit! Spet sem full čokolade požrla :xx!: Ne znam se kontrolirat ob Gorenjki z lešniki Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 mmmmmmmm..dans je blo dober..se vidi ,da nisem doma jedla...2 kotleta na žaru,pomfri,ajver ,senf..solata (mešana) ,za posladek pa še pohana banana z jagodnim prelivom.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 ..kaj hujšaš? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 Eh. Jaz sem pomirjen s svojo postavo ta hip. Biti suh mi ni primarnega pomena, sn kar ok k sem......pravijo. Sicer pa mam dovolj drugih skrbi, velik pomembnejših..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pacl 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 Za kosilo sem po dolgem času spet cukjence in salato,zdaj pa se bašem s sveže pečenimi piškoti (puncam se je dalo pečt) in zalivam s čajem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pacl 22. december 2006 Prijavi Deli 22. december 2006 Saj cukjenci niso tak problem, da ste vsi poniknili Vzameš moko, dodaš 1jajce, malo osoliš in z toplo vodo zamesiš. Pustiš testo malo počivati in med tem očistiš solato. Potem "cukaš" trgaš testo in oblikuješ cukjence. Skuhaš v vreli osoljeni vodi in odcediš.Na krožniku jih zabeliš z drobtinami prepraženimi na maslu za mesojede pa lahko tudi z grumpi.Zraven paše solata. Ja v bistvu so to domače testenine naših babic Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pacl 22. december 2006 Prijavi Deli 22. december 2006 ...grumpi so pa ocvirki Ja, ker baje recept izvira s koroške in tam ocvirkom rečejo grumpi. predlagam pa, da jih skuhaš al dente (bolj na trdo), no ja vsaj meni so take testenine boljše. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.