Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl

Recommended Posts

pa kwa mate s tem picam dons! :o|o: x:o)x

jaz sem pa pojedla 3 kose kruha s sirom in 23 oliv. xDDx

(sem frendo sprosila, k je sla v leclerc, da mi olive ta crne prnese in sem jih ze pol slistila, pa mi jih je v cetrtek al petek prinesla x:px)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

(sem frendo sprosila, k je sla v leclerc, da mi olive ta crne prnese in sem jih ze pol slistila, pa mi jih je v cetrtek al petek prinesla x:px)

x:px Pa če je tok bobra... x:Dx

Danes mi ne paše jest mesa...drugega pa tud nimam za naredit. Mislim...na hitro. :inocent: x:Dx Pašta pa je itak že vsakodnevni obrok. Pasulj pa raje ne bi... x:o)x sem ga jedel za kosilo ! Še za večerjo pa raje ne bi...jutri bi znali udarit stranski učinki... :vragec: xg:Dx

Moja mama šizi za olive...voli olive, ko majmun bananu ! :inocent: x:Dx :lol: x:o)x

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

aha, a tis pa kej boljš xrolleyesx to je pa cheap pica varianta, kr Italjan vpraši; a veš (valda, da veš, sam mal morm tuki pametvat) to je bla včas hrana revežev, vse kr so mel je blo mal plesnive moke, kak paradajz, mal sira (ovce do zakon) pa olive. so nardil "kao" testo iz moke inu vode, čez mal speštanga paradajza, mal sira pa oliv in fuknl to na vroč kamen.

koksmjstdanblaznpametna.press x^x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Midva bova pa danes kar nekam v restavracijo šla jest.

Jaz sem na pol mrtva, on pa še se tudi ni niti zbudil.

Staramo se ... Bo treba manj ven hodit.

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

...nekam bom su na cevape... x:px

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Moja mama šizi za olive...voli olive, ko majmun bananu ! :inocent: x:Dx :lol: x:o)x

no pol je pa taka kot jaz.

men je ENA (x!x x?x) oliva na pici...... nepojmljiva al kaksna. ENA?

jaz jih hocem met cez celo pico, tko vsaj ene 17. xDDx

aha, a tis pa kej boljš xrolleyesx to je pa cheap pica varianta, kr Italjan vpraši; a veš (valda, da veš, sam mal morm tuki pametvat) to je bla včas hrana revežev, vse kr so mel je blo mal plesnive moke, kak paradajz, mal sira (ovce do zakon) pa olive. so nardil "kao" testo iz moke inu vode, čez mal speštanga paradajza, mal sira pa oliv in fuknl to na vroč kamen.

koksmjstdanblaznpametna.press x^x

Jo jo, sem tud jaz pomislila ko sem napisala, da - saj. x:o)x xDDx xyesx

Kam pa hodis na cevape, samson, ves kje majo dobre? v stepiju na litijski nasprot olive. :yumy:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

jst sm pa že včeri nardila super duper dobro kislo repo: mal naseckala kr. pancete, popekla na žlički olja, na tem zasteklenila ru.čebulo, gurnila gor dobro pest suhih ocvirkov (Kodila je zakon), poprašila z moko, na hitrco popražila, da je moka zadišala in v to vmešala kuhano (10-15min + lovor.list) kislo repo. x:px x:px x:px njamsi x:px

zravn pa kuhan nesoljen (soli je čist dost že v ksl.repi) krompir v kosih.

Dans mam včerajšnjo repo, zravn bo kuhana ajdova kaša :yumy: :yumy:

aja, malicam sadni kruh (pekarna grasuple)

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Pomalcala sem že ene Insalatisime RioMare pa rženo štručko in splahnila z jabolčnim sokom. Ni blo boh ve kok dobr.

Za popoldne pa še ne vem xnckrivx

Support bacteria, they're the only culture some people have!

jst sm pa že včeri nardila super duper dobro kislo repo: mal naseckala kr. pancete, popekla na žlički olja, na tem zasteklenila ru.čebulo, gurnila gor dobro pest suhih ocvirkov (Kodila je zakon), poprašila z moko, na hitrco popražila, da je moka zadišala in v to vmešala kuhano (10-15min + lovor.list) kislo repo. x:px x:px x:px njamsi x:px

zravn pa kuhan nesoljen (soli je čist dost že v ksl.repi) krompir v kosih.

Dans mam včerajšnjo repo, zravn bo kuhana ajdova kaša :yumy: :yumy:

aja, malicam sadni kruh (pekarna grasuple)

viš, jst jo pa čist drgač, z ocvirki, mal moke, pa mastno velikansko zajemalko kisle smetane....sam jst mam boljšo repo x;)x direktni uvoz iz Štajerske domače kleti, taka cela kisana v jabolčnih tropinah x:px

pa kromper pa pečenice sa rožmarinom x^x

jutri pa sam repa pa bele krvavice :sick: bojo vsi siti, sam de v kuhno stopijo x:o)x x8Dx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

viš, jst jo pa čist drgač, z ocvirki, mal moke, pa mastno velikansko zajemalko kisle smetane....sam jst mam boljšo repo x;)x direktni uvoz iz Štajerske domače kleti, taka cela kisana v jabolčnih tropinah x:px

pa kromper pa pečenice sa rožmarinom x^x

jutri pa sam repa pa bele krvavice :sick: bojo vsi siti, sam de v kuhno stopijo x:o)x x8Dx

Mah, jst se "preseravam" s panceto (k jo glih mam), sej običajno mam sam ocvirke x:o)x

tole s ksl.smetano - ma kaj vem, saj je dobro, sam za dol past pa orgazem doživet, mi pa ni; sm nardila martinovo zelje (par strani nazaj; gre za ksl.zelje +blablabla+ksl.smetana), pa je vse skupi bolj joti s ksl.smetano podobno izpadlo x:o)x pa sej je gut :vio: sam okusa nism tok navajena.

Za kvaliteto repe (tvoje), pa sploh ne dvomim da je boljša x8Dx Moja je od Soseda (btw, tok so asortiman zmanjšal, da bom hmal nehala kupovat pr njem, sej nič nimajo :o|o: )

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

x:Dx Opet pasulj ! x:o)x

no pol je pa taka kot jaz.

men je ENA (x!x x?x) oliva na pici...... nepojmljiva al kaksna. ENA?

jaz jih hocem met cez celo pico, tko vsaj ene 17. xDDx

Kaj je to neke vrste pizze "Pizza OLIVA" ?! :inocent: x:Dx

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

mmmmmmmm..dans je blo dober..se vidi ,da nisem doma jedla...

2 kotleta na žaru,pomfri,ajver ,senf..solata (mešana) ,za posladek pa še pohana banana z jagodnim prelivom.. x:px xsrcx

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Eh. Jaz sem pomirjen s svojo postavo ta hip. Biti suh mi ni primarnega pomena, sn kar ok k sem......pravijo. x:o)x Sicer pa mam dovolj drugih skrbi, velik pomembnejših..... x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Saj cukjenci niso tak problem, da ste vsi poniknili x:)x

Vzameš moko, dodaš 1jajce, malo osoliš in z toplo vodo zamesiš. Pustiš testo malo počivati in med tem očistiš solato. Potem "cukaš" trgaš testo in oblikuješ cukjence. Skuhaš v vreli osoljeni vodi in odcediš.

Na krožniku jih zabeliš z drobtinami prepraženimi na maslu za mesojede pa lahko tudi z grumpi.

Zraven paše solata. xDDx x:)x

Ja v bistvu so to domače testenine naših babic x:px

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...