Guest sstane 22. december 2006 Prijavi Deli 22. december 2006 Ja, ker baje recept izvira s koroške in tam ocvirkom rečejo grumpi.Knolčovo župo tudi z grumpi zabeliš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pacl 22. december 2006 Prijavi Deli 22. december 2006 Knolčovo župo tudi z grumpi zabeliš Poznam repično, kakšna pa je knolčeva? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 22. december 2006 Prijavi Deli 22. december 2006 Poznam repično, kakšna pa je knolčeva? Knolči so iz podobnega testa, kot tvoje flike, le manjši. Seveda, po mojih recepturah nima niti v vodi, niti v cuknjencih in knolčih, nezdrava sol kaj iskati Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maticml 23. december 2006 Prijavi Deli 23. december 2006 ajdove žgance, koruzne žgance, par deci pustga mleka, jabuk, bananca, 2 pomaranke, mlečn rižk Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 23. december 2006 Prijavi Deli 23. december 2006 Zjutraj..no,skor opoldne je blo ,ko sem se zbudila sem pojedla škatlo Ferrero rocher,pa sadje iz Spara-ko ga kupiš v onem prozornem lončku..kao sadna kupa..noter je pa vse od grozdja ,kiwija,melone...mmm,je pasalo...Za kosilo...pa osliče s prilogo in soljat.Zdjle sem pa spravljam pohat banane..Sva zadnjič v kitajski s kolegico zvedle,kako pohajo banane in sva že sprobale pa je full njami(isto okus kot v kitajski)..zraven dava še vaniljev sladoled in vse zalijeva s sadnim prelivom.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 23. december 2006 Prijavi Deli 23. december 2006 :xx!: Fuj mene je pa sma maščoba danes. Najprej sem že dopoldne na enem obisku jedla klobaso s kruhom, pa zdele sem pohala zrezke - tist zmrznjen Cordon Blue - u glavnem rabim pol kasnje še nekaj, da okus popravim. Mogoče bom malo potice Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. december 2006 Prijavi Deli 23. december 2006 Mogoče bom malo potice Raje rukni eno slano limonado, ali pa kakšno slano bevando, da razkrojiš maščobe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 23. december 2006 Prijavi Deli 23. december 2006 Toliko , da rajš sploh ne naštevam , sam kaj jaz morem če sem res skoz nekej lačna...non stop Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pacl 23. december 2006 Prijavi Deli 23. december 2006 Zdjle sem pa spravljam pohat banane..Sva zadnjič v kitajski s kolegico zvedle,kako pohajo banane in sva že sprobale pa je full njami(isto okus kot v kitajski)..zraven dava še vaniljev sladoled in vse zalijeva s sadnim prelivom.. Ali nam lahko čisto potihem zaupaš kompletni recept?Bo presenečenje za moje bananarje, če jim to pripravim! Danes pa smo uživali pri gobovi juhi z ječmenovo kašo, pol pa sem prvič pripravil govnač (me je pritegnilo ime jedi) in ni tak hudo kot zveni , zraven pa sojine polpete in seveda solato. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. december 2006 Prijavi Deli 23. december 2006 Sladoled spohaš tako, da kuglico omočiš v testo za palačinke in jo vržeš v vrelo sezamovo olje za par sekund Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 23. december 2006 Prijavi Deli 23. december 2006 Sladoled spohaš tako, da kuglico omočiš v testo za palačinke in jo vržeš v vrelo sezamovo olje za par sekund A to se res tko naredi?? A čem probat Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. december 2006 Prijavi Deli 23. december 2006 A to se res tko naredi?? A čem probat Seveda, samo sladoled mora biti iz zmrzovalnika, sezamovo olje pa segreto na vrelišče. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 23. december 2006 Prijavi Deli 23. december 2006 pa jedci v nizkem štartu za mizo Ali nam lahko čisto potihem zaupaš kompletni recept?Bo presenečenje za moje bananarje, če jim to pripravim! v malo bolj gosto testo za palačinke, jst ga mal osladkam....lahko tud ananas, jabolka , ne sam banane...za boljši efekt jih še z kakim močnim konjakom al pa žganjem polijem tak isto sladoled, da jim gorečega postaviš za silvestra na mizo...dobr umetniški vtis Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 vidim,da me je lia že prehitela.. Drugač pa je fajn dati v testo tudi malo vanilijevega sladkorja in malo limone ..Za boljši okus. Res ,full dobro. No,sladoleda pa še nisem pohala.. Bom pa jutri pohala ananas. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 In kaj boste cmarli ali/in jedli danes, ko je zapovedan brezmesni post? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 In kaj boste cmarli ali/in jedli danes, ko je zapovedan brezmesni post? a da je post?Že zjutraj sem sveže pečen kruh in domačo klobaso ponudila družini, tašči in tastu- ni bilo komentarjev .....se bomo 'pa jutri postili.Ruby72...lepo te je videt Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 Ciao Enja , ja post baje , mal švoh sem v poznavanju RKC zapovedi , kaj čem Kot sem že v Dnevniku zapisala, bodo danes zvečer morske zadeve, jutri pa na posebno željo sarmičke. Letos sem se odločila, da bodo morske zadeve bolj crudité, se pravi surove.Meddrugim bo mečaričin karpačo in brancinov tatarski. Dimljen losos, surovi dondoli&ostrigice in surovi marinirani skampovi repki.No, par žlic rižotota bo itak. Hate Velikana!!!! Ne je morskih zadev, lisec Vse moram dvojno delat, pa še sarmičke pacat za jutri Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 Letos sem se odločila, da bodo morske zadeve bolj crudité, se pravi surove.Meddrugim bo mečaričin karpačo in brancinov tatarski. Dimljen losos, surovi dondoli&ostrigice in surovi marinirani skampovi repki.Mmmm, pa malo surovega vina zraven in imaš pravi presnojedski post Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 Ciao Enja , ja post baje , mal švoh sem v poznavanju RKC zapovedi , kaj čem Kot sem že v Dnevniku zapisala, bodo danes zvečer morske zadeve, jutri pa na posebno željo sarmičke. Letos sem se odločila, da bodo morske zadeve bolj crudité, se pravi surove.Meddrugim bo mečaričin karpačo in brancinov tatarski. Dimljen losos, surovi dondoli&ostrigice in surovi marinirani skampovi repki.No, par žlic rižotota bo itak. Hate Velikana!!!! Ne je morskih zadev, lisec Vse moram dvojno delat, pa še sarmičke pacat za jutri mmmm Ruby...odličen jedilnik! Trenutno tudi jaz "hate my Velikan"! Sva se včeraj potepala po Prekmurju in v gostilni zelo dobro jedla...mož je za posladek izbral makovo bučnico.Stvar je bila res mnjami....in danes sem pod nujno morala to spečt: recepta v knjigi ni, znanka- prekmurka stvari ne pozna...kličem v gostilno..povedo, da je to hišna specialiteta- recept je jasno skrivnost.Ker sem poskusila le košček, se mi je samo približno zdelo, kaj moram storiti: vlečeno testo, mak, buče, sladkor......spekla dve štručki....in komentar: "preveč maka, premalo buč, testo Ok....ti bom drugič pomagal ....no saj danes bomo itaq orehovo potico jedli Ruby...lepo praznuj...prijetne praznike ti želim ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 že celi dan zobam čokolandne mafine - mmmm so dobri, pa pizzo sem pomalcal tko da mislem da bo dons za dostt. mogoče bom še kej no Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 Zvečer bom jedla potičko pa zraven krhlovko pila..... (posušeni jabolčni krlhi kuhani notri pa klinčki sladkor pa cimet ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 že celi dan zobam čokolandne mafine - /quote] Smrtno sm se zajebu, k sm pogledu v tole temo; tolk sm si čokolade zaželu, da b' šou najraj v dolino na pumpo ponjo. Pa se mi ne ljubi. Si grem narest vročo čokolado. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 Ciao Enja , ja post baje , mal švoh sem v poznavanju RKC zapovedi , kaj čem Kot sem že v Dnevniku zapisala, bodo danes zvečer morske zadeve, jutri pa na posebno željo sarmičke. Letos sem se odločila, da bodo morske zadeve bolj crudité, se pravi surove.Meddrugim bo mečaričin karpačo in brancinov tatarski. Dimljen losos, surovi dondoli&ostrigice in surovi marinirani skampovi repki.No, par žlic rižotota bo itak. Hate Velikana!!!! Ne je morskih zadev, lisec Vse moram dvojno delat, pa še sarmičke pacat za jutri js bi bla tud lačan ob takem jedilniku Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dreamer999 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 Jaz sem si privoščil bolj tradicionalno večerjico.. Juhico z rezinami palačink, zlato pečenega purana, gravy omakico in pire krompir. Še kuhano vino za desert, pa mogoče kakšno medičko z prijatelji kasneje. Bozič fajn:) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 Zjutri 2 mandarini. Kosilo :goveja juha pa 4 žličnikemalca: 3 mozartove kroglceVečerja: Se ravno kuha rižota s čebulo, papriko, paradajzom, grahom, curry, mal ene juhe, pa lovorovi listi. Bomo vidl, kaj smo ustvarl. Aja, pa rdeča pesa zravn. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.