Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl

Recommended Posts

Guest sstane
Poznam repično, kakšna pa je knolčeva? x:)x :8):

Knolči so iz podobnega testa, kot tvoje flike, le manjši. Seveda, po mojih recepturah nima niti v vodi, niti v cuknjencih in knolčih, nezdrava sol kaj iskati x;)x

Deli na socialnih omrežjih

Zjutraj..no,skor opoldne je blo ,ko sem se zbudila sem pojedla škatlo Ferrero rocher,pa sadje iz Spara-ko ga kupiš v onem prozornem lončku..kao sadna kupa..noter je pa vse od grozdja ,kiwija,melone...mmm,je pasalo...

Za kosilo...pa osliče s prilogo in soljat.

Zdjle sem pa spravljam pohat banane..Sva zadnjič v kitajski s kolegico zvedle,kako pohajo banane in sva že sprobale pa je full njami(isto okus kot v kitajski)..zraven dava še vaniljev sladoled in vse zalijeva s sadnim prelivom.. x:px x:px

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

:xx!: Fuj mene je pa sma maščoba danes. Najprej sem že dopoldne na enem obisku jedla klobaso s kruhom, pa zdele sem pohala zrezke - tist zmrznjen Cordon Blue xrolleyesx - u glavnem rabim pol kasnje še nekaj, da okus popravim. Mogoče bom malo potice :inocent:
Support bacteria, they're the only culture some people have!

Zdjle sem pa spravljam pohat banane..Sva zadnjič v kitajski s kolegico zvedle,kako pohajo banane in sva že sprobale pa je full njami(isto okus kot v kitajski)..zraven dava še vaniljev sladoled in vse zalijeva s sadnim prelivom.. x:px x:px

Ali nam lahko čisto potihem zaupaš kompletni recept?

Bo presenečenje za moje bananarje, če jim to pripravim! x:)x

Danes pa smo uživali pri gobovi juhi z ječmenovo kašo, pol pa sem prvič pripravil govnač (me je pritegnilo ime jedi) x:Dx in ni tak hudo kot zveni x:)x , zraven pa sojine polpete in seveda solato.

Sladoled spohaš tako, da kuglico omočiš v testo za palačinke in jo vržeš v vrelo sezamovo olje za par sekund x;)x

:eek: A to se res tko naredi?? A čem probat :inocent:

Support bacteria, they're the only culture some people have!

Guest sstane
:eek: A to se res tko naredi?? A čem probat :inocent:

Seveda, samo sladoled mora biti iz zmrzovalnika, sezamovo olje pa segreto na vrelišče.

x:Dx pa jedci v nizkem štartu za mizo x8Dx

Ali nam lahko čisto potihem zaupaš kompletni recept?

Bo presenečenje za moje bananarje, če jim to pripravim! x:)x

v malo bolj gosto testo za palačinke, jst ga mal osladkam....lahko tud ananas, jabolka , ne sam banane...za boljši efekt jih še z kakim močnim konjakom al pa žganjem polijem tak isto sladoled, da jim gorečega postaviš za silvestra na mizo...dobr umetniški vtis xcivx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

:palec: vidim,da me je lia že prehitela.. xDDx

Drugač pa je fajn dati v testo tudi malo vanilijevega sladkorja in malo limone ..Za boljši okus. x:px

Res ,full dobro. x:o)x x:px

No,sladoleda pa še nisem pohala..

Bom pa jutri pohala ananas. xsrcx

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

In kaj boste cmarli ali/in jedli danes, ko je zapovedan brezmesni post? x8Dx

:irs:

:eek: a da je post?Že zjutraj sem sveže pečen kruh in domačo klobaso ponudila družini, tašči in tastu- ni bilo komentarjev x:Dx .....se bomo 'pa jutri postili.

Ruby72...lepo te je videt :palec:

Ciao Enja xsrcx xsrcx xsrcx ,

ja post baje :inocent: , mal švoh sem v poznavanju RKC zapovedi , kaj čem x^x

Kot sem že v Dnevniku zapisala, bodo danes zvečer morske zadeve, jutri pa na posebno željo sarmičke.

Letos sem se odločila, da bodo morske zadeve bolj crudité, se pravi surove.

Meddrugim bo mečaričin karpačo in brancinov tatarski. Dimljen losos, surovi dondoli&ostrigice in surovi marinirani skampovi repki.

No, par žlic rižotota bo itak.

Hate Velikana!!!! :mad2: :bomb: Ne je morskih zadev, lisec :sniky: xnckrivx :madpro:

Vse moram dvojno delat, pa še sarmičke pacat za jutri :wOOt:

Guest sstane

Meddrugim bo mečaričin karpačo in brancinov tatarski. Dimljen losos, surovi dondoli&ostrigice in surovi marinirani skampovi repki.

Mmmm, pa malo surovega vina zraven in imaš pravi presnojedski post x;)x :palec:

Kot sem že v Dnevniku zapisala, bodo danes zvečer morske zadeve, jutri pa na posebno željo sarmičke.

Hate Velikana!!!! :mad2: :bomb: Ne je morskih zadev, lisec :sniky: xnckrivx :madpro:

x:px mmmm Ruby...odličen jedilnik!

Trenutno tudi jaz "hate my Velikan"! Sva se včeraj potepala po Prekmurju in v gostilni zelo dobro jedla...mož je za posladek izbral makovo bučnico.Stvar je bila res mnjami....in danes sem pod nujno morala to spečt: recepta v knjigi ni, znanka- prekmurka stvari ne pozna...kličem v gostilno..povedo, da je to hišna specialiteta- recept je jasno skrivnost.Ker sem poskusila le košček, se mi je samo približno zdelo, kaj moram storiti: vlečeno testo, mak, buče, sladkor......

spekla dve štručki....in komentar: "preveč maka, premalo buč, testo Ok....ti bom drugič pomagal :ermm: ....no saj danes bomo itaq orehovo potico jedli :blackeye: :blackeye:

Ruby...lepo praznuj...prijetne praznike ti želim ...

že celi dan zobam čokolandne mafine - mmmm so dobri, pa pizzo sem pomalcal tko da mislem da bo dons za dostt. mogoče bom še kej no x;)x x:Dx :vio:

Nekoga moraš imeti rad,

pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...

Ivan Minatti (1924)

že celi dan zobam čokolandne mafine - /quote]

Smrtno sm se zajebu, k sm pogledu v tole temo; tolk sm si čokolade zaželu, da b' šou najraj v dolino na pumpo ponjo. Pa se mi ne ljubi. Si grem narest vročo čokolado.

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

js bi bla tud lačan ob takem jedilniku :inocent: :eek: x:Dx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Zjutri 2 mandarini.

Kosilo :goveja juha pa 4 žličnike

malca: 3 mozartove kroglce

Večerja: Se ravno kuha rižota s čebulo, papriko, paradajzom, grahom, curry, mal ene juhe, pa lovorovi listi. :yumy:

Bomo vidl, kaj smo ustvarl. x;)x Aja, pa rdeča pesa zravn. :palec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...