Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl

Recommended Posts

eno ocvrto letanco, pa kaka 2 litra čaja z mlekom xnckrivx pa probala sadni kruh, ki ga je sodelavka naredla..čist ogabn......za večerjo bo pa pečenka in zelenjava

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Deli na socialnih omrežjih

...pojedu sm vec kokr gasilsko drustvo... in sem sit ko prasica... :xx!:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Lačen, stisnil sem si en un top shop produkt naravni sok iz jabolka hruške in fuj mandarine, pol pa mal aloa vera soka dodal, jasno da iz natur super plus ohne farben produkcijon iz DMa

in to je to :xx!:

Sej bi si lahk mal več privošču, bi bil tud boljše volje. Dokler boš preveč razmišljal, če je zdravo al pa ne, boš sam zagrenjen. Sej je fajn probavat vse sorte skrajnosti in se spoznavat zraven. Samo - kje je pa smisel tega obremenjevanja in odpovedovanja hrani na dolgi rok? S skromnostjo pa drugače ni nič narobe, poješ tok kot rabiš. Če ti je pa dolgčas, pa še več. x:Dx

Včeraj sem prvič jedla koprivno juho. Odlična je bila xsrcx

Kadar si nečesa res želiš, stremi vse stvarstvo k temu, da bi se ti sanje uresničile. Coelho

Če ljubezen nosiš v sebi, potem jo vedno tudi srečaš. Gustave Chevallier

Jedli zdravo in popolnoma domačo kmečko hrano - repo s fižolom. x:Dx Zelo dobro, mmm... x:px

Prekajene klobase mi pa niso dišale, čeprav tud čist domače. Pa tavelke ocvirke sem tud na stran dajal, četudi so domači, do bolj že ne bi mogli bit. :inocent: x:Dx

jedli nezdravo domačo lazanjo, goveje meso pa hokaido bučke sesekljano med plasti testa, z bešamelom in obilico sira čez, pa tazadnji radič s kleti ( smo ga mel v slami, pa je kljub temu gnil :xx!: )
....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Hrenovke :xx!: še zdej mi je slabo, jutri grem spet na kako low calories dieto, skuta skuta skuta, skuta za zajtrk, skuta za kosil, skuta za večerjo!

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

A ti sploh veš, kolk so šele suhe češple dobre mmmm-m-m... pa indijski oreščki, jao čao x:px vbistvu si fajn "temo" odprl, zakaj nebi hujšali zdravo in se obenem sladkali - s suhim sadjem pač x:)x čeprov moje načelo je, da če ti že zapaše čokolada; kar meni res parkrat na leto prov "zadiši", jo pač pojej pa četut je tista tavelika x:Dx

PS: Drugače pa ravnokar razmišljam (ker je zuni tko mraz in belo pa tko...komaj poldne je) da bi si naredila dva jajčka na oko x:)x pa lepo kruhek not v rumenjaček namakat... huh :yumy:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Ma suhe češplje so že preveč suhe. Čeprav so kar dobre. x;)x

Da se ne bom delal finega, kolkor sem zadnji teden pojedu sladkega, ne bil smel govort o zdravi hrani. Če pa sestra toook dobr peče. x:Dx Tud čokolade je šlo uffff.... x;)x

Sej veste, kako je, če ti zapaše. x;)x

Topli sendvič jem zdajle, mal je črn. x:Dx x:px

Evo zdaj pa še čokolado. x:px

kosilo : pečen krompirček v pečici, želena solata

večerja : tunina Argeta pašteta, polnozrnat kruh, mocarelice, paradižnik

Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.

Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje.

JEAN ANOULIH

Čez dan sadje.....zvečer pa bom pripravila:

predjed: krhke kruhke z lososovo peno in muškatno penino

glavna jed: gratinirana čebulna juha z opečenim kruhkom, zelenjava v balazamičnem kisu, ostriž pripravljen v grobi morski soli, krompirjevi čolnički z čemažem

sladica: jogurtova stnjenka z malinami ali ananasom (se še nisem odločila)

Smisel življenja je največja sreča

Včeri jedla za kosila pohano piško,pa razne priloge in soljat...aja pa pomfri ni manjkal.. x^x

Dans sem za zajtrk jedla jagode pa Roshero bombone..Svetovna kombinacija.. x:px

Men najbolj paše čokolado ali čokoladne bonbone kombinirati s sadjem.. x:px

Za kosilo bo štefani pečenka...pa vse kar zravn paše..Za posladek pa pohane banane s sladoledom..

Jutri in pojutrišnem pa že vem,da bo sarma... xDDx

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

me pa gremo na kosilo k mojim..

ne vem kaj bo.

smo pa pojedle prej filano papriko od včeraj x;)x

pa kowo.. x;)x

tudi še nič ne vem kaj bo zvečer.

francoska solata že, ker je biftek..

mah..tako no..

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...