klarus 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 eno ocvrto letanco, pa kaka 2 litra čaja z mlekom pa probala sadni kruh, ki ga je sodelavka naredla..čist ogabn......za večerjo bo pa pečenka in zelenjava Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 za kosilo zelenjavna juha...z malo base... Jst bi tud mal base. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 Jeti, kje jih ti pobiraš! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 danes sem malo po direktoriju brskala...saj drugega tko ni bilo za počet...no pa čaj z medom piti Ja, tale čaj z medom je jeba, k ga že tok požlampaš, da ga maš pun k.... no, jst sm že bolš, tko, da boš ti tud jutr. Ti garantiram. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 čokoladomuffinemuffinemuffinepanetone :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 Uf, sej res, naša dva sta tud to dons jedla, za kosilo...ampak pečeno hobotnico in krompir...men je bla pa že juha dost. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 Čakam na pito z bučkami. Baje je že pečena... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 ...pojedu sm vec kokr gasilsko drustvo... in sem sit ko prasica... :xx!: Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Sataraš sm si nardila. Madona, ga nism že 100 let jedla! Dobr sm nardila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Lačen, stisnil sem si en un top shop produkt naravni sok iz jabolka hruške in fuj mandarine, pol pa mal aloa vera soka dodal, jasno da iz natur super plus ohne farben produkcijon iz DMa in to je to :xx!: Sej bi si lahk mal več privošču, bi bil tud boljše volje. Dokler boš preveč razmišljal, če je zdravo al pa ne, boš sam zagrenjen. Sej je fajn probavat vse sorte skrajnosti in se spoznavat zraven. Samo - kje je pa smisel tega obremenjevanja in odpovedovanja hrani na dolgi rok? S skromnostjo pa drugače ni nič narobe, poješ tok kot rabiš. Če ti je pa dolgčas, pa še več. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Men pa dans pašejo maline v kombinaciji z banano...Že tretjo šalčko jem.. Ka je dober... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
eternity 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Včeraj sem prvič jedla koprivno juho. Odlična je bila Citiraj Kadar si nečesa res želiš, stremi vse stvarstvo k temu, da bi se ti sanje uresničile. Coelho Če ljubezen nosiš v sebi, potem jo vedno tudi srečaš. Gustave Chevallier Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 Jedli zdravo in popolnoma domačo kmečko hrano - repo s fižolom. Zelo dobro, mmm... Prekajene klobase mi pa niso dišale, čeprav tud čist domače. Pa tavelke ocvirke sem tud na stran dajal, četudi so domači, do bolj že ne bi mogli bit. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 jedli nezdravo domačo lazanjo, goveje meso pa hokaido bučke sesekljano med plasti testa, z bešamelom in obilico sira čez, pa tazadnji radič s kleti ( smo ga mel v slami, pa je kljub temu gnil :xx!: ) Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 Hrenovke :xx!: še zdej mi je slabo, jutri grem spet na kako low calories dieto, skuta skuta skuta, skuta za zajtrk, skuta za kosil, skuta za večerjo! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 A kdo sploh ve, kolk so posušeni jabolčni krhlji dobri? Pa tisti s hrušk tud, samo še bolj sladki so. Ma kakšna čokolada... Pa še zdravo je. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 A ti sploh veš, kolk so šele suhe češple dobre mmmm-m-m... pa indijski oreščki, jao čao vbistvu si fajn "temo" odprl, zakaj nebi hujšali zdravo in se obenem sladkali - s suhim sadjem pač čeprov moje načelo je, da če ti že zapaše čokolada; kar meni res parkrat na leto prov "zadiši", jo pač pojej pa četut je tista tavelika PS: Drugače pa ravnokar razmišljam (ker je zuni tko mraz in belo pa tko...komaj poldne je) da bi si naredila dva jajčka na oko pa lepo kruhek not v rumenjaček namakat... huh Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
elinor 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 Bila pri mami na kosilu. Repa in polenta. Tega od nekdaj ne maram. Ampak baje repa čisti in naj bi spucala organizem vseh prazničnih požrtij. Pa suhih češpelj tut ne maram, čeprav vem da so zdrave. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 Ma suhe češplje so že preveč suhe. Čeprav so kar dobre. Da se ne bom delal finega, kolkor sem zadnji teden pojedu sladkega, ne bil smel govort o zdravi hrani. Če pa sestra toook dobr peče. Tud čokolade je šlo uffff.... Sej veste, kako je, če ti zapaše. Topli sendvič jem zdajle, mal je črn. Evo zdaj pa še čokolado. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 kosilo : pečen krompirček v pečici, želena solata večerja : tunina Argeta pašteta, polnozrnat kruh, mocarelice, paradižnik Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 31. december 2006 Prijavi Deli 31. december 2006 Čez dan sadje.....zvečer pa bom pripravila: predjed: krhke kruhke z lososovo peno in muškatno peninoglavna jed: gratinirana čebulna juha z opečenim kruhkom, zelenjava v balazamičnem kisu, ostriž pripravljen v grobi morski soli, krompirjevi čolnički z čemažemsladica: jogurtova stnjenka z malinami ali ananasom (se še nisem odločila) Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 31. december 2006 Prijavi Deli 31. december 2006 Včeri jedla za kosila pohano piško,pa razne priloge in soljat...aja pa pomfri ni manjkal.. Dans sem za zajtrk jedla jagode pa Roshero bombone..Svetovna kombinacija.. Men najbolj paše čokolado ali čokoladne bonbone kombinirati s sadjem.. Za kosilo bo štefani pečenka...pa vse kar zravn paše..Za posladek pa pohane banane s sladoledom.. Jutri in pojutrišnem pa že vem,da bo sarma... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyMan 31. december 2006 Prijavi Deli 31. december 2006 Dans sem za zajtrk jedla jagode pa Roshero bombone..Svetovna kombinacija.. Men najbolj paše čokolado ali čokoladne bonbone kombinirati s sadjem.. Jutri in pojutrišnem pa že vem,da bo sarma... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 31. december 2006 Prijavi Deli 31. december 2006 me pa gremo na kosilo k mojim..ne vem kaj bo.smo pa pojedle prej filano papriko od včeraj pa kowo.. tudi še nič ne vem kaj bo zvečer.francoska solata že, ker je biftek..mah..tako no.. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyMan 31. december 2006 Prijavi Deli 31. december 2006 pa kowo.. Kaj pa je to Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.