nataly 31. december 2006 Prijavi Deli 31. december 2006 kava. kowa je po ormoško.. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyMan 31. december 2006 Prijavi Deli 31. december 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 31. december 2006 Prijavi Deli 31. december 2006 danes bo POŽRTIJA P.S. dobim torto Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 31. december 2006 Prijavi Deli 31. december 2006 ker je biftek..Biftek iz tunke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 31. december 2006 Prijavi Deli 31. december 2006 a jaz vsa sflekana od surovega mesa bom po novem letu prenehala do nadaljnega jesti:biftek in pršut..pa tudi kaj iz tunke..čeglih tam not vedno zapečeno meso Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 31. december 2006 Prijavi Deli 31. december 2006 Danes smo imeli za kosilo odojka, mlince in saljat (ker smo imeli zadnji družinski obedek danes, oči je šel igrat za novo leto na Krvavec) za posladek pa rolado - HA HA HA pa le ni torte, mami je včeraj delala in je prišla ob 5h domov pa je rekla qrc gleda torto, bomo kr rolado na hit spacal Za večerjo bo pa francoska, spet mal hladnega meseka, krompirček... bomo vidl, važno da je zmeraj kej pri roki za "poplaknit" Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 31. december 2006 Prijavi Deli 31. december 2006 Se moram mal pohvalit, za večerjo bojo kruhovi cmoki , men so ful dobri , pa mal mesa zraven, nekaj purana in svinjine, pardeč radič , za posladkat pa itak nikoli ni problem Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 31. december 2006 Prijavi Deli 31. december 2006 Pri nas doma pa že imajo cel dan na mizi svinjsko glavo brez jabolka v gobcu, ker mati svinjščetu ni mogla razpreti čeljusti, ušesa pa mu je tako posmodila, da jih je potem kar stran odtrgala in namesto njih 2 lista solate namontirala. Jao, kako to zgleda ... Drugače pa bodo na jedilniku sarme pa en kup nekih solat (to sicer ne vem, kako skupaj paše). Jaz pa pravkar kombiniram 100 gramsko milko s celimi lešniki (HVALA JANIF!!! ) in slane koruzne tortilje (hrustljave, ne tiste, ki nekaj zaviješ not). Danes ponoči pa sumim en kup sladkarij in pizzo. Na poti domov pa zna kakšen burek past. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 Sarma. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 Segedin golaž Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 Vidim, da je sarma kar popularna te dni , aja dons je nismo, samo včeraj, pa predvčerajšnim, za kakšen dan je pa še ostalo, pa polento zraven , brez solate Pri nas doma pa že imajo cel dan na mizi svinjsko glavo brez jabolka v gobcu, ker mati svinjščetu ni mogla razpreti čeljusti, ušesa pa mu je tako posmodila, da jih je potem kar stran odtrgala in namesto njih 2 lista solate namontirala. Jao, kako to zgleda ... Drugače pa bodo na jedilniku sarme pa en kup nekih solat (to sicer ne vem, kako skupaj paše). Jaz pa pravkar kombiniram 100 gramsko milko s celimi lešniki (HVALA JANIF!!! ) in slane koruzne tortilje (hrustljave, ne tiste, ki nekaj zaviješ not). Danes ponoči pa sumim en kup sladkarij in pizzo. Na poti domov pa zna kakšen burek past. pri vas pa to kr orng pripravijo Malenkost , jst pa nikol sladko ne kombiniram s slanimi zadevi, mora sladek okus ostat čim dalj časa Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 A polento poleg sarm??? To pa prvič slišim ... Naši jo kar tako jejo, brez česarkoli. Mogoče kruh, to pa je vse. Tiste solate so pa bile za predjed, se mi zdi. Hobotnica, pa papričke s tuninim nadevom, pa pečena zelenjava z neko polivko itd ... Niso v bistvu bile del sarmne jedi. Sicer pa se mi zdi, da na našem koncu za novo leto vsi sarme jejo Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyMan 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 A polento poleg sarm??? To pa prvič slišim ... Naši jo kar tako jejo, brez česarkoli. Mogoče kruh, to pa je vse. Poleg sarm gre...pa z mlekom tud...polenta mislim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 Jedla sem govejo juho z rezanci.... te se vedno razveselim drugače pa nič posebnega sem danes bolj pozno vstala , pa sploh nisem nič lačna ...kar mi paše danes je sadni sok Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 hm... kako pa to strelka ? he he pri meni je podobno Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 Kako ...veš sem anti - alko...potem pa ga mal spijem ...pa ohoho eh no .....se pa kar fajn počutim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 Jedla, se mal zredila....no sem vsaj ženski podobna, ne paličnjaku. Pa sarme tud ni blo treba dons....hvalabogu Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 Ravnokar si delam nekaj čist običajnega. Pašto; Casarecce s sladko smetano, pikico olivnega olja, gorgonzola, parmezan in pika na i - tartufe ! Pol sledijo razne domače sladice pa še kak mars si ubodem pred spanjem. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 Ravnokar si delam nekaj čist običajnega. Pašto; Casarecce s sladko smetano, pikico olivnega olja, gorgonzola, parmezan in pika na i - tartufe ! Pol sledijo razne domače sladice pa še kak mars si ubodem pred spanjem. Santos, kedaj lahk pridem na večerjo? ....hecam. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 Santos, kedaj lahk pridem na večerjo? ....hecam. Lahk tud jaz pridem z večerjo...! Sam povej kam ? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 Lahk tud jaz pridem z večerjo...! Sam povej kam ? ,deal.......ti bom napisala naslov! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 ,deal.......ti bom napisala naslov! Samo na glavno jed lahko računaš...sladico zaračunam ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 Samo na glavno jed lahko računaš...sladico zaračunam ! No problem man, za sladico bom jaz poskrbela.... ,samo če ne bo preveč glavne jedi! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 No problem man, za sladico bom jaz poskrbela.... ,samo če ne bo preveč glavne jedi! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 Jaz sem tudi za večerjo jedla zelenjavne sarme + pire, prav fine so ble Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.