girly 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 To pa tudi mene zanima Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 preprosto.....vzameš riž..ga na pol zdušiš, ohladiš, dodaš priljubno zelenjavo, sir, čebulo, česen, jajce, da lepo to poveže..mogoče malo mokice da se blo skupi prime...začiniš napolniš zelje(lahka tudi sladko, s tem da ga predhodno malo prekuhaš v kropu) in nardiš kot obične sarme Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 Pametno. Se sploh ne bi spomnila. Torej menda po istem principu lahko narediš filane paprike (čeprav si nekako ne znam jajca s paradižnikovo omako predstavljat). Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 lahka ja...ma sej jajca se nikjer ne vidi..je sam za to, da maso skupi poveže...ker drgač se rižek in zelenjava v nulo razsujejo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 Aha. Bom rekla Mrcini, da skuha (jaz bom samo komandirala zraven ). Mi je Pika včeraj povedala, kje kuhaš. Sem bila samo . Ti si pa privoščijo ... hehe. Ni čudno, da so bili naši vsi debeli. Nas pa ne enih vajah s tako hrano pitali, da sem mislila shirat tam. Grem si zdaj palačinke delat. Postala lačna. Z nutelo in ananasom. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 Dans bom na prazničnih ostankih........ Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 Danes bom sarme Jutri pa se začne dieta da bomo lepi in fit do pomladi Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 A polento poleg sarm??? To pa prvič slišim ... Naši jo kar tako jejo, brez česarkoli. Mogoče kruh, to pa je vse. Tiste solate so pa bile za predjed, se mi zdi. Hobotnica, pa papričke s tuninim nadevom, pa pečena zelenjava z neko polivko itd ... Niso v bistvu bile del sarmne jedi. Sicer pa se mi zdi, da na našem koncu za novo leto vsi sarme jejo aja , pri nas imamo pa kr dostkrat polento , zraven boranje, golaža recimo. Pa kr instant polento imamo, je hitr narejena, mal mešaš, pa je Ste pa pa ljubitelji solat , kr dobr zveni tole Danes bom sarme Jutri pa se začne dieta da bomo lepi in fit do pomladi a sarme niso že dieta , zelje pa to Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 Beljakovinska dieta jo ne rabim, sem verjetno mal presuha prakticiram pa jo vseeno, se ne morem upret! Mick In Santos srečnega in zdravega pa velik sexa in ne preveč otrok! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 še meni malo, khm....tatarca! Sploh ne škodi! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 Bolj ko jem, manj me je... Kwa j'zdej to?!? Sicer mam pa en hud predlog, če se vam kdaj ne lub kuhat, pa ste zlo lačni, pa nimate velik časa... In sicer: topli sendvič ala moj "dragi": Ena lepinja al pa kej druzga podobnga ploščatega. Jo prerežete po dolgem, pokapljate z olivnim oljem (več ga je, boljši je sendvič), potem pa ga obložite z na kocke narezano feto ali pa kravjim sirom iz slanice, na trakove narezano svežo papriko in na kocke zrezanim paradižnikom. Vržete na pekač (pr ns mu rečemo toaster) in mal popečete (tolk, da se sir začne topit). Lahko tut kombinirate brez paprike in samo s paradižnikom pa mal origana al pa bazilike gor, al pa sam paprika pa sir... njami Pa dober tek! P.S. Pa če verjamete al pa ne, moj dedc je s temi sendvički shujšal - je pa res, da je en tedn jedu skor samo to pa nč druzga (ja, kaj čmo, če je "žena" na faksu..." SREČNO VSEM! Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pacl 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 Pozdravljeni v novem Hrane je bilo glih prav, pasala je in bila super - sploh ker so kuhali drugi za nameček je pa še potica ful ratala, pa sadni kruh tudi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 Nekaj se mi lušta, pa ne vem kaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pacl 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 Nekaj se mi lušta, pa ne vem kaj privošči si malo soli poznamo namreč enega, ki jo na veliko dila po SLO Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 paclto mi deli mal soli...ko da bi eskimu hladilnik prodaju Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 nism ceu dan nč pirou pa tud nism štel Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 ko da bi eskimu hladilnik prodaju Al pa Solvenkam čokolado Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 paclto mi deli mal soli...ko da bi eskimu hladilnik prodaju nič lažjega!!! sam poveš jim, da je pri +4 bolš fukat k pri-20 in odpujsala sta Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 kislo repo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 kislo repo... Uh, uh, jaz bi to tudi. Sem jo ravno zadnjič doma jedla s pire krompirjem. Božansko!!! Tako hudo sem zraven uživala kot takrat, ko grem ful utrujena spat in se mi, ko ležim, zdi, da se malo zibam ... Kot da bi bila na ladji. Midva pa bova danes menda gobov golaž, mrcinica bo za predjed še domačo tunko (pa da si ne bi kdo mislil, da je ta prekajen štikl mesa v zaseki, ki ga lahko kupiš v Mercatorju ali Sparu dejansko tunka - to niti ponaredek ni). Pa popečene kruhke h golažu ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 Sarme so se pokvarile :xx!: Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 Uh, uh, jaz bi to tudi. Sem jo ravno zadnjič doma jedla s pire krompirjem. Božansko!!! Tako hudo sem zraven uživala kot takrat, ko grem ful utrujena spat in se mi, ko ležim, zdi, da se malo zibam ... Kot da bi bila na ladji. Jaz sem danes zjutraj sedela pa pila - uživala ob kavi ...hm pa je bila ena fajn oddaja po radiu o repi..... se mi jo je zaluštal Pa golaž da fajn rata Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 Uh, moji mrcinici vse dobro rata, kar skuha ... Ga moram pohvalit. Kako pa delaš repo? A je bil kakšen fajn recept? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 Bljak, sm za malco jedla kefir in makovko...mislm, kda bi si eno kilo železa v trebuh dala. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 Kefir itak ni za jest :xx!: Mi ni jasno, kdo si je to izmislil. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.