Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl

Recommended Posts

preprosto.....vzameš riž..ga na pol zdušiš, ohladiš, dodaš priljubno zelenjavo, sir, čebulo, česen, jajce, da lepo to poveže..mogoče malo mokice da se blo skupi prime...začiniš napolniš zelje(lahka tudi sladko, s tem da ga predhodno malo prekuhaš v kropu) in nardiš kot obične sarme x;)x x:Dx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Deli na socialnih omrežjih

xscratchx Pametno. Se sploh ne bi spomnila. :palec:

Torej menda po istem principu lahko narediš filane paprike (čeprav si nekako ne znam jajca s paradižnikovo omako predstavljat).

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

lahka ja...ma sej jajca se nikjer ne vidi..je sam za to, da maso skupi poveže...ker drgač se rižek in zelenjava v nulo razsujejo x;)x

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Aha. Bom rekla Mrcini, da skuha (jaz bom samo komandirala zraven x;)x x:Dx ).

Mi je Pika včeraj povedala, kje kuhaš. Sem bila samo :eek: . Ti si pa privoščijo ... hehe. Ni čudno, da so bili naši vsi debeli. Nas pa ne enih vajah s tako hrano pitali, da sem mislila shirat tam.

Grem si zdaj palačinke delat. Postala lačna. Z nutelo in ananasom. x:px x^x

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

A polento poleg sarm??? :eek: :eek: :eek: To pa prvič slišim ... Naši jo kar tako jejo, brez česarkoli. Mogoče kruh, to pa je vse.

Tiste solate so pa bile za predjed, se mi zdi. Hobotnica, pa papričke s tuninim nadevom, pa pečena zelenjava z neko polivko itd ... Niso v bistvu bile del sarmne jedi.

Sicer pa se mi zdi, da na našem koncu za novo leto vsi sarme jejo xnckrivx

aja :inocent:, pri nas imamo pa kr dostkrat polento x;)x, zraven boranje, golaža recimo. Pa kr instant polento imamo, je hitr narejena, mal mešaš, pa je x:Dx

Ste pa pa ljubitelji solat :palec:, kr dobr zveni tole x;)x

Danes bom sarme x:Dx

Jutri pa se začne dieta xcivx da bomo lepi in fit do pomladi :palec:

a sarme niso že dieta :inocent:, zelje pa to xnckrivx

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

Beljakovinska dieta x:px x:Dx jo ne rabim, sem verjetno mal presuha xcivx prakticiram pa jo vseeno, se ne morem upret! :vragec:

Mick In Santos srečnega in zdravega x:Xx pa velik sexa in ne preveč otrok! x:px x:Dx

Behind every bitch there is a guy that made her that way.

Sheakespeare

Bolj ko jem, manj me je... Kwa j'zdej to?!?

Sicer mam pa en hud predlog, če se vam kdaj ne lub kuhat, pa ste zlo lačni, pa nimate velik časa... In sicer: topli sendvič ala moj "dragi":

Ena lepinja al pa kej druzga podobnga ploščatega. Jo prerežete po dolgem, pokapljate z olivnim oljem (več ga je, boljši je sendvič), potem pa ga obložite z na kocke narezano feto ali pa kravjim sirom iz slanice, na trakove narezano svežo papriko in na kocke zrezanim paradižnikom. Vržete na pekač (pr ns mu rečemo toaster) in mal popečete (tolk, da se sir začne topit). Lahko tut kombinirate brez paprike in samo s paradižnikom pa mal origana al pa bazilike gor, al pa sam paprika pa sir... njami x:px

Pa dober tek!

P.S. Pa če verjamete al pa ne, moj dedc je s temi sendvički shujšal - je pa res, da je en tedn jedu skor samo to pa nč druzga (ja, kaj čmo, če je "žena" na faksu..." x:Dx x:Dx x:Dx

SREČNO VSEM!

živi in pusti živeti

kislo repo... x:)x

Uh, uh, jaz bi to tudi. x:px Sem jo ravno zadnjič doma jedla s pire krompirjem. Božansko!!! Tako hudo sem zraven uživala kot takrat, ko grem ful utrujena spat in se mi, ko ležim, zdi, da se malo zibam ... Kot da bi bila na ladji.

Midva pa bova danes menda gobov golaž, mrcinica bo za predjed še domačo tunko (pa da si ne bi kdo mislil, da je ta prekajen štikl mesa v zaseki, ki ga lahko kupiš v Mercatorju ali Sparu dejansko tunka - to niti ponaredek ni).

Pa popečene kruhke h golažu ... x^x

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Sarme so se pokvarile :xx!:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Uh, uh, jaz bi to tudi. x:px Sem jo ravno zadnjič doma jedla s pire krompirjem. Božansko!!! Tako hudo sem zraven uživala kot takrat, ko grem ful utrujena spat in se mi, ko ležim, zdi, da se malo zibam ... Kot da bi bila na ladji.

Jaz sem danes zjutraj sedela pa pila - uživala xDDx ob kavi ...hm pa je bila ena fajn oddaja po radiu o repi..... x:Dx se mi jo je zaluštal :palec:

Pa golaž da fajn rata :palec:

Uh, moji mrcinici vse dobro rata, kar skuha ... x:px x^x Ga moram pohvalit.

Kako pa delaš repo? A je bil kakšen fajn recept?

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...