girly 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Pravkar prišla domov. Planirani kebab odpadel zaradi nenormalnih menstrualnih krčev, zdaj pa je že boljše in v toasterju trenutno cmarim lepinjo s sirom. Zraven se mi lušta kislo zelje, pa ga nimam. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 No, ričet čist fajn uspel, smo že na pol spraznili lonec..zelje je pa tud men zadišal včer, sem si ga kupila pol kile in ga zdaj vsake pol ure vlečem ven iz hladilnika Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Sstane, spet sn sa®mo jau..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Pa nič povabu! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Mick, teb bodo pa sarme in filane paprike začele že na ušesa ven lezt a Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Pa nič povabu! ...ker si zadnjič vse za.ebala si ti na vrsti, da me na večerjo povabiš......in to v MB! Mick, teb bodo pa sarme in filane paprike začele že na ušesa ven lezt a Mah, veš kak je to, če tip sam živi.......so sarma, filane ipd. idealna varianta za dva.....al celo več dni. Pa še zmrznit se lohk dajo. Pa še rad jih mam. Tko da.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 ...ker si zadnjič vse zajebala si ti na vrsti, da me na večerjo povabiš......in to v MB! No ne vem kdo je bolj zajebu! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Jaz vem. Ti! Tak da......čakam nate v MB..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Z družbo ali brez družbe? Jaz sem zdajle dobila družbo Spet ne bomo spal Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Z družbo ali brez družbe? Jaz sem zdajle dobila družbo Spet ne bomo spal Kaj boste spet celo noč filme gledali Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Kaj boste spet celo noč filme gledali Kartal Stane tarok nažigal! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Z družbo ali brez družbe? Jaz sem zdajle dobila družbo Spet ne bomo spal Brez. Razn če misliš tarok špilat pol rabva še eno..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 tarok nažigal! A, to je že bolje, kdor izgubi, da drugemu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pacl 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Oj! Tunka je štikl svinjskega mesa (po pripovedovanju starejših, bolj "izkušenih" prebivalcev je najboljši del plečka), ki je kuhan in se potem pajsa v zaseki (ponavadi imaš sod poln zaseke in vanjo zakoplješ kose tega mesa - in zdrži zelo dolgo, brez problema tudi leto in več). Lahko prideš na pokušino, ampak hitro, ker - kot sem že rekla - je blazno hitro več ne bo. Oj! Kolikor sem poslušal znance, ki pripravijo super tuunko, ta štikl mesa najprej popečejo v krušni peči, potem gre v "paco" pa v dimljenje ali zelhanje in na koncu v zaseko. Jaz ji kar rečem prleški pršut in priznam, da mi še sedaj blazno zadiši, ko jo režemo za prijatelje. lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Meni so pa najbolj pasale danes baklave (domače ), malo pogrete, zraven pa jogurt. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 priznam, da mi še sedaj blazno zadiši, ko jo režemo za prijatelje.lpPazi, da se ne pregrešiš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pacl 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Pazi, da se ne pregrešiš Sstane jaz ne grešim, le včasih ga polomim . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Sstane jaz ne grešim, le včasih ga polomim .Aha, bolje kot nič Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Brez. Razn če misliš tarok špilat pol rabva še eno..... Obstaja več vrst taroka! A, to je že bolje, kdor izgubi, da drugemu Še dobro da sem zmagala! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Oj! Kolikor sem poslušal znance, ki pripravijo super tuunko, ta štikl mesa najprej popečejo v krušni peči, potem gre v "paco" pa v dimljenje ali zelhanje in na koncu v zaseko. Jaz ji kar rečem prleški pršut in priznam, da mi še sedaj blazno zadiši, ko jo režemo za prijatelje. lp No, na našem koncu ZELHANA tunka ne obstaja. Kot sem že v enem od prejšnjih postov napisala, je to LJ (ali od koderkoli pač) pogruntavščina. In tudi vse tiste umetne tunke, ki jih kupiš v trgovini, so zelhane. :xx!: Danes bom za zajtrk hot dog z veggie hrenovko in zenfom, za kosilo bova pa pire in špinačo. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 palačinke pa še kaj zraven Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 No, na našem koncu ZELHANA tunka ne obstaja. Kot sem že v enem od prejšnjih postov napisala, je to LJ (ali od koderkoli pač) pogruntavščina. In tudi vse tiste umetne tunke, ki jih kupiš v trgovini, so zelhane. :xx!:Tudi špeh za zaseko mora biti samo posoljen, posušen, ročno narezan in dobro pregneten Veš to Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Hehe ... ročno narezanega že težko najdeš. Naša babica in dedek ga skozi mlinček spustita, v katerem drugače meso meljeta (za pleskavice na primer). Zgoraj daš špeh notri, vrtiš ročko, spodaj pa mlet ven prileze.Mlinček pa ima taki primež, da ga lahko na rob mize namontiraš Bog ve, s katerih časov še je to. Drugače pa k zaseki velikokrat dajejo tudi česen. (Zraven tunke in zaseke pa se je domač kruh in rdeča čebula). Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Hehe ... ročno narezanega že težko najdeš. Naša babica in dedek ga skozi mlinček spustita, v katerem drugače meso meljeta (za pleskavice na primer). Zgoraj daš špeh notri, vrtiš ročko, spodaj pa mlet ven prileze.Mlinček pa ima taki primež, da ga lahko na rob mize namontiraš Bog ve, s katerih časov še je to. Drugače pa k zaseki velikokrat dajejo tudi česen. (Zraven tunke in zaseke pa se je domač kruh in rdeča čebula).Mnogo večja napaka od mletja, namesto rezanja, je gotovo sol, ki jo uporabljata. Kaj veš, kakšno imata? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Sanja se mi ne. Vem pa, da si s svojo pokojnino vsekakor ne moreta privoščiti tvoje. Sicer pa, če se že odločiš konzumirat špeh, mislim da dalje več ni bitnega pomena, s čem je soljen ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.