5rca 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Zmanjkalo je banan kak zajtrk bo pa to danes Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Sanja se mi ne. Vem pa, da si s svojo pokojnino vsekakor ne moreta privoščiti tvoje. Sicer pa, če se že odločiš konzumirat špeh, mislim da dalje več ni bitnega pomena, s čem je soljen ...Kdo pa ti pravi, da morata uporabljati mojo sol, če sta vitka in zdrava. V takem primeru zadošča uporaba neke dobre naravne soli. Take, kot sta jo imela v mladosti, ko drugih, kot naravnih, sploh ni bilo.Drugače se pa zelo motiš, če misliš, da lahko na soli kaj prišparaš, četudi uporabljaš soli višjega cenovnega razreda, recimo salersalute, ki te stane mesečno maksimalno 5 evrov.Za pet evrov se še klošarji ne sekirajo, enkrat nastavijo pest in jih imajo Toda, če ne uporabljata neke dobre naravne soli, tudi močno dvomim, da sta vitka in zdrava, kot praviš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Eh daj no. Seveda sta. Ziher.Ljudje se premalo gibljemo. To je to..zastano telo, polenjen um. Še do sosedovih bi se najraje peljali.In kar verjemi - pa girlyjinih starih staršev ne poznam, poznam pa način življenja, ki žal izginja, da sta čila in gibčna kot le kaj.Tule imam tudi v mislih mojo taščo - ni varijante, da si privošči tvojo sol - vendar je pri 75 madonca takšna, da bi ji marsikatera štiridesetletnica zavidala. Gladka koža, gibčna, zdrava. Zato, ker živi sredi divjine dobesedno - ker se prehranjuje večinoma z doma pridelano zelenjavo in tudi tisto svinjo, ki jo zakoljejo na koncu je hranjena s tistim kaj na njivi zraste..in ker uživa v iskanju gob, pa vlači iz gozda suhljad(pa ji ni treba, ampak zaloga ne škodi) in tak.. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pacl 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 No, na našem koncu ZELHANA tunka ne obstaja. Kot sem že v enem od prejšnjih postov napisala, je to LJ (ali od koderkoli pač) pogruntavščina. In tudi vse tiste umetne tunke, ki jih kupiš v trgovini, so zelhane. :xx!: V dimu se ne pusti dolgo, ji le da tisti prefinjen okus. Ja tako jo pač delajo prleki, ki jih jaz poznam Danes bo pa prebranec, za solato zraven pa s kislim zeljem ponjene paprike. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Kdo pa ti pravi, da morata uporabljati mojo sol, če sta vitka in zdrava. V takem primeru zadošča uporaba neke dobre naravne soli. Take, kot sta jo imela v mladosti, ko drugih, kot naravnih, sploh ni bilo.Drugače se pa zelo motiš, če misliš, da lahko na soli kaj prišparaš, četudi uporabljaš soli višjega cenovnega razreda, recimo salersalute, ki te stane mesečno maksimalno 5 evrov.Za pet evrov se še klošarji ne sekirajo, enkrat nastavijo pest in jih imajo Toda, če ne uporabljata neke dobre naravne soli, tudi močno dvomim, da sta vitka in zdrava, kot praviš Ja jaz ne uporabljam tvoje soli, kupim pač tisto, ki jo uporabljamo že od zmeraj (analitično gledano sem torej tradicionalni tip kupca), v kartonasti škatli, Tuzlansko (ali nekaj podobnega). Pa nisem ne debela in nimam ne problemov z zdravjem. Babica je debela, kot se to za kuharice tudi edino spodobi. Zdravstvenih težav ima pač toliko kot jih imajo vsi 70+ letniki. Dedek še zdaj obdeluje gorico (vinograd), debel ni, pa glede zdravja se tudi nikoli ne pritožuje. Tako da mislim, da bosta vztrajala pri svoji soli, pa tudi povsem bedasto se mi zdi it stare ljudi prepričevat in silit v neke druge življenjske vzorce. Naj živijo prijetno še tistih nekaj let življenja, ki ga imajo pred sabo. 5 evrov na mesec pa proti 0.5 evra na škatlo soli, ki jo imam vsaj 3 mesece, če še ne več, ni ravno poceni. Če živim z logiko konzumiranja zdravih živil, lahko začnem kupovati tudi bio zelenjavo, kjer kila paprik namesto 500 pride 1500 sit (procentualno še zmeraj cenejša od tvoje soli). Itd. Kaj bolj zdrava verjetno ne bom (glede na to, da že zdaj nimam težav), bom pa slej ko prej bankrotirala. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 EGO nav.jogurt, kos starga kruha pa mandarine. Kosilo:ničvečerja: tut nič Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Kosilo:ničvečerja: tut nič dobr tek... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 hvala, sam nism lačna Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 nič. definitivno boljš ko repa.... pr nas tud gladovno štrajkajo....zarad repe Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Budale. Sploh ne vejo, kaj je dobro. Jaz sem ravno prej Mrcinico vprašala, če naj čez vikend jem repo, ko se ne vidiva, ali jo bova skupaj v ponedeljek. Mi je rekel, naj jo kar sama jem. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 hvala, sam nism lačna dobr tek zato, k bos jedla nic... tud to je neki dobr mora bit ta nic...? mislm tko, ce je nic, je tud nic napravljanja, nic pacanja, nic pospravljanja... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Od zajtrka - skute in prepečenca še nič, zdej pa študiram kaj bi padlo kaka goveja juhca mogoče z vliti Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Očitno je na tem forumu moderno hirat ... Zdaj pa ima, da naštevate dobre stvari, ki jih jeste, ne pa neke hrane, od katere niti zajci ne bi bili siti. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 no, končno nekaj pametnega kaj pa je umazano meso? sklepam, da ga pred kuho ne valjaš po blatu ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 umazano meso Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Očitno je na tem forumu moderno hirat ... Zdaj pa ima, da naštevate dobre stvari, ki jih jeste, ne pa neke hrane, od katere niti zajci ne bi bili siti.Pravzaprav ne hiram, po pravici povedano mi zjutri ni pasalo jest ker sem bla živčna za malico sem jedla torej skuto in prepečenec, popoldne pa niti nisem imela časa kaj poštenega počopat zaradi obiska bom considerala da imam delni post Drugač mi je pa tko zdej zadišal radič v solati pa kak krompir kuhan zraven, ravno mami je to jedla včeri pa men nekak ni blo dans pa bi bi zlo rada Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Mmmmm, juho iz brstičnega ohrovta , zdej pa me čaka še fižolova solata, trdo kuhan jajček pa en ful dober črn kruh......mmmmm kak mam to vse rad Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 :)js sem pa pospravil ene par odličnih piškotkov hehe ne bodo prav dolgo trajali tale "batch" Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Za zajtrk nič..Za malco :jabolčno pito.Za kosilo:filano papriko.Zdj pa jem čips in pol bom še eno Milko z lešniki... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Kot sem obljubila prežganka namesto goveje župce in solatka iz radiča Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Meni pa je zajtrk polepšal dober šejk , malica je bil kivi, kosilo pa naravni puranji medaljon z zelenjavno omako in radič s fižilom, popodne sem malicala proteinsko tablico in jabolko, večerja pa bo sport misli. Vidim, da tu ne jeste preveč redno, ali se samo taki oglašate..... Ciao, Andreja Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 pujseki Tunka v zaseki Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 A samo to? Kje je pa še nekaj obrokov? Mal sem firbčna..... Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 A samo to? Kje je pa še nekaj obrokov? Mal sem firbčna.....Kaj, tunka za malco, ena dobra kisla župa iz svinjskih parklov z ajdovimi žganci, zabeljenimi z ocvirki za kosilo, zvečer pa ena žolca z lukom in bučnim oljem. Vmes pa en fajn bograč z ene pol kile belega kruha. Po malem pa dobro vino čez celi dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 kupim pač tisto, ki jo uporabljamo že od zmeraj (analitično gledano sem torej tradicionalni tip kupca), v kartonasti škatli, Tuzlansko (ali nekaj podobnega)..Girla, okoli starih, da jih ne zezaš, imaš prav Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.