aandreja 6. januar 2007 Prijavi Deli 6. januar 2007 Hej Stane , a ti domišlija dovoli samo pujsa, ali ješ tudi kaj drugačnega mesa? Lepo soboto, Andreja Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 6. januar 2007 Prijavi Deli 6. januar 2007 Topli sendvič sem za zajtrk. Za kosilo bo krompir + nekaj. Še nisem dovolj lačna, da bi se s tem ukvarjala. Cel večer pa čokolada Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 6. januar 2007 Prijavi Deli 6. januar 2007 Kaj sta čokoladnega delali me zanima če bom mogoče sama v prihodnosti kej pacala, moja mami obožuje čokolado Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 6. januar 2007 Prijavi Deli 6. januar 2007 zajtrk : vaniljiev sojin šejk z mlekom in cimetom malica : jogurt + 1 ura kolesarjenja(1l vode z limono) kosilo : primorska mineštra + palačinka s skuto malica : jabolko + zeleni čaj večerja: kakav sojin šejk z vodo in mletimi jagodami Lepo sončno soboto, Andreja Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 6. januar 2007 Prijavi Deli 6. januar 2007 Kaj sta čokoladnega delali me zanima če bom mogoče sama v prihodnosti kej pacala, moja mami obožuje čokolado Nič še, danes zvečer bova. Bom podrobno poročala, brez skrbi. zajtrk : vaniljiev sojin šejk z mlekom in cimetom malica : jogurt + 1 ura kolesarjenja(1l vode z limono) kosilo : primorska mineštra + palačinka s skuto malica : jabolko + zeleni čaj večerja: kakav sojin šejk z vodo in mletimi jagodami Lepo sončno soboto, Andreja Ni to bedno, da si že za cel dan naprej sestaviš jedilnik? Saj zjutraj ne veš, kaj ti bo za malico pasalo ... Ali pa večerjo. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 6. januar 2007 Prijavi Deli 6. januar 2007 Ni bedno, ker imam lepo urejeno prehrano,ker sem na tak način izgubila 27 kg in kot vidim ti tega problema pač nisi imela in ne veš kako to gre..... Tvoja prehrana je pa tudi malo čudna- zvečer najedanje s čokolado-upam, da je tista ta črna, ki nima raznih dodatkov, saj boš že v zrelih letih postala problematična(na zdravje mislim) Ciao, a. Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
susana 6. januar 2007 Prijavi Deli 6. januar 2007 jz pa delam krompirjevo musako..lih se pece:)... Citiraj VSE SE ZGODI Z RAZLOGOM. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 6. januar 2007 Prijavi Deli 6. januar 2007 zajtrk: zmiksane banane,jabolka,hruške....itd...pa ovseni kosmiči kosilo:pira, zelenjava, tofu(mal popečen),solata... Hm,popoldan pa verjetno še kakšen piškot ,pa kakšna banana , pa mal sadja....we shall see! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 6. januar 2007 Prijavi Deli 6. januar 2007 Ni bedno, ker imam lepo urejeno prehrano,ker sem na tak način izgubila 27 kg in kot vidim ti tega problema pač nisi imela in ne veš kako to gre..... Tvoja prehrana je pa tudi malo čudna- zvečer najedanje s čokolado-upam, da je tista ta črna, ki nima raznih dodatkov, saj boš že v zrelih letih postala problematična(na zdravje mislim) Ciao, a. Vidiš, po moje pa en čokoladni večer ne more prav nič škodit. Celo nasprotno. Tistih par gramov več, ki jih bom mogoče dobila (pa še to dvomim), nikakor ne more preprečiti fantastičnega večera z eno super punco. Uživali bova maksimalno, si privoščili vse, kar nama bo tisti trenutek zapasalo in verjemi, da se bova imeli boljše, kot če bi glodali eno jabolko in pili iz nekega praha pripravljen šejk. Do 27 kil preveč lahko prideš samo s pomočjo psihičnih težav, ki pa jih, ravno s pomočjo takšnih večerov in prijetnih prijateljev sproti pucaš stran. Najedanju s čokolado, kot ga imenuješ ti, pa jaz pravim sladkanje. Najedanje izvira iz psihičnega minus. Sladkanje iz psihičnega plus. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 6. januar 2007 Prijavi Deli 6. januar 2007 Mislim, da tvoj komentar o psihi do neke mere velja, vendar po 40 letu pride mena in ta me je krepko obiskala-sedaj mi sojini napitki lepo uravnavajo žleze in težave, ki so ob meni prisotne. O.k. čokolada vsake toliko časa res ne škodi in imaš čisto prav, uživaj s prijateljico in se imej fajn. Ciao, grem mal v naravo na tekanje, Andreja P.s: Mineštra je bla tako dobra, da smo si vsi prste oblizovali, ko jo je zmanjkalo. Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 6. januar 2007 Prijavi Deli 6. januar 2007 Pečen piščanec z rišem Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. januar 2007 Prijavi Deli 6. januar 2007 zjutraj jogurt laneno sememalica - 2 x kakiza kosilo imam namen - kremenateljček, kuhan krompir, malce kuhane zaelenjave, salato bo danes nadomestilo kislo zelje z bučevim oljem, kozarček teranapotem bomo pa še videli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 6. januar 2007 Prijavi Deli 6. januar 2007 zjutraj jogurt laneno sememalica - 2 x kakiza kosilo imam namen - kremenateljček, kuhan krompir, malce kuhane zaelenjave, salato bo danes nadomestilo kislo zelje z bučevim oljem, kozarček teranapotem bomo pa še videli Uh, moj foter najboljšo zeljno solato na svetu naredi. Prereže glavo zelja na pol, izreže stržen, ostalo pa nareže v kocke cca 2x2 cm. Aja. Zelje prej opere (potem, ko stržen izreže). Soli, naolji (olivno), pa mleto rdečo papriko čez potrese. Sem zadnjič celo skledo tega zelja pojedla, me je potem hudo trebušček bolel. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. januar 2007 Prijavi Deli 6. januar 2007 ja sam jst bom danes kislo zelje, drugače je pa zeljnata salata dobra s krompirjem in bučevim oljem... njami... grem naprej kosilo pripravljat, sem se odločila da se bo zelenjava skupaj z mesekom cmarla bom naslednjič probala z rdečo papriko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 6. januar 2007 Prijavi Deli 6. januar 2007 hehe.. ja, saj jaz sem o kislem govorila. sem pozabila napisat tista rdeča paprika je pa bolj za okras kot za okus, samo po vrhu je malo posipa, da lepo zgleda Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 6. januar 2007 Prijavi Deli 6. januar 2007 Zdele bom pa apfel strudl naredla... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. januar 2007 Prijavi Deli 6. januar 2007 naolji (olivno), pa mleto rdečo papriko čez potrese. Ne verjamem, da bi Prlek bučno olje zamenjal za olivno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 6. januar 2007 Prijavi Deli 6. januar 2007 Bučno uporabljamo samo na zeleni solati. In tisti iz paprike, paradajza, kumar in čebule. Na zelju pa belo. Jaz samo jem, nič ne sprašujem Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. januar 2007 Prijavi Deli 6. januar 2007 Bučno uporabljamo samo na zeleni solati. In tisti iz paprike, paradajza, kumar in čebule. Na zelju pa belo. Jaz samo jem, nič ne sprašujem Belo že, pa ne olivno, sploh če gre za glave kislega zelja, potresenega z malo ljute tucane paprike po srbsko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 6. januar 2007 Prijavi Deli 6. januar 2007 Belo že, pa ne olivno, sploh če gre za glave kislega zelja, potresenega z malo ljute tucane paprike po srbsko Od belega olja stara dva uporabljata samo olivno in arašidovo. In arašidovega ziher foter ne zliva gor, sem 100 % prepričana. Torej še samo olivno ostane. Paprika pa ni ljuta, pač pa navadna ... Ljuta mi ni preveč všeč. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. januar 2007 Prijavi Deli 6. januar 2007 Hej Stane , a ti domišlija dovoli samo pujsa, ali ješ tudi kaj drugačnega mesa? Lepo soboto, AndrejaNimam nobenih predsodkov proti nobeni naravni hrani, kuhani ali surovi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. januar 2007 Prijavi Deli 6. januar 2007 Mislim, da tvoj komentar o psihi do neke mere velja, vendar po 40 letu pride mena in ta me je krepko obiskala-sedaj mi sojini napitki lepo uravnavajo žleze in težave, ki so ob meni prisotne. [do 21 leta sem lahko pojedla karkoli kadarkoli... imela od 48 do 50 kg, nato izvedela da bom mamica, do 5 meseca zredila 3 kg, težave z vodo in pufff na 85, takoj po porodu 64.. tko da ni vse samo psiha Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. januar 2007 Prijavi Deli 6. januar 2007 Od belega olja stara dva uporabljata samo olivno in arašidovo. In arašidovega ziher foter ne zliva gor, sem 100 % prepričana. Torej še samo olivno ostane. Paprika pa ni ljuta, pač pa navadna ... Ljuta mi ni preveč všeč.Arašidovo olje je dobro za vok ali cvrenje, ker ima vrelišče nad temperaturo razpada C- vitamina, enako kot svinjska mast in potem verjetno res dajeta olivno olje na kupus. Da bi pa kdo surovo zelje rezal na kvadrate za solato, še pa nisem slišal. Moram probat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 6. januar 2007 Prijavi Deli 6. januar 2007 Ne vem nič o oljih, naš foter vztraja, da je arašidovo zdravo in je dal komando, da drugega ne kupujemo. KISLO zelje nareže. Celo glavo. Ne sveže. (Za solato) Pa ful lepo zgleda. Lepše kot naribano. Čeprav sveže zelje mama v kvadratke (ampak malo manjše) nareže, ko ga duši. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. januar 2007 Prijavi Deli 6. januar 2007 KISLO zelje nareže. Celo glavo. Ne sveže. (Za solato) Pa ful lepo zgleda. Lepše kot naribano.A, to pa ja Včasih, ko sem še dosti lazil po Srbiji, je bila po pijanki taka solata za lek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.