Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl

Recommended Posts

Motovilec.

Samo če mu rečeš repincl, je boljši. x:Dx

Ajaaa :P,tudi dober :palec:.

Ah sstane lažem ne,se pa je že našlo nekaj zelenih zaplat z mladim regradom,pa ne ravno pod triglavom x;)x,res je še majhen ampak je pa nekaj posebnega jesti regrad januarja :onfire:.

Deli na socialnih omrežjih

Guest sstane
,res je še majhen ampak je pa nekaj posebnega jesti regrad januarja :onfire:.

Zato si me pa razrajcala, da sem šel pogledat, pa ni ne duha ne sluha o kakšnem http://os-gorje.s5.net/projekti/Mediciob/slike/regrat/regrat3t.gif ta je iz Gorij x;)x

..no če to ni regrat ali motovilec xrolleyesx xrolleyesx potem nam pa kar ti povej.. xDDx xDDx

Regrat je oni z lučko x:Dx

:palec: Vidim, da ste tud vi željni vitaminčkov. Letos imava z mojim zimski vrt in je vsega od motovilca, rukole, radič(rdeči, štrucar in še ene vrste, pa pertešilj in por in črna redkev). xsrcx Njami , najami kol je to dobr..... x^x

xsrcx Zaradi mile zime, ki jo nič ne pogrešam(sneg naj bo kar v hribih) bo domača zelenjava izgleda kar do spomladi. x^x

:inlove: Lepo se imejte, Andreja x:)x

poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo

http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933

Uh, polno rit čokolade še od včeraj. Bom zajtrk kar preskočila.

5rca, odlično nama je ratalo. x^x

Olupljene in izdolbene hruške sva skuhali v vinu (+ voda, sladkor, klinčki, cimetove palčke, limonina lupinica), jih ohladili (vmes sva v McDonalds na pomfri skočili x:px ) napolnili s HUDIM sladoledom (čokolada + višnje - ful močen), čez pa polili čokolado. Bom objavila slikice, kakor hitro pogruntam, kako se s telefona spravijo na comp.

Naslednjič bova hruške zamenjali z ananasom, ki ima bolj izrazit okus.

Pa še metine čokoladne kroglice sva delali, ampak še mi ni uspelo nobene pojest, je bilo zgornjega dovolj (preveč).

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Zajtrk: žlica skute

Za kosilo bo zelenjava iz juhe

Naprej pa še ne vem.

x:(x Mislim, da se ti stradaš in, da boš po "uspešni" dijeti veselo zakorakal v še večje kilce(oprosti, vendar me moje lastne izkušnje vodijo k temu razmišljanju). x^x

x?x Poizkusi mlo bol pisano prehrano in doziraj kakšne beljakovine, če ne ješ mesa iz rastlinskega sveta(avokado,soja...) :palec:

x^x Ciao, Andreja :palec:

Trenutno razpoloženje - skuta in prepečenec :palec: tale skuta mi bo verjetno začela že na ušesa ven lezt, tako da ne bo kdo slučajno pomislil da si jih ne pucam redno x:px

Uh, polno rit čokolade še od včeraj. Bom zajtrk kar preskočila.

5rca, odlično nama je ratalo. x^x

Olupljene in izdolbene hruške sva skuhali v vinu (+ voda, sladkor, klinčki, cimetove palčke, limonina lupinica), jih ohladili (vmes sva v McDonalds na pomfri skočili x:px ) napolnili s HUDIM sladoledom (čokolada + višnje - ful močen), čez pa polili čokolado. Bom objavila slikice, kakor hitro pogruntam, kako se s telefona spravijo na comp.

Naslednjič bova hruške zamenjali z ananasom, ki ima bolj izrazit okus.

Pa še metine čokoladne kroglice sva delali, ampak še mi ni uspelo nobene pojest, je bilo zgornjega dovolj (preveč).

Oooo super !!! kakšne so pa metine čokoladne kroglice :inocent:

Midve z mami drugače kadar imava popadke narediva olupljene narezane jabke, malo manga in limone na kristaliziranem cukru (velik cukra!!!) in nato zalite s teranovim likerjem ali rumom, pogosto "cukneva" kar oboje x:Ix ter na koncu potrosiva čez cimet :yumy: dodatki: tudi sladka stepena smetana ali sladoled!

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

piščančji zrezek najdla v zmrzovalniku.. sem ga na teflonu popekla, čist natur, pol žličke olja.. lej kok se da, pa čist sočen je pa mediteranske začimbe in mal soli čez pa je super.. ne štekam zakaj morjo pri nas doma to vse cvret :o|o:

pa polenta zraven pa kislo zelje.. pospravljam zaloge x:)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Naredila špinačo :yumy:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Uh, midva pa sva danes kitajsko, ker se nobenemu ni dalo kuhat. Mrcina je še pol moje porcije pojedel. Ni imel zajtrka in je bil čisto sestradan.

Za poslastico pa je hruško s sladoledom in čokolado (včerajšnji ostanki - nekdo pač mora bit dežurno prase x:Dx ), jaz pa potico. x^x

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

I, viš, viš, to pa je ideja.. jaz ga mam tud še kak deci v hladilniku..

portovca.. (katerga maš?)

za večerjo so ble pa bučke, ena soplesalka dala, ker se ji ni dal na bus nosit x:Dx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Zajtrk: pomaranča

Malca: polnozrnata štručka, mlečni namaz in mortadela

Kosilo: špageti z omako iz paradajza x:px , paprike, curryja, pa mal dijoneze

Večrja: 3 metine kroglce, k sva jih z girly včer spacale (mater, so nasitne)

x^x zajtrk : sport misli z malo dodanih sojinih beljakovin in mlekom

x^x malica : agrumi proteinska tablica in jabolko

x^x kosilo : puranji naravni zrezek, riž z grahom in mešana solata(rukola, motovilec, radič, malo rdečega fižola)

x^x malica : 2 kivija in zeleni čaj

x^x večerja : cookies& cream sojin šejk z mlekom in mareličnim sokom

:palec: Lep dan punce in fantje jaz moram delat.....Ciao, Andreja

Pa ni blo včeri nič s kurjimi hrbti :V: ni čudn, da dans kiham pa smrkam :o|o:

torej, včer sm za kočerjo maznla kislo repo z ocvirki, pečenimi svinjskimi rebrci in kuhanim krompirjem v kosih.

Dans so ostanki od včeraj (repa pa rebrca) + ajdov kruh z orehi (bemu, včer sm se spravla h peki, pa preveč orehov - nerazrezanih - not nametala - ni čudn, da reč ni hotla vzhajat :o|o: zdej je pa treba požret to kepo xcivx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

x^x zajtrk : sport misli z malo dodanih sojinih beljakovin in mlekom

V včerajšnjem Delu si v prilogi "zdravje" preberi članek o soji. Kaže, da je precenjena in celo zdravju škodljiva.

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...