Cookie 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 Soja kva pa vem, men rečmo sojin mlek je nadogaba, pa sojina omaka glih taku. Sojini polpeti so mi dobri sam, če jih kdo drug nardi, ker se mi zdi preveč kompliciran najprej tiste sojine kosmiče v vodi z jušno kocko (oz,soljo) kuhat, pa pol z jajci, al pa mlekom(?) pacart - eh, preveč umazanih kastrol, placa pa nbenga Kar se teh "prehranskih" dopolnil tiče - sem po defaultu do vseh izredno skeptična in nezaupljiva - sploh do "fitneserskih", šejki (uni iz mleka) mi grejo pa že takointako na živce :xx!: Une zamrznjene soj.polpete pa al zmer zažgem do neprepozanvnosti, al so pa natopljni z oljem, tko da..no go! Kuskus - mi je blazno dober brez vsega (in soli in omak in vsega). Sploh, če me boli želodec, je pravi balzam V kombinaciji z biločim je pa ogaba :xx!: Dans je biu EGO nav.jogurt+koruzni kruh, za kosilo bo ksl.repa z ocvirki (čeprav se mi sploh nič ne je) aja, pa pest tablet in praškov (bemu kok mam jst nos pa sinuse zamašene) :xx!: Čaja mam PK :xx!: Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 ...life is like a box of chocolate... prvic v zviljenju jem bomboniero ki je dobra, pravzaprav vec kot to... ne morm verjet... ena od Lindta... you never know what you'll get... mogoce je pa to wake up call zame?? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 Dragi moj Nosorog, ni vse kar piše res, res je kar človek občuti na sebi. U bistvu mi je vseeno, kaj ti verjameš, napisal sem pač, kar sem prebral. Zanimivo pa je, da je tako kot ti v začetku razmišljal tudi dr. Fitzpatrik - predno je odkril, kako škodljiva je soja. Pri njemu se je namreč oglasil nek bogataš, ki je imel za hobi doma ogromno ptic. Opazil je, da jih je potem, ko jih je začel futrat s sojo, precej pomrlo. Zato je od Fitzpatrika zahteval ustrezno raziskavo o delovanju soje. Fitzpatrik je sicer mislil, da je s sojo vse o.k. in da je tip pač mal prfuknjen inj ekscentričen, a ker je bil raziskavo pripravljen financirati, jo je Fitzpatrik pač izvedel in odkril, kar je odkril. Nad odkritjem je bil tako presenečen, da je potem z lobiranjem dosegel, da so tudi britabnci ustanovili skupino za raziskovanje delovanja soje in prišli do istih odkritij kot on sam. lalala Aja, pa nisem tvoj dragi lalala No2 Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 dons nič...sam čaje mrzle ....pa sladoled od Ljubljanskih mlekarn mi je dohtarca na recept predpisala ma prav una gospa , res sem slaba kuharca....sam vseeno hvala Todika ker si tak lepo mojo kuharsko čast branla Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 se mastita oba s pizzo i mama bi... pa ne bo ampak diši pa ko vrag...danes sem dan začela s sadjem in zaključila s sadjem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 še....Daj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 Koliko hudih besed punce Se kar sama citiram, en utrinek minule sobote Danes sem se klatila malo po domovini. Na kp tržnici so vrle kmetice prodajale motovilc po 9-12 evrotov/kg Potem pa šla po obvezno mesečno špežo v Mečkator. Tam sem naletela na stalažo z nadomestki za meso in se do solz nasmejala, in že cel dan se smejem kot pohan maček, ker sem se spomnila enega blaznega Marsinega posta, češ: "...kako blede mestne srajce turijo komplekse podeželskemu folku, ki ima hvala konzumaciji zdravih sezonskih poljščin zdrav ten- z zasliševanjem ' zakva in kuko da ne ješ sendvičev s sejtanom?!?' " Povsem jasno moje mnenje o teh zadevah P.s. Lia , ponosno se pridružujem spisku zanič kuharic, pa čeprav ti vodiš ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 o presvitla guspa Ruby , si štejem v častsam mora biti pravici zadoščeno, čez vaše dobrote ga ni...če se samo spomnim vseh slastnih pogrinjkov s čorbicami, testeninami inu solatkami, pa prekrasnega ambienta vaše morske terase mi kr kaplja od ust, sem že 48 ur na prisilnem postu jutri bomo probali s pirejem pa mal kisle štajerske repe pa slastno ocvirkovo zabelo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 joj joj....sama nezdrava hrana....... ....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Bemti, če bi mi kdo zdej skuhu, bi direkt en ornk kosiw pojedla. Ne morm verjet, da sm ZDEJ lačna. Sej sm 2 uri že pokonc, sam vseen. :OO!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 js pa mal zaspala zjutraj in šla na šiht brez čaja....zdej mi pa manjka..... nč....grem si čaj skuhat.......še dobro, da je ta možnost....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Jst tud zaspala dons. Sicer sm pol tazga brzaka udarla pri oblačenju in po obvoznici, da mi je vseen ratal točno prit, sam je blo tist, a veš...šok, nasilno prebujanje in vse. Sej, zato sm pa lačna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 aaaa.....v tem je point....štekam.....no, še mal pa bo moja jutranja doza čaja ready...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Ja, jst sm si g ašla tud narest, vsaj neki toplga...pa še mal me po grlu praska. Spet. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 a že spet...?????.....bo treba recepte za razne žajbljeve zadeve in podobno...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Ma, sej mam ene tablete žajbleve. Grrrrrrrrrr...lačna! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 moj zajtrk je že mimo in sem kar ponosna, da sem se navadila, da ga ne špricam - tako je počutje boljše.... malca bo danes popestrena s sardelami in malo oliv pa polnozrnato pecivo(ga pečemo doma) kosilo pa vampi s polento in solata (rukola, radič, fižol) popoldan pa bomo še videli, ker grem k mami ..... Lep dan, Andreja Aja, pa nisem tvoj dragi Sorry, vzamem nazaj... Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Danes za zajtrk sveže pečena, še vroča (direkt iz pečice) štručka z zelišči, pa par rezin sira zraven ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 ..za zajtrk cigart +5g tirozina... zadnje cajte ne zajtrkujem in se velik boljs pocutim... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 kaj te toto je tirozin Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Dans morm nujn do praženga krompirja prit, nujn Restan mu eni pravte al tak nekak, da ne bo kakih nejasnosti.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 kaj te toto je tirozin ..fajn pozivilna aminokislina... boljs kokr kufe... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 hvala, nea vem se mi je čulo ko kaka arcnija za ščitnico Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 hvala, nea vem se mi je čulo ko kaka arcnija za ščitnico ...sej tut vpliva na delovanje scitnice... in zato posredno vpliva na Q energije... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 pa misliš da je to pametno...pol pa dobiš take izbuljene oči pa tak lep fant si Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.