enja 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 ...jedli nismo nič...ampak bi... ....eno dobro, kremno špargljevo juhico... ...To, pa BI... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Kakor hitro se mi bo dalo, si grem scmarit palačinke. Z nutello in granatnim jabolkom Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Kakor hitro se mi bo dalo, si grem scmarit palačinke. Z nutello in granatnim jabolkom Ti s zmešana. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 mmm, jogurt, banana, ovseni kosmiči, pšenični kalčki in laneno seme Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Nimam blage ideje kakšen predlog za današnje kalorično lahko kosilo??? Po kitajski se mi pa že taaaaaaaakoooooooo sline cedijo komaj čakam konec meseca, če naredim sem se zdilala da greva na kitajsko večerjo v Kranjsko Goro je jasno kdo vozi seveda Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Po kitajski se mi pa že taaaaaaaakoooooooo sline cedijo komaj čakam konec meseca, če naredim sem se zdilala da greva na kitajsko večerjo v Kranjsko Goro Kwa pa ti sploh v kitajski naročiš in v katero hodiš? Jaz sem bil do sedaj v kitajski trikrat ali štirikrat in edina stvar, ki se mi je tam zdela užitna, je bila juha štirih letnih časov. Pizda, moram en fižol ponucat, se že ful dolg po hladilniku valja - boranjo bom naredu. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Kitajska Cesarsko mesto na Litijski je dobra 5rca, upam, da še takrat ne bo snega Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 dans bom pa repo in ajdove žgance z odličnimi ocvirki gospodič dobijo pa zravn še pečenico, men je pa ne spraviš dol Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Nosorog morš bit tip človeka za kitajsko, moja mami še na sodni dan nebi not stopila pa niti hrane nikoli ni probala --- je pa čista tradicionalistka in po njeno bi bila lahko goveja župa, dunajc z restanim krompirjem in solato vsak dan! Tako da, meni je v kitajski full všeč hrana, zadnjič sem jedla tisto raco in sva s kolegom dobesedno prste lizala zraven, noben od naju namreč še ni race prej probal v kitajski je blo pa to v Cesarskem mestu na Litijski ja čeprav sem ven prišla tako osmrdela kot da bi v fritezo padla x!x v kitajski v Kranjski Gori ni nikoli tako pa zmeraj tam jemo. No pač drugič bo take-home varianta padla kot kaže girly čakam pa še na en domači čajniz pri sosedu, da vidim okrog česa se toliko prahu dviguje BTW - Neeeeee snega ne bo sploh letos spljoh nč bat, če pa bo pa nad 1000 metri in šele marca Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pacl 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Kwa pa ti sploh v kitajski naročiš in v katero hodiš? Jaz sem bil do sedaj v kitajski trikrat ali štirikrat in edina stvar, ki se mi je tam zdela užitna, je bila juha štirih letnih časov. maš tiste kombinirane krožnike- vsega pomalem in pol sploh ni blema so tudi mene tradicionalista presenetli z dobro hrano zeloo dobra je tista v retečah med Lj in ŠK loko, je pa res, da že kar nekaj časa nisem bil tam Sicer, pa a ni bila včasih tema z dobrimi gostilnami nekje- a jo kje najdemo, tudi sam iščem kakšno novo in dobro gostilno z super hrano. Danes bo pa zelenjavna juha in porova pogača, pa zelena solata lp pa dober tek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 sn šeu gleat, en je Ferreira, je malo boljši kot Dow's...tam sta stala 9 oz 17 EUR, vintage pa so od 35 dalje btw, a zgledam kot da bom iz MB šeu v Leklerka LJ po flašo vina?jebo te čačak aja, a nimate Leclerca v MB ma ja, itak, se ti že skor bl splača po netu naročit.. al pa izlet do Porta nardit naslednje počitnce, tam bi ti blo tud všeč po moje.. jaz tud ne bi v MB po flašo vina hodila... Ferreira ma za moj okus najboljšo Lagrimo.. smo jo spraznil za božič... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Rjavi rižek z radičem sem si naredila Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Pico bi. Ampak menda ne bom nič, ker se mi absolutno ne da vstat iz postelje in si it nekaj cmarit. Joj, sem jaz en lenušček. Pa Pikine čokolade mi je danes sfalilo. Držim pesti, da bo naslednjič z lešniki. Z mnogo njih. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 Včer je bil kao krompirjev golaž kao zato, ker so ble not nakolutana hrenovka pa mal naseckane kr. pancete obe s pesjanko pomlatle do zadnje mrvice dans pa še ne vem, kaj bi snedla aja por mam pa ksl.smetano tut ....nič, porova juhca torej Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 Mmmmm, zdejle srkam mojo jutranjo kavico in uživam... "meditiram" hihi Danes bom za kosilo verjetno naredila cvetačo, nisem se še odločila kako --- nazadnje ko sem jo na prezlne vrgla sem imela full problem spet s čreveskarjem tako da študiram, mogoče jo bom samo na razbeljenem siru ali pa v stepenem jajčku osvaljkala Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 Ful fajna cvetača pride, če jo najprej skuhaš, pa jo vržeš v ponev, v kateri si prej na olju zdušila čebulo in česen, pa malo mlete kumine potrosila. Daš cvetačo not, popražiš, da postane zlatkaste barve, potem pa zaliješ s tekočim jogurtom (še vedno v ponvi). Počakaš, da jogurt postane topel (v bistvu se naredi omaka) in vse skupaj poliješ čez riž ali karkoli imaš pač zraven. No, jaz sem danes spet palačinke z nutello in granatnim jabolčkom, Mrcina je pa si jih nadeval s sirom in zašinkom, pa zraven še neko zelenjavno stvar jedel. Grem v knjižnico do večera, da se kaj naučim, tako da bom kosilo izpustila oz. bo verjetno kakšen sendvič padel. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 Ooooooo super ideja!!! Mlete kumine sicer nimam, bom pa kar navadno me itak ne moti tako zelo jogurt bom pa kar izpustila, kul ej hvala Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 Meni je pa kumina čisto :xx!: . Ta recept v bistvu bazira na indijskem, ampak so tam še ene dokaj eksotične začimbe poleg, ki sem jih izpustila, ker jih ziher nimaš. Uporabljajo pa tudi ful kumine. Jaz cele (nezmlete) sploh ne prenesem. Tudi če je samo eno zrnce, mi ostane v ustih, ko že vse ostalo pogoltnem in potem samo to eno kumino pregriznem. :xx!: :xx!: :xx!: Satan. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 jst sm se pa kumine navadila ko smo bili na Slovaškem enkrat --- ej cel teden sem jedla KUMINO / kumino v vsaki hrani, kumino v KRUHU!!! ...pismo s kolegicami smo kupile pašteto ker smo ble tko lačne in tisti kruhek, nakar odpremo žemljico in not KUMINA se ti sanja kako trepetajoče smo šele pašteto odpirale No takrat sem se vdala v usodo - in papcala kumino od reda, sprednjega pa zadnjega doma mi je čist normalno ratal jest kumino v prežganki Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 Nosorog morš bit tip človeka za kitajsko, Jaz recimo nisem tip za lastovičja gnezda in slično. Kitajski futr- fuj, kot tudi indijski, vsi poci s curryem, razne župe s sumljivimi sestavinami :xx!:, indonezijska kuhinja - , skratka, vse vzhodnjaske zadeve mi niso vseč, edina izjema - japonski sushi OBOZUJEM Ne mislim niti probat raznih vege scen, sejtanovih polpet ali sojinih bogtepitakaj Ne prakticiram diet in ne konzumiram raznih dopolnil k prehrani. Nobenih umetnih sladil.Ne cvrem, scmarim en golaž na leto za prijatelje Prakticiram mediteransko/primorsko/lasko hrano. In sižim na sarm(ičk)e Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 Ne mislim niti probat raznih vege scen, sejtanovih polpet ali sojinih bogtepitakaj Te absolutno podpiram. Užas od užasa. First hand experience. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 Mah, vsak zase najde (z veliko sreče ) neko prehransko politiko.Sem proti raznim pompoznim čudežnim dietam in režimom. Res pa je, da je treba s časom naprej; kmečko/nacionalne težke in mastne hrane se je treba izogibati.Čeprav hudo dvomim, da kdor kdaj pa kdaj z užitkom pomlati pečenico z zeljem in kompirjem- ga bo zaradi tega udarila kap, prijel infarkt ali se mu bodo zamašile žile. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 Oziroma, po teoriji moje fotra, če vse to poješ nekje za steno, skrit pred očmi drugih (po možnosti ponoči), ti pa sploh ne more škodit. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 Mmmmm, zdejle srkam mojo jutranjo kavico in uživam... "meditiram" hihi Hvala za idejo. Zdele jo bom šel prstavt in pol ven s čikom spit - je toplo zunaj, k svina v buče, tko, da sem že včeraj precej časa zunaj presedel. Kitajski futr- fuj, kot tudi indijski, vsi poci s curryem, razne župe s sumljivimi sestavinami :xx!:, indonezijska kuhinja - , skratka, vse vzhodnjaske zadeve mi niso vseč, edina izjema - japonski sushi OBOZUJEM Takoj podpišem, da najboljše kuhajo Sirijci. Če boš imela kdaj priliko iti v sirijsko restavracijo, tega nikar ne zamudi. Kurc, dons bom pa nekaj konkretnega požrl - kanelone in solato. Zvečer pa nič, pa bo. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 Jaz bom danes lepo naredila skutine štruklje in kompt iz domačih jabolk.Mi paše sladko. Za poobedek eno jagodno vodko..........pa bo.Zvečer pa na plesne vaje in bo šlo vse......nekam Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.