Zasavka 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 Govedina z gobami v omaki in skutni štruklji pa solata Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 Zdajle mažem eno Activio z jabkom in kosmički za zajtrk ob kavici sem mal prej pomeditirala http://www.hexagora.com/forum/images/icon_smile_coffee.gif Za kosilo pa bom še videla, pomoje tisti puranji zrezek, ki je ostal od včeraj pa kako zelenjavco zraven Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 Ti (Chariot) posluš a si nick zamenala? A smem vedet zakva? Me je firbec dajal, kter tko nonšalantno razlaga kva zele žuli, pa grem gledat v os.stran, pa vidm tm eno slikco od 5rce Kuga je zej to za ena reč? Da ne omenjam, da mi je bla ikona nekam znana... Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 pa kaj ste me zdej vsi zasul s pritožbami na spremembo vzdevka, bom še slabo vest dobila A še ikonco zamenjam, da bo večja štalca Ja sem zamenjala zaradi trenutnega navdiha, me je pičlo po premišljevanju in sem se odločla in sem kar Marso prosila za en kwik čejnđ predno ima sploh kdo cajt rečt da NI KUL lej sej spodaj v podpisu piše 5rca sploh pa --- kdo bi že tok o hrani govoril če ne jst Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 Ali jaz! Jaz sploh nisem skapirala menjave, dokler nisem vseh pritožb prebrala. Očitno samo slikico pogledam Zjutraj palačinke (a se jih bom kdaj najedla?), malo prej pa čorbico in popečene kruhke. Potem bom še en red bull, to pa bo menda vse za danes. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 Jaz si pa jajčno solato nardim ....sn neki "poglej in pogrej" al kak že pojedu, pa blo velik premal Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 Jaz si pa jajčno solato nardim ....sn neki "poglej in pogrej" al kak že pojedu, pa blo velik premal Ej kakšne so te stvari (razen preskrmnih porcij, očitno)? Na slikicah kar fajn zgledajo. A so okusne vsaj pol toliko? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 Ej kakšne so te stvari (razen preskrmnih porcij, očitno)? Na slikicah kar fajn zgledajo. A so okusne vsaj pol toliko? jaz sem si zadnjič kupila tole stvarco in sicer roladice iz piščančjih prs, pa ni blo slabo je pa res, da je za močnejši spol mal mala porcija Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 Mi ni blo nč jasn najprej kaj vidve vse iz jajčne solate skup spravta Mah ja, večinoma kar sn probal je čist solidn, tko zame sploh, ko se mi ne da kuhat sam zase, je čist kul, je pa varianta za hujšanje to bl, ja.....al pa za zredit se, k si do večera že lačn k pes.... Hahaha, pa "pogrej in pojej" je, se mi zdi, ne vem kaj mi je dans... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 Mi mamo to v službi, v avtomatu. Ni švoh. Za bejbo je čist zadost porcija, se fajn naješ. Jst sm pa dons že kr zmazala se mi zdi:Zajtr: stisnjen grapefruit in pomarančaMalca: čokolino (čeprov je čoko, sam, pol novte vedl, za kaj se gre)Kosilo:pol vrečke špinačnih raviolov s pesto genoveseMalca 2: 3 napolitanke pa neke une kosmičaste čokoladkeVečerja: solata iz: zelene solate, koruze, tune, fižola, kisle smetane, majoneze, balzamičnega kisa in stanetove soli. Pa kao sm bolana. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 za kosilo bo jota (s ksl.repo) repa jaz bi tudi to pa kaj ste me zdej vsi zasul s pritožbami na spremembo vzdevka, bom še slabo vest dobila čist fajn nick je, petra. sploh slikca je Zjutraj palačinkepa te berem mal. palačinke tuki pa palačinke tam zdaj so se še pa meni zluštale evo, mi mami že peče palačinke Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pacl 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 Sem pravkar zmazal pol tiste tadobre štručke s česnom in zelišči, popečene v pečici.Sedaj pa se mi je zaluštal še kozarec dobrega, ravno prav ohlajenega rdečega vina. Ga že letim iskat. lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 Sem pravkar zmazal pol tiste tadobre štručke s česnom in zelišči, popečene v pečici. lpUh, uh, sploh ne govori. Pa rezine sira moraš not zatlačit, ko je štručka še vroča, da se stopijo ... pure heaven Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pacl 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 Uh, uh, sploh ne govori. Pa rezine sira moraš not zatlačit, ko je štručka še vroča, da se stopijo ... pure heaven Potem je pa res že skoraj rajsko, se strinjam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 Potem je pa res že skoraj rajsko, se strinjam Ja, ampak moraš pazit, da ti dajo polnomastnega. Ker samo ta se v nulo dobro stopi. In se potem vleče kot čigumi, ko rezine štručke stran trgaš Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pacl 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 Ja, ampak moraš pazit, da ti dajo polnomastnega. Ker samo ta se v nulo dobro stopi. In se potem vleče kot čigumi, ko rezine štručke stran trgaš Najraje uporabim kar tistega v lističih za tople sendviče Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 Ampak tisti se ne vleče (ali pa sem jaz kakšnega bednega kupila) Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 Men je pa prej prinesu enga piščanca v omaki pokazat v ponvi še (sosed hujša al tko nekak ), zdej je pa zginu nekam (nazaj k sosedu ), upam da ne s piščancem vred drugač je pa ful dobro kosilo skuhal.. raviole z eno njegovo spešl sirovo omakco pa jajčka zmešana, njami me čist preveč razvaja.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pacl 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 Ampak tisti se ne vleče (ali pa sem jaz kakšnega bednega kupila) bo verjetno držalo, to slednje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 bo verjetno držalo, to slednje Ja čakam, da mi za kakšnega solidnega poveš. reklama.press Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pacl 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 Ja čakam, da mi za kakšnega solidnega poveš. reklama.press Emmentaler Schmelzkase by hofer poskusi mogoče ti bo všeč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 Ni neke velike verjetnosti, da si bom to zapomnila Ampak če si slučajno bom, poročam. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 Aha, sem se glihkar spomnila, da sem sanjala, da ta sir jem (mater, kaj vse se meni uspe v eni noči sanjat). In da sem zraven razmišljala, da je čisto normalen in bentila, kaj so mi to prej za eno sranje uturjali. Skratka, zdaj bom en hot dog na brzino, iz polnozrnate štručke, zenfa in veggie hrenovke, pa do 18 h bo morala držat in držite pesti, da mi med izpitom ne bo po trebuščku krulilo, ker se še ne bom imela časa s tem ukvarjat. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 js pa ne vem ka bi hudič je k bi neki konkretnga jedla.....sam pojma nimam ka bi to blo pol drug problem je pa to k se mi kuhat ne da lenoba za froštik sm čokolino zjle pa ananas pa pomaranče glodam Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 Danes no malček preprostejše kosilo : polpete(mešano-mleto žrebičkovo meso in soja), krompirjeva solata s porom in kitajskim zeljem + jajce. Pred tem pa miljonska juha. Pa dober tek , Andreja [/color] Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.