Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl

Recommended Posts

Zdajle mažem eno Activio z jabkom in kosmički za zajtrk :yumy: ob kavici sem mal prej pomeditirala http://www.hexagora.com/forum/images/icon_smile_coffee.gif

Za kosilo pa bom še videla, pomoje tisti puranji zrezek, ki je ostal od včeraj pa kako zelenjavco zraven :palec:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Deli na socialnih omrežjih

Ti (Chariot) posluš :vragec: a si nick zamenala?

A smem vedet zakva? Me je firbec dajal, kter tko nonšalantno razlaga kva zele žuli, pa grem gledat v os.stran, pa vidm tm eno slikco od 5rce :eek:

Kuga je zej to za ena reč? Da ne omenjam, da mi je bla ikona nekam znana...

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

:wOOt: pa kaj ste me zdej vsi zasul s pritožbami na spremembo vzdevka, bom še slabo vest dobila x:Dx x:o)x

A še ikonco zamenjam, da bo večja štalca x:Ix

Ja sem zamenjala zaradi trenutnega navdiha, me je pičlo po premišljevanju in sem se odločla in sem kar Marso prosila za en kwik čejnđ predno ima sploh kdo cajt rečt da NI KUL x:Dx lej sej spodaj v podpisu piše 5rca :flower: sploh pa --- kdo bi že tok o hrani govoril če ne jst :fiju:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Ali jaz! x:Dx

Jaz sploh nisem skapirala menjave, dokler nisem vseh pritožb prebrala. Očitno samo slikico pogledam xnckrivx

Zjutraj palačinke (a se jih bom kdaj najedla?), malo prej pa čorbico in popečene kruhke.

Potem bom še en red bull, to pa bo menda vse za danes.

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Jaz si pa jajčno solato nardim x:px ....sn neki "poglej in pogrej" al kak že pojedu, pa blo velik premal :o|o:

Ej kakšne so te stvari (razen preskrmnih porcij, očitno)? Na slikicah kar fajn zgledajo. A so okusne vsaj pol toliko?

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Ej kakšne so te stvari (razen preskrmnih porcij, očitno)? Na slikicah kar fajn zgledajo. A so okusne vsaj pol toliko?

jaz sem si zadnjič kupila tole stvarco in sicer roladice iz piščančjih prs, pa ni blo slabo

je pa res, da je za močnejši spol mal mala porcija :sori:

Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.

Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje.

JEAN ANOULIH

Mi ni blo nč jasn najprej kaj vidve vse iz jajčne solate skup spravta :eek: x:Dx Mah ja, večinoma kar sn probal je čist solidn, tko zame sploh, ko se mi ne da kuhat sam zase, je čist kul, je pa varianta za hujšanje to bl, ja.....al pa za zredit se, k si do večera že lačn k pes.... x:px x:Dx Hahaha, pa "pogrej in pojej" je, se mi zdi, ne vem kaj mi je dans... x8Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Mi mamo to v službi, v avtomatu. Ni švoh. Za bejbo je čist zadost porcija, se fajn naješ. :palec:

Jst sm pa dons že kr zmazala se mi zdi:

Zajtr: stisnjen grapefruit in pomaranča

Malca: čokolino (čeprov je čoko, sam, pol novte vedl, za kaj se gre)

Kosilo:pol vrečke špinačnih raviolov s pesto genovese

Malca 2: 3 napolitanke pa neke une kosmičaste čokoladke

Večerja: solata iz: zelene solate, koruze, tune, fižola, kisle smetane, majoneze, balzamičnega kisa in stanetove soli.

xnckrivx

Pa kao sm bolana. :inocent: xnckrivx x:Dx

za kosilo bo jota (s ksl.repo) x:px x:px x:px

x:px repa :2src: jaz bi tudi to

:wOOt: pa kaj ste me zdej vsi zasul s pritožbami na spremembo vzdevka, bom še slabo vest dobila x:Dx x:o)x

čist fajn nick je, petra. x:)x sploh slikca je :2src:

Zjutraj palačinke

pa te berem mal. palačinke tuki pa palačinke tam :vragec:

zdaj so se še pa meni zluštale x:Ix xcivx x:px

evo, mi mami že peče palačinke :inocent: x:Dx x:px

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

Sem pravkar zmazal pol tiste tadobre štručke s česnom in zelišči, popečene v pečici.

Sedaj pa se mi je zaluštal še kozarec dobrega, ravno prav ohlajenega rdečega vina. x:px

Ga že letim iskat. x:)x

lp

Sem pravkar zmazal pol tiste tadobre štručke s česnom in zelišči, popečene v pečici.

lp

Uh, uh, sploh ne govori. Pa rezine sira moraš not zatlačit, ko je štručka še vroča, da se stopijo ... pure heaven :2src:

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Potem je pa res že skoraj rajsko, se strinjam x:)x x:px

Ja, ampak moraš pazit, da ti dajo polnomastnega. Ker samo ta se v nulo dobro stopi. In se potem vleče kot čigumi, ko rezine štručke stran trgaš :2src: x:px x^x

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Ja, ampak moraš pazit, da ti dajo polnomastnega. Ker samo ta se v nulo dobro stopi. In se potem vleče kot čigumi, ko rezine štručke stran trgaš :2src: x:px x^x

Najraje uporabim kar tistega v lističih za tople sendviče x:Dx

Men je pa prej xsrcx prinesu enga piščanca v omaki pokazat v ponvi še (sosed hujša al tko nekak :inocent: xnckrivx), zdej je pa zginu nekam (nazaj k sosedu x?x :inocent: ), upam da ne s piščancem vred x:px

drugač je pa ful dobro kosilo skuhal.. raviole z eno njegovo spešl sirovo omakco pa jajčka zmešana, njami x:px me čist preveč razvaja..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

bo verjetno držalo, to slednje

Ja čakam, da mi za kakšnega solidnega poveš.

reklama.press x:Dx

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

:eek: Ni neke velike verjetnosti, da si bom to zapomnila x:Ix

Ampak če si slučajno bom, poročam. :palec:

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Aha, sem se glihkar spomnila, da sem sanjala, da ta sir jem (mater, kaj vse se meni uspe v eni noči sanjat). In da sem zraven razmišljala, da je čisto normalen in bentila, kaj so mi to prej za eno sranje uturjali. x:o)x

Skratka, zdaj bom en hot dog na brzino, iz polnozrnate štručke, zenfa in veggie hrenovke, pa do 18 h bo morala držat in držite pesti, da mi med izpitom ne bo po trebuščku krulilo, ker se še ne bom imela časa s tem ukvarjat. x:Ix

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

js pa ne vem ka bi :inocent:

hudič je k bi neki konkretnga jedla.....sam pojma nimam ka bi to blo :8): pol drug problem je pa to k se mi kuhat ne da :o|o: lenoba x:px

za froštik sm čokolino x:o)x zjle pa ananas pa pomaranče glodam x^x

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...