Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl

Recommended Posts

Jst pa dons:

Zajtrk: 1 grapefruti in 2 pomaranči : sprešano

Malica: čoko z mlekom, 1 šalco pa pol x:px

Kosilo: špageti, omaka pa iz rdeče paprike, tune, česna, dijoneze, curryja, origana, vegete

Večerja: 2 mandarini

Pridna. x^x Za ožent. x:Dx

:eek: :lol:

Jst bom dons na testeninah: ne vem še kakšnih, morm še u štacuno x:)x Mogoče bom kupila špinačne za spremembo - tok da bo mal barve x:Ix okusa itaq ni :o|o:

Support bacteria, they're the only culture some people have!
Deli na socialnih omrežjih

:palec: Ja,eno žlico (veliko )prosene kaše namočiš v mlačni vodi(2 do 3 žlice),pustiš čez noč,potem pa zjutraj poješ z dodatkom meda(da je bolj okusno).Vodo seveda odliješ vstran. x:)x x:px

:palec: Men je pomagalo,ja..pa moji mami tud.. x;)x

Točno tako x^x , čeprav glede odlivanja vode nisem čist prepričana, če ni boljše, da jo spiješ (okus je blazen :xx!: )

Zajtrk: kaša kt zgoraj, kozarec vode, šalca čaja, bela kavica pa kos koruznega kruha.

Malca: suhe hruške, suhi jabolč.krhlji še bojo, pa še EGO nav.jogurt, mogoče ruknem not še muslije. Pa veeelik vode, čaja.

Kosilo: kropirejv golaž s klobaso (včerajšnji ostanki) pa zelena solata s koruzo (morm ponucat)

Večerja: mogoče kej mlečnega (gres pa to)

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

zjutraj sok iz agrumov, potem antibiotik ;), pa mal kasnej jabuk, pa sirup za kri :) zdejle pa bio polnovredne kruhke iz pire, za kosilo bo ješprenj potem pa verjetno velika skleda sadne solate z raznimi oreščki in medom... aja vmes pa še sirup pa antibiotik pa bo noč...

Jst sm si šla pa res po enga mesnga. :yumy: Je bil dober. :palec:

Zdej pa za nagrado en sirup za izkašljevanje.

Po, za malco bo pa krof...so sveže prodajal. x:px

Sm prej računala, da sm v 3 urah spila 1 l vode, 2 čaja, pa 2 dcl naravnega soka iz pomaranče in grapefruita. :OO!: Temu primerno sem šla 3x lulat. xnckrivx.

Tko, da mi nov kdo reku, da premal pijem, k sm bolna. x:px x:Dx

js pa scmarla pire pa čufte x^x njami....se mi je sicer filane paprike zluštal, pa bi po papriko mogla, to je4 pa nesprejemljivo x:Dx je pa tole fajna alternativa, pa še bogovski so mi ratal, lih prov rahli, pa omaka božanska x:px x;)x matr sm majstr x^x x:o)x

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

jst bi tud če bi mi jih kdo naredil... ej fak kolk mene boli po temle ješprenčku nedolžnemu.. to mami ne smem povedat, ga je ful z veseljem pripravila še zame. Počas bom morala že sama začet kuhat vsak dan ane? pismo pa še slaba vest me daje ... jp tale moj občutek krivde xrolleyesx

ej ksenči sj bo xsrcx :palec: č maš možnost se dol pokn pa zadremi x;)x

vest pa kr zignoriri x:Dx sicer je fajn č jo človk ma, sam klinc jo gledi tedi k sranje dela :vragec: x;)x x:Dx

:inocent: kok sm js brihtna dons....in to že cel dan :palec: x:Dx

Bora

škoda k se ne da kirurško odstranit x:px :inocent: (vest namreč....)

pršibi u mazirje, ti en čuft odstopim x:Dx pa če ti mogoč še moj enga :inocent: maš pa dva x^x (morš mislt...) x;)x

Bora

Midva bova pa zdaj krompirjeve krokete, solato, grahovo omako in ribo oz. hrenovke oz. polpete, bomo videli, za kaj se bo gospod odločil. xnckrivx

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...