Nordika 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Jst pa dons:Zajtrk: 1 grapefruti in 2 pomaranči : sprešanoMalica: čoko z mlekom, 1 šalco pa pol Kosilo: špageti, omaka pa iz rdeče paprike, tune, česna, dijoneze, curryja, origana, vegeteVečerja: 2 mandarini Pridna. Za ožent. Jst bom dons na testeninah: ne vem še kakšnih, morm še u štacuno Mogoče bom kupila špinačne za spremembo - tok da bo mal barve okusa itaq ni Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Kva se spet rolaš, baba. K b vedla, kok je dobr, bi bla tih. Dons bi pa Uno sirni je mesni za tebeeeeeeeeeeeee, če si lačen? Se glih 2 sodelavca bašeta, pa mi je prdišal pod nos....neki bo treba ukrent. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Jaz si grem pa en topli sendvič s sirom in pikico origana scmarit. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Blagor nevednim I Dare U, da daš recept Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 I dare you, da ti to skuham! Kje mam že strup za podgane. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Not strong inaf Se boš mogla bolj potrudit Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Bom že poskrbela, da bo dost močno. Taka prilika se ti sam 1x v življenju ponud! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Se ti zdi, da se ti je ponudla Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Ja, se mi zdi, da resno razmišljaš o tem, konc koncev si dvojček in posledično velik firbec. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 šment ............... Povej kdaj spet kuhaš (da nam zajc izpadla) Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Morm še razmislt, k se mi glih lajf lepo umirja in ne vem, kdaj bom prpravljena na tolk velik pretres. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Joj, ne mi u rit lest Sej ti dam cajt, k boš spet ''in da mood'' Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Ja,eno žlico (veliko )prosene kaše namočiš v mlačni vodi(2 do 3 žlice),pustiš čez noč,potem pa zjutraj poješ z dodatkom meda(da je bolj okusno).Vodo seveda odliješ vstran. Men je pomagalo,ja..pa moji mami tud.. Točno tako , čeprav glede odlivanja vode nisem čist prepričana, če ni boljše, da jo spiješ (okus je blazen :xx!: ) Zajtrk: kaša kt zgoraj, kozarec vode, šalca čaja, bela kavica pa kos koruznega kruha.Malca: suhe hruške, suhi jabolč.krhlji še bojo, pa še EGO nav.jogurt, mogoče ruknem not še muslije. Pa veeelik vode, čaja.Kosilo: kropirejv golaž s klobaso (včerajšnji ostanki) pa zelena solata s koruzo (morm ponucat)Večerja: mogoče kej mlečnega (gres pa to) Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 zjutraj sok iz agrumov, potem antibiotik , pa mal kasnej jabuk, pa sirup za kri zdejle pa bio polnovredne kruhke iz pire, za kosilo bo ješprenj potem pa verjetno velika skleda sadne solate z raznimi oreščki in medom... aja vmes pa še sirup pa antibiotik pa bo noč... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Jst sm si šla pa res po enga mesnga. Je bil dober. Zdej pa za nagrado en sirup za izkašljevanje. Po, za malco bo pa krof...so sveže prodajal. Sm prej računala, da sm v 3 urah spila 1 l vode, 2 čaja, pa 2 dcl naravnega soka iz pomaranče in grapefruita. :OO!: Temu primerno sem šla 3x lulat. . Tko, da mi nov kdo reku, da premal pijem, k sm bolna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 mogoče pa ješprenj ni bil ravno najbolj posrečena izbira v tem trenutku zame... uau :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 js pa scmarla pire pa čufte njami....se mi je sicer filane paprike zluštal, pa bi po papriko mogla, to je4 pa nesprejemljivo je pa tole fajna alternativa, pa še bogovski so mi ratal, lih prov rahli, pa omaka božanska matr sm majstr Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 jst bi tud če bi mi jih kdo naredil... ej fak kolk mene boli po temle ješprenčku nedolžnemu.. to mami ne smem povedat, ga je ful z veseljem pripravila še zame. Počas bom morala že sama začet kuhat vsak dan ane? pismo pa še slaba vest me daje ... jp tale moj občutek krivde Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 ej ksenči sj bo č maš možnost se dol pokn pa zadremi vest pa kr zignoriri sicer je fajn č jo človk ma, sam klinc jo gledi tedi k sranje dela kok sm js brihtna dons....in to že cel dan Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 men pa vest že cel dan probleme dela v glavnem da ne bi kdo mislil da se nujno po operaciji kg stopijo, np jst živ primer vendar je za vse še čas Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 škoda k se ne da kirurško odstranit (vest namreč....) pršibi u mazirje, ti en čuft odstopim pa če ti mogoč še moj enga maš pa dva (morš mislt...) Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 predno jst pridem v mozirje ju bo genau zmanjkalo nič se grem dol butnit potem pa k zdravniku Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 prov maš po pošti pa tud ne gre a Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Midva bova pa zdaj krompirjeve krokete, solato, grahovo omako in ribo oz. hrenovke oz. polpete, bomo videli, za kaj se bo gospod odločil. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Jst sm pa un krof maznla. Todi, tele čufte me boš mogla naučit delat...priznam, ne znam jih, pa jih mam ful rada. Ksenč, pejt mal odležat, bo kuj bolš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.