5rca 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Jst sm pa včeri za mami delala zelenjavno enolončnico, tok je dobra prišla za umret --- in mi jo je pustila pol za danes tko da sem se napapcala tega Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 js pa scmarla pire pa čufte njami....se mi je sicer filane paprike zluštal, pa bi po papriko mogla, to je4 pa nesprejemljivo je pa tole fajna alternativa, pa še bogovski so mi ratal, lih prov rahli, pa omaka božanska matr sm majstr dobro maš ti to kuhnjo, pa tolk včasih pravš, da nis za kuhnjo , tole bi blo fajn za jest, no še bolj filane paprike Jst pa dons kr morsko pizzo, zvečer gremo na badminton, pa sem šel prej jest Jst sm pa včeri za mami delala zelenjavno enolončnico, tok je dobra prišla za umret --- in mi jo je pustila pol za danes tko da sem se napapcala tega se vidi, da sem v selitvenem procesu, sem začel že sem zahajat , vse neki razturate , bom raje tiho Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pacl 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Girly, če bereš --- tista cvetača z jogurtom je FANTASTIČNA x!x sploh se kumine ne čut kej dost pa sem jo dala full, prov paše zraven jogurt bom pa od zdej naprej tudi na drugih jedeh ponucala, zmeri smo doma v hrano samo kislo smetano dajali ampak jogurt je 100x boljš Sta mi ful lušte naredili! Se da dobit recept? Se mi še ena cvetača valja po hladilniku pa bi kar probal to z jogurtom Danes pa nisem nič pametnega, razen soka zjutraj je vse ostalo bilo bolj tako - tako Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 meso iz tünke pa velik šalotke urnebes nezdravo do amena sploh, če zdrav ješ Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mevkica 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Tudi jaz bi jedla vse to kar kuhate mjav.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 Janif, a hočeš povedat da rabiš kako ženkico, ki ti bo dobr kuhala Pacl, tukajle je recept za tisto cvetačo s kumino in jogurtom --- jst sem dala kar navadno kumino, tisto v zrncih, me ni pretirano motilo Ful fajna cvetača pride, če jo najprej skuhaš, pa jo vržeš v ponev, v kateri si prej na olju zdušila čebulo in česen, pa malo mlete kumine potrosila. Daš cvetačo not, popražiš, da postane zlatkaste barve, potem pa zaliješ s tekočim jogurtom (še vedno v ponvi). Počakaš, da jogurt postane topel (v bistvu se naredi omaka) in vse skupaj poliješ čez riž ali karkoli imaš pač zraven. Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 Danes ne bomo jedli nič, ker je post Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 A je post ja prigriznila nisem še nič, sem pa kavico spila --- ampak ob 14h vozim pa še tiste dneve v mesecu imam, tako da bo treba vsaj kako banano prigriznit ali kaj drugega mogoče bolj lahkega to tut šteje ane ?! nebi rada kje okol padla Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 pa še tiste dneve v mesecu imamImaš postne dneve Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pacl 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 Pacl, tukajle je recept za tisto cvetačo s kumino in jogurtom --- jst sem dala kar navadno kumino, tisto v zrncih, me ni pretirano motilo Hvala, bo danes popoldne na jedilniku Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maticml 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 čokolino z vlakninami + dva deci kravjea mleka Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 sami čudni recepti...... ........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 Janif, a hočeš povedat da rabiš kako ženkico, ki ti bo dobr kuhala no, saj jst se bom trudil po najboljših močeh, sam čez dobro kuhnjo je pa ni ,tuki me pa zaenkrat še ni za hvalit Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 no, saj jst se bom trudil po najboljših močeh, sam čez dobro kuhnjo je pa ni , Kwa zdaj JANIF? A brez pupe? sem že nekaj krat napisala na forum (in seveda resno mislim), da kvaliteta življenja brez dobre Yin energije, drastično pada. tak da v akcijo!!! vse najbolje... Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 Hvala Ufff, si pa tko na velko napisala al se sam men zdi , da se vidi, da si bla v vojski Zemlja je yin energija, jst rabim neki za zakurt Se trudim, se trudim Pa tuki je govor o hrani , ne vem, če je glih za mene za obravnavat, razen če vas zanimajo najljubše jedi Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 Čežano bom jedla Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 Zemlja je yin energija, jst rabim neki za zakurt Se trudim, se trudim Pa tuki je govor o hrani , ne vem, če je glih za mene za obravnavat, razen če vas zanimajo najljubše jedi oj, JANIF ! zemlja je pozitivno polarizirana, kaj znači da je yang energija. (vsaj kok se jaz razumem na te stvari ). te astrološke predispozicije so samo en dejavnik, ki določa elemente v nas in pri nas. drugače pa gre v bistvu za bolj kompleksno stvar... ha, ha.. hrane je več vrst. eni se prehranjujejo s trdo in mesno hrano (yang), drugi bolj s tekočo in rastlinsko (yin), eni živijo od ljubavi in eni od prane.. več o tem pa ovdje: http://www.maat-center.com/forum/2_393_0.html tak da.. (široka tema). ajdi, drži se, in lep vikend! dosti laufanja.. Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pacl 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 Cvetača ala jogurt je bila odlična , pridodal sem ji zelene rezance in celo boljš polovica pravi, da lahko vajo še ponovim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 Štiri ostrige, tri sleđe, malo sira, en mladi luk, dve baklavi in malo vina Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 Dans bo mlad kropirček pečen v pečici z velio čebule in rdeče paprike..mmmmmmm pa zraven Štefani pečenka(mleto meso in jajčka)--pa soljat in rdeča pesa...Za sladico maline v smetani... Mama ma dans roj.dan... Juter pa kosilo v kitajski...mama časti ..nas bo kr nekaj... Obožujem kitajsko hrano.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 Prvo Djelo, smo pomazali s solatko, riž, s curyem, čebulo in vsem skp, kar se v to nameče, (malo paradižnika pa tko), zraven solate še malo francoske solate, čez pa svež permezan... Drugo Djelo, se bašem zdele s čokoladnimi piškoti z koščki višenj.. k sem grozno sestradan nekaj...... pa oreščke zraven za okus... mljas! Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 oj, JANIF ! zemlja je pozitivno polarizirana, kaj znači da je yang energija. (vsaj kok se jaz razumem na te stvari ). te astrološke predispozicije so samo en dejavnik, ki določa elemente v nas in pri nas. drugače pa gre v bistvu za bolj kompleksno stvar...ha, ha.. hrane je več vrst. eni se prehranjujejo s trdo in mesno hrano (yang), drugi bolj s tekočo in rastlinsko (yin), eni živijo od ljubavi in eni od prane.. več o tem pa ovdje: http://www.maat-center.com/forum/2_393_0.html tak da.. (široka tema).ajdi, drži se, in lep vikend! dosti laufanja.. tudi tebi lep vikend , uživaj , za laufanje se že počasi ogrevam No, kakor sem pa jst prepričan sta zemlja in voda yin energija (obadva sprejemata), zrak, ogenj pa yang, pri ognju se grejemo ,če smo na zraku, nas pa lohk namoči , tako si jst to najlažje razložim Jst sem se pa z enim kolegom včasih hecal, da sem jst na sonce , ker malco v službi rad izkoristim za sprehod, če je sonček pa sploh , tako da bi lohk kaj o prani povedal , sam kot bikec se težko odpovem vsem užitkom, vsaj kej sladkega bi mi še zmer pasal Je pa hrana res široka tema, dons smo drugač za kosilo jedli malo mešano, včerajšna boranja je bila kot juha, pa mal riža zraven, tut od včeraj, današnja zadevca je bila pa krvavica, pa mal krompirja, kuhanega v kosih, kaj vse ne kombiniramo Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 regrat s krompirjem in jajcem preostanek družine pa še fižolovko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 regrat s krompirjem in jajcem preostanek družine pa še fižolovkoregrat jaz bi ga tudi, pa ga nimamo Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 preostanek družine pa še fižolovkoa to fižolovo juho s kislo smetano? njami, mi jo imamo za kosilo danes. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.