Todika 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 js pa mal mesa na košče narezanga, papriko, paradajz, koruzo, čičerko pa korenje, vse v voku scmarjeno, na konc pa še mal feta sira zravn......pa seveda solatka, fulllllll solatke Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 aja pa še rolado bom nardila zdejle enkrat Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 Naredila omakco za testenine iz bukovih ostrigarjev.. hja, so bli v trgovini, zapakirani, pa vedno sampinjone jemljem, pa sem rekla, da bom probala nekaj drugega.. recmo, da vedo, kaj prodajajo blo prav dobr, pa se eno breskev za desert Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>aja pa še rolado bom nardila zdejle enkrat kakšno rolado??? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz bom šla v Ajdovo zrno... , pa bom še vidla kaj bom! A ti tudi hodiš v Ajdovo zrno? A ni fajn? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 Danes čisto enostavno kosilo: zelenjavna juhica, palačinke z malinovo marmelado in kompot....MNJAM Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>kakšno rolado??? višnja - čokolada Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>višnja - čokolada Pršpari mal do nedelje! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 tople kumare, pire krompir in kremenatlc, tara in skid pedigre, pajk muho, fredo pa miško Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 melono bom zdele Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>tople kumare, pire krompir in kremenatlc, tara in skid pedigre, pajk muho, fredo pa miško Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 Zdele pomlatla corn flakes z mlekom. Popoldne pa špageti s paradižnikovo omako in zeleno solato zraven. Sladice nič, se morm v kopalke zbasat Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 v 7 minutah kosilo narejeno Evo: ce je treba, da je hitro, se kuskus lahko skuha tko k polenta Pol pa mal pobrskas po hladilniku in das not tri zlice paradiznikove omakce, ki je ostala od zadnjic, pa mal poprcka, origana, sojine omake.. pa kapre.. pol pa se ugotovis, da mas eno piscancjo pasteto v omari.. pa se tist zraven zmesas Zraven pa solata iz srebrnih cebulic.. in je stvar dejansko cist dobra Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 mmmm... danes je bil pa kuskus z veliko zelenjave + zelena domača solata mjanmi Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 Kos borovega svinjskega zrezka in solata iz kumaric ter paradižnika ! Brez sladice! LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 nč nism prisilni post, a to tud kej zaleže Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 Pravkar sem namakal neslan kruh v pravilno slane ocvirke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 Mmmm, sojini Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metuljcica 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 ..pravkar pojedla jagode s sladkorjem....mmmmm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 Danes gremo pa na pizzo cela familija Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 Jaz pa za posladek pehtranovo potico, še kar vročo, dva kooosa, ene pol kile Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 JS se lotevam ene prehrambene preobrazbe kak teden mislim mal bolj presno jest... začel sem z ooooogroooomno solato Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 jz sem si pa polnozrnate makarončke nardila pa fuuul parmezana gor naribala... mi je ful pasu za večerjo mam pa češnje Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 Jst sm pa rižoto jedla s piščancem....zelo, zelo dobro.....jo bom še kr za večerjo mal maznla, vmes pa breskve v kompotu s sladoledom in čokoladnim mrvicami. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 V bistvu še ne vem, po vsej verjetnosti pa bo grška solata in še kaj Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.