5rca 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 Moja mami se je dans pri kosilu odločla, da ne bo nikol več musake delala --- zato ker baje jst predobro nardim tko torej, dans smo jedl musako, v faširan meso sem pa tko še por dodala in je bilo super Velika skleda zelene solate in radiča je pa tko obvezen dodatek že ob vsakem kosilu tako da... Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 Muffini se pečejo Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 teb pa dogaja , kaki astrološki aspekt povzroča da si se tako angažirala ** jst pa sam skup zmečem ostanke, danes lazanja, pa radič z mozzarelo, pa jajčki, pa velik bučnega olja Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pacl 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 Danes sem pa spet užival ob riževem narastku . Semo malo malo, ga je ostalo še za jutri. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. januar 2007 Prijavi Deli 28. januar 2007 danes mamo za kosilo govejo juhco (ne zame ), pečenega piščanca iz pečice (ne zame ), ocvrte lignje (zame ), pražen krompir (tako kot vsako nedeljo ), zeleno solatko. sladice itak nikoli nimamo. bom pa spekla jabolčni zavitek. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 28. januar 2007 Prijavi Deli 28. januar 2007 teb pa dogaja , kaki astrološki aspekt povzroča da si se tako angažirala ** jst pa sam skup zmečem ostanke, danes lazanja, pa radič z mozzarelo, pa jajčki, pa velik bučnega olja Astrološki aspekt "lakom lačen" povzroča vse to ne vem, zgleda me je spet zagrabilo gospodinjenje, mal so mi hormoni ponorel --- enega možeka bi pa otročka pa familijo, dogaja ja Aha, da sporočim še za muffine noro dobro, ne bodo lih dolg tamle na pultu stali --- čokoladni biskvit filan s koščki čokolade in rozinami Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 28. januar 2007 Prijavi Deli 28. januar 2007 za kosilo bom danes imela zelenjavno juho in regrat če pa bom še lačna, si spečem še sejtan Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. januar 2007 Prijavi Deli 28. januar 2007 za kosilo bom danes imela zelenjavno juho in regrat če pa bom še lačna, si spečem še sejtan evo, pa si prišla do regrada, ki si si ga včeraj tako želela. pečenega sejtana že dolgo nisem jedla, uf, si mi naredila lušte zdaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 28. januar 2007 Prijavi Deli 28. januar 2007 evo, pa si prišla do regrada, ki si si ga včeraj tako želela. pečenega sejtana že dolgo nisem jedla, uf, si mi naredila lušte zdaj. aha. poslala starega zjutraj na tržnico sejtan, ja, tudi jaz ga kar nekaj časa nisem jedla, pa se mi ga je prav zluštalo Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 28. januar 2007 Prijavi Deli 28. januar 2007 Kar rajcita s tem regratom ja men se pa rukola je mmmmmmmm jutri jo grem obvezno kupit!!! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. januar 2007 Prijavi Deli 28. januar 2007 jst tud še regrat z jajčki, krompirjem zraven pa školjke in krompir v kosih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 28. januar 2007 Prijavi Deli 28. januar 2007 Kar rajcita s tem regratom ja men se pa rukola je mmmmmmmm jutri jo grem obvezno kupit!!!pa zakaj midve zdaj krivi z regratom začela ksenia in pol jaz včeraj ves dan razmišljala o skledi regrata sam da se krompir do konca skuha in bo skleda regrata moja rukola zanimivo. ohrovt in rukola mislim, da sta bolj ali manj edini vrsti zelenjavi, ki sta meni Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. januar 2007 Prijavi Deli 28. januar 2007 sej sem samo napisala kaj bom jedla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. januar 2007 Prijavi Deli 28. januar 2007 nič ne bo z jabolčnim zavitkom, ker ima mama samo neko polnozrnato moko, bele pa nima. polnozrnato ima zato, ker je bila pred iztekom roka in jo je pač prinesla domov ... je rekla, da nosi domov iz trgovine, kjer dela, same stvari pred iztekom roka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 28. januar 2007 Prijavi Deli 28. januar 2007 jaz grem pa s sestro v kitajsko...jaaaaaa...jupiiiii,,,njami včeri sem mela pa en tak pikanten ričet, da sem komi preživela, potem pa še čips, kokice, limonino pecivo in piškote...sm pridna ne?mejhna dečva, velk želodc...ni kej Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 28. januar 2007 Prijavi Deli 28. januar 2007 Naša family bo pa danes malo več, ker so fantje lačni . Kaj bo? Goveja juhica s fritati in svežim peteršiljem, naravni puranji zrezek, mladi pečeni krompirček, priloga bo malo dušenega zelja in cvetača, solata pa domača rukola(imamo zimski vrt), radič in malo fižola. Njami....Vsem lepo popoldne in dober tek.... Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 28. januar 2007 Prijavi Deli 28. januar 2007 Jaja "regratke" ne se zdej nič ven vlečt --- škoda je že narejena No, zdej pa še aandreja z domačo rukolo faaaaaaaaajn, še dobro da sem se ravnokar najedla mlincev in velike sklede šoljate Ej druidka samo tebe pa prov NIČ ne razumem, bi še verjela da nimaš rada rukole ampak --- OHROVTA??? Jst umrem da na svetu ne obstajata brstični ohrovt in cvetača EN JABOLČNI ŠTRUDL BIIIIIIIIIIIIIIIIIII tko morm pa sam muffine natepavat, češ --- da se ne pokvarjo Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 28. januar 2007 Prijavi Deli 28. januar 2007 nop, brstični ohrovt in rukola, hvala, ampak raje ne rukola mi smrdi, ohrovt pa, kaj jaz vem, tak čuden okus ima. cvetača pa itak jaz bi tudi neki sladkega, ti lahko pomagat pokončat muffine sem se s sestro mal prej pogovarjala po telefonu, mogoče mi bo čez tri ure prinesla milko se mi zdi, da imamo še mal višnjeve torte v hladilniku boga torta Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 28. januar 2007 Prijavi Deli 28. januar 2007 trejdam !!! 5 muffinov za 2 velika kosa višnjeve torte Ej pa Milko mamo tut doma Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 28. januar 2007 Prijavi Deli 28. januar 2007 Mačke, a ste danes vse tako sladke??? Mal ustavite konje, saj se boste zadušile v sladkem.... Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 28. januar 2007 Prijavi Deli 28. januar 2007 Stara jst sem že sladkorno fasala med tem časom pa ne od cukra v hrani --- tko da mal pozno ti to svariš --- še vedno čakam na trejderski deal, muffini vs. višnjeva torta PS: Hujšal bomo pa od jutr naprej al kako že Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 28. januar 2007 Prijavi Deli 28. januar 2007 Mačke, a ste danes vse tako sladke??? Mal ustavite konje, saj se boste zadušile v sladkem.... pa veš kaj, takle je to pri meni:če se meni kaj zlušta za jest, si bom tisto tudi privoščila ne pa, da se bom nečemu odpovedovala, ker to ni ne vem kak dobro za telo blablablače se meni to zlušta, je to za mene dobro. tak --- še vedno čakam na trejderski deal, muffini vs. višnjeva torta PS: Hujšal bomo pa od jutr naprej al kako že sam en kos torte je bil v hladilniku in še tega je trenutno sam pol, ker je druga polovica že v mojem želodcu Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 28. januar 2007 Prijavi Deli 28. januar 2007 mm..js pa dones za kosilo jedu svinjsko ribico..zmazal kar nekaj pečenke..njami še bi mami! pol pa zdele še pol pladnja peciva hvala bratu da ma RD pa da ma tok fejst sošolko, da mu je spekla tole njami pecivo..sam prehit ga je zmankal.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 28. januar 2007 Prijavi Deli 28. januar 2007 me je tole popravljanje testov izčrpalo , pico bi jedla evo, pica gre kmalu v pečico Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pacl 28. januar 2007 Prijavi Deli 28. januar 2007 Danes sem pa spet odličen sladoled z borovnicami priznam, nor sem na dober sladoled kosilo je bilo pa klasika:zelenjavna juha, pire krompir, na maslu popečena zelenjava in ocvrt sir, meskoti pa zrezek v omaki, seveda pa še skleda solate, saj nam je sneg prekril regrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.