Teyka 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 danes na jedilniku sirovi štruklji Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 Pojma nimam, kva bom za kosiw mam še neki mineštre, pol bomo pa lačno gledali Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 Js bom zdej napadel vegi hrenovke, so mi zapašale, zraven pa kuhan ohrovt, paa še kaka gorčica al kaj takega mmm pa kak kos kruha,... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 Danes je bila pašta s pršutom, radič in kitajsko zelje z jajčkom v solati...mmmmnjami.... Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 sladko zelje, kruh pa skledo regrata zdajle pa pokončala skodelico lumpijeve kašice Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 danes na jedilniku sirovi štruklji Jaz bi jih tudi Nič, se jih lotim v nedeljo. V soboto skočim v domovino, da kupim prave sestavine, skuto na primer . Tu v Italiji imajo takooooooooooo zanič skuto, neko žaganje, milo rečeno, zanič. Valjda mi bo uspelo testo , včasih se ne 'vleče'.... seveda- sirove štruklje slana izvedba, zabeljene z malo masla Morda upalim še en štrudl, testo je isto. Imam še eno pakungo češnjic v zmrzovalniku. Pa bele drobtine, smetana in maslo Pa brez rezancev smo ostali Se obeta delaven vikend Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 Jaz bi jih tudi Nič, se jih lotim v nedeljo. V soboto skočim v domovino, da kupim prave sestavine, skuto na primer . Tu v Italiji imajo takooooooooooo zanič skuto, neko žaganje, milo rečeno, zanič. Valjda mi bo uspelo testo , včasih se ne 'vleče'.... seveda- sirove štruklje slana izvedba, zabeljene z malo masla Morda upalim še en štrudl, testo je isto. Imam še eno pakungo češnjic v zmrzovalniku. Pa bele drobtine, smetana in maslo Pa brez rezancev smo ostali Se obeta delaven vikend sirovi štruklji ...če bi pa še malo pehtrana not padlo....sem se pa že pripravljena borit za njih .... Kot "dobra gospodinja" rezance kupujem...v neki majhni pekarnici......so podobni tistim tetinim domačim, ki plavajo v kurje-petelinji-goveji juhici.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 Joj, kdaj se bom jaz teh štrukljev lotila... Jih mam grozno strašno rada, sam se še kar na babico šlepam in čakam, da mi jih tiste parkrat na leto naredi.. sej ni taka umetnost, a ne.. Joto sem skuhala dans za kosilo:) spet nekaj prvič... kukr na začetku ni zgledalo ničemur podobno, je na konc čist ta prava jota ratala.. z repo, itak, ne priznavam jote z zeljem jo bo še za jutr za večerjo bo še neki... zdele bil pa viski... en mal velik njega nič, grem se učit, večerja itak pol enkrat, ob polnoč, preden grem spat.. še dost časa za razmislit.. kruh, ki sem ga včeraj spekla, je ful fajn uspel sem dala mal več vode, kot ponavadi.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 Danes je bila pa takooo dooobra mineštrca. Po kosilu pa še skutin desertek ...NJami...... K bi vi vedel kolk dobre zelenjavce pa mal šunkice, pa začimbic,mmmmmmm Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 Aliana, odkar si z lubijem si pa ti ena huda gospodinja ratala --- zadnjič pasulj, danes jota, kruh, štruklje se boš spravila delat Pri nas je bla pa danes tut jota Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 sej jaz napišem sam takrat, ko jaz kuham.. pa glede na pogostost mojih postov.. lahk sklepaš, da večino časa kar on kuha ja, tele mineštrice so pa men od nekdaj ful fajn, sam doma nisem nikol kuhala, ko sem pa sama živela, se mi pa ni dal packat za eno osebo.. pa itak ne morš v tko majhnih količinah.. sej sem parkrat pa pol zmrzovala pa neki, sam ni isto.. tlele mam pa dva fanta, ki rada jesta pa še mene pa se pol vsake tolk spravim mal eksperimentirat (juj, kok se izgovarjam, sam da ne bi slučajno kej bliz teli 'gospodinji' prišla ) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 dons bi pasale kake gobice....pa party... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 3 g gob mexikank,4 svezhe liste koke,50 ml mezcala,2 X-a,pa lajna speeda za zgostitevpa fiiiiiiiijuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu................na party zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 Lihkar sem pojedel polento z dodanimi tartufi, za omako pa morske sadeže. Kot desrt pa se bašem z Duplo-tom. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 sej jaz napišem sam takrat, ko jaz kuham.. pa glede na pogostost mojih postov.. lahk sklepaš, da večino časa kar on kuha ja, tele mineštrice so pa men od nekdaj ful fajn, sam doma nisem nikol kuhala, ko sem pa sama živela, se mi pa ni dal packat za eno osebo.. pa itak ne morš v tko majhnih količinah.. sej sem parkrat pa pol zmrzovala pa neki, sam ni isto.. tlele mam pa dva fanta, ki rada jesta pa še mene pa se pol vsake tolk spravim mal eksperimentirat (juj, kok se izgovarjam, sam da ne bi slučajno kej bliz teli 'gospodinji' prišla )Ti ne uspeva lih veš kr priznej priznej --- sej gospodinja je danes zelo cenjen "poklic", kruha pa ja ne zna kar vsakdo spečt, sploh ne če imaš tisti avtomatski mešalnik in pekač kjer samo sestavine not natrosiš Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 Včeri sm še predno sm se spravla za šporhet lepo po uživantsko spijuckala kozarec sladkega muškata - matr je biu dober , pol pa nekako majavih kolen vseen skuhala odlično porovo mineštrico:olupljen in na drobno zrezan krompir kuhaš do mehkega v osoljeni vodi. V teflon posodi na oljčnem olju medtem rahlo karameliziraš (glih tok, da se sladkor stopi in še ne zažge) beli sladkor (mam slabe izkušnje z rjavim v teflonu), rukneš not očiščen in nakolutan por, popražiš tolko, da por uvene (se zmehča, kar je zelo hitro), dodaš na mikro koščke seseckano kr.panceto (po okusu, valda), premešaš, še mal popražiš in nato doliješ not kuhan in z betom malo popeštan krompir. Jst not še mal naribam muškat.orešček (k ma men blazno fajn okus), mal pokuham (min do dve), ugasnem in vmešam v mineštro še žlico ksl.smetane. (ni pa mus, kokr ni mus muškat.orešček, niti panceta) eni dajo not še mal naribanega parmezana - z dodatki spreminjaš osn.okus mineštre. dans bom pa kr špagete z paradižnikove amaricana omako (iz STAR kozarca) že zjutrri požrla dneven odmerek prosa, vode, kave in čaja, zdele glodam suhe jabolč.krhlje, čaka me še EGO nav.jogurt pa kos kruha. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 sem v šoli, čakam, da se začne naslednja ura, ker imam eno suplenco,in sem napadla prestice in dva čokoladna keksa Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 Dans bi se pa clo lahko še kdo na kosilo povabil so mi po dolgem času zapasali špageti s paradižnikovo polivko --- paradižnikovi špageti skuhani skupaj z zamrznjenim grahom potem pa omakca x!x prepražen česen na olivnem olju, prepražena zelena paprika narezana na mini kockice, na trakce narezan radič in tuna, toliko časa da se vse razpusti. Potem pa čez paradižnikova mezga, mal vinčka, mal balzamičnega kisa, ščep sladkorja in začimbe Pa skleda radiča v solati Aja --- pa predal s priborom se mi je zataknil pomoje se je kaka kuhla zataknila, nimam ideje kako si bom zdej kavico skuhala Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 ja, jest bi se res na kosilo povabu...sem si za na hitro naštimal en pol litrski navaden jogurt, pa se nisem nič pametnega spomnil notri dat, sem vsul corn-flakes...kolk je to ogabno, bljak...pa se bom potrudil, samo toliko, da izgine občutek lakote Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 ja, jest bi se res na kosilo povabu...sem si za na hitro naštimal en pol litrski navaden jogurt, pa se nisem nič pametnega spomnil notri dat, sem vsul corn-flakes...kolk je to ogabno, bljak...pa se bom potrudil, samo toliko, da izgine občutek lakote pa naslednjič bodi malo bolj domiselnnareži si v jogurt banano, daš notri še mal ovsenih kosmičev, pirinih kosmičev, pšeničnih kalčkov, morda še laneno seme, oreške... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 pa naslednjič bodi malo bolj domiselnnareži si v jogurt banano, daš notri še mal ovsenih kosmičev, pirinih kosmičev, pšeničnih kalčkov, morda še laneno seme, oreške... nič od tega nimamo doma vsaj ne takrat, ko sem lačen in takrat se mi ne da v trgovino hodit to kupovat Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 nič od tega nimamo doma vsaj ne takrat, ko sem lačen in takrat se mi ne da v trgovino hodit to kupovat pa nabavi si take stvari že prej, pa boš imel takrat, ko boš lačen, vedno zalogo evo, pojedla banano, pšenične kalčke, laneno seme in ovsene kosmiče, vse prelito s kislim mlekom zdajle pa zeleni čaj jasmin pijem za malico pomaranča, pa suhe fige še imam v šoliza kosilo pa res upam, da mi mama ne bo kuhala spet, ker se bom do konca začunkala sem ji rekla že prejšnji teden, da naj: ali manj dobro kuha al pa manj kuha sem prenažrta čist. mi paše sadje. tak da, upam, da si bom naredla sadni krožnik za kosilo Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 Hmmmm, jst še ne vem, kaj bom. Za zajtrk itak spet stisnjeno grenivko, pa 2 pomaranči.Za malco bom : *al črno žemljo, pa 5 dag ene salame*al cornflakes pa jogurt*al pa čoko pa mleko.Po mojem bom kr ta prvo. Za malco si bom eno sadno skuto nabavla. Za kosilo bojo špageti al pa ravioli.Za večerjo pa kak pis čokoljat. Tko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 evo sok iz agrumov sem že spila, žlička medu tud ni manjkala, za malico imam kivi pa suhe slive, kosilo bo kuhana zelenjave, zrezki z zeleno papriko in sirom, salatka, popoldne je pa še daleč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 Človk bi se kr na kosilo povabu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.