Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl

Recommended Posts

Pojma nimam, kva bom za kosiw xrolleyesx mam še neki mineštre, pol bomo pa lačno gledali x:o)x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Deli na socialnih omrežjih

Js bom zdej napadel vegi hrenovke, so mi zapašale, zraven pa kuhan ohrovt, paa še kaka gorčica al kaj takega :D mmm pa kak kos kruha,...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

danes na jedilniku sirovi štruklji x:px

:rolleyes: Jaz bi jih tudi :rolleyes: :yumy:

Nič, se jih lotim v nedeljo. V soboto skočim v domovino, da kupim prave sestavine, skuto na primer :mezik: . Tu v Italiji imajo takooooooooooo zanič skuto, neko žaganje, milo rečeno, zanič. xrolleyesx

Valjda mi bo uspelo testo :OoO: , včasih se ne 'vleče'.... :ermm:

seveda- sirove štruklje slana izvedba, zabeljene z malo masla :rolleyes:

Morda upalim še en štrudl, testo je isto. Imam še eno pakungo češnjic v zmrzovalniku. Pa bele drobtine, smetana in maslo B)

Pa brez rezancev smo ostali xrolleyesx :o|o:

Se obeta delaven vikend xcivx

:rolleyes: Jaz bi jih tudi :rolleyes: :yumy:

Nič, se jih lotim v nedeljo. V soboto skočim v domovino, da kupim prave sestavine, skuto na primer :mezik: . Tu v Italiji imajo takooooooooooo zanič skuto, neko žaganje, milo rečeno, zanič. xrolleyesx

Valjda mi bo uspelo testo :OoO: , včasih se ne 'vleče'.... :ermm:

seveda- sirove štruklje slana izvedba, zabeljene z malo masla :rolleyes:

Morda upalim še en štrudl, testo je isto. Imam še eno pakungo češnjic v zmrzovalniku. Pa bele drobtine, smetana in maslo B)

Pa brez rezancev smo ostali xrolleyesx :o|o:

Se obeta delaven vikend xcivx

x:px sirovi štruklji :palec: ...če bi pa še malo pehtrana not padlo....sem se pa že pripravljena borit za njih x:Dx ....

Kot "dobra gospodinja" rezance kupujem...v neki majhni pekarnici......so podobni tistim tetinim domačim, ki plavajo v kurje-petelinji-goveji juhici..

Joj, kdaj se bom jaz teh štrukljev lotila... Jih mam grozno strašno rada, sam se še kar na babico šlepam in čakam, da mi jih tiste parkrat na leto naredi.. sej ni taka umetnost, a ne..

Joto sem skuhala dans za kosilo:) spet nekaj prvič... kukr na začetku ni zgledalo ničemur podobno, je na konc čist ta prava jota ratala.. z repo, itak, ne priznavam jote z zeljem x:o)x jo bo še za jutr :vio:

za večerjo bo še neki... zdele bil pa viski... en mal velik njega :inocent:

nič, grem se učit, večerja itak pol enkrat, ob polnoč, preden grem spat.. še dost časa za razmislit..

kruh, ki sem ga včeraj spekla, je ful fajn uspel :palec: sem dala mal več vode, kot ponavadi..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Aliana, odkar si z lubijem si pa ti ena huda gospodinja ratala --- zadnjič pasulj, danes jota, kruh, štruklje se boš spravila delat x;)x

Pri nas je bla pa danes tut jota :palec:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

x:o)x

sej jaz napišem sam takrat, ko jaz kuham.. pa glede na pogostost mojih postov.. lahk sklepaš, da večino časa kar on kuha :vio:

ja, tele mineštrice so pa men od nekdaj ful fajn, sam doma nisem nikol kuhala, ko sem pa sama živela, se mi pa ni dal packat za eno osebo.. pa itak ne morš v tko majhnih količinah.. sej sem parkrat pa pol zmrzovala pa neki, sam ni isto.. tlele mam pa dva fanta, ki rada jesta pa še mene pa se pol vsake tolk spravim mal eksperimentirat x:)x

(juj, kok se izgovarjam, sam da ne bi slučajno kej bliz teli 'gospodinji' prišla x:o)x x:Dx )

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

:vragec:

3 g gob mexikank,

4 svezhe liste koke,

50 ml mezcala,

2 X-a,

pa lajna speeda za zgostitev

pa fiiiiiiiijuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu................na party

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Lihkar sem pojedel polento z dodanimi tartufi, za omako pa morske sadeže. x:Ix Kot desrt pa se bašem z Duplo-tom. xDDx
Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

x:o)x

sej jaz napišem sam takrat, ko jaz kuham.. pa glede na pogostost mojih postov.. lahk sklepaš, da večino časa kar on kuha :vio:

ja, tele mineštrice so pa men od nekdaj ful fajn, sam doma nisem nikol kuhala, ko sem pa sama živela, se mi pa ni dal packat za eno osebo.. pa itak ne morš v tko majhnih količinah.. sej sem parkrat pa pol zmrzovala pa neki, sam ni isto.. tlele mam pa dva fanta, ki rada jesta pa še mene pa se pol vsake tolk spravim mal eksperimentirat x:)x

(juj, kok se izgovarjam, sam da ne bi slučajno kej bliz teli 'gospodinji' prišla x:o)x x:Dx )

Ti ne uspeva lih veš x;)x kr priznej priznej --- sej gospodinja je danes zelo cenjen "poklic", kruha pa ja ne zna kar vsakdo spečt, sploh ne če imaš tisti avtomatski mešalnik in pekač kjer samo sestavine not natrosiš x:px x:Dx

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Včeri sm še predno sm se spravla za šporhet lepo po uživantsko spijuckala kozarec sladkega muškata - matr je biu dober x:px x:px x:px , pol pa nekako majavih kolen vseen skuhala odlično porovo mineštrico:

olupljen in na drobno zrezan krompir kuhaš do mehkega v osoljeni vodi. V teflon posodi na oljčnem olju medtem rahlo karameliziraš (glih tok, da se sladkor stopi in še ne zažge) beli sladkor (mam slabe izkušnje z rjavim v teflonu), rukneš not očiščen in nakolutan por, popražiš tolko, da por uvene (se zmehča, kar je zelo hitro), dodaš na mikro koščke seseckano kr.panceto (po okusu, valda), premešaš, še mal popražiš in nato doliješ not kuhan in z betom malo popeštan krompir. Jst not še mal naribam muškat.orešček (k ma men blazno fajn okus), mal pokuham (min do dve), ugasnem in vmešam v mineštro še žlico ksl.smetane. (ni pa mus, kokr ni mus muškat.orešček, niti panceta) eni dajo not še mal naribanega parmezana - z dodatki spreminjaš osn.okus mineštre.

dans bom pa kr špagete z paradižnikove amaricana omako (iz STAR kozarca)

že zjutrri požrla dneven odmerek prosa, vode, kave in čaja, zdele glodam suhe jabolč.krhlje, čaka me še EGO nav.jogurt pa kos kruha.

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Dans bi se pa clo lahko še kdo na kosilo povabil x:px so mi po dolgem času zapasali špageti s paradižnikovo polivko --- paradižnikovi špageti skuhani skupaj z zamrznjenim grahom potem pa omakca x!x prepražen česen na olivnem olju, prepražena zelena paprika narezana na mini kockice, na trakce narezan radič in tuna, toliko časa da se vse razpusti. Potem pa čez paradižnikova mezga, mal vinčka, mal balzamičnega kisa, ščep sladkorja in začimbe :yumy:

Pa skleda radiča v solati x^x

Aja --- pa predal s priborom se mi je zataknil :sori: pomoje se je kaka kuhla zataknila, nimam ideje kako si bom zdej kavico skuhala :C:

ja, jest bi se res na kosilo povabu...sem si za na hitro naštimal en pol litrski navaden jogurt, pa se nisem nič pametnega spomnil notri dat, sem vsul corn-flakes...kolk je to ogabno, bljak...pa se bom potrudil, samo toliko, da izgine občutek lakote :vragec:
ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

ja, jest bi se res na kosilo povabu...sem si za na hitro naštimal en pol litrski navaden jogurt, pa se nisem nič pametnega spomnil notri dat, sem vsul corn-flakes...kolk je to ogabno, bljak...pa se bom potrudil, samo toliko, da izgine občutek lakote :vragec:

pa naslednjič bodi malo bolj domiseln

nareži si v jogurt banano, daš notri še mal ovsenih kosmičev, pirinih kosmičev,

pšeničnih kalčkov, morda še laneno seme, oreške... x:px

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

pa naslednjič bodi malo bolj domiseln

nareži si v jogurt banano, daš notri še mal ovsenih kosmičev, pirinih kosmičev,

pšeničnih kalčkov, morda še laneno seme, oreške... x:px

nič od tega nimamo doma :o|o: vsaj ne takrat, ko sem lačen x:Dx in takrat se mi ne da v trgovino hodit to kupovat x:Ix

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

nič od tega nimamo doma :o|o: vsaj ne takrat, ko sem lačen x:Dx in takrat se mi ne da v trgovino hodit to kupovat x:Ix

pa nabavi si take stvari že prej, pa boš imel takrat, ko boš lačen, vedno zalogo :vragec:

evo, pojedla banano, pšenične kalčke, laneno seme in

ovsene kosmiče, vse prelito s kislim mlekom :yumy:

zdajle pa zeleni čaj jasmin pijem x:px

za malico pomaranča, pa suhe fige še imam v šoli

za kosilo pa res upam, da mi mama ne bo kuhala spet, ker se bom do konca začunkala :o|o: x:Ix

sem ji rekla že prejšnji teden, da naj: ali manj dobro kuha x:Dx al pa manj kuha :vragec:

sem prenažrta čist. mi paše sadje. tak da, upam, da si bom naredla sadni krožnik za kosilo x^x

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

Hmmmm, jst še ne vem, kaj bom. :o|o:

Za zajtrk itak spet stisnjeno grenivko, pa 2 pomaranči.

Za malco bom :

*al črno žemljo, pa 5 dag ene salame

*al cornflakes pa jogurt

*al pa čoko pa mleko.

Po mojem bom kr ta prvo. x:px

Za malco si bom eno sadno skuto nabavla.

Za kosilo bojo špageti al pa ravioli.

Za večerjo pa kak pis čokoljat.

Tko. x^x x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...