Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl

Recommended Posts

Z: proso + med, pa 2×čaj pa bela kavica

M: EGO nav.jogurt+musliji pa suhi jabolč.krhlji

pa veeeeeelik vode aja pa še 3 mandarine imam

K: pojma nimam xcivx

M: voda

V: čaj

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Deli na socialnih omrežjih

aneda.... js bi tudi to

drgač pa mam danes za kosilo riž z zelenjavo

prej pa sem kavo z mlekom in dve iztisnjeni pomaranči

grenivk ze pol leta ne jem več, ker mi želodec ne dopušča

Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.

Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje.

JEAN ANOULIH

No, sem vseeno kosilo smarila, blazno na hitro.

Krompirjeve krokete, še tisti ostanek od zadnjič, pa osličev file pa par vegi kuglic. Nič kaj impresionantnega. :o|o:

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Ni se mi dal nič pacat, naredila sem si radič v solati, dva trdo kuhana jajčka in malo fižola not :palec:

Še pes je danes jedel boljš kot jst, polento z meskom in omakco :vio:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Kaj je KARTAGIN :inocent: x?x

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Aaaaaa takuuuu xDDx no a kakšne posebne vrste klobasa ali?

Jst sem pa ravno pokurila zunaj tiste kalorijice od kosila :vio: zdej grem pa za mamico Pipette Rigate kuhat x:px to me zmeri na riganje spomne hehehe, mogoče se jim zato tko reče ker so tok dobri da se ti kar mora rignit po njih po kosilu x:Dx joj kok mi dogaja dans, nč poslušat!

nič ni blo s sadnim krožnikom :o|o:

sem pa jaz danes skuhala kosilo.

sem skuhala riževe rezance, pa zelenjavno omako, v katero dala

mešanico začimb za kitajsko kuhinjo, in pa solata je bila poleg, itak x:px

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

Danes neki razmišljam, da bi naredila ajdovo kašo s kislim zeljem v pečici :inocent: Če bom mela cajt, se celo lotim xDDx

dej recept pliiiis xDDx

navdušenafanicaajde.prees

jst sm pa včeri za kovečerjo kr kruh s suho salamo, zravn pa vrečko sezamovih paličic - matr so ble dobre x:px za late večerjo pa 2 pomaranči

dans sm pozabla na proso (v bistvu pozabla že včeri ga namočt tko da je bla za zajtrk sam voda

pol pa še bela kavica pa en čaj

M: kruh+suha salama

K: razmišljam o skutnih štrukljih (kuplenih valda) pa o zeleni solati s koruzo, bučoljem, balzamič.kisom, lah pa, da bo sam solata brez štrukljev :inocent:

V:pomaranče, velik pomaranč x:px x:px x:px

nekam v jedilnik morm še L vode stisnit :inocent:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

zjutraj jabuk, potem pa jajčka dva na učk pa željico zraven... že dolgo nisem tega jedla, prav zaluštalo se mi je

moje dva bosta za kosilo dobila ocrt sir in pomfri, rdeče pesa, jaz pa malo kasneje paniran oslič, kuhan krompir salata...

z : kava z mlekom, 2 pomaranči

k : mlad krompirček, pečen v pečici, puranji dunajski, solata zelena, juhica

JEAN ANOULIH

kosilo je za mano, sem se prav lepo podkrepila

zdajle sem pa 1 lca jogurt in banano x:Dx

JEAN ANOULIH

x^x Zjutraj je bila tunca z limono, olivami in kosom črnega kruha, malica : sadna skuta, kosilo pašta z zelenjavo in sojinimi kosmiči in mešana solata, malica popoldan : 2 mandarini in proteinska tablica, večerja : čokoladni sojin šejk z aromo ruma...njami..... xsrcx

Aaaaaa takuuuu xDDx no a kakšne posebne vrste klobasa ali?

:palec: Ja to delajo kot mi je moj dragi pravil na Vipavskem in je del vsebine meso, del pa kože, ampak ti povem, da so ful dobre pa še manj holesterola imajo kot tiste klasične. Res njami..... :palec:

poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo

http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933

Danes sem hotel kosilo na brzaka, pa sem skuhal svedrce(testenine) in zraven dodal kar tisto omako iz kozarca ( zeliščna omaka,paradajz,bučke) in BLJAK :xx!: :V: :eek: :xx!:

Že dolgo ni kaj tako hitro letelo v kanto! x:Dx

Meni je bilo ful bljak in res ne bom več!

Pol sem pa pojedel banano pa jabko...

pa mafine, ki so še ostali od včeraj. x:)x

zdjle grem pa mehiško delat

sem popoldan kupila dve zanimivi omakici, koruzo, grah, por, zeleno papriko, česen...

ena omaka je z nacho sirom, druga pa s kislo smetano, naredila pa bom še tako s paradižnikom

prepražila bom tudi puranje meso, ki ga bom narezala na tanke trakce, fajn začinila...

uh, bo fajn

kolk js razvajam svojega dragega, on pa pride, poje, rigne in gre x:Dx

he he, mal heca

JEAN ANOULIH

Lepo nedeljo vsem! :palec:

Nič ni bilo s štruklji :o|o: . Dvakrat naredila testo, in dvakrat se ni vleklo, skozi samo trgalo. :vragec: :!!: :madpro: Ne vem, čemu pripisat tole sr. xnckrivx Isti recept in procedura kot vedno, in nič od niča. Slaba Luna? :OoO:

*

Skuhala dobro govejo župo z domačimi rezanci ( so me matrali živci ponoči zaradi dela, pa sem pobegnila iz postelje in plutonovsko naredila rezancev za do dneva mladosti :switz: )

Naredila slastne telečje zrezke, bledes (belo blitvo), na pari zmehčano in obrnjeno na putru in lahki (light x:px ) pire. x:px Zraven rdeči radič (Cosma xsrcx ga kliče 'siljeni' :eek: ) s pogretim fižolom in nastrganim hrenom.

Za posladek, ker tudi štrudla ni bilo moč narediti :vragec: , sem naredila viljamove hruške, na pari zmehčane in izdatno oblite z belo čokolado in posute z grobo nastrgano črno čokolado ( za Velikana)

x:)x x^x

Lahki pire

Nikoli bila ljubiteljica pireja, ampak sem pred časom probala tak odličen pire, da vam moram zaupati recept :palec: x;)x

Fora zdravega, lahkega, nasitnega in dooooobrega pireja je gomolj zelene x;)x

V kozico daš 1/3 olupljenega in na kose narezanega krompirja in 2/3 na kockice narezan olupljen gomolj zelene. Zaliješ z vodo tako, da prekriješ in soliš. Ko zavre, kuhaš na majhnem ognju, 15 minut (ali koliko je pač potrebno, da se skuha). S pomočjo pokrovke odliješ vodo, upališ notri po želji debelo šajbo masla, in z btom dobro pretlačiš. In - voila' xDDx

Še tako sitni in izbirčni ne bodo zaznali ' spremembe' - zelene x;)x

Tak pire je super prebavljiv, zelena je eden izmed najboljših naravnih diuretikov, prvoklasna za dobro prebavo, pa skoraj nič kalorij nima! x;)x xokx

Zeleno solato s koruzo, pa bučnim oljem in balzamič.kisom :2src:

pa pomaranče tut x:px

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Nikoli bila ljubiteljica pireja, ampak sem pred časom probala tak odličen pire, da vam moram zaupati recept :palec:

:eek: x?x Bomo probali. Čeprav se malo hecno ta zelena sliši ...

Jaz sem pa čez vikend kitajsko (pečene rezance z zelenjavo - again - i'm so boring), pa krompirček z začimbami, omako iz buč, ohrovt na drobtinah, pizzo, sveže pečeno zeliščno štručko s sirom za žar (okus po ničemer - tofu varianta :o|o: ) pa še par sladkarij se je vmes našlo ... x:px

Danes sem pa zajtrk izpustila, za kosilo pa pravkar pojedla 2 sosedovi pecivi (polnozrnat kruhek) in jogurt 3,2 zraven.

Bo treba kaj konkretnejšega malo kasneje ...

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Zeleno solato s piščancem :palec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...