girly 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 To sem pa jaz že delala. Tisti recept, ko mlad krompir (čisto majhen) skuhaš, olupiš, potem pa vržeš v pleh in čez ribo flikneš, pa s folijo pokriješ in daš v pečico. HORRIFIC!!! :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 Ma ne Jst jih bom res samo v folijo zavila pa mal olivnega zraven, sol in basta.Čeprav se tole kar si napisala men ne zdi slabo Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 Ej jst mislim da je en recept od Olija, ki prav ribo zavije v folijo z vsemi sokovi vred, naredi takšno "ladjico" da ne steče ven ob straneh in da pečt! Sem spomnim prav iz serije enkrat, meni je zgledal full dobr se spravljam pa že dolg ribico pečt pa dlje kot do sardel nisem prišla, čist beda majke mi da si bom kupila file tune naslednjo soboto pa amen Sploh pa punce, mislim da se lahko Jamie skrije pred nami moja kolegica še župo iz vrečke skor zažge, če sploh prideš do ribe si lahko sam še čestitaš Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 Ma ves krompir je dobil ful po ribi okus in je res bilo :xx!: Ladjice pa se tudi jaz spomnim. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 Tuna kup kup Pa tvoja pikapolonica je bla men full kjut Sej si ti tud, no sam vseen Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 Danes beljakovinski dan. Mesek, mesek, mesek Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 O ne ne ne... jst bom jedla špinačo pa pire krompir s praženimi kikirikiji ... (sem vegetarijanka) Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 Tuna kup kup Pa tvoja pikapolonica je bla men full kjut Sej si ti tud, no sam vseen A pikapolon'co bi ti jst tut, mi je bla bolj všeč Tuno bom probala naslednjo soboto na tržnici dobit pa samo popečt, mogoče na solato narest, bom vidla upam da je dobra, baje jo je treba samo par minutk popečt na žaru, nič več Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 Tuna je prec fertik, v minutki, odvisno sicer kako dobro pečeno maraš. Jst mam vse rajš še mal surovo na sredini Včeraj so mi ribice full dobr ratale, sem dala zraven ma česna olivnega olja in ta mičkene paradižnike , vse skupi zavila v alu folijo in pekla 20 minut.Ena srajčka je sicer neki puščala in se ni potem napihnila , ampak speklo se je vsen. Takole je zgledal, ena napihnjena in ena ploščata se mi je tko fajn zdej, da sem mogla slikat http://img470.imageshack.us/img470/5206/slika009ap8.jpg Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 Ja čisto fancy to zgleda. Napihnjena je sicer lepša JAz si grem pa zdaj za zajtrk gris skuhat. Ga že 100 let nisem. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 Nordika, res fancy ja joj kok bi dala tuki zraven še mlad krompirček v lupinci pa peteršilj in pojedla danes za kosilo sam nič ne bo od tega ane dans bom mogla pomoje kar brstični ohrovt si narest, da se ne pokvari v hladilniku --- pa še to mi ne diši neki full, sploh mi ni za jest danes pravzaprav, čist adijo Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 danes bo krompirjev golaž in salata, vsaj upam, da mi uspe kej spacat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 Rižek s tartufi Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 Pekla bom korenje, pa riž bo zraven, pa mogoče še kaj Mater, ta teden pa razturam Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 zjutri zmlatila proso pa vodo pa belo kavico in čajza malco suhe hruškove krhlje no pa enmau jabolčnih je blo tutpol je sodelavc častil, k ma 60rd in smo se basal s siri, suhimi slivami, eni tut s pečeno kračo, pa več vrst kruha, olive, gobice...pa mal dobrega vinčeka je blo tut zdej sm pa tok sita, da doma naum nč več, zvečer mogoče edin kako pomarančo, aja pa vodo bo tut še treba pit Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 Njoki so danes na jedilniku. Njoki s smetano in gorgonzolo. Pa sveža solata in zelenjavna juhica. hitro in enostavno. Pa še dobr-mlask. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 Makaroni in regrat Pa nabrala sem ga še za jutri...ali pa pojutrišnjim. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 Prej sem nekje globoko iz zmrzovalnika privlekla še Mrcinin izdelek: listnato testo je na krpi razvaljal, ga namazal s paradižnikovo mezgo, dodal jurčke s česnom in peteršiljem, pa vse skupaj prekril z rezinami sira. Potem je to zvil v rulado, zavil v papir za peko in končke tako zvil, kot da bi zvijal bonbon. Sem počakala, da se na pol odtali, narezala na kolobarje in za 15 min dala v pečico. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Včeraj sem v pečici spekla na koščke narezano korenje in koromač in je blo full dobr ne morš verjet, spet mi je neki ratal Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Meni je pa koromač čisto :xx!: . A veš, da so ga v časih inkvizicije metali na grmade, na katerih so žgali homoseksualce? Za zajtrk bom lepinjo s sirom, pa fajn jo bom prej z maslom namazala, da bo tako cmokala od mastnega Pa mogoče malo rukule poleg, jo je treba ponucat. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Men ma pa koromač zanimiv okus, včasih prav paše mal za popestritev Tud surovega maram Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Men ma pa koromač zanimiv okus, včasih prav paše mal za popestritev Tud surovega maram Tudi jaz bi rekla, da je okus zanimiv Samo z drugim predznakom, kot ti. Ma meni že v bistvu surov tako smrdi, da na kakršen koli način spajsanega še sploh nisem poskusila. Drugače pa daleč najbolj nagravžno zelišče KORIANDER (svež) :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: Po šetraju pa mi oteče grlo in se začnem dušit. Svašta. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 JSt si bom dons al zelenjavno rižoto al pa makarone s čim nardila, pa solato poleg. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Včeraj sem v pečici spekla na koščke narezano korenje in koromač in je blo full dobr ne morš verjet, spet mi je neki ratal Meni je koromač odličen ob ribah ali pa naravnih zrezkih, zraven pa naredim hladno omako iz skute,zelišč(pertešilj,česen,bazilika,timijan),malo soli in malo vode da je tekoče. Drugače pa lahko vidiš na forumu gurman tole : http://www.drustvo-gurman.si/recipes.php?S...mp;Article=1484 Pa dober tek, Andreja Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 ...pa solato poleg kok se lepo izražamo Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.