Pika Pikica 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 ...pa solato poleg kok se lepo izražamo Ja, eni smo pač omikani. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 ...pa solato poleg kok se lepo izražamo Katero solato imaš rada? Meni je radič, rukola,malo paradižnika, jajček in malo fižola (jogurtov preliv s česnom in zelišči) super. Kako to misliš, da se lepo izražam? Tako je v moji navadi . Ciao, Andreja Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 špageti s sirovo omako za tamalo in z mesno zame (če ne bo za obe sirova ) in poleg salato Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Katero solato imaš rada? Meni je radič, rukola,malo paradižnika, jajček in malo fižola (jogurtov preliv s česnom in zelišči) super. Kako to misliš, da se lepo izražam? Tako je v moji navadi . Ciao, Andreja Aja, tist je blo Piki namenjen.Solate pa vseh vrst in sort razen kakšne črne redkve :xx!: s fižolom :xx!: :xx!: Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 mmmmmmmmmmm, jst mam solato šele zadnja leta rada...najraj zeleno, z dodatki...ala: koruza, tuna, fižol, paradajz, jajc...sam, da je. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 xyesx zelena je najtabolš. Zadnjič sem dala gor posušene paradižnike, pa grobo nastrgan parmezan, olivno olje, balzamični kis Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 xyesx zelena je najtabolš. Zadnjič sem dala gor posušene paradižnike, pa grobo nastrgan parmezan, olivno olje, balzamični kis Vse kul, razn, da bi namest olivnga, bučnga dala. AJa, dons končno dobila un cd - 3. sezono gospodinj. Pošljem. Je pa u ibeeeeeeeeer huda sezona, ampak je je samo pol - 12. delov. Zdej bom pa 3 mesce čakala in grizla nohte. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Vse kul, razn, da bi namest olivnga, bučnga dala. AJa, dons končno dobila un cd - 3. sezono gospodinj. Pošljem. Je pa u ibeeeeeeeeer huda sezona, ampak je je samo pol - 12. delov. Zdej bom pa 3 mesce čakala in grizla nohte. cool. Jst mam glih dons 2. sezono sabo, da ti jo nazaj vrnem. Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Malo pred nakupom povohajte solato, ki jo prodajajo ... Prvič opazila, ko sva se s Piko basali ... In od takrat naprej spremljam ... EN SAM STRUP!!! :xx!: :xx!: :xx!: Da ne omenjam, kako šampinjoni in bučke po zatolhlem (kleti) smrdijo ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Pri nas bodo danes široki rezanci z jurckiin sirovo omako(gorgonzola,česen,malo kisle smetane in pertešilj) ter mešana solata. Malo pred nakupom povohajte solato, ki jo prodajajo ... Prvič opazila, ko sva se s Piko basali ... In od takrat naprej spremljam ... EN SAM STRUP!!! :xx!: :xx!: :xx!: Da ne omenjam, kako šampinjoni in bučke po zatolhlem (kleti) smrdijo ... Solate raje ne kupujem več, ker sem videla kje raste in kaj delajo z njo. Tako smo pri mojih naredili zimski vrt pa imamo domačo od rukole, radička, pora, do pertešilja ,pora ipd. Tako pridelano je pa okusno in bolj zdravo(ne uporabljamo umetnih gnojil in ne špricamo proti škodljivcem) Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Ja, si že vse to enkrat povedala. Me pa veseli, da si se znebila annoying postov "za zajtrk jabko, za malico šejk, za kosilo spet neki užas, bla bla bla". Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Ja, si že vse to enkrat povedala. Me pa veseli, da si se znebila annoying postov "za zajtrk jabko, za malico šejk, za kosilo spet neki užas, bla bla bla". Sem bila še nova pa sem mislila, da je potrebno tu pisat, kar v naslovu tega posta piše(Kaj bomo dons jedl???). Sedaj vidim, da je tu malček drugače obarvano- ma je super. Tako izvem kaj novega in še sama poizkusim naredit. Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Bi sam to rekla, da sm prijetno presenečena nad aandrejo, da se ne pusti sprovucirat, pa da ne sika nazaj. Če bi girly men tko težila, bi jo poslala v 3... Taka sm, kaj češ...vzkipljiva...a kaka hrana pomaga proti temu? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Bi sam to rekla, da sm prijetno presenečena nad aandrejo, da se ne pusti sprovucirat, pa da ne sika nazaj. Če bi girly men tko težila, bi jo poslala v 3... Taka sm, kaj češ...vzkipljiva...a kaka hrana pomaga proti temu? Bolj pogoste porcije beljakovinskih obrokov Pa saj nisem težila ali provocirala. POHVALILA sem. Ampak ti bikec tega valda da ne razumeš. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Bolj pogoste porcije beljakovinskih obrokov Pa saj nisem težila ali provocirala. POHVALILA sem. Ampak ti bikec tega valda da ne razumeš. Ja, to je bla tiste vrste pohvala preko riti v žep, ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Ja sem jo malo bolj podrobno razložila, ker sem že tebi danes na hitro razlagala sanje, pa interpretacije nisi kapirala (in jo celo zahtevala na OS) in sem se tokrat s podrobnejšo razlago raje izognila še eni taki situaciji ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Punce, ful ste dobre, le mal manj se prepirajte. A ni kaj bolj konstruktivnega kot zbadanje? Sicer pa je res, da je treba pri prehrani gledat kaj se je, potem je človek manj vzkipljiv in občutljiv. Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Tole z girly sploh ni prepiranje, midve se mava čist radi. Pa girly, se mi zdi, prov zdravo je....tko da...ne vem, kako to, da je vzkipljiva. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Tole z girly sploh ni prepiranje, midve se mava čist radi. Pa girly, se mi zdi, prov zdravo je....tko da...ne vem, kako to, da je vzkipljiva. Zdravo in obilno Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Sm mela z amalco sendvič iz polnozrnat sirove, pa iz piščančjih prsi.Zdej mam za kosilo banano pa hruško spasirano, pa manner čokolado čez polito. Za večerjo bodo pa špinačni ravioli, pa rdeča pesa. Pol pa odbojka za posladek. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 jaz grem pa dons s prijateljicama v gostilno...en rojstni dan proslavljat.še ne vem kaj bom - neki od mesa ziher Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Skenslala kosilo s frendicama (zarad balkona ) in si zdajle pogrela Chili con carne iz konzerve.. ma ni tko grozn sploh Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Jaz pa glih gobovo juho pa popečene kruhke mljackam. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 dans smo jedli tunino omako, testenine in zeljno solato Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 mi bomo pa imeli danes : krompir pečen v vpečici z zeleno papriko in čebulo, zeljno solato s toplim krompirjem, piščanec, pečen v pečici (brez mene)in priloga, kuhana zelenjava. Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.