Lisbona 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 Za zajtrk sem pojedla preveč tiramisuja.. Za kosilo pa rižoto s papriko,soljat in svinjsko pečenko. Zdjle jem pa ananas..Sem si včeri dva kupla.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 za kosilo sem jedla krompirjevo solato in pečeno meso, zdej bom pa jedla sladolleeeeeeed Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 no, še dobr da še tebe ne spečejo zraven piščanca ja, normalno Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 Moja današnja prehrana so piškoti+kava, piškoti+mleko, piškoti brez vsega in za večerjo ananas Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 mi bomo pa jedli NIČ Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 Pri nas so bili vampi po tržaško, polenta in mešana solata....seveda je bil tudi zajtrk in večerja, a to je moja specifika.... Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 za kosilo skuhala repo in pire krompir. repa je bila njamsi, pireja pa ne znam nardit dobrega, ne vem, pač nisem talent za kuhanje. potem pa ustvarila še tiramisu. ampak ne z original kremo, ker naši nočejo jesti takih stvari, kjer so noter surova jajca. in sem morala dat tisto Dolcelino kremo, kar je isto kot bi delala princeske. sam dober je pa vseeno. sam drugič bom vseeno delala z mascarponetom in jajci. tiramisu ima da je tiramisu. Moja današnja prehrana so piškoti+kava, piškoti+mleko, piškoti brez vsega in za večerjo ananas taka bom jaz čez deset let pred TV-jem. še vedno ne bom znala kuhat, pa bom raje vzela iz omare ali hladilnika ... mater delate lušte z ananasom, jaz bi tuuuudiiiiii! pa ga nimamo. kompota ananasovega tudi ne (ki ga btw NE maram, je presladek. ananas ima da je kisel!). mamo pa zato breskov kompot .... sam kaj ko nimamo odpirača za konzerve, pa ugotavljam, da mama nima ful enih stvari (noži so vsi topi, niti en, da bi bil vreden imena nož), zato znam ratat kar živčna, ko kaj kuham ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 ... ananas ima da je kisel!).So NOT true sm isto mislila, dokler ga nism poskusila - unega pravega (k sm bla na Tajskem - no ta se ti stopi v ustih pa tak manjši je in jih lah požreš 2,3 komade predno te ceu gobec začne pečt) - pr ns (Evropa) prodajajo sam wannabe ananas ne jem več naših, ker so zanič! :xx!: Akhm, za zajtrk običajno proso, čaj, voda, bela kavica pa ajdov kruh z orehimalca bo EGO nav.jogurt, pomarančekosilo: rukola s koruzo, bučnim oljem in balzam.kisom pa naravni piščančji zrezek. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 Očitno ste vsi na dieti - postu, tko da bom zgleda kr sama poročala kaj bom snedla dans sm mal tečna, zato sm dan, poleg prosa in vode, kave, čaja požrla še 2 čokoladki AfterEight, zej pa čakam učinke od tokoferolov za malco bo spet dolgočasni EGO nav.jogurt, mam še neky starga kruha aja pa še en prepećenc sm si ubodla (sam zgleda je bolj drobljenc ) za kosilo pa razmišljam o chili con carne z jasminovim rižem (ga morm ponucat). Evo, pa se bom znebla ostankov Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 mmmm dones pa moja najlubša jed pljučna oz. beef steak medium, da je še fajn krvav to je hrana za moč Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 po dooooolgem casu spet delam musako... + ekstra zmesano/namesano solato Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 mmmm dones pa moja najlubša jed pljučna oz. beef steak medium, da je še fajn krvav to je hrana za moč mmmm jst tud maram tak šnicl sam mam zdej strogo prepoved takšno jest dons sm skutne štrukle skp zmetala se že kuhajo, mal bomo ocvirke čez fliknal pa saljat seveda Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 Zajtrk: dva jaja na oko Malica: Krof (po dolgem cajtu sem si ga spet privoščil) Kosila: Mehiška restavracija > Dnevni meni - gov. juhica z zelenjavo in rezanci, Patata con Polo, solata, česnova štručka in puding, kot desert Malica: sledi šejk z banano Večerja: še za razmislit... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 Večerja: še za razmislit... Hitro razmisli, jaz tudi ne vem, kaj bi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 pr nas tko pravjo - če ne veš kaj bi, pol nisi lačn Kar koruzne žgance z mlekom sem zmazal, ni potrebno nič mislit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 Kar koruzne žgance z mlekom sem zmazal, ni potrebno nič mislit uuuu ,to bi pa tudi jaz.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 Hitro razmisli, jaz tudi ne vem, kaj bi Kar koruzne žgance z mlekom sem zmazal, ni potrebno nič mislit Jaz pa sem eno fajn župco popapcal...bemti, saj nisem še kosila prebavil Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Kar koruzne žgance z mlekom sem zmazal, ni potrebno nič mislit bljaka, men pa ti koruzni sploh ne potegnejo sm se jih v otroštvu preobjedla. Mislm sej jih jem (če ni druzga) sam če že mam na izbiro, pol hvala, ampak NE hvala dansZ: čaj, proso, bela kavicaM: čaj, croissant pa še en krof (pust bo ) s ksl.mlekomK: kva čem že vem porova juha, to bo V: čaj Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Z: čaj, proso, bela kavicaAli si proso v čaj ali v kavico namakala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Ali si proso v čaj ali v kavico namakala zvečer žlico oluščenega prosa namočim v filtrirano vodo (mam filter za vodo pa se mal preseravam), zjutraj namočeno proso premešam, odlijem vodo in pojem (eni dajo zravn mal medu, sam jst mam sam med.strd - ta se pa ful težko meša) Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 evo, čips jem se mi ga je v šoli tak zluštalo, čeprav ga sicer ne maram Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 ZAJTRK: kava in napolitanke...KOSILO: /MALICA: /VECERJA: goveja juha, pecen piscanec, riz z jajcko, mesana solata in sladica velik kos torte...mmmmmmmmmm kako dobro... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 ZAJTRK: kava in napolitanke...KOSILO: /MALICA: /VECERJA: goveja juha, pecen piscanec, riz z jajcko, mesana solata in sladica velik kos torte...mmmmmmmmmm kako dobro...Opa, ti si moja grupa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 Repincl pucam ...sam jest pa ga je fajn Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 repincl jaz bi ga tudi sicer pa danes za kosilo jedla kitajske rezance s kitajsko zelenjavno omako, pa mešano solatoza posladek pa kos torte, ki sem jo naredla po receptu mačke režalkezdajle pa sem se spravla nad gozdne sadeže Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.