Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl

Recommended Posts

Za zajtrk sem pojedla preveč tiramisuja.. :2src: :yumy:

Za kosilo pa rižoto s papriko,soljat in svinjsko pečenko. :yumy:

Zdjle jem pa ananas..Sem si včeri dva kupla.. x:px

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Deli na socialnih omrežjih

no, še dobr da še tebe ne spečejo zraven piščanca x^x

ja, normalno x^x

Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.

Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje.

JEAN ANOULIH

Guest mačona

za kosilo skuhala repo in pire krompir. repa je bila njamsi, pireja pa ne znam nardit dobrega, ne vem, pač nisem talent za kuhanje. x:Ix

potem pa ustvarila še tiramisu. ampak ne z original kremo, ker naši nočejo jesti takih stvari, kjer so noter surova jajca. xrolleyesx in sem morala dat tisto Dolcelino kremo, kar je isto kot bi delala princeske. xrolleyesx sam dober je pa vseeno. x:px x:Dx sam drugič bom vseeno delala z mascarponetom in jajci. :vragec: x^x tiramisu ima da je tiramisu.

Moja današnja prehrana so piškoti+kava, piškoti+mleko, piškoti brez vsega in za večerjo ananas :o|o:

taka bom jaz čez deset let pred TV-jem. x^x x:Dx še vedno ne bom znala kuhat, pa bom raje vzela iz omare ali hladilnika ... x:Dx

mater delate lušte z ananasom, jaz bi tuuuudiiiiii! :2src: pa ga nimamo. kompota ananasovega tudi ne (ki ga btw NE maram, je presladek. ananas ima da je kisel!). mamo pa zato breskov kompot .... :inocent: x:px sam kaj ko nimamo odpirača za konzerve, pa ugotavljam, da mama nima ful enih stvari (noži so vsi topi, niti en, da bi bil vreden imena nož), zato znam ratat kar živčna, ko kaj kuham ... xDDx :o|o:

... ananas ima da je kisel!).

So NOT true :o|o:

sm isto mislila, dokler ga nism poskusila - unega pravega (k sm bla na Tajskem - no ta se ti stopi v ustih :2src: pa tak manjši je in jih lah požreš 2,3 komade predno te ceu gobec začne pečt) - pr ns (Evropa) prodajajo sam wannabe ananas :o|o: ne jem več naših, ker so zanič! :xx!:

Akhm, za zajtrk običajno proso, čaj, voda, bela kavica pa ajdov kruh z orehi

malca bo EGO nav.jogurt, pomaranče

kosilo: rukola s koruzo, bučnim oljem in balzam.kisom pa naravni piščančji zrezek.

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Očitno ste vsi na dieti - postu, tko da bom zgleda kr sama poročala kaj bom snedla :vragec:

dans sm mal tečna, zato sm dan, poleg prosa in vode, kave, čaja požrla še 2 čokoladki AfterEight, zej pa čakam učinke od tokoferolov :o|o:

za malco bo spet xcivx dolgočasni EGO nav.jogurt, mam še neky starga kruha aja pa še en prepećenc sm si ubodla (sam zgleda je bolj drobljenc :o|o: )

za kosilo pa razmišljam o chili con carne z jasminovim rižem (ga morm ponucat). Evo, pa se bom znebla ostankov xcivx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

mmmm dones pa moja najlubša jed pljučna oz. beef steak medium, da je še fajn krvav x:px to je hrana za moč x:Dx

:2src: mmmm jst tud maram tak šnicl x:Dx sam mam zdej strogo prepoved takšno jest x:)x

dons sm skutne štrukle skp zmetala x:px se že kuhajo, mal bomo ocvirke čez fliknal x:px pa saljat seveda x^x

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Zajtrk: dva jaja na oko x:Dx

Malica: Krof (po dolgem cajtu sem si ga spet privoščil) x:o)x

Kosila: Mehiška restavracija > Dnevni meni - gov. juhica z zelenjavo in rezanci, Patata con Polo, solata, česnova štručka in puding, kot desert :yumy:

Malica: sledi šejk z banano x:Dx

Večerja: še za razmislit... xscratchx

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Guest sstane
pr nas tko pravjo - če ne veš kaj bi, pol nisi lačn x;)x

Kar koruzne žgance z mlekom sem zmazal, ni potrebno nič mislit x:px x:Dx

Hitro razmisli, jaz tudi ne vem, kaj bi :o|o:

x:Dx :palec:

Jaz pa sem eno fajn župco popapcal...bemti, saj nisem še kosila prebavil xhypnox x:o)x

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

bljaka, men pa ti koruzni sploh ne potegnejo xrolleyesx sm se jih v otroštvu preobjedla. Mislm sej jih jem (če ni druzga) sam če že mam na izbiro, pol hvala, ampak NE hvala :o|o:

dans

Z: čaj, proso, bela kavica

M: čaj, croissant pa še en krof (pust bo :vio: ) s ksl.mlekom

K: kva čem xscratchx že vem :wOOt: porova juha, to bo x^x

V: čaj

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Ali si proso v čaj ali v kavico namakala :8):

zvečer žlico oluščenega prosa namočim v filtrirano vodo (mam filter za vodo pa se mal preseravam), zjutraj namočeno proso premešam, odlijem vodo in pojem (eni dajo zravn mal medu, sam jst mam sam med.strd - ta se pa ful težko meša)

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Guest sstane
ZAJTRK: kava in napolitanke...

KOSILO: /

MALICA: /

VECERJA: goveja juha, pecen piscanec, riz z jajcko, mesana solata in sladica velik kos torte...mmmmmmmmmm kako dobro...

Opa, ti si moja grupa x:Dx

repincl :yumy: jaz bi ga tudi

sicer pa danes za kosilo jedla kitajske rezance s kitajsko zelenjavno omako, pa mešano solato

za posladek pa kos torte, ki sem jo naredla po receptu mačke režalke

zdajle pa sem se spravla nad gozdne sadeže :yumy:

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...