Guest sstane 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 Repincl pucam ...sam jest pa ga je fajn Imaš obisk Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Sandi :):):) 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 (popravljeno) Jaz sem danes za kosilo jedel zapečen krompir z zelenjavo v pečici, zraven pa meso. Popravljeno 18. februar 2007 -> Sandi :):):) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 Hmmm, slastno!!!Jaz pa sem pravkar pojedla sirov štrudel. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Sandi :):):) 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 Lepo to, Nelika. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 bila v kitajski po dolgem času... jedla sem rakce na vroči plošči (s porom), tanke rezance z zelenjavo in jajco in mešano solato za večerjo si pa ravno kuham bele hrenovke brez ovoja, polnozrnat kruh, zenf, majoneza, kechup pa mogoče še kisle kumare... Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 vecerjala sem - pasulj in puding... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 Zajtrk: žlico akacijevega meda in čokolešnik+mleko Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 Včer sm jedla:Zajtrk: sadna solata z bananami, pomarančami in anansomKosilo: Zelenjavna pica in motovils s čičerikoVečrja: Ene sladke zadeve z marcipanom pa želejem...domino kocke. Dons bom pa:Zajtrk: grapefruit, 2 pomaranči, 1 limona, stisnjeno skupiMalca:najbrž črna žemlja pa 5 dag piščančjih prsiKosilo:ne vem še, najbrž kaki špagetiVečerja: ananas, pa kak sladkiš (dvojni pomen) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 bla na pici kao za kosil....sicer je bla odlična sam sm se pa nažrla k svija, še zej sm vsa napihnjena zjle oz. prejle sm pa ananas, spet bil kisu tak hud, mam vse razžrto po zijalah tale moment pa en keks dohcajtn glodam lušta se mi pa grozno sladoleda Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 riž z indijskimi oreščki, začinjem s kurkumo in ingverjemWow! Jaz tud zadnje čase ful eksperimentiram z ingverjem.... Tudi jaz riž z omako iz bučk, malencan in paradižnika pa malo parmezana... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 ZAJTRK - kava in keksi...KOSILO - KING nesramno dober... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 Z: proso, voda, bela kavica, čajM1: ajdov kruh z orehi, čaj, kava s smet., M2: koruz kruh, pirin kruh, EGO nav. Jogurt pa še ksl. mleko mam K: s ponosom oznanjam da sm včeri trpela za šporhetom cele 2 uri rezultat je ričet (ješprenjček) z naseckanim mesom iz prekajene krače tko da ja, danes in vsaj še 2 dni bo ričet V: telovadba pa čaj Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 Z: proso, voda, bela kavica, čajM1: ajdov kruh z orehi, čaj, kava s smet., M2: koruz kruh, pirin kruh, EGO nav. Jogurt pa še ksl. mleko mam K: s ponosom oznanjam da sm včeri trpela za šporhetom cele 2 uri rezultat je ričet (ješprenjček) z naseckanim mesom iz prekajene krače tko da ja, danes in vsaj še 2 dni bo ričet V: telovadba pa čajTi ja cel dan samo melješ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 Sirov burek maznila danes ... za zajtrk pa makovko. Malo prej pa topli sendvič. Nič pametnega ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 Sirov burek maznila danes ... za zajtrk pa makovko. Malo prej pa topli sendvič. Nič pametnega ... predusem preeeeeveeeeeč ješššš. sej boš kmal taka k jes Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 VECERJA: mlecni riz... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 Ti ja cel dan samo melješ Seveda, od trenutka, k odprem oči do trenutka k jih zaprem; zame je cel dan en saaaam obrok; skos glodam ko buba nikol lačna pa nkol tut čist sita nimam občutka za sitost (če odšteješ, da če ne pazim, se nažrem do bolečin; edin v glavi seštevam kok sm že požrla danes in kok še lah da naum pretiravala; res pa je tudi, da izredno počasi žvečim, valjam hrano po ustih kr neki cajta boh ne dej, da me peljejo ven jest, se vmes vsaj 3×gostje pr sosednjih mizah zamenjajo Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 Pohane kruheke sem danes za zajtrk .... s cukrom. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 zdele glodam sezamove palčke doma me čaka ričet Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 Z: 2x kava z mlekom, 3 pomaranče, 1 jabolkoK: zelenjavna rižota s curijem in piščančja prsaV: bom pa tunina solata s feta sirom, domač kruh( soseda ga peče) Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 Sarme pa pireja sn se napokal..... ......rig Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 ZAJTRK : kava in napolitanke...MALICA : /KOSILO : /MALICA : /VEČERJA : pohane ribe, krompirjevo solato in veliko kremo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 Dons mal manj pridna:Zajtrk: ožet grapefruit in 2 pomarančiMalica: sendvič z majonezo, šunko, kumarco, siromŠe ena malca: krof pa mal čokoladeKosilo:en taler ričetaVečerja: 3 stisnjene pomaranče No, sej je blo kr kul. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 daj recept za omako Jaz improviziram, čisto odvisno, koliko imam začimb.Najprej na olju (ali maslu) popečem malencane in bučke narezane na koščke. Potem dodam stečkan paradižnik, mešam, medtem dodajam še začimbe. Svežo baziliko, sol, česen v prahu, včasih mal curryja (čeprav mi je mogoče bolje brez)...pa paprika v prahu tudi pride prav. Jaz ne maram popra..mami da tud poper. Skratka simpel je, itak. Da je bolj tekoče, lahko daš tist paradižnik iz konzerve...Potem pa še parmazan...tist, k ga v kosu prodajajo...gor narežem...mnjami... Danes sem pa jedla toast Z sirčkom in yogurtnezo Za kosilo pa domači sojini zrezki.... Aja pa čokolado.... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Neslan bel kruh namakam v sol, šlukam super cviček in čakam na TRENJA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.