Mick 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Za koga boš navijal? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 špinačo sem danes. pa pire pa hrenovko. še preden sem hrenovko scmarila, pa sem v ponvi olje zažgala. razturam. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 špinačo sem danes. pa pire pa hrenovko. še preden sem hrenovko scmarila, pa sem v ponvi olje zažgala. razturam.tud jaz sem dans jedla isto kot ti... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Za koga boš navijal? Za sebe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 špinačo sem danes. pa pire pa hrenovko. jst bi tut to no, včer maznla zel.solato s koruzo pa naravni pišč.file s provansalskimi zelišč.soljo blo tok dobr, da bom dans ponovila Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misel 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 uffffffffffff, špinača jest bi jo tudi njami ... pa pire krompir in jajce na oko ... ni boljšega, bom šla kr v trgovino zdele ... dijoooooooooo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 mmmm, obožujem krompir!!!restan krompir, pire krompir, krompirjev narastek, krompirjeve murke, mlad krompirček, pečen v pečici..... Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 KOSILO: goveja juha z gris knedli, svinjsko rolado, ponfri, mesana solata in sladica - velika cokolada z lesniki... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 zjutraj sem kruhek s semeni in jogurt, za kosilo gobovo juho in piceto, par minut nazaj pa škatlo jafa keksov - s tistih pomarančnih krogecev v sredini sem samo čokolado polizala in jih olupila dol s keksa, zdaj pa jih šparam v eni šalčki, da jih naslednjič Piki v palačinke uturim Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 Si ližeta, a Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 zjutraj sem kruhek s semeni in jogurt, za kosilo gobovo juho in piceto, par minut nazaj pa škatlo jafa keksov - s tistih pomarančnih krogecev v sredini sem samo čokolado polizala in jih olupila dol s keksa, zdaj pa jih šparam v eni šalčki, da jih naslednjič Piki v palačinke uturim ha ha ha, sem se nasmejala cool Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 VECERJA: smorn in kompot...mmmmm... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 regrat, veliko regrata za kosilo Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 regrat, veliko regrata za kosilo js ga grem tudi zdajle nabiratkolikor vem, je full zdrav, ima precej železa. Pa česa še, ve kdo? Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 js ga grem tudi zdajle nabiratkolikor vem, je full zdrav, ima precej železa. Pa česa še, ve kdo? C vitamina, kalija, kalcija, fosforja ... pa tudi smolo, kavčuk in vosek vsebuje (kakorkoli čudno se to sliši) Drugače pa regrat ureja prebavo, čisti jetra in ledvice, pospešuje izločanje seča in žolča. Mi ponavadi korenino odrežemo in vržemo stran, čeprav naj tega ne bi delali, ker je ravno tako (če ne še bolj) zdrava kot listi. Najbolj zdravilen pa je mleček iz stebelc. Če hočeš zmanjšati holesterol v krvi ali pospešiti odvajanje seča, bi naj kakšnih 6 do 7 stebelc na dan zgrizljal. Iz cvetov pa se da med naredit ... (Zdravilnost zelenjave, sadja in začimb) Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 včeraj sem za večerjo kruh v kakav namakala, danes za zajtrk pojedla eno italijansko pecivo in čokoladno politanko, za kosilo pa greva s kolegico nekam ven. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 Riž z jurčki, pa solata. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 C vitamina, kalija, kalcija, fosforja ... pa tudi smolo, kavčuk in vosek vsebuje (kakorkoli čudno se to sliši) Drugače pa regrat ureja prebavo, čisti jetra in ledvice, pospešuje izločanje seča in žolča. Mi ponavadi korenino odrežemo in vržemo stran, čeprav naj tega ne bi delali, ker je ravno tako (če ne še bolj) zdrava kot listi. Najbolj zdravilen pa je mleček iz stebelc. Če hočeš zmanjšati holesterol v krvi ali pospešiti odvajanje seča, bi naj kakšnih 6 do 7 stebelc na dan zgrizljal. Iz cvetov pa se da med naredit ... (Zdravilnost zelenjave, sadja in začimb)girly, thanksga grem kr jest, ko je tako zdrav Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 pravkar grickam melono in mango pa maline Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 ZAJTERK: kava in keksi...MALICA: /KOSILO: juha z jetrnimi knedli,pohani fasirani snicli, krompirjeva solata in sladica - krema...MALICA:/VECERJA:/ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 ..ne vem se lih cist tocn, ampak verjetn bom zdele kaxno vecerjo... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 zdajle bom jedla palacinke z sirovim nadevom...ceprav mi se jih ne je... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 tunin sendvič (angleški) iz Petrola Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 ravnokar si kuham testenine (peresnike) s šampinjoni, čebulo, česnom, origanom, kislo smetano in parmezanom Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.