Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl

Recommended Posts

Guest sstane
življenje nas vegijev je cela jeba, saj ne veš kdaj si in kdaj nisi x:o)x

ni čudn da pol to eni tut ratajo, nije muško nije žensko xcivx

Kaj imaš ti, vege ločevalno dieto x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

Guest sstane
sam so pa taboljši, ane sstane

Ne vem za Petrol, po Italiji sem pa včasih kar mazal takšne sendviče z onim kruhom brez skorje, je podoben češkim knedlikom x:Dx

Ne vem za Petrol, po Italiji sem pa včasih kar mazal takšne sendviče z onim kruhom brez skorje, je podoben češkim knedlikom x:Dx

x:px x:px x:px njami

zdj bi enga

Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.

Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje.

JEAN ANOULIH

Guest sstane
ZAJTRK: kava in politanke...

MALICA:/

KOSILO:/

MALICA:/

VECERJA: makaroni z prezlami in zelena solata...

Ti, jaz in oni menihi, enkrat dnevno, zvečer x:Dx

zajtrk: svež ananas

malica: nek keks od Mulino Bianco-ta

kosilo: popečene bučke, sejtan, sojini kalčki v solati

večerja: svež ananas

:palec:

Kadar si nečesa res želiš, stremi vse stvarstvo k temu, da bi se ti sanje uresničile. Coelho

Če ljubezen nosiš v sebi, potem jo vedno tudi srečaš. Gustave Chevallier

Za zajtrk: sok pese, korenčka in jabke,

ta sok je, takoj za sokom iz sveže lubenice, najboljši x:px x:px x:px

aja,pa še report:

Z: špic korn kruh + marelič.marmelada + proso+voda, čaj

M1: croissant + bela kavica+čaj

M2: kruh pa EGO nav.jogurt.

K: ksl.repa pa kuhan krompir v kosih

V:voda pa čaj

tak x^x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Včeraj sem za kosilo gobovo čorbico s krompirjem, za večerjo pa tisto, kar je od kosila ostalo. x:px Za poslastico ma en monte iz cota in pol ananasovega kompota x^x

danes zjutraj popečen kruhek z maslom x2.

me pa nekaj zanima. a je kdo že probal tisti novi sok (več vrst jih je), ki jih je fructal ali kdo že na trg spustil? zelenjavno-sadni sokovi ...

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

kao za froštik sm si dve jajci spekla, pa mi je blo takoj žau :o|o: ker js mam rada jajco tako na pol srovo....da sam beljak zakrkne, rumenjak je pa srov praktično x:px zj mam pa zarad otročka strogo prepoved takšno jest in sem si valda pridna spekla ornk one jajce :sick: kt bi plastko jedu, sm se prov smilila sama seb k sem tisto reč žvečla tam....

zjle se pa z banano filam x:px za kosil mam pa repo pa en meso pa krompir valda :palec: čprov za meso še nism zihr č ga bom :inocent: podobna situacija kt z jajci :vio:

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

:inocent: Moja sestra zmeraj (tudi, ko je noseča) je takšno meso, da še kri ven teče :xx!:

Pa že ima 3 froce, lepe, debele, zdravo pordele, če bi bilo pujseki, bi jih lahko pod "domače pridelano" prodala. Pravi navdih za kakšno kmečko novelo bi bili, ti povem ... x:Dx x;)x

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

:inocent: Moja sestra zmeraj (tudi, ko je noseča) je takšno meso, da še kri ven teče :xx!:

Pa že ima 3 froce, lepe, debele, zdravo pordele, če bi bilo pujseki, bi jih lahko pod "domače pridelano" prodala. Pravi navdih za kakšno kmečko novelo bi bili, ti povem ... x:Dx x;)x

hja.....nkol si neb oprostila č bi z otrokom blo kj narobe, zato ker se nism js mogla nečemu odpovedat x:)x tko da........sj je verjetn res ful mal šans za te okužbe, opozarjajo zlo dohterji ker so posledice lohk katastrofalne če do tega pride...... :o|o: in se pač izogibam določenim stvarem k jih mam drgač u nulo rada........sj bo pa pol kri kr špricala iz zrezkov x:Dx x:Ix

Bora

Kljub temu, da sem vegetrijanka kakih 12 let, pa sem nekako misli, da nosečnice vendarle naj bi jedle meso. Tudi otroke ne bi posiljevala z vegetarijanstvom. Vegetarijanstvo je po moje stil/način življenja, za katerega se moraš sam odločiti iz nekih razlogov.
Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

:palec:

sj jem meso :vio: sam ne maram onga skurjenga čist :xx!: pa dostkrt se mi zj zgodi da mi prov zasmrdi....in ga ne jem pol.....mi ni da bi se silila neki, moj organizm že ve kj rabi....upam :inocent:

Bora

hja.....nkol si neb oprostila č bi z otrokom blo kj narobe, zato ker se nism js mogla nečemu odpovedat x:)x tko da........sj je verjetn res ful mal šans za te okužbe, opozarjajo zlo dohterji ker so posledice lohk katastrofalne če do tega pride...... :o|o: in se pač izogibam določenim stvarem k jih mam drgač u nulo rada........sj bo pa pol kri kr špricala iz zrezkov x:Dx x:Ix

Hja moj kolega je salmonelo dobil, ker je jajca na oko jedel. So ga ekspres v bolnico poslali in je bil tam celo večnost, pa za 14 kil je shujšal. Kar menda res ne bi preveč fino na plod vplivalo, če bi se kaj takega tebi zgodilo.

Tudi po mojem mnenju boljše nobena kot mala verjetnost. Saj 9 mesecev pa tudi ni takšen cajt ...

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

:lol: ti me pa še pri hrani, spomniš na grozljivke :inocent:, ne smem preveč sem hodit, moram po hitr na malco, dons je želodec še jutranji, kruh in marmelada, ena banana, pa mal fajn kruha, je sodelavec dobil iz ene pekarne, pa sem dobil mal za probat x:px

kao za froštik sm si dve jajci spekla, pa mi je blo takoj žau :o|o: ker js mam rada jajco tako na pol srovo....da sam beljak zakrkne, rumenjak je pa srov praktično x:px zj mam pa zarad otročka strogo prepoved takšno jest in sem si valda pridna spekla ornk one jajce :sick: kt bi plastko jedu, sm se prov smilila sama seb k sem tisto reč žvečla tam....

zjle se pa z banano filam x:px za kosil mam pa repo pa en meso pa krompir valda :palec: čprov za meso še nism zihr č ga bom :inocent: podobna situacija kt z jajci :vio:

x:px fajn kosila maš ti Todi :palec:, upam, da te tvoj kaj pohvali x;)x

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

:lol: janif pluton.press x;)x

me pohvali x:px sam dons ne vem č bo tko.....k moj pa repa :inocent: nista si glih bliz, čprov je pa res da zmeri pove da glede na to da je bla to repa, je bla še kr užitna x:Dx tak da tud to je kompliment x:Dx

Bora

:lol: kakšna dobra reklama, no sej če se spomnim bratranca, ki je tut iz kmetije doma :inocent: , no sej ma sam trideset kil več kot jst, aja, pa majčken je manjši :fiju: Nč, vidim da bo treba neki pojest, preveč sem v tej temi xnckrivx

:lol: janif pluton.press x;)x

me pohvali x:px sam dons ne vem č bo tko.....k moj pa repa :inocent: nista si glih bliz, čprov je pa res da zmeri pove da glede na to da je bla to repa, je bla še kr užitna x:Dx tak da tud to je kompliment x:Dx

kajjjjj :vragec:, men je repa tko kul x:px, gladko zmaga proti zelju x;)x, no sam da je zadovoljen :palec:, čeprav verjetno ne bi bil navdušen, če bi bla ene trikrat na teden :inocent:

kakšen čaj čez pa bo x:)x, al pa kej bolj konkretnega :inocent:, jst moram tut priznat, da mi je sirov burek sicer fajn, ampak ga jem bolj poredko, je neki na tem, kar si napisala xnckrivx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...