girly 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 Prišla domov s šihta in so me čakali pečeni rezanci z zelenjavo s kitajske. Je imel Mrcina nek biznis v bližini dopoldne, pa se je spomnil, da bi me lahko presenetil. Dobro, da še ima vedno ključe. Malo pogrela v mikrovalovki, pa zmazala Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 Malo pogrela v mikrovalovki, pa zmazala Kaj nimaš navadne pečice, da moraš uporabljati krematorij Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 Kaj nimaš navadne pečice, da moraš uporabljati krematorij Za pogret vsekakor ne. Predolgo traja. Ko nekaj grejem, to pomeni, da sem lačna in da mora biti hitro. Če ne bi bila lačna, bi kuhala, ne grela. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 ZAJTRK: kava in politanke...MALICA: /KOSILO: /MALICA: /VECERJA: riz, zelena solata in sladica - cokoladna torta... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 zajrk: jogurtmalica: 1/4 jabolka (sem ga napadala z zlicko ampak sem zaradi zvezdic na zobeh to zadevo opustila )kosilo: mleko in zganci vecerja: pecivo Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 Četrt đabuke??? To sploh obrok ni!!! Razen, če poleg zmečkaš še eno banano, pa malo albert keksov naribaš, pa pomarančo not stisneš. Potem pa že ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 dones pa že cel dan samo morska hrana, večinoma losos Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 Kanelone bom danes, s špinačnim nadevom Pa solato zraven Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 jst bom pa rdeč radič s toplim krompirjem in koruzo, k dam pridem aja, zdele so pa musli z EGO nav.jogurtom pa mal narezane sveže hruške je not. tak sm se premislila glede solate: bom rajš ksl.repo pa kuhan krompir! Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 Razen Girly vse neki štrajkate s hrano , aja sem opazil, da si je Cookie premislila , fajn kosilo Jst pa kot ponavadi, zjutraj kruh, tokrat z marmelado, potem dopoldne banano in jabuk, malo prej sirov burek, pol bo še neki konkretnega za kosila, ričet od včeraj, mogoče pa še kej, če ga ne bo dost Zvečer pa mal skute, jogurt, pa kakšen kos kruha, če bo pa potreba pa še mal sira in kruha S sladkim smo bolj švoh založeni, sam čokolada je doma, bo treba kakšne dobre piškote, se jih bom čist odvadil Pa kakšen liter sadnega in mate čaja, pa kakšne 2 litra vode, bo za preživet Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 Sliši se njami. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 Z: kava in keksi...M: /K: /M: /V: pasulj in sladica - jagodna krema... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 s Piko sva se v čokolado namočenih jagod nabasali ... porkafiks, preveč je bilo Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 1. marec 2007 Prijavi Deli 1. marec 2007 Z: kava in napolitanke...M: /K: /M: /V: pohani svinjski zrezek, riz, zeleno solato in sladico - princesko... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. marec 2007 Prijavi Deli 1. marec 2007 Z: kava in napolitanke...M: /K: /M: /V: pohani svinjski zrezek, riz, zeleno solato in sladico - princesko...Tako je, ti in jaz se vsak dan postiva, od jutra do večera Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 danes mal spremenjen zajtrk, sem si narezala mal melone Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 Včeri sm:Zajtrk:grapefruit+2 pomarančiMalica: žemlja + 5 dag bohinjskeKosilo: pomfri in ena mešana solata iz vsega živegaVečerja: 2 mali roladici od gorenjke. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 drugi dan posta a spet si na postu Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 js sm pa tuno pa sir, pa en pikič kruha sm mela pol se mi je pa toooolk zluštalo neki sladkega pa nč pr bajt.......jao.....sm si ofnala onga parklna še od božiča al kdaj se to dobi upam da se nisn zastrupla za južno pa boranja pa žganci Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 pacam zelenjavno juho, visnjeve zepke pa domac breskov kompot... amm..., kdor dans ne bo kaj podobnga driski fasu bo tud dobr... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 do ponedeljka dober si. samo. a nisi imel pred kratkim post? še malo, pa te ne bo nič več skupaj jaz pa danes šla kar v špar na solato, pa zdajle pojedla par žlic regrata.in odkrila eno mandljevo čokolado in sem jo že napadla Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 zajtrk: sojin šejk z mlekom malica : pomaranča kosilo : miljonska juha, merjaščev golaž, riž in radič s fižolom malica : nekaj malega pri mami večerja : sojin šejk z gostim sokom Migala bom pa popoldan - ura sobnega kolesa in pol urce razgibavanja Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 Zadnje čase mi pa full paše dajat solato (radič ali zeleno) v jedi in sem danes spet, rjavi riž skuhala pa čist samo za okus slanine not narezala na mini kockice in potem na koncu še solato na trakce tako da je samo mal topla ratala ne pa da se je prav kuhala sploh ne morm verjet da tok dobr pride, way boljše kot radič V kratkem moram naresti pohan sir, zadnjič mi je zadišal od nekod --- soseda je zgleda delala ker je cel hodnik "dišal"; btw kako folku uspe cel hodnik zasmradit ko kuhajo, tisti zunanji mislim ki nima nič veze s stanovanjem to se men prov ne more (in ne sme predvsem) zgodit pol pa tisto cmarjenje smrdi vse do lifta :xx!: Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 Danes voda, jutri pa mesek. Njami beljakovince! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 Z: kava in cokolada...M: /K: /M: /V: juha z jajcko, pecena svinjska rebrca, makaroni, pesina solata in sladica - zagrebska.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.