Aliana 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 Pozno kosilo.. zelena solata s poli salamo in tofujem. Na hitro, pa se tko poletno lahko je.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 Danes bo pa na sporedu zar, bavarska solata in visnjeva pita. He, moram se lotit potice, da pokazem ljudem tukaj, kaj je to potica...sam me je mal strah, ker jo se nikol nisem delal in nocem, da bi poizkusili kr neki. A mi jo lahko kdo poslje? Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Patato con polo, ensalada mista. krompir s piščancem in mešana solata, ja? DIANA ma to ni makaronščina Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>kjer je bobnar je tudi makaronščina.... Uuuu, makarone bi Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 danes bom mela post,predpriprava na daljše obdobje diete..hehehe dan ponedeljek 1.dan..juhuuuuuuuu:)) Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 Zelenjavna juhica in potem ena velika skleda solate... mljask Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 solata, na žaru ribice ter bučke... mah zadnje čase so kg zakleti :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 malancane, bučke, krompirjeva solata...ko so pa prinesli saharce na mizo, sem sla pa stran To ti je karakter Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>malancane, bučke, krompirjeva solata...ko so pa prinesli saharce na mizo, sem sla pa stran To ti je karakter karakter Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 Danes samo ena lahka rižotka in solata......So nas včeraj v Vipavski dolini tako našopali z dobro hrano, vinčkom in češnjami, da je bila kar krizaaaaa......ampak je takoooo pasalo.....užitek..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 Yes! Po 5 picah sem pogruntala v cem je stos ko testo enkrat vzhaja, ga NE valjas, ampak samo raztegnes.. in pol ne rata podplat ma ka sm jaz genij Tko da danes razen dveh jogutrov z musliji samo tale pica.. z mozzarelo in crnimi olivami.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Yes! Po 5 picah sem pogruntala v cem je stos ko testo enkrat vzhaja, ga NE valjas, ampak samo raztegnes.. in pol ne rata podplat ma ka sm jaz genij quote] Ampak je vseeno bolje, da ga pustiš vzhajati 2x, potem boš imela testo še rahlejše in lažje ga razvlečeš...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 Ravnokar jem češnje Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ampak je vseeno bolje, da ga pustiš vzhajati 2x, potem boš imela testo še rahlejše in lažje ga razvlečeš...... thanx za naslednjic.. pocasi bom pravi picopek postala Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 Zdele pomlatla krožnik ješprenja s črnim kruhom. Za sladico pa breskov sok Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 Spageti s paradiznik-tuna omako in solatka.. Vse ze skuhano, cakam na frendico. zamuja.. Mal hladno bo... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 Včer sm dobr kosiw jedla...piščančka s krompirjem, pol za večerjo pa pleskavico pr šipcu. Vmes so me pa napil.... Dons pa kva pa vem...sendvič sm že, pol bom pa kake raviole s špinačo pa zeleno solato z bučnim oljem in balzamičnim kisom...pa kaka čokolada bi tud lahko padla? Al pa sladoled, k je biw v soboto tok fajn... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kompas 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 dans: džuveč, zelena solata lp Lena Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 juha Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 mešana salatka s tuno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metuljcica 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 mmmmm...grška solata, mnjami, sploh pa grška solata v Grčiji...mnjami na kvadrat ...danes pri meni bolj zelenjavni dan, riž, sojini popeti, solata...prejle pa kosmiči in zdejle jogurt...ma kok zdravo dans jemo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NATHY 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 jaz pa bom danes jedla doma narejene marelične cmoke in kompot, njam, njam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 poletna solata, noter bo: koruza, korenček, grah, mocarela, tuna, zalito z jogurtno-kislosmatanasto omako. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 burek bom spekla....picaburek provzaprov.... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 A lohk k teb na kosiw pridm? Jst pa spet sendvič jem....včer sva z mami ribice nardile zvečer pa zeleno solato! Božansko je blo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.