Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl

Recommended Posts

Pozno kosilo.. zelena solata s poli salamo in tofujem. Na hitro, pa se tko poletno lahko je..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

Danes bo pa na sporedu zar, bavarska solata in visnjeva pita.

He, moram se lotit potice, da pokazem ljudem tukaj, kaj je to potica...sam me je mal strah, ker jo se nikol nisem delal in nocem, da bi poizkusili kr neki. A mi jo lahko kdo poslje? xppx

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

<{POST_SNAPBACK}>kjer je bobnar je tudi makaronščina.... x:)x  x:Dx

Uuuu, makarone bi x:px :eek: x:px

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

danes bom mela post,predpriprava na daljše obdobje diete..hehehe dan ponedeljek 1.dan..juhuuuuuuuu:))

Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..

vse najboljše v času obledi....

še vedno si želim sanjariti

saj ženska sem ki več in bolj želi.......

Danes samo ena lahka rižotka in solata......So nas včeraj v Vipavski dolini tako našopali z dobro hrano, vinčkom in češnjami, da je bila kar krizaaaaa......ampak je takoooo pasalo.....užitek..... x:Dx x:Dx :palec:

Smisel življenja je največja sreča

Yes! Po 5 picah sem pogruntala v cem je stos x:o)x ko testo enkrat vzhaja, ga NE valjas, ampak samo raztegnes.. in pol ne rata podplat x^x

ma ka sm jaz genij x:o)x

Tko da danes razen dveh jogutrov z musliji samo tale pica.. z mozzarelo in crnimi olivami..

loesje

Spet nazaj -

<{POST_SNAPBACK}>Yes! Po 5 picah sem pogruntala v cem je stos x:o)x ko testo enkrat vzhaja, ga NE valjas, ampak samo raztegnes.. in pol ne rata podplat x^x

ma ka sm jaz genij x:o)x quote]

:palec: :palec: :palec: :palec: :palec: Ampak je vseeno bolje, da ga pustiš vzhajati 2x, potem boš imela testo še rahlejše in lažje ga razvlečeš...... xDDx

Smisel življenja je največja sreča

<{POST_SNAPBACK}>  :palec:  :palec:  :palec:  :palec:  :palec: Ampak je vseeno bolje, da ga pustiš vzhajati 2x, potem boš imela testo še rahlejše in lažje ga razvlečeš...... xDDx

:palec: thanx x:)x za naslednjic.. pocasi bom pravi picopek postala x:o)x x:Dx

loesje

Spet nazaj -

Zdele pomlatla krožnik ješprenja s črnim kruhom. Za sladico pa breskov sok :palec:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Spageti s paradiznik-tuna omako in solatka.. Vse ze skuhano, cakam na frendico. zamuja.. Mal hladno bo... :o|o:

loesje

Spet nazaj -

Včer sm dobr kosiw jedla...piščančka s krompirjem, pol za večerjo pa pleskavico pr šipcu. x:px Vmes so me pa napil.... :inocent: x:Dx

Dons pa kva pa vem...sendvič sm že, pol bom pa kake raviole s špinačo pa zeleno solato z bučnim oljem in balzamičnim kisom...pa kaka čokolada bi tud lahko padla? Al pa sladoled, k je biw v soboto tok fajn... x:px x:)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...