Pika Pikica 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 Bemu, sm lačna. Kaj sm včer jedla...Zajtrk: standard spet - grejpfrut pa 2 pomaranči, ožeto Malca: pol margerite s koruzoŠe ena malca: kinder buenoVečerja 2 palačinki z nuteloMal bl pozna večerja: Jan Plestenjak, brez dodatkov. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 Jaz sem pa včeraj za kosilo špinačo pa pire, pa hrenovko zraven. Za večerjo pa schwarzwaldsko palačinko Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 Mmmmm, to bi jst tud, špinačo, pire, pa hrenovko, sam, ne bi vegetarijanske...lohk tud sam jajc. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 Hmm včeri sm pol izbrala kar solato iz radič, jajca in koruze, pa mal toplih ocvirkov sm not natresla Dans zna bit, da zadevo ponovim čeprou mam še ene bučke doma pa ksl.smetano je tut treba porabit mrbit pade celo pire krompir sm pa že za zajtrk požulila standard proso, pa čaj pa belo kavicoza malco zmlatila tunin sendvič in čajza večerjo bom pa mal zašejkala (k mam TP) Tak Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 Z: kava in sadna torta...M: /K: /M: /V: pohani puranji zreski, krompirjeva solata in sladica - mesano pecivo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 Jao, kake jedilnike mate eni. No comment. No, danes smo mel pa:zajtrk: standardMalca: črna žemlja, pa bohinjska salamaKosilo: čokoladn krof z vanilijevo kremoVečerja: 3 palačinke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 Z: kava in sadna torta...M: /K: /M: /V: pohani puranji zreski, krompirjeva solata in sladica - mesano pecivo...Super, daj recepte za PIKO Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 Z: kava in sadna torta...M: /K: /M: /V: pohani puranji zreski=seski, krompirjeva solata in sladica - mesano pecivo... Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 Z: voda (včer pozabla namočit proso )M: tunin sendvič pa čajK: bo solata iz rdečega radiča in koruze, ker je blo včeri za kosilo bučke v smet.omaki pa pire krompir z gomoljno zeleno zmiksan Pol pa savna Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 Zajtrk sem preskočila, ker ni bilo cajta. Potem sem hirala do konca šihta. Potem pa kebab in tortico zmazala. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 No, neslan kebab bi se tudi dal namakat v tvojo mezgo, če bi noter vmešal prej še malo feferonov Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 Kaj pa jaz vem. Že itak vse ven pada kar naprej, si nekako ne morem zamislit, da bi še si ga (kebab) kam namakala. Glih razmišljam, da bi si porcijo krompirja spekla. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 za vecherjo so krompirjevi olupki,,,od vcheri na shporetu pecheni,,,babe ni dma,,, kwa chem,,, Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 Kaj pa jaz vem. Že itak vse ven pada kar naprej, si nekako ne morem zamislit, da bi še si ga (kebab) kam namakala. Glih razmišljam, da bi si porcijo krompirja spekla. Pametno, pečen in posoljen krompir je super Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 Z:kava in palacinke z prazenimi orehi...M: /K: /M: /V: juha,riz,zelena solata in sladica - bananin puding... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 Za zajtrk sem si naredila kakav in notri nadrobljen kruh. Sparovo mleko (3,2 ali koliko je že) smrdi. :xx!: Mogoče pa sem malo preveč občutljiva danes. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 Joj, kaj sm jst vse včer požrla. :OO!: :xx!: Zajtrk. Standard Malca: pol margerite s koruzo, 5 čokoladnih bombonov, 3 ogromne jagode, pa eno skutino sadno torto :xx!: Kosilo: pomfri in zelena solata s koruzoŠe mal kasnej: ene 5 čokoladnih bomobonov. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 Jst bi tud to. Zaenkrat sm pa sam standard...se prav...eh, sej že ptički čivkajo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 ej, ampak neky mora bit v luftu, če sem že zjutraj požrla rebro navadne mlečne čokolade (k je drgač ne šljivim 5 posto-v bistvu jo mam za muffine)tokrat Z: brez prosa (pozabla), voda, bela kavica, čaj pa 3 piškoti M: obdelujem sezamove palčke, nalivam se s čajem, razmišljam o tuninem sendviču K: solata iz rd.radiča, koruze, krompirja, pogretih ocvirkov pa balzam.kisa - jebe.ti morm si kupit navadn Ašičev jabolč.kis tega balzamičnega je škoda cvret v ocvirkih V: niam pojma, če bo tko kt se je začel, bodo nastradal Pečjakovi vanilijevi žepki Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 Pečen krompirček pa regrat Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 riba, zelenjava, regrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 Ta naj ta bujš pri kosilu je pa kozarček rdečega na koncu! Se pa počasi učim ustvarjati s sojinim mesom. Not bad! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 Že nekaj dni sn brez okusa pa apetita ......tko da......bi bil z minutko okusa pa štiklom čokolad čist zadovoljn..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 Regret je očitno zelo popularno kosilo-opažam zadnje čase. Rižota s koromačem, papriko, bučkami, gobami, korenjem in porom ter mehka solata. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 regrat, jajce, feta in kos kruha Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.