Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl

Recommended Posts

Jao, dons sm pa svašta požrla...

Zajtrk: standard

Malica: 1 sirova pa pol, z majonezo, puranovimi prsmi in paradižnikom

Kosilo: Skor cela škatla Raffaela

Malca: ostala polovica sirove in salama

Malca: skuta s sadjem

Večerja: čokoladni krof z vanilijo

Zdej bom pa zgleda še dokrajčila do konca raffaelote. :eek:

Jebemo. x:Dx

To sm včer tok energije pokurla, da rabm.

Pa čist nč toplga dons. :O:

Bom jutr nadoknadla...obvezno!

Deli na socialnih omrežjih

Jst sem pa danes naredila kruhke namočene v mleko in žvrkljano jajce :palec: in popekla seveda x^x full je blo dobro, zraven pa radič v solati!!!

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Jst sem pa danes naredila kruhke namočene v mleko in žvrkljano jajce :palec: in popekla seveda x^x full je blo dobro, zraven pa radič v solati!!!

:palec: :palec:

"šnit" pa že zelo doolgo nisem jedel, hvala si mi dala idejo x:)x

Aja danes sem zjutraj sok- klasika : pesa (žal mi je že počasi zmanjkuje), korenček, jabka,

kosilo: brezmesni segedin in za večerjo: kar je ostalo od kosila in čašo rujnega x:)x

:palec: :palec:

"šnit" pa že zelo doolgo nisem jedel, hvala si mi dala idejo x:)x

A :8): šnita se temu reče, dobro da vem za drugič :palec: dobertek kadarkoli si jih boš delal :yumy:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Pr ns jim rečemo pohane šnite x:o)x

drgač pa:

Z: proso, voda pa bela kavica

M: kos kruha pa mal nav.EGO jogurta, čaj

K: razmišljam o sendviču-najverjeteneje ga bom x:px skp s čajem, voda

M: kos kruha pa ostanek jogurta, voda

kolesarjenje

V: regrat s toplim krompirjem, jajcem, koruzo in pogretimi ocvirki x:px

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Evo -to bomo danes jedli x:px in namesto radiča - motovilec.. :palec:

sem prav iskala eno idejo, hvala zanjo :palec:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Guest sstane

Nedeljsko kosilo

Avtor: netka

Datum: 17.3.2007 19:45:37

Goveja juha, svinjska pečenka, pražen krompir in zelena solata.

Kako naj to pripravim za štiri osebe?

Hvala za recept.

Odgovori na to sporočilo | Zapri niti | Seznam sporočil | Seznam vseh forumov

Nedeljsko kosilo

Avtor: stane

Datum: 18.3.2007 13:12:43

Enostavno.

Delajte kot običajno, le sol in surove začimbe dodajte vsaki jedi pod 65°C na zgornjo mejo okusa, kar je v povprečju cca 8g soli na 1kg pripravljene hrane.

Če računate, da vsaka oseba za kosilo zaužije 0,25kg juhe z rezanci, 0,10kg mesa, 0,15kg krompirja in 0,1kg solate, kar je v skupnem 0,6kg hrane, je poraba soli v tem glavnem obroku od 4 - 5 g, kalorična vrednost takega obroka pa okoli 800 kcal, kar tako po kalorijah in mineralih popolnoma zadošča.

Včer ful dobro jedla pr Rustici v Portorožu: domače raviole, polnjene s pršutom, popečene na maslu z žajbljem x:px x:px dragi je imel taiste raviole z dimljeno rikoto (zgledal je pa kt nariban na drobno dimljen sir), pa solato iz rukole, paradižnika, črnih oljk in parmezana, zalila sva z domačim refoškom x^x x^x

dans pa:

Z: proso, voda, čaj

M: 2 rogljiča (k sm jih že zjutri spekla) + čaj + košček domačega sirovega štrudla

K: EGO nav.jogurt pa 2 kosa koruz.kruha

M: pomaranča

V: mešana solata iz berivke, rukole, ene rdeče solate x?x koruze z buč.oljem in balzam.kisom, aja pa še mal kozjega sira si bom gor nadrobila x:px

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Eno hudo dieto to furaš Cookie, še posebi kosilo je za znort fajn x;)x x:o)x

Kaj pa jaz: nekaj kozarcev vode, ego jogurt in pomaranča

Za malico: jabolčni štrudel, ciabata s sirom

Kosilo in večerja še ne vem, ne načrtujem za ves dan. x;)x

mačku spičla par kosov slanine in si nardila hemendegs x:)x

:palec: x:Dx x:Dx x:Dx

dans pa:

Z: proso, voda,

V: mešana solata iz berivke, rukole, ene rdeče solate x?x x:px

:eek: ti pa ziher nimaš mačkonarja doma, verjetno kakega ptiča x:Dx x:Dx x:Dx x;)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Eno hudo dieto to furaš Cookie, še posebi kosilo je za znort fajn x;)x x:o)x

Ok, naj pojasnim vesoljni SLO x;)x vsak dan je dobr (zame) ruknit en jogurt in to ne katerikoli, temveč tazga iz NEhomo.mleka, brez aspartama, gensko zmoduliranih bakterij (k so v vseh drugih jogurtih ki jih reklamirajo vedno in povsod), torej logični izbor je EGO nav.jogurt x8Dx (sploh ob primerjavi stroškov in tega, kar dobim za ta denar) Poleg tega ohranjam (oz, vsaj domišljam si, da ohranjam oz sadim dobre bakt.) zdravo črevesno floro, da ne omenjam tega, da s tem odrekam gostoljubje candidi albicans (babe vemo o čem govorim, kene)

Aja, kr se hrane tiče sm zlo picajzlasta, sploh tm okol raznoreaznih Ejev, dodanga škroba ipd.navlake.

:eek: ti pa ziher nimaš mačkonarja doma, verjetno kakega ptiča x:Dx x:Dx x:Dx x;)x

ok, še razlaga prosa xDDx : nekje sem nekoč zasledila (ampak sm skor zihr da je blo napisan), da je čez noč namočena žlica prosa blazno koristna za zdrave, lepe, dolge in sijoče lase (kolateralna škoda pri tem so tudi zdravi nohti k se ne cepijo, pa za kožo naj bi blo tut gut, pač roževina in tako)

Torej, zato se trudim, da vsak dan takoj ko vstanem, požrem dnevno dozo prosa (ok, včas to za vikend pozabim) in EGO odmerka (ok, tega tut ne konzumiram med vikendom-sm pač škrta xcivx )

Če pa koga zanima kako je s kruhom-ves je doma spečem; za vikend spečemo (vsaka na svojem domu) z dvemi kolegicami kruh; jst sm zadolžena za ajdovega s orehi ali koruzni z olivam; ena druga speče pirin kruh s semeni in nav.koruzni kruh, tretja peče štrudle ipd.sladice. V pondelk si izmenjamo, jemo za malico ene tri dni x:o)x

Zdej morm jst sam še najdt čas in voljo, naštudirat kako se pripravi droži, da skupno skenslamo kvas iz kruha in pri peki uporabimo te droži; recept že mam, sam še cajt morm izračunat, mensezdi, da traja tm cca.10 dni da ratajo te droži.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

peace brothers :flowers:

nea se jezaj, jst sn zjutraj limono, no zdaj je pa edn prišo sma pa gurmansko mal orehovca pa mal z borovničko zalila xzobkox p x:px

pa je svet kr kuj lepši :fiju: xyesx xloveyx

Ok, naj pojasnim vesoljni SLO x;)x vsak dan je dobr (zame) ruknit en ŠTAMPERLE in to ne katerikoli, temveč tazga iz TA PRAVGA ŠNOPCA, brez CUKRA, gensko zmoduliranih bakterij (k so v vseh drugih ŠNOPCIH ALA WHISKY ki jih reklamirajo vedno in povsod), torej logični izbor je nav.ŠNOPC x8Dx (sploh ob primerjavi stroškov in tega, kar dobim za ta denar) Poleg tega ohranjam (oz, vsaj domišljam si, da ohranjam oz sadim dobre bakt.) zdravo črevesno floro, da ne omenjam tega, da s tem odrekam gostoljubje candidi albicans (babe vemo o čem govorim, kene)

Aja, kr se hrane tiče sm zlo picajzlasta, sploh tm okol raznoreaznih Ejev, dodanga škroba ipd.navlake.

:palec: x:px x;)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Protestiram proti zlorabi mojega avtorskega dela :vragec: xDDx x;)x gre za Liino projekcijo, če ne kaj hujšega, denimo blatenja mojega dobrega imena :vragec: xDDx x;)x

tak x^x

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

jaz pa danes kar sirove štruklje :2src:

:yumy: to je pa za pohvalit x;)x Jst pa dons še bolj na lahki prehrani zjutraj kruh in marmelada :inocent:, potem pa banana, grefrut in jabuk, ne skupaj, tako v roku 2 ur, zdej pa kr neki dežuje, še razmišljam, kdaj naj na malco skočim x;)x

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

x:Xx x:Ix rada te mam, ker tak lepo pišeš, pa sam pikec popravim, pa mi je na kožo pisano x;)x x:px

Protestiram proti zlorabi mojega avtorskega dela :vragec: xDDx x;)x gre za Liino projekcijo, če ne kaj hujšega, denimo blatenja mojega dobrega imena :vragec: xDDx x;)x

tak x^x

tak x^x

:inocent: če ne bi protestirala, sploh ne bi opazil x:Dx, zanimivo popravljeno x;)x

Si pa kr naštudirala prehrano x:px, kruh pečeš :palec:, sam kaj preveč konkretnega si pa ne privoščiš xnckrivx, poznam eno, ki je dva dni starejša kot ti, pa tut mal špara pri hrani :inocent:

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

Cookie, saj je ok, samo nič toplega : beri kakšna zelenjavna juhca... ne zasledim v tvojem meniju. x;)x Jaz tud pijem ego jogurt. Sedaj bom pa začela vsak dan pit vodni kefir (doma narjen ), sčasoma pa še mlečni kefir (samo da dobim to gobico) in bom kar pokala od zdravja in vitaminov x8Dx xDDx

x:Xx x:Ix rada te mam,

Čustva so obojestranska x:Xx x:o)x

.., sam kaj preveč konkretnega si pa ne privoščiš xnckrivx,

A pridš pogledat moje omare s cunjami, pa zbirko parfumov :8): x:o)x

retorično vprašanje x:o)x

Cookie, saj je ok, samo nič toplega ...

zdele, k si omenila neky toplega; jst pijem zmer in samo toplo vodo, tak da kadar jst napišem voda, to pomeni topla voda x^x včas si not prvoščim še rezino limone x8Dx baje (spet nekje napisan nevemvečkje) je blazno dobr pit toplo vodo z rezino limone (po možnosti neškropljeno) razstrupi organizem :palec:

x:Dx sam je res x8Dx

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Meni je pa dane za kosilo prigalopiral žrebičkov zrezek pa zelenjavna priloga(brokoli,por, korenje), solatka pa bo iz regrada in jajčka. x^x

Mejte se fajn.....

Ne bi jedla žrebička za noben denar :sori: :sori: hudo x!x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...