janif 19. marec 2007 Prijavi Deli 19. marec 2007 A pridš pogledat moje omare s cunjami, pa zbirko parfumov retorično vprašanje dobr zaključek , ampak tuki smo pri hrani , jst bi tkole ful kil zgubil, pa že zdaj spadam med suhe ,pijem pa jst tut dost vode, mlačne, pa dostkrat si stisnem not limono za poživitev Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 19. marec 2007 Prijavi Deli 19. marec 2007 Z: kava in cokoladna torta...M: /K: /M: /V: zelenjavna juha, prazena jetrca, pire krompir, zelena solata in slsdica - hruska z cokoladnim oblivom... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 19. marec 2007 Prijavi Deli 19. marec 2007 Tale sneg mi je zaluštal paprikaž --- krompirjev golaž s piščancem tok diši da bom pomoje kar z mami večerjala danes, se mi zdi da sploh celo "zimo" nismo nič posebnega "na žlico" jedli zaradi temperatur Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 19. marec 2007 Prijavi Deli 19. marec 2007 prigalopiral žrebičkov zrezek o križane gate sn dobila kr sliko travnika in žrebeta v glavine dam v usta za noben denar 10% nisem vegi, samo tole je pa no way Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 19. marec 2007 Prijavi Deli 19. marec 2007 se podpišem pod Mysti Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 19. marec 2007 Prijavi Deli 19. marec 2007 Jst mam po horse burgerju zmeri napad krivde pa čist vedno me full boli želodec po njemu! Tko da kadar ga jem se odločim, da ga sigurno še celo leto ne bom in zdej že nekaj časa več nimam luštov po njemu Mi je pa grozno tko, da bi prav kupila konjsko meso in ga doma naredila če bi mi ga zunaj podtaknili bi verjetno preživela ampak tko, da ga prav jst cmarim, brrrr tko mam rada konje da nimam nobenega užitka sploh razmišljat o njegovem okusu :xx!: Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 19. marec 2007 Prijavi Deli 19. marec 2007 Jst mam po horse burgerju zmeri napad krivde pa čist vedno me full boli želodec po njemu! Tko da kadar ga jem se odločim, da ga sigurno še celo leto ne bom in zdej že nekaj časa več nimam luštov po njemu Mi je pa grozno tko, da bi prav kupila konjsko meso in ga doma naredila če bi mi ga zunaj podtaknili bi verjetno preživela ampak tko, da ga prav jst cmarim, brrrr tko mam rada konje da nimam nobenega užitka sploh razmišljat o njegovem okusu :xx!: jes razmisljam za vse zivali tako... imam vse rada... in prav nemorem gledati ko se kdo baše z mesom :xx!: Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. marec 2007 Prijavi Deli 19. marec 2007 zajtrk kozarec agrumov, malica jogur, kosilo nekaj majhnih dobrih jabolk, malica banana, večerja solata, vmes voda Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 19. marec 2007 Prijavi Deli 19. marec 2007 Druidka, Mystica, Lea Jutri mislim od danes od polnoči imam duhovni post, ki je seveda povezan tudi s prehrambenim, študiram al čem ga met samo en dan al naj podaljšam na dva dni..? Najbolje kar tri dni ko enkrat začneš ni panike, še posebno tebi. AMPAK x!x ti pretiravaš, vsak teden xrolleyesxsej sem ti dala linke, pa tud npr. na Luninem netu piše kolikokrat se to izvaja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 19. marec 2007 Prijavi Deli 19. marec 2007 jaz te samo opazujem in opažam, da imaš skoraj vsak teden post in to ne 1 dan ampak 3 ali 2 dni Pa sem čist ok da veš. Poklič me raj... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 20. marec 2007 Prijavi Deli 20. marec 2007 Bemu meni bilo včeraj tako zelo slabo po vloženi fižoli, da ne vem če bom sploh kaj jedla - soseda se hotela pohvalit kako dobro zna vlagat - na stara leta se preselila na deželo in treba živeti v skladu z naravo(kao)..žvečim tole..škriplje pod zobovjem..madona..pa baba je ja surovo fižolo zalila s kisom in ajd -daj tole sosedi.. Tak, da ne vem..nekaj lahkega bi danes..zelenjavno juho pa palačinke recimo.. Konjskega mesa tudi jaz ne jem..z zajčjim se mi tudi preveč ne prikupiš.. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 20. marec 2007 Prijavi Deli 20. marec 2007 Bemu meni bilo včeraj tako zelo slabo po vloženi fižoli, da ne vem če bom sploh kaj jedla - soseda se hotela pohvalit kako dobro zna vlagat - na stara leta se preselila na deželo in treba živeti v skladu z naravo(kao)..žvečim tole..škriplje pod zobovjem..madona..pa baba je ja surovo fižolo zalila s kisom in ajd -daj tole sosedi.. poznam obup, kok te pol želodec boli; za znort oz vsaj ubit se pretiravam (spet), sam za tazga kuharja ubit, pa je torej včer pol nism tiste solatke ampak sm nardila fižolovo župo pa še ocvirke sm not fliknila; predno bo kdo burhal, naj v zagovor povem, da je kombinacija odlična; kdor ne verjame, naj prvo poskusi in pol bruha torej:Z: vemo kaj, ker je standard (proso, voda, bela kavica)M: mal prepečenca pa čajK: tut vemo kaj (EGO nav.jogurt pa 2 kosa kruha)M: še mal vode, čaja, pa pomarančo od včeri, ker je tkrt nismV: solata v kombinaciji, mišljeno včeraj, pa včerajšnji ostanki fržolove župe, sam še mal osvirkov momr not nametat, ker sm včeri vse vun zbrskala in že včer požrla bemu, šparglje morm ponucat Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 20. marec 2007 Prijavi Deli 20. marec 2007 Cookie faca - sj tale naša soseda si jih prav prosi... je tole še skoraj najmanj.-finta pa je, da sem cel čas gruntala..kdaj neki sem jaz tako fižolo vložila..pa nemogoče, da bi ...pa kaj te hudiča nisem probala...pol pa mi klikne...seveda.....njeno remek delo tole... Kuham zelenjavno juho -fižol,koruzo,grah,krompir,korenje+vsega boga začimb not..tudi ocvirki če jih še je kaj če ne pa nič..sam palačinke še skoz spravim pa bo.. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. marec 2007 Prijavi Deli 20. marec 2007 poznam obup, kok te pol želodec boli; za znort oz vsaj ubit se pretiravam (spet), sam za tazga kuharja ubit, pa je se strinjam...ubit DOKONČNA REŠITEV jst bom pa danes carski praženec pa čežano pojma niam več kaj naj kuham....skoz glodalci šinfajo, požrejo pa vse, do štrudla zadnič sploh nisn prišla, požrli skoraj protfan Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. marec 2007 Prijavi Deli 20. marec 2007 zajtrk sok iz agrumov, malice ni bilo, sem mulo kuhala, kosilo- dušena zelenjava in salata, pop. bo kakšno sadje zvečer pa jogurt, če se mi bo ljubilo jest Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. marec 2007 Prijavi Deli 20. marec 2007 sm pozabla zravn je še konjska salama pa regrat z jajčki Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. marec 2007 Prijavi Deli 20. marec 2007 tud dobr Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 20. marec 2007 Prijavi Deli 20. marec 2007 sm pozabla zravn je še konjska salama pa regrat z jajčki da o bikovih jajcih tam v drugi temi niti ne govorim, pa kokeršpanjel zrezku na pekinški način Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. marec 2007 Prijavi Deli 20. marec 2007 aha, bikova jajca so prava "pecialiteta" Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 20. marec 2007 Prijavi Deli 20. marec 2007 Grlo me boli za pop......, cele dneve jem samo gris, čoko, pire, juho in podobno sranje. :xx!: Dosti mam!!! Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 20. marec 2007 Prijavi Deli 20. marec 2007 Z: kava in kruh z pasteto...M: /K: /M: /V: polpete v strocjem fizolu, pire krompir in sladica - figove smokve... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 20. marec 2007 Prijavi Deli 20. marec 2007 hm, kaj so figove smokve?a ni smokva sam drugo ime ze figo sorko mislila sem reci figove kroglice... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 Gris spet. :xx!: Za kosilo pa pire s paradajzovo omako. Za večerjo pa menda čoko ali kaj podobnega. A lahko od same tekoče hrane dobiš drisko? PS: Posnemanje mojega menija iz preteklih dni garantira izgubo trebuščka. All gone ... Pa tako lepo sem ga gojila čez zimo. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 tud en sendvič pa skleda solate na dan dobro delujejo....vmes pa skakanje pa lovljenje sekund na urniku....bi se sicer dalo še kaj dodat....kakšno drugo vrsto hrane naprimer...... ...... naglica.press...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 naši bojo pa dobl dans vegi kosilo in vegi večerjo me zanima kak hitr se bojo zbunl, da ni mesa Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.