Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl

Recommended Posts

A pridš pogledat moje omare s cunjami, pa zbirko parfumov :8): x:o)x

retorično vprašanje x:o)x

x:Dx dobr zaključek :palec:, ampak tuki smo pri hrani x;)x, jst bi tkole ful kil zgubil, pa že zdaj spadam med suhe x:)x,

pijem pa jst tut dost vode, mlačne, pa dostkrat si stisnem not limono za poživitev x:px

Izvukao je na kraju svog izlaganja.
Deli na socialnih omrežjih

Tale sneg mi je zaluštal paprikaž --- krompirjev golaž s piščancem x:px tok diši da bom pomoje kar z mami večerjala danes, se mi zdi da sploh celo "zimo" nismo nič posebnega "na žlico" jedli zaradi temperatur :fiju: :yumy:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Jst mam po horse burgerju zmeri napad krivde pa čist vedno me full boli želodec po njemu! Tko da kadar ga jem se odločim, da ga sigurno še celo leto ne bom in zdej že nekaj časa več nimam luštov po njemu :palec:

Mi je pa grozno tko, da bi prav kupila konjsko meso in ga doma naredila :sori: če bi mi ga zunaj podtaknili bi verjetno preživela ampak tko, da ga prav jst cmarim, brrrr tko mam rada konje da nimam nobenega užitka sploh razmišljat o njegovem okusu :xx!:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Jst mam po horse burgerju zmeri napad krivde pa čist vedno me full boli želodec po njemu! Tko da kadar ga jem se odločim, da ga sigurno še celo leto ne bom in zdej že nekaj časa več nimam luštov po njemu :palec:

Mi je pa grozno tko, da bi prav kupila konjsko meso in ga doma naredila :sori: če bi mi ga zunaj podtaknili bi verjetno preživela ampak tko, da ga prav jst cmarim, brrrr tko mam rada konje da nimam nobenega užitka sploh razmišljat o njegovem okusu :xx!:

jes razmisljam za vse zivali tako... imam vse rada... :C: in prav nemorem gledati ko se kdo baše z mesom :xx!:

"Remember when I told you how my

Kin is different in some ways?

And how you should not fall in love

With someone like me, anyway...

Between the lines, people see signs

When they feel the sear, every day's fear...

And one night their torches

Find the girl without a name...

And the one who has her

Love is no more safe..."

Druidka, Mystica, Lea

Jutri mislim od danes od polnoči imam duhovni post, ki je seveda povezan tudi s prehrambenim, študiram al čem ga met samo en dan al naj podaljšam na dva dni..? :inocent:

Najbolje kar tri dni :vragec: ko enkrat začneš ni panike, še posebno tebi. AMPAK x!x ti pretiravaš, vsak teden xrolleyesxsej sem ti dala linke, pa tud npr. na Luninem netu piše kolikokrat se to izvaja.

Bemu meni bilo včeraj tako zelo slabo po vloženi fižoli, da ne vem če bom sploh kaj jedla - soseda se hotela pohvalit kako dobro zna vlagat - na stara leta se preselila na deželo in treba živeti v skladu z naravo(kao)..žvečim tole..škriplje pod zobovjem..madona..pa baba je ja surovo fižolo zalila s kisom in ajd -daj tole sosedi..

Tak, da ne vem..nekaj lahkega bi danes..zelenjavno juho pa palačinke recimo..

Konjskega mesa tudi jaz ne jem..z zajčjim se mi tudi preveč ne prikupiš..

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Bemu meni bilo včeraj tako zelo slabo po vloženi fižoli, da ne vem če bom sploh kaj jedla - soseda se hotela pohvalit kako dobro zna vlagat - na stara leta se preselila na deželo in treba živeti v skladu z naravo(kao)..žvečim tole..škriplje pod zobovjem..madona..pa baba je ja surovo fižolo zalila s kisom in ajd -daj tole sosedi..

:O: :O: poznam :V: obup, kok te pol želodec boli; za znort oz vsaj ubit se :sori: pretiravam (spet), sam za tazga kuharja ubit, pa je x^x

torej včer pol nism tiste solatke ampak sm nardila fižolovo župo pa še ocvirke sm not fliknila; predno bo kdo burhal, naj v zagovor povem, da je kombinacija odlična; kdor ne verjame, naj prvo poskusi in pol bruha x^x

torej:

Z: vemo kaj, ker je standard (proso, voda, bela kavica)

M: mal prepečenca pa čaj

K: tut vemo kaj (EGO nav.jogurt pa 2 kosa kruha)

M: še mal vode, čaja, pa pomarančo od včeri, ker je tkrt nism

V: solata v kombinaciji, mišljeno včeraj, pa včerajšnji ostanki fržolove župe, sam še mal osvirkov momr not nametat, ker sm včeri vse vun zbrskala in že včer požrla x:o)x

bemu, šparglje morm ponucat :o|o:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

x:Dx x:Dx Cookie faca - sj tale naša soseda si jih prav prosi... x:px je tole še skoraj najmanj.-finta pa je, da sem cel čas gruntala..kdaj neki sem jaz tako fižolo vložila..pa nemogoče, da bi ...pa kaj te hudiča nisem probala...pol pa mi klikne...seveda.....njeno remek delo tole...

Kuham zelenjavno juho -fižol,koruzo,grah,krompir,korenje+vsega boga začimb not..tudi ocvirki če jih še je kaj x:px če ne pa nič..

sam palačinke še skoz spravim pa bo..

:O: :O: poznam :V: obup, kok te pol želodec boli; za znort oz vsaj ubit se :sori: pretiravam (spet), sam za tazga kuharja ubit, pa je x^x

:o|o:

xcivx se strinjam...ubit

DOKONČNA REŠITEV xrolleyesx

x8Dx jst bom pa danes carski praženec pa čežano

pojma niam več kaj naj kuham....skoz glodalci šinfajo, požrejo pa vse, do štrudla zadnič sploh nisn prišla, požrli skoraj protfan :vragec:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

x:Dx x:Dx x:Dx sm pozabla zravn je še konjska salama pa regrat z jajčki xcivx

x:Dx x:Dx

x:px da o bikovih jajcih tam v drugi temi niti ne govorim, pa kokeršpanjel zrezku na pekinški način x:Dx

Grlo me boli za pop......, cele dneve jem samo gris, čoko, pire, juho in podobno sranje. :xx!: Dosti mam!!! :vragec:

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Gris spet. :xx!:

Za kosilo pa pire s paradajzovo omako.

Za večerjo pa menda čoko ali kaj podobnega.

A lahko od same tekoče hrane dobiš drisko?

PS: Posnemanje mojega menija iz preteklih dni garantira izgubo trebuščka. All gone ... Pa tako lepo sem ga gojila čez zimo. :vragec:

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

tud en sendvič pa skleda solate na dan dobro delujejo....vmes pa skakanje pa lovljenje sekund na urniku....bi se sicer dalo še kaj dodat....kakšno drugo vrsto hrane naprimer...... x:Dx :vragec: x;)x ......

naglica.press...... xcivx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...