Aliana 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 Gris spet. :xx!: Za kosilo pa pire s paradajzovo omako. Za večerjo pa menda čoko ali kaj podobnega. A lahko od same tekoče hrane dobiš drisko? PS: Posnemanje mojega menija iz preteklih dni garantira izgubo trebuščka. All gone ... Pa tako lepo sem ga gojila čez zimo. evo, ti si krasen kandidat za HL jaz sem pa tistih mojih 5 manjših obrokov povečala na 5 mal večjih pa kake prigrizke vmes.. mam v planu v 14 dneh pridt nazaj na 50 kil al pa mal čez, dost mam tega, da stopim na tehtnico pa tista 4 tam spredaj.. mi ni všeč Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 Ta sistem sem se tudi jaz odločila furat, ko več nobenih hlač nisem dobila, ki bi mi bile prav. In sem imela v službi in doma en predal čokoladic, čipsa, smokijev, bonbonov in podobnega sranja. In to kar naprej jedla. Direkt na silo. Zredila se nisem kaj pretirano, celulita pa fasala milijon. Tako da svetujem, da paziš, kakšni so ti snacki. (ampak kaj, ko neke jabuke brezvezne ne redijo ) Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 Z: proso pa voda, bela kavicaM1: ržen toast-2 kosa + čajK: prepečenec, EGO nav.jogurt, čajM2: 4 mandarineK: špageti z omako iz špargljev, ksl.smetane in parmezanaV: čaj pa neky razmišljam o sončničnih semenih Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 Ta sistem sem se tudi jaz odločila furat, ko več nobenih hlač nisem dobila, ki bi mi bile prav. In sem imela v službi in doma en predal čokoladic, čipsa, smokijev, bonbonov in podobnega sranja. In to kar naprej jedla. Direkt na silo. Zredila se nisem kaj pretirano, celulita pa fasala milijon. Tako da svetujem, da paziš, kakšni so ti snacki. (ampak kaj, ko neke jabuke brezvezne ne redijo ) mah men te mastne stvari itak ne potegnejo.. suho sadje, oreški, frutabele in tak.. snickers še najbl kar mi od teh ta hitrih variant paše. drugač pa ista fora, hlače.. vse visi z mene čeprav dosn nisem bla pridna.. jedla hemendegs za zajtrk, pol en sendvič, hot dog, dve energijski ploščici nekakšni. ni blo cajta, letala okrog cel dan.. si bom zdajle neki sčarala bolj konkretnega.. aja, pa kruh iz Hoferja se peče šla do mami v bolnico pa ko sem bla že na unem koncu.. mi je en frend zanč reku, da njegova mami kupuje že pripravljeno mešanico tam in da je fajn.. pa sem šla gledat.. 0,8 pa neki evrov je kila mešanice, ful različnih variant pa nič nimajo kemije not (sem zanč v sosedu gledala eno to mešanco, pa je blo kup enih čudnih imen - kar se men pol sliš podobno E-jem pa ne kupujem..) okus bomo pa še vidl. aja, pa kao droži ma not, ne kvasa.. kaj to je Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 Droži? prvič slišim. Poročaj, kako bo. Jaz sem prej spekla kruhke iz polnozrnate moke, pa notri vmešala še italijanske začimbe in malo sira, pa z olivnim oljem lepo na debelo premazala in potem ugotovila, da še zaenkrat nisem v stanju kaj takšnega požirat Očitno bom še en čas na tekoči hrani Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 PRIPRAVA DROŽILahko uporabimo del vzhajanega testa preostalega od prejšnje peke ali pa pripravimo droži po sledečem postopku.Sestavine:polnovredna moka (lahko uporabite tudi drugo vrsto moke npr. proseno, rženo moko), voda, sol, lahko dodamo tudi 1 žličko medu Iz sestavin naredimo testo, ga dobro zgnetemo in oblikujemo v hlebček. V pokriti posodi ga pustimo stati na hladnem ( približno 15°C) tri dni. Po treh dneh dobi rahlo kiselkast vonj. Potem dodamo malo moke, pregnetemo in pustimo še dva dni. Sedaj so droži pripravljene. V pokriti skodeli jih hranimo v hladnem prostoru (do 10 stopinj) do naslednje peke oz. do pet dni. Če ne želimo, da se pokvarijo, jih vsakih nekaj dni pregnetemo z malo vode in moke.Druga možnost je, da naredimo droži z manj vode in jih nato posušimo na zraku. Take droži lahko shranjujemo tudi vse leto. vir: kulinarika.net evo, to je očitno to.. čez 2 uri bo pečen, sporočim.. zaenkrat zgleda kul, lepo vzhaja.. drugač si pa makarone kuham Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 Iz sestavin naredimo testo, ga dobro zgnetemo in oblikujemo v hlebček. V pokriti posodi ga pustimo stati na hladnem ( približno 15°C) tri dni. Po treh dneh dobi rahlo kiselkast vonj. :xx!: :xx!: :xx!: Si ziher, da to hočeš jest!?!?! No, jaz bom kar pri kvasu vztrajala ... To se mi čisto :xx!: sliši. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 :xx!: :xx!: :xx!: Si ziher, da to hočeš jest!?!?! No, jaz bom kar pri kvasu vztrajala ... To se mi čisto :xx!: sliši.Kvas je organska snov, ki jo sestavlja ena ali več vrst glivic kvasovk. Te glivice (fikomiceti, evmiceti, saharomiceti) proizvajajo encime, ki povzročajo vretje ali fermentacijo. Industrijski kvas se pridobiva iz zmesi melase, fosfatov in kislin, kateri je treba dodati nekaj klic in nato pustiti, da vre pri 25°C. Po končani fermentaciji je treba maso zaliti in precediti, nato več ali manj posušiti in končno embalirati za prodajo. (wikipedia) mogla sm... dost isti gravž, sam da tega dobiš že lepo zapakiranga aja, sem šla še enkrat brat.. je droži not 2%, drugač pa tud suh kvas zraven.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 ma vem, kaj je kvas, ampak vsaj po kiselkastem ne smrdi :xx!: (razen, če ga pajsaš nekje en čas) saj je v mcdonaldsu tudi en kup svinjarij, pa je meni krompirček tam še zmeraj božansko dober Ne jem pa oliv recimo, ker so groteskno grde barve. :xx!: pri meni izgled in vonj pač očitno delata svoje Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 tist je 'olivno zelena' drugač ja, sej štekam.. men tud pomfri v Meku najboljš pomfri ever.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pacl 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 Živ! Mi smo tudi začeli s to hoferjevo mešanico , potem pa sva se odločila za kruhomat in sedaj se pridno redim in uživam ob doma pripravljenem polnozrnatem toplem kruhu, ki ga pa pol namažem še s kakšnim namazom. paše pa še pa še , pa tudi dela ni preveč, le malo ropotanja dober tek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 jah, men sam to ni všeč, ker če je iz Hoferja, se mi ne zdi več tolk 'doma pripravljen'.. sam delam že en let v kruhomatu pa je tko tko.. enkrat uspe, enkrat ne.. pa enkrat je ful dober, drugič pa krneki.. pa z istimi sestavinami... tko da sem rekla da tegale stestiram.. še zmer bolje in velik ceneje kot trgovinski. čeprav un tud včasih zapaše, za spremembo mal.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pacl 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 Ja, saj zaradi tega sedaj kruh pripravljamo doma. Je pa res, da zapaše vsake toliko tudi sprememba. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 22. marec 2007 Prijavi Deli 22. marec 2007 Jaz sem pa nad kruhomatom kar obupala. Spakirala v škatlo in zdaj čaka v omari na boljše čase. Kruh je sicer vedno ratal, s tem niem imela problemov, sem se ga pa blazno naveličala. Pa še toliko ga je zmeraj ven prišlo, da je, preden sem ga uspela sfiniširat, postal trd. Sem pa ravno zadnjič v Vandelini našla recept za mlečni kruh, ki se mi že dolgo lušta, bo treba počasi naredit. Aja - glede mcdonaldsovega pomfrija. Se mi zdi, da je vse v soli (bog ve, kaj je še zraven ene arome zmešane). Na Madžarskem nampreč pomfrija (mogoče tudi ostalega krompirja ) ne solijo in je čisto obupen. :xx!: :xx!: :xx!: Danes sem se odločila, da si nekaj indijskega skuham. Mi ponavadi fajn sede v trebušček, ko sem z zdravjem bolj na švoh. Zdaj še moram samo recepte na hitro preletet, da najdem nekaj čim bolj mehkega ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 22. marec 2007 Prijavi Deli 22. marec 2007 sem oblubla report..kul kruh, mal preveč vode dala not (treba mal zmanjšat količino, ki je v navodilih) pa za najin okus je mal preslan.. ampak kul, se bo čist dal pojest... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 22. marec 2007 Prijavi Deli 22. marec 2007 danes: * 2 kosa kruha z namazom in marmitom* polnozrnata žemlja s poli salamo* puranovi rezanci z zelenjavo + pečena polenta + solata* tortelini z omakco in solata v planu je pa še jagoda-kivi shake... jutr v nabavo oreščkov... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 22. marec 2007 Prijavi Deli 22. marec 2007 . in tale dečva ima na osebni strani podpis ,sem kar jem...kaj naj si torej mislim, kakšna oseba se torej skriva pod tem nickom?žrebiček v herbalife omaki.... :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: pa še duhovito prigalopiral je žrebiček :xx!: :xx!: :xx!: ej slabo mi je totalno kaj tako podenskega še ne Pojdi raj v lovski forumtam boš več Herbarijev prodala.. pa še ploskali ti bodo ob teh stilskih bravurah Se opravičujem, a je tole vegetarianski del o prehranjevanju????? Miislila sem, da se tu je vse, se motim? Je pa glede žrebičkovega mesa tole - od vsega je najmanj zapacan z raznimi dodatki, kot razne ribe, ki so gojene in pa piščeta ipd. Ker mam sebe rada jem pač tisto kar naj bi bilo najmanj zastrupljeno. Pa dober tek.... Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 22. marec 2007 Prijavi Deli 22. marec 2007 ja, sam res no.. ste tolk padl po tejle bejbi zato, ker je žrebička omenla men je to mal hypocrisy no, sej mali piščančki so tud noro simpatični pa telički pa roza prašički.. pa ne bo noben padel po men, če rečem, da sem piščanca po kitajsko jedla evo, zanč bla na horsu, pred enim letom sem zajčje tačke jedla (k so me doma prepričal, da jem piščanca, drugač ne bi...), bograč mi je ena naj jedi (pa mora bit nujno not divjačina)..aja, pa lubi je zanč prinesel hudo konjsko pašteto.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 22. marec 2007 Prijavi Deli 22. marec 2007 Je pa glede žrebičkovega mesa tole -Misliš na žrebička od morskega konjička Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 22. marec 2007 Prijavi Deli 22. marec 2007 Rabim pomoč... Prosim,če mi lahko kdo prevede tale recept za tiramisu... 50dag Mascarpone3 eier oder 6 dotter,10dag Zucker,40-50 biskotten,Bohnenkaffe,2cl Rum Eier mit Zucker schaumig ruhren,Marscapone unterheben,Biskotten in Gemish von Kaffe und rum tranken,schichtweise mit der Creme in eier Schussel anrichten.Mit Kakaopulver bestreuen.2-3 Stunden in Kuhlschrank ziehen lassen. A pol je vseeno ,če zmešam s sladkorjem in Marscaponu 3 cela jajca ali morejo biti obvezno rumenjaki???Pa ka se neki tud beljaki pojavljao v receptu?? Hvala že vnaprej...!!! Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 23. marec 2007 Prijavi Deli 23. marec 2007 Mi smo tudi začeli s to hoferjevo mešanico , potem pa sva se odločila za kruhomat in sedaj se pridno redim in uživam ob doma pripravljenem polnozrnatem toplem kruhu, ki ga pa pol namažem še s kakšnim namazom. o grozota tale "wouldbe domač polnozrnat kruh" je identičen unmu kupljenemu prvo kupiš neko predpripravljeno mešanico (kjer je namešano marsikaj ), fukneš vse skp v nek avtomat (beri kruhomat) in ko je pečeno, požreš men pa to ni no sem skeptik po defaultu in kr tm ene mešanice uporabljat (še posebi iz Hoferja, neb rekla ajde iz kake bio štacune, Kalček al pa kej podobnega; ampak Hofer ko ga je sama plastika-moje mnenje), pa še kruhomat - nkjer nobene volje, pripravljenosti, ljubezni do hrane, ki jo pripravljaš ne rečem, da je moj način (peka v električ.pečici ob nedeljah iz bele moke-štacuna, ajdove moke-mlin, orehi-tržnica, kvas-zdej bojo droži, filtrirana voda, aja pa še mlek-štacuna, oliv.olje-krk, solni cvet; vse ročno nahitro pogneteno in vzhajano v pečici) idealen sam dam vsaj tok na "doma pečen kruh", da se potrudim max, drgač je vseen če kruh kr v štacunah kupuješ. dopuščam pa, da je komu drugemu njegov način (pacl) optimalen oz, najboljši. 100 ljudi, 100 čudi. mah preveč oštro sm to napisala, zihr bo kdo v luft skoču Pacl, ti deli tko, kt misliš da je zate nabolj prav Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 23. marec 2007 Prijavi Deli 23. marec 2007 Misliš na žrebička od morskega konjička Stane ti si klasa, ker si vedno malček hudomušen... Ne boš verjel, a morskega konjička sem enkrat na morju ujela si ga ogledala in izpustila, da je odgalopiral pa našem Jadranu.... Ja, saj zaradi tega sedaj kruh pripravljamo doma. Je pa res, da zapaše vsake toliko tudi sprememba. Meni je domač kruh prva klasa. Naredim ga iz mešanice mok(pirina, polnozrnata in ajdova) pa dodam kakšne tri kuhane in stlačene krompirje, da je kruh dalj mehak. Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. marec 2007 Prijavi Deli 23. marec 2007 Meni je domač kruh prva klasa. Naredim ga iz mešanice mok(pirina, polnozrnata in ajdova) pa dodam kakšne tri kuhane in stlačene krompirje, da je kruh dalj mehak.Vidiš, to s krompirjem mi pa ni padlo v glavo, ne vem pa, zakaj uporabljaš takšno mešanico mok, ne pa navadne bele moke, ki ne vsebuje plev, v katerih sta tudi c vitamin in sol, biokoda, ki se s segrevanjem spremeni v konzervans.Sicer pa, če testo tudi soliš, je tako vseeno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 23. marec 2007 Prijavi Deli 23. marec 2007 Vidiš, to s krompirjem mi pa ni padlo v glavo, ne vem pa, zakaj uporabljaš takšno mešanico mok, ne pa navadne bele moke, ki ne vsebuje plev, v katerih sta tudi c vitamin in sol, biokoda, ki se s segrevanjem spremeni v konzervans.Sicer pa, če testo tudi soliš, je tako vseeno Soli ne uporabljam veliko, le toliko, da je malček za aromo. Belo moko uživam redko, za spremembo, saj šteje med "bele strupe". Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. marec 2007 Prijavi Deli 23. marec 2007 Soli ne uporabljam veliko, le toliko, da je malček za aromo. Belo moko uživam redko, za spremembo, saj šteje med "bele strupe".Če bi bela moka bila strup, bi Italijani že zdavnaj pokrepali, saj so skoraj vsi špageti narejeni iz nje, da o pizzah sploh ne govorimo Je pa nekaj res, špageti niso slani Soli ne uporabljam veliko,In praviš, da si šlankarca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.