Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl

Recommended Posts

z: vanilijev sojin napitek zmlekom in cimetom

m: mineola

k: piščančji file, zelenjava(oparjena), mešana solata(regrad, rukola, radič in fižol)

m: jogurt z mislijem

v: čokoladni sojin napitek z gostim jagodovim sokom in mlekom

poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo

http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933

Deli na socialnih omrežjih

Mojedva imata 29. obletnico poroke in se je mami ekstra potrudila pri kosilu x:px no jst sem si od njega privoščila samo nemesni del, mi nekak ni pasala goveja župca in pečen puran, torej je bilo moje kosilo sestavljeno iz mlincev z zelenjavno prilogo... je pa naredila tako, da je dala v pečico spečt full ene narezane zelenjave od paprike, pora, malancanov, čebule, kolerabe, korenja... in plus šampinjone vmešane not :yumy: res neverjetno okusno :palec:

Ja zraven je bila seveda ena velika skleda zelene soljat, brez tega itak ne gre pri kosilu x:o)x

Girly, kako si ti kaj, že zdrava? Od vseh teh pomaranč te bo še vitaminski šok x;)x

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Kje pa kupuješ pri nas ta sadež :8):

žal na tržnici, kjer imajo vse kar je uvoženega - torej je tudi" vzdrževano" temu primerno.

Ne vem toćno med čem je križanec(mislim, da med mandarino in pomarančo). Toda to je sadež trenutno, ker imam raje domača jabolk(z našega vrta), kjer vem , da ni špricano.

Guest sstane
žal na tržnici, kjer imajo vse kar je uvoženega - torej je tudi" vzdrževano" temu primerno.

No, ja, malo eksotike ne škoduje, pa tudi boljše je od kakšnih pasteriziranih ali drugače konzerviranih sokov :palec:

Girly, kako si ti kaj, že zdrava? Od vseh teh pomaranč te bo še vitaminski šok x;)x

Ma okay sem, ampak grlo še me zmeraj boli. Kar noče in noče se pizdravit. :vragec:

Mi je pa zdaj Aliana s temi palačinkami lušte naredila ... x:px

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

OK, torej danes po malem skozi cel dan:

* une žitne kroglice čokoladne z dodanimi oreški in lanenim oljem

* krof

* škampi + palačinke

* ene 2 pesti indijskih oreškov

* pol avokada s ssoljo, mal manga in melone

* zelenjavna mineštrica

(sej se sama seb smešna zdim, ko tlele v detajle,s am bi rada mela nekje napisan..)

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Sončen dan se je začel in z veseljem grem čez nekaj minut ven na tekanje(ena ura).

Kaj pa hrana?

z: čokoladni sojin napitek s hruškovim sokom in mlekom

m: 2x kivi

kosilo: goveja juha z resovimi knedeljci-drobnjak(domač, že dela na balkonu), govedina z juhe z zelenjavo(brokoli, por, korenje-napari), solata(rukola, radič, fižol)

malica : banana

večerja : cream& gookies sojin napitek z mlekom

Lep dan, Andreja

Ne maram soje.

Niti je ne vključujem v prehrano.

Sem pa včeraj spekla dve orehovi ruladi s kislo smetano (6 žlic orehov, 6 žlic sladkorja, 6jajc, vanilin sladkor, pecilni) ter za konec premaz s kislo smetano - le da sem jaz dozo zmanjšala na 4. Tudi dobro pride in 1/2 pecilnega..

Danes spet gledam kaj bi kuhali. imam nabrano vrečo solate..tako da solata bo..nekaj piščanca od včeraj ostalo..juhe nič..

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Buhtličke z marelično marmelado :yumy: ko sem včeri zvečer domov prišla me je čakal cel pladenj še toplih, mmm pa kako je dišalo. No danes kaže da jih ravno veliko čez dan ne bo več ostalo x:Dx

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Burek sem za kosilo, zdaj pa Toblerone mažem - special edition, ima vršiček iz bele čokolade. Ki je sicer ne maram preveč, ampak mi je tako zmešana glih kul, ker ne pride presladko ...

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Danes sem skoraj sebe presenetila, totalno noro pašto sem si naredila; na olju iz tunine pločevinke sem prepražila na tanke kolobarčke narezan por, na tanke lističe narezane 1/4 bučke, na tanke lističe narezan paradižnik in nasekljan peteršilj, vse da se je lepo opustilo potem pa čisto na koncu notri vmešala tuno (mala konzervica) in samo toliko pustila da se je otoplilo, ne da je tuna prav razpadla ker tisto pride zdrizasto potem :xx!:

Zraven sem si skuhala pa še testenine, ala široki rezanci samo da so v gnezdecih :palec:

Super zadeva :yumy: še dobro ko pravijo, da gre ljubezen skozi želodec, bom mogla večkrat koga na kosilo povabit :wub:

Pravkar srebam kavico (iz tavelke šalce ) in zraven roladico, tisto od gorenjke..

paše, včasih x:)x

danes pa za zajtrk klasika, za kosilo pa zelenjavna juha (expresna) in porova pita + soljat.

lp

Jst sm šou pa k mesarju, mu rekel, naj mi zmelje en konc trupla prašiča in en konc mrtve krave, nakar sem uzuni zakuril in na mrežo fuknu čevapčiče, narjene iz prej omenjenih delov trupel. Zraven pa kajzerce, čebulo in ajvar. Pavletom sva bla navdušena, sam on se je čebuli in ajvarju odpovedal ...

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...