druidka 24. marec 2007 Prijavi Deli 24. marec 2007 aha, ko bom naslednjič v lj, itak da si grem kupit ono lindt čokoldao, ki si mi jo takrat prinesla. tist je pa bla čokolada Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 24. marec 2007 Prijavi Deli 24. marec 2007 No vidiš problem rešen x!x Takšna čokolada je še bolj zdrava Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. marec 2007 Prijavi Deli 24. marec 2007 Šlankarce ste slane, buckice pa sladke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 24. marec 2007 Prijavi Deli 24. marec 2007 Šlankarce ste slane, buckice pa sladke potem pa zgleda že natreen sračkam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 24. marec 2007 Prijavi Deli 24. marec 2007 Z: ledena kava...M: /K: /M: /V: krompirjrv gulaz z hrenovko in sladica - sladoled v limoninem olupku... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 24. marec 2007 Prijavi Deli 24. marec 2007 z: vanilijev sojin napitek zmlekom in cimetom m: mineola k: piščančji file, zelenjava(oparjena), mešana solata(regrad, rukola, radič in fižol) m: jogurt z mislijem v: čokoladni sojin napitek z gostim jagodovim sokom in mlekom Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 danes samo sadje Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 Jaz sem tudi sadna danes ... Mi nekaj pomaranče pašejo ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 mineolaKje pa kupuješ pri nas ta sadež Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 Mojedva imata 29. obletnico poroke in se je mami ekstra potrudila pri kosilu no jst sem si od njega privoščila samo nemesni del, mi nekak ni pasala goveja župca in pečen puran, torej je bilo moje kosilo sestavljeno iz mlincev z zelenjavno prilogo... je pa naredila tako, da je dala v pečico spečt full ene narezane zelenjave od paprike, pora, malancanov, čebule, kolerabe, korenja... in plus šampinjone vmešane not res neverjetno okusno Ja zraven je bila seveda ena velika skleda zelene soljat, brez tega itak ne gre pri kosilu Girly, kako si ti kaj, že zdrava? Od vseh teh pomaranč te bo še vitaminski šok Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 škampe na žaru in palačinke s čokolado pa deci cabernet sauvignona... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 Kje pa kupuješ pri nas ta sadež žal na tržnici, kjer imajo vse kar je uvoženega - torej je tudi" vzdrževano" temu primerno. Ne vem toćno med čem je križanec(mislim, da med mandarino in pomarančo). Toda to je sadež trenutno, ker imam raje domača jabolk(z našega vrta), kjer vem , da ni špricano. Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 žal na tržnici, kjer imajo vse kar je uvoženega - torej je tudi" vzdrževano" temu primerno.No, ja, malo eksotike ne škoduje, pa tudi boljše je od kakšnih pasteriziranih ali drugače konzerviranih sokov Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 Girly, kako si ti kaj, že zdrava? Od vseh teh pomaranč te bo še vitaminski šok Ma okay sem, ampak grlo še me zmeraj boli. Kar noče in noče se pizdravit. Mi je pa zdaj Aliana s temi palačinkami lušte naredila ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 Z: kava in sadna torta...M: /K: juha s knedlami, prazena jetrca, pire krompir, zelena solata in sladica - kompot...M: /V: smorn in kompot... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 OK, torej danes po malem skozi cel dan:* une žitne kroglice čokoladne z dodanimi oreški in lanenim oljem* krof* škampi + palačinke* ene 2 pesti indijskih oreškov* pol avokada s ssoljo, mal manga in melone* zelenjavna mineštrica (sej se sama seb smešna zdim, ko tlele v detajle,s am bi rada mela nekje napisan..) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 26. marec 2007 Prijavi Deli 26. marec 2007 Sončen dan se je začel in z veseljem grem čez nekaj minut ven na tekanje(ena ura). Kaj pa hrana? z: čokoladni sojin napitek s hruškovim sokom in mlekom m: 2x kivi kosilo: goveja juha z resovimi knedeljci-drobnjak(domač, že dela na balkonu), govedina z juhe z zelenjavo(brokoli, por, korenje-napari), solata(rukola, radič, fižol) malica : banana večerja : cream& gookies sojin napitek z mlekom Lep dan, Andreja Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 26. marec 2007 Prijavi Deli 26. marec 2007 Ne maram soje.Niti je ne vključujem v prehrano. Sem pa včeraj spekla dve orehovi ruladi s kislo smetano (6 žlic orehov, 6 žlic sladkorja, 6jajc, vanilin sladkor, pecilni) ter za konec premaz s kislo smetano - le da sem jaz dozo zmanjšala na 4. Tudi dobro pride in 1/2 pecilnega.. Danes spet gledam kaj bi kuhali. imam nabrano vrečo solate..tako da solata bo..nekaj piščanca od včeraj ostalo..juhe nič.. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 26. marec 2007 Prijavi Deli 26. marec 2007 Buhtličke z marelično marmelado ko sem včeri zvečer domov prišla me je čakal cel pladenj še toplih, mmm pa kako je dišalo. No danes kaže da jih ravno veliko čez dan ne bo več ostalo Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 26. marec 2007 Prijavi Deli 26. marec 2007 Z: kava in sadne napolitanke...M: /K: /M: / V: pleskavica in pesina solata ter sladica - cokoladna torta... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
neny 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 jest grem pa dones na pico u hollyfood njami pa še na palačinko z orehi njami Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 Burek sem za kosilo, zdaj pa Toblerone mažem - special edition, ima vršiček iz bele čokolade. Ki je sicer ne maram preveč, ampak mi je tako zmešana glih kul, ker ne pride presladko ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 Danes sem skoraj sebe presenetila, totalno noro pašto sem si naredila; na olju iz tunine pločevinke sem prepražila na tanke kolobarčke narezan por, na tanke lističe narezane 1/4 bučke, na tanke lističe narezan paradižnik in nasekljan peteršilj, vse da se je lepo opustilo potem pa čisto na koncu notri vmešala tuno (mala konzervica) in samo toliko pustila da se je otoplilo, ne da je tuna prav razpadla ker tisto pride zdrizasto potem :xx!: Zraven sem si skuhala pa še testenine, ala široki rezanci samo da so v gnezdecih Super zadeva še dobro ko pravijo, da gre ljubezen skozi želodec, bom mogla večkrat koga na kosilo povabit Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pacl 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 Pravkar srebam kavico (iz tavelke šalce ) in zraven roladico, tisto od gorenjke..paše, včasih danes pa za zajtrk klasika, za kosilo pa zelenjavna juha (expresna) in porova pita + soljat. lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 Jst sm šou pa k mesarju, mu rekel, naj mi zmelje en konc trupla prašiča in en konc mrtve krave, nakar sem uzuni zakuril in na mrežo fuknu čevapčiče, narjene iz prej omenjenih delov trupel. Zraven pa kajzerce, čebulo in ajvar. Pavletom sva bla navdušena, sam on se je čebuli in ajvarju odpovedal ... lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.