Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl

Recommended Posts

Jst sm šou pa k mesarju, mu rekel, naj mi zmelje en konc trupla prašiča in en konc mrtve krave, nakar sem uzuni zakuril in na mrežo fuknu čevapčiče, narjene iz prej omenjenih delov trupel. Zraven pa kajzerce, čebulo in ajvar. Pavletom sva bla navdušena, sam on se je čebuli in ajvarju odpovedal ...

lalala

:palec: :palec:

Živjo, tebe pa lep čas ni bilo naokol

Jaz sem to za moje meskote naredil prejšnji vikend, pa priznam, da mi ni najbolj ratalo, tako da bom moral vajo ponoviti. x:Ix x:)x

Sicer pa vaja ne škodi ali pač? xDDx

Deli na socialnih omrežjih

a noskota pa noben vegi ne bo napadel x:o)x

včeraj:

* jabolčni zavitek

* zelenjavna mineštra + slivov zavitek

* musli

* profiterol (al kaj že) pa 2 kosa koruznega kruha

danes:

*jabolčni zavitek

*solata + njoki

*sadna tortica

*mineštra + 2 kosa toasta

nisem glih pridna zadnje dva dni, sem se potepala pa ni blo časa jest

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

a noskota pa noben vegi ne bo napadel x:o)x

Jst mam olajševalne okoliščine, da nisem vegi. Veterinar je mojmu psu Pavletu predpisal človeško hrano (čist zares) in valjda nam zdj vsak dan ekstra sam za pasjega sina kuhal; mu pač pri konzumiranju mrtvih živali nudim nesebično pomoč, vegi pa Pavle noče bit ...

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Jst mam olajševalne okoliščine, da nisem vegi. Veterinar je mojmu psu Pavletu predpisal človeško hrano (čist zares) in valjda nam zdj vsak dan ekstra sam za pasjega sina kuhal; mu pač pri konzumiranju mrtvih živali nudim nesebično pomoč, vegi pa Pavle noče bit ...

lalala

x:Dx x:Dx x:Dx

loesje

Spet nazaj -

danes sem mu bila v podporo...bi se midva s Pavletom štekala mam občutek.. mimogrede kako pa rep?

Hočeš reči tisto, kar je od njega ostalo potem, ko so mu ga kaki dve tretjini odsekali, ko je bil še otrok?

V redu. x^x

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

jutri bojda žlinkrafe delam :yumy: :yumy: taka komanda padla......sj tud js jih obožujem, sam dela je mal velik in morm taprave vole xcivx no, jutr baje bom x;)x

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

lalala

evo, o nesebišni pomoči x:o)x

mela še en pikec zelenjavne mineštre (ups, a to če en velik kos svinjine not plava je pol še zelenjavno :inocent: )

in smo lepo pravično delili.. jaz mineštro, mačk pa praseta x:)x oba zadovoljna x^x

loesje

Spet nazaj -

x:Dx

Danes filana paprika in pire krompir.

Pa kruh bom spet pekla. Tokrat samo en kolač, ker zadnjič pretiravala očitno z dvema. Nismo pojedli, častimo sosedove zajce z njim.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

:wOOt: :wOOt: :wOOt: :wOOt: Pr ns konopljo kadimo al pa delamo kukije. No ja - ideja s špageti je izvrstna. A dobr poknejo? x:o)x x:o)x x:o)x

Če bom popoldan kaj čudnega tule lapal, pol poknejo. x:Dx

Če bom dolgočasna, pol pa ne. x:px

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Jst sm šou pa k mesarju, mu rekel, naj mi zmelje en konc trupla prašiča in en konc mrtve krave, nakar sem uzuni zakuril in na mrežo fuknu čevapčiče, narjene iz prej omenjenih delov trupel. Zraven pa kajzerce, čebulo in ajvar. Pavletom sva bla navdušena, sam on se je čebuli in ajvarju odpovedal ...lalala

x:Dx x:Dx x:Dx

Veterinar je mojmu psu Pavletu predpisal človeško hrano (čist zares) in valjda nam zdj vsak dan ekstra sam za pasjega sina kuhal; mu pač pri konzumiranju mrtvih živali nudim nesebično pomoč, vegi pa Pavle noče bit ...

lalala

Veterinar je pa moji kužiki predpisal vegi brikete iz organsko pridelane soje, k je alergična na vse živalske proteine (dobi koprivnico, pa smrdet začne ko kuga), tko da je vegetarijanka but not by her choice xcivx

Dans si bom prvoščla velik kos perutnine pečene na min.oliv.olju, pol pa k je mesovje že na talarju gor mal limon. soka pa namlinčkan provansalske začimbe (smrtkandidi.press)

aja, Z: standard

M1:kos polnozrnatega domač.kruha, sadni jogurt

M2: EGO nav.jogurt, pa jabbuk inu pomaranča

K: perutnina

V: čaj pa neke BZ tablete

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Zajtrk: pršut

Malico: krof

Kosilo: pasulj x:px x:Dx x:o)x

Večerjo: sadno solato (ananas & jagode) nato so sledila jajca z šparglji x^x

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

U, jaz sem pa včeraj za zajtrk krof. Sicer en dan star, ampak se je vsak tisti cuker dal lepo dol odluščit (čez noč absorbira maščobo in se tvori takšna cukrasta skorjica).

Danes nič pametnega, včeraj pa ... um ... ajaaaaaaaaaaaaaa ... danes sem jedla eno tako debelo palačinko z jabolčnimi krhlji ... :2src: Kar dobro, moram rečt x:px

Včeraj pa ... xscratchx ... aha, že vem. Sem vedela, da ni moglo bit ne vem kaj, če se nisem spomnila. Par raviolov z jurčki in par z artičokami. V drobtinah pokotanih. :o|o:

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

včer: se ne spomnim.. pa ne da se mi mislit, da bi se spomnila x:o)x

danes:

*kos kruha z Ducatelo

*musli (kao bom 100g, da so neke konkretne kalorije.. in pol dam na vago in me je skor kap, ker je 100g tko ene 3x tolk, kot si jaz ponavad naštimam.. no, sem zmazala.. pa žlico Nutelle čez)

*zelenjavna juha, puranov neki mišmaš (sam dobr x:px ) + kruhovi cmoki, ananasov kompot

*2 jajčka bom za večerjo

indijski in brazilski oreški vmes..

loesje

Spet nazaj -

:vragec:

jst sm pa zhe jeduuu....jst sm pa zhe jeduuuu.... :hepko:

:wOOt:

fake golazh (korenchkova gosta juha), radicheva solata pa palachinke s skuto... x:px x:px x:px

zej pa chakam.......kaj bo zgaga rekla.... x:Dx x:Dx x:Dx

pa itaq chist prezgodi....tko de verjetno alkalna plima pa zaspanost sledita... xrolleyesx

jutr pa ves zblojen....no....bl kokr ponavad.... :vio:

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Z: kava in rolada oblita s cokolado...

M: /

K: /

M: /

V: fizolova solata in sladica - cokolada MILKAAAAAAAA...

:vragec:

a ti spljoh kej fukash?.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...