surya 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 ja, domačo govejo juhco z rezanci ali še bolje narezanimi palačinkami, tudi jaz obožujem Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Ej, dobra ideja...z palačinkami...mmmm...mnjama.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 ja fritati.... njami... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 js sm zdele en jajček zmazal... popoldne bom torteline jih nisem že vsaj pol tedna... pol si pa umislim kako zanimivo zadevo za večerjo vmes morem vsemogoče zmazat... neko sadje se bohoti v sadovnjaku... pa dol v kleti.... grešno bi bilo mal ne pojest... js pa seveda nism noben svetnik na tem področju... ampak danes bom probal se mal držat... da pokažem dobro voljo grem zdaj dolgrede še po par jabolk... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Je tehtnica pokazala da bo treba travo jest..torej solato....tako z olivnim oljem pa česnom.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 vidim da se ti pozna amerika tam majo tanartabol zanič sol na svetu bojda če razumem staneta... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 http://www.millan.net/anims/giffar/bakning.gif Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Grem jest lazanje! Me je škorpica klicala, da jih zame prpravla! Extra bešamel z extra velik sira in mesa! Eh, ona že ve, kaj mam rad! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 uživač Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Veš da! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 a ti tud njo kej razvajaš? Kokr tlele beremo te ona ful... ti pa nč ne poveš a se tud kej potrudiš? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Js se za vsako potrudm,maksimalno! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 kolk ti jih pa znese na enkrat pedenat? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Komarjev štrudl, pa mal sirovih luken; pol po dohtarci pa grem na tortice in čokolado Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 kam jz tud!!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Kumaricno solato Vceraj sem prevec jedla in se danes malce zadrzujem Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 hi hi hi mišelka mava iste probleme... jz bom pa zeleno solatko s fižolčkom Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Menda močnik. Tamala umira zanj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 kolk ti jih pa znese na enkrat pedenat? Hehehe, nouš vrjela,da so vse zadovolne, z mano vred! Maš ti tud hude oke! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 ja škorpjonske, ne? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Mljask! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 ok ker si jo spravu sem jo odstranla.... ker lih ne spada pod to temo... mava pa lih isto pamet... sem jz tebe tud kuj shranla Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 O, muca, kaj mi delaš! A je ta zame? Te mam že spravleno v računalniku in v srcu! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 iiii, sta lusna Moram povedat, da je mamica naredila saharco!!!!! In to tapravo Pa sem rekla, da danes pa ne...pa je tako zadisalo....mmmm Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 mišelka kaj pa je to? prvič slišim... se pa dobr sliš Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.