Todika 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 ti kr pršibi Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Sam pol bom vse jst pojedla... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Jaz bom pa danes jedla kruhove cmoke in zrezke v omaki. Zraven pa velika skleda solate-mjam Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sam pol bom vse jst pojedla... ne boš ne bomo že ahtali Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz bom pa danes jedla kruhove cmoke in zrezke v omaki. Zraven pa velika skleda solate-mjam Hm, pojavlja se dilema...h keri bom zdej šla na kosilo, k cmoki mi tud ornk dišijo! <{POST_SNAPBACK}>ne boš ne bomo že ahtali Sam enkrat se boš stran obrnla, pa ga ne bo več...ni ni....Pika popapala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 bom eno oko sokolovo na tebe vrgla....nimaš šans Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Lahko prideš k obema. Sej, če boš dvakrat kosilala ti ne bo škodlo Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 sej...tacajt da bo od ene do druge pršla bo itak ž spet lačna Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 No, sam da novš rekla, da te nism opozorila! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 No pa da mal spamam... Zajtrk: zeleni caj & jogurt z redilnimi corn fleaksiMalica : LubenicaKosilo: zelena solata s ciceriko in lečo...men je to tolk dobr Malica: par marelicVecerja: mami je naredila buckino juho, tako k zna samo ona in mi pustila na stedilniku, medtem ko sta sla s fotrom na tatarca... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>No pa da mal spamam... Kosilo: zelena solata s ciceriko in lečo...men je to tolk dobr men tuuud leča js sm pa dones full mal jedu, samo 2x za koilo testenine s tuno pa potem za večerjo eno konzervo tune nimam apeitia sploh Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 hehe tuna, mljask tud jst sm imela špagete s tuno ... + solata za kosilo Michelle - čičerika - men je to toooook dobr Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 zajtrk: musli z banano, breskvo in jogurtomkosilo: pražen krompir, solata z bučnim oljem in jabučnim kisom večerja... n vem še Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 ajvek, pol ne postkas? Jaz bom spet za kosilo tist kar vceri Dokler mi ne pojejo doma lece pa cicerike... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 Ravno sem se nakosilala. Skuhala sem špagete s polivko zraven pa nepogrešljiva skleda solate Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 Danes bodo sirovi štruklji Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 Jst bom pa skledo zelene solate z veeeeeeeelik koruze pa bučnega olja pa čist mal kisa in soli. Zraven pa pečen mlad krompirček z veeeeeelik česna (pečenega, jasno) in še veeeeeeč kumine sladica: mal dimljenega sirčka. njams! Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jst bom pa skledo zelene solate z veeeeeeeelik koruze pa bučnega olja pa čist mal kisa in soli. Zraven pa pečen mlad krompirček z veeeeeelik česna (pečenega, jasno) in še veeeeeeč kumine sladica: mal dimljenega sirčka. njams!super, čist po mojem okusu! dober tek... Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 js pa enostavno jem rjavi sladkor - kr z žličko (to je obrok, da ne bo pomote) sicer pa Kogiji iz Kolumbije jejo podobno......jp(dober izgovor, ne?) Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 A hujšaš? Jst sm pa dons cordon bleu, pražen krompir in zeleno solato...pol sm pa en kit-kat chunky pojedla...zvečer bo pa kaka solatka najbrž padla...z vrta, domača! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 Kr dej se, men itak ni všeč! Dobr tek... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>A hujšaš? Jst sm pa dons cordon bleu, pražen krompir in zeleno solato...pol sm pa en kit-kat chunky pojedla...zvečer bo pa kaka solatka najbrž padla...z vrta, domača! kaj je že cordon bleu........plavi kordon...česa (ne brat "kondom", meni ne grejo take packarije po glavi...................dober tek ) Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 dons pa v bistvu skor nč nism jedla, en jogurt, jagode ... ne morem sploh Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 zanimivo - vzameš klobaso iz hladilnika. Nekam čuden vonj ma, in jo opereš. Dosti boljše. Potem jo nakoleščkaš (narežeš na koleščke) in jih daš na vroče olje. E in zdej trik - uni vonj pride nazaj. Posledica: ker rižu ni bila dodana polovička goveje kocke, popravimo stvar z velik parmezana, klobasa pa leti v kanto no ja, najedu sm se pa le.... xbendx Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.