Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl

Recommended Posts

Guest sstane
na brezmashchobnem olju pohan vonj svinjskega zrezka z dodatkom krashke burje,,,

Grešnik, nisi mogel počakati do polnoči :o|o: x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

Včeraj sem bila s kolegicami na tortici, danes me še ena čaka doma :inocent: upam da se jo bo mami odrekla x:o)x sicer pa je naredila za veliko noč čokoladno potico, to je pa totalni zakon od potic :wOOt: upam da se bo zdaj za vselej odrekla orehove po kateri mene zgaga peče 100/h :xx!: x:Dx

Kosilo = 1A x!x in čist 2 mač vsega, sem bila pa spet pridna in se odrekla goveje juhce in meseka x:px še mal pa bom vegi postala, shit x:o)x drugač zelenjavna priloga z gobami, mlinci in veliiiiiiiiiiiiika skleda zelene solate :yumy:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

puranji zrezek na žaru, s popečenim paradižnikom ( kolobarji) in sirom Jošt, zelena solata

Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.

Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje.

JEAN ANOULIH

Bučke na žaru, pa mal piščančka zraven :yumy:

u-u-u pa mal soletke - paradižnikove mogoče :inocent: bi pasal zraven, al pa zelene, ne vem še x;)x

Support bacteria, they're the only culture some people have!

Z: müslli za jagodami :2src:

M: malo extremno presušene in ogabne potice v šoli :xx!: (imamo najslabšo hrano pa tudi najmanj hrane daleč naokoli :xx!: )

K: palačinke z češnjevo marmelado x:px

M: 1 kos potice

V: se pa še dela x:Dx

"Remember when I told you how my

Kin is different in some ways?

And how you should not fall in love

With someone like me, anyway...

Between the lines, people see signs

When they feel the sear, every day's fear...

And one night their torches

Find the girl without a name...

And the one who has her

Love is no more safe..."

Za kosilo zelenjavno rižotko :yumy: za večerjo pa po dooooooooooooooolgem času TOAST :wOOt:

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Bučke na žaru, pa mal piščančka zraven :yumy:

u-u-u pa mal soletke - paradižnikove mogoče :inocent: bi pasal zraven, al pa zelene, ne vem še x;)x

Že drugi dan zapored sem pristala na pici :o|o: Ni blo cajta za kej druzga.

Dons sem pa zaenkrat kavo in 4 piškotke xrolleyesx xDDx Pojma nimam kaj bom kasnej :inocent:

Support bacteria, they're the only culture some people have!

Špageti z gobovo polivko :yumy: zdej pa študiram da bi si še skledo zelene solate naredila ker se mi prej ni dalo xnckrivx potem grem pa itak že na sladoleeeeeeeed http://www.akusherstvo.ru/forum/images/smiles/ice_cream.gif pa na en sprehod okoli jezerčka :flowerface:

puranji zrezek na žaru s popečenim paradižnikom in sirom, popečene bučke, kuhan stročji fižol in zelena solata

Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.

Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje.

JEAN ANOULIH

Enkrat bom pa še jaz napisal kaj jem...Že en mesec morda...jem vsak dan regrat z...krompirjem, drobnjakom, jajci,fižolom, čemažem,pa kombinacija z zeljem ,pa kuhano koruzo..skratka vsak dan regrat ...no ja..pozabil sem zraven..tisto, k frči navadno- belo meso, ribe, včasih tudi kuhan krompir,adova kaša, rižota itd..danes so bili z regratom in ostalimi dodatki - tisto k mnogi ne marate- vampi...tolk..

xegox :palec:

zajtrk : sport misli

malica : 2 kivija

kosilo : pašta z mesnozelenjavno omako, regrat in jajce

malica : jogurt z misliji

večerja : sojin polnovredni napitek -okus čokolada + sok jagoda kokos

x^x x^x x^x x^x x^x x^x x^x x^x x^x

Ti Andreja, a to -sport misli -a to pomeni, da za zajtrk intenzivno misliš na šport , al kaj ???? x;)x x;)x Saj je res v redu- športaš pa še misliš zraven...pol pa shujšaš- x;)x x;)x dobra dieta...si bom zapomnil.

Moja spletna stran

http://www.teate-reiki.com/

Moji knjigi

Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem

Enkrat bom pa še jaz napisal kaj jem...Že en mesec morda...jem vsak dan regrat z...krompirjem, drobnjakom, jajci,fižolom, čemažem,pa kombinacija z zeljem ,pa kuhano koruzo..skratka vsak dan regrat ...no ja..pozabil sem zraven..tisto, k frči navadno- belo meso, ribe, včasih tudi kuhan krompir,adova kaša, rižota itd..danes so bili z regratom in ostalimi dodatki - tisto k mnogi ne marate- vampi...tolk..

Ti Andreja, a to -sport misli -a to pomeni, da za zajtrk intenzivno misliš na šport , al kaj ???? x;)x x;)x Saj je res v redu- športaš pa še misliš zraven...pol pa shujšaš- x;)x x;)x dobra dieta...si bom zapomnil.

No, saj športam, ne profi, ampak za telo in dušo....Nekje so bili misliji tako imenovani oin jaz sem pač tako napisala(navada je železna srajca), ne???

Si pa za štose in to je super....Kar tako naprej Bogdan.... :palec:

poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo

http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933

:o|o: men pa tud regrat že pr ušesih ven gleda, sploh ga ne morem več it nabirat, zgleda pretiravala z njim :sick:

sem pa ubodla liste mladega čemaža, zdaj pa to v vseh oblikah, na solato, na testenine x:px

če ne gre drugač kos kruha pa mal masla pa en zagrabek čemaževega shranka(seskljan čemaž, olje, sol)

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Guest sstane
čemaževega shranka(seskljan čemaž, olje, sol)

Na včerajšnji oddaji me je neka gospa vprašala za ta recept, oziroma, koliko naj ssoli tako super zadevo.

7% je bil moj odgovor, kakšen bi bil pa tvoj :8):

Na včerajšnji oddaji me je neka gospa vprašala za ta recept, oziroma, koliko naj ssoli tako super zadevo.

7% je bil moj odgovor, kakšen bi bil pa tvoj :8):

:8): pojma niam, jst to po občutki pa po okusu

ne to mene vprašat za procente pa grame

iz lastne izkušnje bolje, da je več soli ko premalo. ker če je premalo ne zdrži celo leto.Za shranit so zdaj najbolj primerni listi, dokler ne zacveti, pol ono šavje ni več uporabno , nima več takega žlahtno gurmanskega okusa.

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Guest sstane
:8): pojma niam, jst to po občutki pa po okusu

ne to mene vprašat za procente pa grame

iz lastne izkušnje bolje, da je več soli ko premalo. ker če je premalo ne zdrži celo leto.Za shranit so zdaj najbolj primerni listi, dokler ne zacveti, pol ono šavje ni več uporabno , nima več takega žlahtno gurmanskega okusa.

No, 7% je ena velika žlica na 1 dcl, to je kar fajn slano.

:eek: :eek: malo preveč za moj okus

ne jst dam dve velki žlici za dva kumarčna glaža na drobno sesekljanega v olje namočenega, pa s tem da dam v multipraktik mal vode pa sol, pa zmiksam, ker če daš direktnega fanči v olje sol, se ne razpusti...sn lani naredla to napako, pol pa ni blo nič fajn.

Včeraj gobja juha in ajdovi žganci..

(pol pa nečak prišel in vsi udarili po šunki.. x;)x )

Za danes še iščem ideje -definitivno solata..pa nekaj poleg..

Zdaj sem kavo pa par keksov

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Jaz sem si pa ubodla novo knjigo od Jamia Oliverja: jamie v italiji Zelenjavne reči zgledajo nad okusno :palec: x;)x

Sem pa ravnokar v knjigi opazila tudi eno grozljivo fotko kako Italjani na podeželju ubijejo ovco :V: :C: kar prelistajte knjigo pa boste vidli...

Zajtrk: misli z jagodami + jogurt + jabolčni štrudel

Guest sstane
:eek: :eek: malo preveč za moj okus

ne jst dam dve velki žlici za dva kumarčna glaža na drobno sesekljanega v olje namočenega, pa s tem da dam v multipraktik mal vode pa sol, pa zmiksam, ker če daš direktnega fanči v olje sol, se ne razpusti...sn lani naredla to napako, pol pa ni blo nič fajn.

To pa ja, narediti moraš najprej koncentrirano slanico, ena 240g doza na 1l vode, pustiš, da se sol sama raztopi, preliješ poln kozarec sesekljanega čemaža, peteršilja, čilija ... kar pač že delaš, do 1/4 volumna kozarca, malo premešaš, malo počakaš x;)x , nato pa dolivaš in vmešavaš olje do polnega volumna. Tako imaš v litru juica x:px cca 7% ssoli x;)x

S takimi različnimi surovimi omakami lahko kodiraš vso neslano pripravljeno hrano pod 65°C :palec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...