ZVEZANI 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 na brezmashchobnem olju pohan vonj svinjskega zrezka z dodatkom krashke burje,,, Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. april 2007 Prijavi Deli 7. april 2007 na brezmashchobnem olju pohan vonj svinjskega zrezka z dodatkom krashke burje,,,Grešnik, nisi mogel počakati do polnoči Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 8. april 2007 Prijavi Deli 8. april 2007 Včeraj sem bila s kolegicami na tortici, danes me še ena čaka doma upam da se jo bo mami odrekla sicer pa je naredila za veliko noč čokoladno potico, to je pa totalni zakon od potic upam da se bo zdaj za vselej odrekla orehove po kateri mene zgaga peče 100/h :xx!: Kosilo = 1A x!x in čist 2 mač vsega, sem bila pa spet pridna in se odrekla goveje juhce in meseka še mal pa bom vegi postala, shit drugač zelenjavna priloga z gobami, mlinci in veliiiiiiiiiiiiika skleda zelene solate Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 8. april 2007 Prijavi Deli 8. april 2007 puranji zrezek na žaru, s popečenim paradižnikom ( kolobarji) in sirom Jošt, zelena solata Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 Bučke na žaru, pa mal piščančka zraven u-u-u pa mal soletke - paradižnikove mogoče bi pasal zraven, al pa zelene, ne vem še Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 Več sendvičev (tak delavnik ), dve jabolki, pomaranča, ko pridem domov me čaka pa jota iz zelja, čeprav mi je iz repe velik boljša Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 Z: müslli za jagodami M: malo extremno presušene in ogabne potice v šoli :xx!: (imamo najslabšo hrano pa tudi najmanj hrane daleč naokoli :xx!: )K: palačinke z češnjevo marmelado M: 1 kos poticeV: se pa še dela Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 Za kosilo zelenjavno rižotko za večerjo pa po dooooooooooooooolgem času TOAST Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 11. april 2007 Prijavi Deli 11. april 2007 Bučke na žaru, pa mal piščančka zraven u-u-u pa mal soletke - paradižnikove mogoče bi pasal zraven, al pa zelene, ne vem še Že drugi dan zapored sem pristala na pici Ni blo cajta za kej druzga.Dons sem pa zaenkrat kavo in 4 piškotke Pojma nimam kaj bom kasnej Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. april 2007 Prijavi Deli 11. april 2007 Nič posebnega.Naredila bom rižek z gobicami, pa solato - motovilec + rukola. Za sladico bo sadna kupa. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 11. april 2007 Prijavi Deli 11. april 2007 Špageti z gobovo polivko zdej pa študiram da bi si še skledo zelene solate naredila ker se mi prej ni dalo potem grem pa itak že na sladoleeeeeeeed http://www.akusherstvo.ru/forum/images/smiles/ice_cream.gif pa na en sprehod okoli jezerčka Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 11. april 2007 Prijavi Deli 11. april 2007 Z: kava in sirova palacinka...M: /K: /M: /V: piscancja bedrca,pleskavica,zelena solata in sladica - rizeva cokolada...mmmmmmmmmmmmm.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 12. april 2007 Prijavi Deli 12. april 2007 zajtrk : sport misli malica : 2 kivija kosilo : pašta z mesnozelenjavno omako, regrat in jajce malica : jogurt z misliji večerja : sojin polnovredni napitek -okus čokolada + sok jagoda kokos Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 12. april 2007 Prijavi Deli 12. april 2007 puranji zrezek na žaru s popečenim paradižnikom in sirom, popečene bučke, kuhan stročji fižol in zelena solata Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 12. april 2007 Prijavi Deli 12. april 2007 Enkrat bom pa še jaz napisal kaj jem...Že en mesec morda...jem vsak dan regrat z...krompirjem, drobnjakom, jajci,fižolom, čemažem,pa kombinacija z zeljem ,pa kuhano koruzo..skratka vsak dan regrat ...no ja..pozabil sem zraven..tisto, k frči navadno- belo meso, ribe, včasih tudi kuhan krompir,adova kaša, rižota itd..danes so bili z regratom in ostalimi dodatki - tisto k mnogi ne marate- vampi...tolk.. zajtrk : sport misli malica : 2 kivija kosilo : pašta z mesnozelenjavno omako, regrat in jajce malica : jogurt z mislijivečerja : sojin polnovredni napitek -okus čokolada + sok jagoda kokos Ti Andreja, a to -sport misli -a to pomeni, da za zajtrk intenzivno misliš na šport , al kaj ???? Saj je res v redu- športaš pa še misliš zraven...pol pa shujšaš- dobra dieta...si bom zapomnil. Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 12. april 2007 Prijavi Deli 12. april 2007 Enkrat bom pa še jaz napisal kaj jem...Že en mesec morda...jem vsak dan regrat z...krompirjem, drobnjakom, jajci,fižolom, čemažem,pa kombinacija z zeljem ,pa kuhano koruzo..skratka vsak dan regrat ...no ja..pozabil sem zraven..tisto, k frči navadno- belo meso, ribe, včasih tudi kuhan krompir,adova kaša, rižota itd..danes so bili z regratom in ostalimi dodatki - tisto k mnogi ne marate- vampi...tolk.. Ti Andreja, a to -sport misli -a to pomeni, da za zajtrk intenzivno misliš na šport , al kaj ???? Saj je res v redu- športaš pa še misliš zraven...pol pa shujšaš- dobra dieta...si bom zapomnil. No, saj športam, ne profi, ampak za telo in dušo....Nekje so bili misliji tako imenovani oin jaz sem pač tako napisala(navada je železna srajca), ne??? Si pa za štose in to je super....Kar tako naprej Bogdan.... Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. april 2007 Prijavi Deli 12. april 2007 men pa tud regrat že pr ušesih ven gleda, sploh ga ne morem več it nabirat, zgleda pretiravala z njim *** sem pa ubodla liste mladega čemaža, zdaj pa to v vseh oblikah, na solato, na testenine če ne gre drugač kos kruha pa mal masla pa en zagrabek čemaževega shranka(seskljan čemaž, olje, sol) Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. april 2007 Prijavi Deli 12. april 2007 čemaževega shranka(seskljan čemaž, olje, sol)Na včerajšnji oddaji me je neka gospa vprašala za ta recept, oziroma, koliko naj ssoli tako super zadevo.7% je bil moj odgovor, kakšen bi bil pa tvoj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. april 2007 Prijavi Deli 12. april 2007 Na včerajšnji oddaji me je neka gospa vprašala za ta recept, oziroma, koliko naj ssoli tako super zadevo.7% je bil moj odgovor, kakšen bi bil pa tvoj pojma niam, jst to po občutki pa po okusu ne to mene vprašat za procente pa grame iz lastne izkušnje bolje, da je več soli ko premalo. ker če je premalo ne zdrži celo leto.Za shranit so zdaj najbolj primerni listi, dokler ne zacveti, pol ono šavje ni več uporabno , nima več takega žlahtno gurmanskega okusa. Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. april 2007 Prijavi Deli 12. april 2007 pojma niam, jst to po občutki pa po okusu ne to mene vprašat za procente pa grame iz lastne izkušnje bolje, da je več soli ko premalo. ker če je premalo ne zdrži celo leto.Za shranit so zdaj najbolj primerni listi, dokler ne zacveti, pol ono šavje ni več uporabno , nima več takega žlahtno gurmanskega okusa.No, 7% je ena velika žlica na 1 dcl, to je kar fajn slano. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. april 2007 Prijavi Deli 12. april 2007 malo preveč za moj okus ne jst dam dve velki žlici za dva kumarčna glaža na drobno sesekljanega v olje namočenega, pa s tem da dam v multipraktik mal vode pa sol, pa zmiksam, ker če daš direktnega fanči v olje sol, se ne razpusti...sn lani naredla to napako, pol pa ni blo nič fajn. Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 13. april 2007 Prijavi Deli 13. april 2007 Z: kava in 10 piškotov ..........najraj bi jih zbruhala :xx!: Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 13. april 2007 Prijavi Deli 13. april 2007 Včeraj gobja juha in ajdovi žganci..(pol pa nečak prišel in vsi udarili po šunki.. ) Za danes še iščem ideje -definitivno solata..pa nekaj poleg.. Zdaj sem kavo pa par keksov Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 13. april 2007 Prijavi Deli 13. april 2007 Jaz sem si pa ubodla novo knjigo od Jamia Oliverja: jamie v italiji Zelenjavne reči zgledajo nad okusno Sem pa ravnokar v knjigi opazila tudi eno grozljivo fotko kako Italjani na podeželju ubijejo ovco kar prelistajte knjigo pa boste vidli... Zajtrk: misli z jagodami + jogurt + jabolčni štrudel Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. april 2007 Prijavi Deli 13. april 2007 malo preveč za moj okus ne jst dam dve velki žlici za dva kumarčna glaža na drobno sesekljanega v olje namočenega, pa s tem da dam v multipraktik mal vode pa sol, pa zmiksam, ker če daš direktnega fanči v olje sol, se ne razpusti...sn lani naredla to napako, pol pa ni blo nič fajn.To pa ja, narediti moraš najprej koncentrirano slanico, ena 240g doza na 1l vode, pustiš, da se sol sama raztopi, preliješ poln kozarec sesekljanega čemaža, peteršilja, čilija ... kar pač že delaš, do 1/4 volumna kozarca, malo premešaš, malo počakaš , nato pa dolivaš in vmešavaš olje do polnega volumna. Tako imaš v litru juica cca 7% ssoli S takimi različnimi surovimi omakami lahko kodiraš vso neslano pripravljeno hrano pod 65°C Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.